Διυλιστήριο: 01/15/16
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Σε νέα δίκη 36 άτομα για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 1999



Θα δικαστούν και πάλι από μηδενική βάση - Αντιμετωπίζουν τα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών θα δικαστούν και πάλι από μηδενική βάση τα 36 εμπλεκόμενα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση με τις μετοχές-«φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το έτος 1999.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαράλαμπου Βουρλιώτη (Μάρτιος 2014), που είχε προτείνει να αναιρεθεί η ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία αθωώθηκαν τότε 36 πρόσωπα, εμπλεκόμενα στην υπόθεση με τις μετοχές-«φούσκες».

Ειδικότερα, ο κ. Βουρλιώτης είχε ζητήσει να αναιρεθεί η εφετειακή απόφαση, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Ακόμη, ο αντεισαγγελέας ΑΠ είχε υποστηρίξει ότι η εφετειακή απόφαση είχε αντιφάσεις και κενά.

Οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι η επίμαχη εφετειακή απόφαση δεν έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η ποινική νομοθεσία, και για το λόγο αυτό την αναίρεσαν.

Τα 36 αυτά εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι επιχειρηματίες, επενδυτές, χρηματιστές, ακόμα και εφοπλιστές, που φέρονται να συνήργησαν στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου με τις μετοχές-«φούσκες» του 1999 και αντιμετωπίζουν τα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την αθωωτική απόφαση, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, είχε χαρακτηρίσει «αποκρουστική» την αθωωτική εφετειακή απόφαση για τους 36. Στη συνέχεια δέχθηκε τα «πυρά» των συνηγόρων των 36 αθωωθέντων για το χαρακτηρισμό που είχε κάνει.

Να σημειωθεί ότι, με την επίμαχη απόφαση του Εφετείου, είχαν αθωωθεί 42 πρόσωπα, αλλά ορισμένα από αυτά, στο μεσοδιάστημα, απεβίωσαν.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γιατί απέσυρε την ερώτηση ο Νικολόπουλος για τον Παπαθανάση ;

Επισκεπτόμενοι το site της Ελληνικής Βουλής, διαβάσαμε ότι ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, είχε θέσει ερώτημα για κακοδιαχείριση στις Κρατικές συγκοινωνίες και τους λόγους της αποπομπής του κύριου Παπαθανάση (Νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ) από την διεύθυνση του Κρατικού Φορές Συγκοινωνίων.

Αργότερα, με λύπη μας, διαπιστώσαμε ότι ο κύριος Νικολόπουλος απέσυρε την ερώτηση αυτή. Γιατί ; Ποιες πιέσεις δέχθηκε, αν δέχθηκε και από ποιους; Τα ερωτήματα που έχει θέσει είναι εύλογα και άραγε θα απαντηθούν από κανένα ; Τι έχει να πει, ο νέος Γενικός Διευθυντής για τους λόγους της αποπομπής του ;  Τι έχει να πει για την απόσυρση της ερώτησης ;     

Δείτε ΕΔΩ την ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφία της απόσυρσης της συγκεκριμένης ερώτησης


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Απαράδεκτο video για την συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών



Ο στόχος του νόμου που πέρασε πριν λίγο καιρό στην βουλή δεν ήταν το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Ο στόχος από το προσχέδιο νόμου ήταν η υιοθεσία παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια. Ο στόχος δεν επετεύχθει λόγω των αντιρρήσεων του κυβερνητικού εταίρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έτσι καταλήξαμε μόνο στον νόμο του συμφώνου συμβίωσης.

Φυσικά ο στόχος συνεχίζει να υφίσταται. Έτσι το σύστημα, καθημερινά πια, προσπαθεί να μας βομβαρδίσει με απόψεις, αυτών που πιστεύουν στον στόχο αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το απόσπασμα από την συγκεκριμένη εκπομπή του Mega.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο video, είναι το παιδάκι του ετερόφυλου ζευγαριού που βλέπει την φίλη του ομόφυλου ζευγαριού να φεύγει με τους ''γονείς΄΄ της και αισθάνεται λυπημένο.

Γιατί άραγε ;

Δείτε το video και την αγωνιώδη προσπάθεια των παρευρισκομένων να μας επηρεάσουν, εμφανίζοντάς το κάτι σαν φυσιολογικό και πολύ περισσότερο ρίχνοντας ευθύνες στους γονείς, ότι επηρεάζουν τα παιδιά τους. Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν είναι κάτι φυσιολογικό, γιατί πρέπει να μας κάνουν να νουθετήσουμε την άποψή τους και έμφυτα δεν το θεωρούμε φυσιολογικό ;





http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γιούνκερ: Πιστεύω πως μέσα στο 2016 θα έχουμε συμφωνία για επανένωση της Κύπρου


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε σήμερα "πεπεισμένος" για τη διευθέτηση του κυπριακού ζητήματος εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για την επανένωση του νησιού εισέρχονται σε καθοριστική φάση. 

"Έχω βαθιά πεποίθηση ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους θα περιμένουμε μια συμφωνία για την επανένωση του νησιού αυτού", δήλωσε ο Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες με θέμα τις προκλήσεις στην Ευρώπη το 2016. 

"Ελπίζω πράγματι να γίνει αυτό γιατί αγαπώ πολύ τους Κυπρίους", των οποίων οι κοινότητες, η ελληνοκυπριακή και η τουρκοκυπριακή, έχουν χωρίσει εδώ και 40 χρόνια, τόνισε προσθέτοντας: "Ελπίζω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσουμε να δούμε την οριστική επίλυση του κυπριακού ζητήματος", τόνισε ο Γιούνκερ. 


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Πούτιν προς Παυλόπουλο: Η Ρωσία έχει ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα



«Η Ελλάδα είναι ένα φιλικό κράτος με το οποίο η Ρωσία έχει μοναδικούς ιστορικούς δεσμούς». Αυτό δήλωσε σήμερα, Παρασκευή (15/01/2016) ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην προεδρική κατοικία Νόβο - Ογκαριόβο στα περίχωρα της Μόσχας.

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι «η Ελλάδα, θεωρεί καθοριστική τη συμβολή του ρωσικού κράτους και του ρωσικού λαού, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος».

«Οι προκλήσεις δεν αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά τον άνθρωπο και τη δημοκρατία», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε, μάλιστα, με έμφαση ότι «οι όποιες διαφορές ανάμεσα στη Ρωσία και την ΕΕ θα λυθούν το συντομότερο δυνατόν με βάση τις θεσμικές διαδικασίες».

Εξάλλου, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι με την επίσκεψή του στη Μόσχα εγκαινιάστηκε το αφιερωματικό έτος Ελλάδας- Ρωσίας 2016 και κάλεσε τον κ. Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα εντός του έτους.

Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Μόσχα. Τόνισε, μάλιστα, ότι στο πλαίσιο του έτους Ελλάδος - Ρωσίας θα πραγματοποιηθούν 37 εκδηλώσεις στις δύο χώρες.

Ανταπαντώντας ο κ.Παυλόπουλος σημείωσε ότι οι εκδηλώσεις για το έτος Ελλάδας - Ρωσίας μπορούν και πρέπει να κάνουν ακόμη πιο στενές τις διακρατικές σχέσεις και τους δεσμούς ανάμεσα στους δύο λαούς.

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να τερματιστεί ο πόλεμος στη Συρία να εμπεδωθεί η ειρήνη και να υπερασπιστεί ο άνθρωπος, από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.



Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δεν θέλει να βλέπει Σταυρό ο... Σταύρος: Το "προοδευτικό" ΠΟΤΑΜΙ κατά της απόφασης να τοποθετηθεί Σταυρός στην Ροτόντα της Θεσσαλονίκης!



Μια απίστευτρη ανακοίνωση εξέδωσε το "προοδευτικό" ΠΟΤΑΜΙ κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με αφορμή την απόφασή του να δώσει την άδεια για την τοποθέτηση... χριστιανικού σταυρού στην Ροτόντα, ένα από τα μνημεία της Θεσσαλονίκης.

Δεν θέλει να βλέπει μάλλον Σταυρό ο Σταύρος! Μήπως να τον αφαιρέσουμε και από την Ελληνική Σημαία;

Το Ποτάμι κατηγορεί τον κύριο Μπαλτά πως με την κίνησή του αυτή επιχειρεί «να προσεταιριστεί την ψήφο των θρησκόληπτων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο απίθανος κόσμος του κ. Μπαλτά

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη λογική του Υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος υποτάσσει μνημεία της παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως η Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες με στόχο να προσεταιριστεί την ψήφο των θρησκόληπτων.

Η παραχώρηση για μία φορά το μήνα του Ρωμαϊκού μνημείου (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco) για τέλεση λειτουργίας, μας θυμίζει τα αξέχαστα μνημόσυνα για το Μέγα Αλέξανδρο και το πέταγμα στεφανιών επάνω σε κόκκινα χαλιά στρωμένα σε ξύλινα σανίδια του συνάδελφού του κ. Καμμένου στη θάλασσα για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Κάποιος θα πρέπει να πει στον κ. υπουργό ότι η Θεσσαλονίκη έχει απομακρυνθεί από τη γραφικότητα τα τελευταία χρόνια».

Η απάντηση από την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

«Είναι φανερό ότι το Ποτάμι θέλει να εξοβελίσει ο,τιδήποτε σχετίζεται με την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του λαού μας. Με κάθε τρόπο επιδιώκει να αποκοπεί ο ελληνικός λαός από τις ρίζες του στο όνομα του νεφελώδους ψευδοπροοδευτισμού και του «δήθεν».

Το εθνομηδενιστικό Ποτάμι επιδιώκει να ξεριζώσει τις αξίες στις οποίες ακουμπά διαχρονικά ο ελληνικός λαός. Δεν θα τα καταφέρει.


Έτσι όπως ...ρέει το Ποτάμι όμως, θα καταλήξει σε αποξηραμένη κοίτη».


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Καμπάνα» 5,1 δισ. δολαρίων για τη Goldman Sachs



Σε συμφωνία με τις αμερικανικές αρχές για την καταβολή ποσού ύψους 5,1 δισεκατομμυρίων ευρώ ήρθε η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs προκειμένου να διευθετηθεί η έρευνα για τη διαχείριση των χρεογράφων της που εξασφαλίζονται από υποθήκες, καθώς η η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί τις εταιρείες της Wall Street υπαίτιες για την έκδοση και πώληση ομολόγων υψηλού κινδύνου που οδήγησαν μαζί με άλλους παράγοντες στη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008.

Αν και η συμφωνία αναμένεται να περιορίσει σημαντικά τα κέρδη της τράπεζας στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, οι αναλυτές εκτιμούν πως το πρόστιμο που θα της επιβαλλόταν σε διαφορετική περίπτωση, θα ήταν ακόμη υψηλότερο.

Ωστόσο, η Goldman Sachs καλείται τώρα να πληρώσει 2,39 δισεκατομμύρια δολάρια σε ποινικές κυρώσεις, 875 εκατομμύρια σε μετρητά, ενώ θα παράσχει και 1,8 δισ. δολάρια για την ανακούφιση καταναλωτών στο πλαίσιο μιας κατ’ αρχήν συμφωνίας με τις αμερικανικές αρχές.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο αποχαιρετισμός δημοσιογράφου της ΕΡΤ μετά το κόψιμο της εκπομπής του - Θέση στο θέμα πήρε ο Γραμματέας ΑΝ.ΕΛΛ.


Σήμερα ήταν η τελευταία Πρωινή Ενημέρωση με τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά, καθώς η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε να κοπεί. Η «Πρωινή Ενημέρωση» στην ΕΡΤ, απ' τον Ιούνιο του 2015 που ξεκίνησε το τηλεοπτικό της ταξίδι συγκέντρωνε υψηλά στη ζώνη νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα ήταν απ' τις δημοφιλέστερες εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης.

 Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Αγγελίδης χθες το βράδυ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό γράφοντας ότι «Ένας κύκλος της ζωής μου, από τους πιο έντονους, ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 15 του Γενάρη». 

 Ολόκληρη η ανάρτηση του παρουσιαστή έχει ως εξής: 

 Η ζωή μας στριφογυρίζει γύρω από κύκλους σαν παλιό κινηματογραφικό φιλμ που φοβόμαστε μην ξεφύγει από το καρούλι και κοπεί στη μέση. 

 Ένας κύκλος της ζωής μου, από τους πιο έντονους, ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 15 του Γενάρη. 

 Κλείνει... 

 Παραμένουν όμως ανοικτοί οι "λογαριασμοί" με την κοινωνία... 

 Από τις 11 του Ιούνη που άνοιξε αυτός ο σύντομος... κύκλος, πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς διαπραγμάτευση... για να δώσουμε στους συμπολίτες μας αυτό που τους αξίζει. Μια δική τους φωνή... 

 Από μικρό παιδί έτσι ονειρευόμουνα αυτό το ρημαδιασμένο "επάγγελμα" που έχει μετατραπεί σε Εφιάλτη των μικρών, των αδύναμων, των κατατρεγμένων... 

 Θέλω να σας εκμυστηρευτώ πως όλο αυτό το διάστημα, δεν ένιωσα ούτε μισό λεπτό ντροπή για αυτό που έκανα. 

 Ολοκληρώνοντας αυτό το όμορφο ταξίδι, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες της Πρωινής Ενημέρωσης της ΕΡΤ (6-8). 

 Ευχαριστώ τους φίλους συνεργάτες, που "καδράριζαν" πρωι πρωι την κάμερα, πατούσαν κουμπιά, έφτιαχναν ρεπορτάζ, κρατούσαν μικρόφωνα, συντόνιζαν το πλατό, έδιναν οδηγίες στο αφτί μας, μάζευαν κασέτες, έβαφαν τα μούτρα μας και χτένιζαν τα μαλλιά μας, κουβαλούσαν καφέδες, χαρτιά και νερά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς... 

 Να ξέρετε πως αυτοί που δεν βλέπετε στο γυαλί κάνουν τη διαφορά. Θα ήταν τιμή μου μια ημέρα αν αντιστρέφονταν οι όροι και έκανα εγώ την δουλειά τους... 

Έστω και αν δεν κατάφερνα να τους προσφέρω την ίδια σιγουριά που μου πρόσφεραν εκείνοι με χαόγελο. Να ευχηθώ στον Γιάννη Δάρρα και τον Γιώργο Δαράκη που αναλαμβάνουν από την Δευτέρα 18 Γενάρη την παρουσίαση της πρωινής ζώνης, καλή δύναμη και επιτυχίες. Ευχαριστώ όλους εσάς που γνωρίζω μέσα από έναν άψυχο τηλεοπτικό δέκτη, γιατί μας αγκαλιάσατε με πραγματική ζεστασιά και αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ... Σας υπόσχομαι ότι θα τα ξαναπούμε...

Θέση στο θέμα πήρε ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιωάννης Μοίρας

Θέση στο θέμα από τον Γενικό Γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιωάννη Μοίρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα έγραψε : 
Δημοσιογράφος με το Δ κεφαλαίο. Που από νεαρός διαχειριζόταν τη Δημοσιογραφία (με το Δ πάντα κεφαλαίο) πρωτίστως ως λειτούργημα, δευτερευόντως ως επάγγελμα. Ως μέσο έκφρασης -και προστασίας συνάμα- του φτωχού, του αδύναμου και του ανθρώπινου. Αγωνιστής κατά του μαύρου στις οθόνες και του αυταρχικού μορφώματος της ΝΕΡΙΤ.
Η ΕΡΤ αποφάσισε να του κόψει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή 6:00-8:00 - μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκπομπή. Την ίδια στιγμή, απλώνει παραπάνω χαλί τηλεοπτικής προβολής και παρέμβασης για όσους, έκοντες-ακόντες, υπηρέτησαν επί χρόνια τη στρατευμένη δημοσιογραφία του παλαιού δικομματισμού και σε ορισμένες περιπτώσεις έσπευσαν ασμένως να πιάσουν στασίδι στο αυταρχικό μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, αγνοώντας τους απολυμένους συναδέλφους τους και τα κελεύσματα του λαού, του δικαίου και της Δημοκρατίας.
Εκφράζω την έντονη λύπη μου, την έντονη δυσαρέσκεια μου και τον έντονο προβληματισμό μου για την εξέλιξη αυτή. Ειδικά όταν συμβαίνει επί των ημερών μίας κυβέρνησης, στην οποία συμμετέχει το κόμμα, του οποίου εγώ είμαι ο εκλεγμένος γραμματέας.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ανθρωπάρια..

    Έρημη Ελλαδίτσα!
Ποιά βάσκανος μοίρα σε έχει καταδικάσει να σε ορίζουν τα πιό ηλίθια, τα πιό ελλατωματικά, τα πιό κακιασμένα και κακορρίζικά σου παιδιά;
Ποιός βάσκανος οφθαλμός σε φθόνησε, και σε μάτιασε να μη δείς άξιους ανθρώπους στην εξουσία,
..παρά χαμερπή ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, γονατισμένες πόρνες των πιό αδυσώπητων
εχθρών σου;

Πριν μερικές μέρες ο τσαλακωμένος μέσα κι έξω Τσαλακώτος, παρέα με τον πρωθυπουργό του, διαρρηγνύανε τα ιμάτιά τους πως θα διώξουν το ΔΝΤ.
Χθές και σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα, μετά την συνάντησή του με τον ναζί σακάτη, το τσαλακωμένο ανθρωπάριο αναφώνησε:
''Η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχει συμφωνηθεί. Τηρούμε αυτή τη δέσμευση. Δεν θέλουμε να διώξουμε το ΔΝΤ''

Πού στο διάολο τους βρίσκουμε όλους τους τελευταίους, τους έσχατους των ανθρώπων;
Πού @αμώ την τύχη μας @αμώ τους πετυχαίνουμε; Στα γαριδάκια ή στο Κλύν;
Τί θα έκαναν όλες αυτές οι τσαλακωμένες ψυχές, οι πατσαβούρες συνειδήσεις,
..αν δεν τις κάναμε εμείς υπουργούς και πρωθυπουργούς και υπεύθυνους;
Τί δουλειά έχει ο εικονιζόμενος κλόουν στο υπουργείο Οικονομικών, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

Πώς μπορούμε να λέμε ότι είμαστε κράτος και λαός όταν στο τιμόνι μας έχουμε γλοιώδεις και βρωμερούς ψεύτες, απατεώνες,
..σακατεμένα και τσαλακωμένα μυαλά και ψυχές;

Το εικονιζόμενο ανθρωπάκι με το χαμερπές του ανάστημα και με το σαν @@@νί κλαμένο ύφος του μπροστά στους τοκογλύφους ''εταίρους'',
..μέσα στην Βουλή υψώνει τον τόνο της φωνής του και τσαμπουκαλεύεται κιόλας.
Τέτοια ανανδρία! Τόση δειλία και ντεμέκ μαγκιά!
Τα παληκάρια της φακής που μας κυβερνούν!
Και που θέλουν να λέγονται και άντρες ''τσ' αντρικής σχολής'', που έλεγε κι ο γιαλατζί μάγκας απ' την Καλαμάτα!

Ού να μας χαθείτε τιποτένιοι.
Τελευταίοι.
Που ονειρευτήκατε να γίνετε και δικτάτορες και τύραννοι του λαού!
Και που είσαστε εσείς άξιοι να εμπαίξετε έναν ολόκληρο λαό!

Η τιμωρία σας θα πρέπει να είναι πολύ σκληρή.
Να γραφτεί στα βιβλία ιστορίας και να διδάσκεται προς παραδειγματισμό.
Όπως σκληρά τιμωρείται τώρα -και δίκαια- και ο λαός που σας διάλεξε!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γρηγοράκος: Αυταρχική η απόφαση διαγραφής μου



Αυταρχική χαρακτηρίζει την απόφαση διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος ενώ κάνει λόγο για επιστροφή στις πρακτικές του παρελθόντος.

«Η επιστροφή στις πρακτικές του παρελθόντος επικυρώνεται με την αυταρχική απόφαση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ να με θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Γρηγοράκος.

Τονίζει δε ότι «ο κατακερματισμένος χώρος της Κεντροαριστεράς θα βρει την πολιτική του έκφραση κόντρα στις απαίδευτες ηγεσίες».


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΔΕΗ: Επιβράβευση Συνεπών Οικιακών Πελατών με επιστροφή χρημάτων



Οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ για το 2015 θα επιβραβευτούν με εκπτώσεις στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του 2016 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ επιβραβεύει τους συνεπείς Οικιακούς πελάτες του έτους 2015, επιστρέφοντας τους το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό τους για το έτος 2016.

Παράλληλα η επιχείρηση απαντά σε ερωτήματα που πιθανόν να προκύψουν από την νέο αυτό πρόγραμμα επιβράβευσης και συγκεκριμένα:

Ποιοι δικαιούνται την επιστροφή;

Οι Οικιακοί πελάτες με τιμολόγιο Γ1 και Γ1Ν που έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς τους το 2015, θα λάβουν επιστροφή ποσού διπλάσιου της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό τους για το έτος 2016.

Εξαιρούνται οι οικιακοί πελάτες που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων (όπως πελάτες ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης, Πολυτεκνικό Τιμολόγιο ΓΤ, πρόγραμμα Ακραίας Φτώχειας.

Απαιτούμενες ενέργειες για ένταξη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Οικιακών Πελατών
Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια. Εφόσον έχουν εξοφληθεί εμπρόθεσμα οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί του 2015, αυτόματα σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό του 2016 θα επιστρέφεται/πιστώνεται το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης για τους συνεπείς οικιακούς πελάτες του 2015 που προβλέπει την επιστροφή του διπλάσιου ποσού της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό του 2016 αφορά μόνο στην πάγια χρέωση του προμηθευτή ή και στις Ρυθμιζόμενες χρεώσεις;
Η επιστροφή το διπλάσιου ποσού της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό του 2016 αφορά μόνο στην πάγια χρέωση ημέρας και νύχτας της ΔΕΗ (πάγιο Χρεώσεων Προμήθειας).

Πώς εμφανίζεται η πίστωση στο λογαριασμό;

Στους οικιακούς πελάτες που θα επιστραφεί το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης, στην πίσω όψη εκάστοτε Εκκαθαριστικού λογαριασμού του έτους 2016 θα υπάρχει η πίστωση «Επιστροφή Παγίου». Επιπλέον, στην μπροστινή όψη του λογαριασμού σας θα υπάρχει ειδικό μήνυμα/σήμανση «Σας επιβραβεύουμε με επιστροφή διπλάσιου παγίου!»

Εάν εξοφλούνται οι λογαριασμοί στην ημερομηνία λήξης τους (την τελευταία ημέρα προθεσμίας πληρωμής) σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα σημεία (π.χ. ΕΛΤΑ, SuperMarket, ΑΤΜ τράπεζας) θεωρείται εμπρόθεσμη η πληρωμή;
Ναι, εφόσον έχουν εξοφληθεί έως και την ημερομηνία λήξης τους θεωρούνται εμπρόθεσμοι.

Εάν ζητηθεί διακοπή του συμβολαίου με τη ΔΕΗ λόγω μετεγκατάστασης μέσα στο 2016, θα ζητηθεί η επιστροφή των ποσών του προγράμματος επιβράβευσης πίσω;
Όχι, δε θα ζητηθεί να επιστραφεί οποιοδήποτε ποσό επιβράβευσης πίσω.

Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που συνελήφθη για δωροδοκία


Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος ήταν υποψήφιος στην Αρκαδία και στις δύο εκλογές του 2015 - Ζητούσε χρήματα για να μεσολαβήσει σε χρηματοδότηση επιχείρησης μέσω ΕΣΠΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς συνελήφθη από την Ασφάλεια, ο υποδιευθυντής του καταστήματος κατηγορούμενος για δωροδοκία σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο, υποψήφιο βουλευτή στην Αρκαδία (ήταν τελευταίος στη λίστα των υποψηφίων στις πρόσφατες εκλογές), υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ένα ποσό που φέρεται να είχε ζητήσει ως μίζα από επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος σε συνάντηση που είχε με άλλο άτομο στην κρεαταγορά πήρε τα χρήματα και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του. Εκεί οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο γραφείο του τραπεζικού.

Η σύλληψη απο την ασφάλεια πραγματοποιήθηκε εντός της τράπεζας στις 3:30 το μεσημέρι προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό αναστάτωση, στους εργαζομένους της τράπεζας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα χρήματα, αποτελούν προϊόν εκβιασμού και δωροδοκίας και προέρχονται από υπόθεση χρηματοδότησης ΕΣΠΑ στην οποία θα μεσολαβούσε ο τραπεζικός υπάλληλος.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον πέντε υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και μια φοροτεχνικός, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση.



Τα παραπάνω άτομα δεν συνελήφθησαν λόγω μη ύπαρξης αυτοφώρου, ενώ επιπλέον εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Για την δωροδοκία, εκτός από την αστυνομική έρευνα έχει διαταχθεί και εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σε βάρος του Γιάννη Ζαφειρόπουλου εκκρεμούν και άλλες κατηγορίες για απάτες.


Οι Οικολόγοι Πράσινοι τον διέγραψαν

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων συνεδρίασε και αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης να διαγράψει τον κ. Ζαφειρόπουλο από μέλος της.

Οπως ανακοίνωσαν, «ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος έπαψε να είναι μέλος των Οικολόγων Πράσινων, με απόφαση της Πολιτικής Κίνησης στην οποία ανήκει. Ταυτόχρονα τα αρμόδια όργανα συνεδριάζουν με θέμα την παύση συμμετοχής του σε κάθε λειτουργία του κόμματος».



Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πρόσφατη καταγγελία επιχειρηματία, σχετικά με αίτημα ένταξής του σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. για φωτοβολταϊκά, που εκκρεμούσε από το έτος 2011, με χρηματοδοτούμενο ποσό περίπου 1.500.000 ευρώ, σε τρεις δόσεις.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, από την άνοιξη του 2014, σε επαφή που είχε αρχικά με έναν από τους κατηγορούμενους υπαλλήλους, του ζήτησε και έλαβε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι θα μεσολαβήσει για τη διεκπεραίωση της χρηματοδότησής του.
Στη συνέχεια ο καταγγέλλων παραπέμφθηκε διαδοχικά και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους υπαλλήλους, οι οποίοι, κατά περίπτωση, του ζήτησαν και έλαβαν διάφορα χρηματικά ποσά, προκειμένου να μεσολαβήσουν ομοίως για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής του.

Τελικά ένας από τους κατηγορούμενους υπαλλήλους, παρέπεμψε τον καταγγέλλοντα στον συλληφθέντα τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος για την μεσολάβησή του ζήτησε και έλαβε αρχικά 6.000 ευρώ, ενώ κατ’ απαίτησή του άλλα 4.000 ευρώ δόθηκαν στη φοροτεχνικό σύζυγό του, η οποία συστήθηκε ως δικηγόρος.

Περίπου στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015, ο τραπεζικός υπάλληλος απαίτησε την εκ νέου καταβολή χρημάτων και τελικά συμφώνησε να του δοθούν 3.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα, χθες το πρωί σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή της Αθήνας.
Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Πέμπτη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνελήφθη 60χρονος τραπεζικός υπάλληλος για δωροληψία

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον πέντε υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών και μια φοροτεχνικό.

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη χθες (13-1-2016), σε περιοχή της Αθήνας, 60χρονος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον πέντε (5) υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και μια φοροτεχνικός, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση.
Τα παραπάνω άτομα δεν συνελήφθησαν λόγω μη ύπαρξης αυτοφώρου, ενώ επιπλέον εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πρόσφατη καταγγελία ημεδαπού, σχετικά με αίτημα ένταξής του σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. για φωτοβολταϊκά, που εκκρεμούσε από το έτος 2011, με χρηματοδοτούμενο ποσό περίπου 1.500.000 ευρώ, σε τρεις δόσεις.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, από την άνοιξη του 2014, σε επαφή που είχε αρχικά με έναν από τους κατηγορούμενους υπαλλήλους, του ζήτησε και έλαβε το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων 5.000 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι θα μεσολαβήσει για τη διεκπεραίωση της χρηματοδότησής του.

Στη συνέχεια ο καταγγέλλων παραπέμφθηκε διαδοχικά και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους υπαλλήλους, οι οποίοι, κατά περίπτωση, του ζήτησαν και έλαβαν διάφορα χρηματικά ποσά, προκειμένου να μεσολαβήσουν ομοίως για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής του.

Τελικά ένας από τους κατηγορούμενους υπαλλήλους, παρέπεμψε τον καταγγέλλοντα στον συλληφθέντα τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος για την μεσολάβησή του ζήτησε και έλαβε αρχικά 6.000 ευρώ, ενώ κατ’ απαίτησή του άλλες 4.000 ευρώ δόθηκαν στη φοροτεχνικό σύζυγό του, η οποία συστήθηκε ως δικηγόρος.

Περί τα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 ο τραπεζικός υπάλληλος απαίτησε την εκ νέου καταβολή χρημάτων και τελικά συμφώνησε να του δοθούν 3.000 ευρώ, τα οποία παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα, χθες το πρωί σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή της Αθήνας.

Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα (14-01-2016) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σε βάρος του εκκρεμούν και άλλες κατηγορίες για απάτες.


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Ψυχάρης πλήρωσε ληξιπρόθεσμη δόση 3,5 εκατομμύρια ευρώ !!!

Με στόχο να τύχει καλύτερης ποινικής μεταχείρισης από τους εισαγγελείς, ο Ψυχάρης πλήρωσε ληξιπρόθεσμη δόση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, λίγο πριν καταθέσει το υπόμνημά του στους οικονομικούς εισαγγελείς.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν καταθέσει το υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του στους οικονομικούς εισαγγελείς Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνό Μπρη, ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης πλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ληξιπρόθεσμη δόση δανείου, ύψους 3.500.000 ευρώ, που είχε καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου 2015. Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή του επικεφαλής του ΔΟΛ έγινε στο πλαίσιο ενός τακτικού ελιγμού προκειμένου να τύχει καλύτερης ποινικής μεταχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με την άσκηση σε βάρος του ποινικής δίωξης για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία όσον αφορά τις δανειοδοτήσεις -περίπου 200.000.000 ευρώ- που έχουν χορηγηθεί στον ΔΟΛ από τραπεζικά ιδρύματα. Ο κ. Ψυχάρης πλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη ληξιπρόθεσμη δόση την προηγούμενη Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ενώ τις έγγραφες εξηγήσεις του τις κατέθεσε διά πληρεξούσιου δικηγόρου στους οικονομικούς εισαγγελείς τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Η δόση αφορούσε μη επαρκώς εξασφαλισμένο δάνειο, ύψους 96.000.000 ευρώ, στο οποίο είχε ήδη γίνει αναχρηματοδότηση. Μάλιστα, ο κ. Ψυχάρης φέρεται ότι προχώρησε άρον άρον στην καταβολή της δόσης προκειμένου το δάνειο να φαίνεται ενήμερο εν όψει των εξηγήσεών του στους οικονομικούς εισαγγελείς. Για να το πετύχει αυτό άφησε σε δεύτερη μοίρα μια σειρά σημαντικών υποχρεώσεων του ΔΟΛ, επιτείνοντας την ανησυχία σχετικά με το μέλλον του μεγάλου και ιστορικού συγκροτήματος.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πρόστιμο 3,3 εκατ. ευρώ στον Παπασταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ



Φόρο και πρόστιμα 3,3 εκατ. ευρώ καλείται να πληρώσει ο Σταύρος Παπασταύρου, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Πρόκειται για υπόθεση που σχετίζεται με λογαριασμό της HSBC, ο οποίος αποκαλύφθηκε με τη λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, ο εν λόγω λογαριασμός ανήκε στον ίδιο και όχι στον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, όπως ισχυριζόταν ο Σταύρος Παπασταύρου. «Θέλουν να με καταστρέψουν επαγγελματικά και οικογενειακά», δήλωσε ο Παπασταύρου, για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει πως «μακάρι να υπήρχαν δέκα Παπασταύρου στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται πως ο Ερβέ Φαλτσιανί, ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη λίστα της τράπεζας HSBC, γνωστή στην Ελλάδα ως λίστα Λαγκάρντ, είχε δηλώσει πως «είμαι σίγουρος ότι όλοι οι μηχανισμοί που ακολουθήθηκαν στο σύστημα της λίστας Λαγκάρντ δείχνουν ότι πίσω από εταιρείες και “αχυρανθρώπους” αλλά και όλους τους κύκλους του χρήματος κρύβονται και πολιτικά πρόσωπα».

Ο Σταύρος Παπασταύρου επιμένει στον ισχυρισμό του πως ο ίδιος ήταν απλώς διαχειριστής του λογαριασμού και πως στοχοποιείται για πολιτικούς λόγους, αμφισβητώντας τα στοιχεία. «Μόνη μου ασπίδα είναι η αλήθεια. Θέλουν να με καταστρέψουν επαγγελματικά και οικογενειακά. Θέλω έλεγχους αλλά με ισονομία και αλήθεια», δήλωσε.

Όπως είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους οι ελεγκτές παρέβλεψαν τα στοιχεία της HSBC, που τον παρουσιάζουν ως διαχειριστή, και στηρίχτηκαν στα στοιχεία που έδωσε ο Ερβέ Φαλτσιανί στους Έλληνες εισαγγελείς, τη γνησιότητα των οποίων αμφισβητεί. Μάλιστα όπως λέει τα εν λόγω στοιχεία γνωστοποιήθηκαν στις Αρχές μετά τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο Ερβέ Φαλτσιανί είχε δώσει νέα στοιχεία στις ελληνικές αρχές, μετά την επίσκεψη εισαγγελέων στο Παρίσι για να λάβουν κατάθεσή του. Όπως είχε δηλώσει τότε, αποκαλύπτοντας τη στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, εδώ και χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα του προσωρινού ελέγχου από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου γνωστοποιήθηκαν στον Σταύρο Παπασταύρου τις παραμονές των Χριστουγέννων και του δόθηκε προθεσμία έως τις 7 Ιανουαρίου για να προβάλλει τις αντιρρήσεις του. Η τελική κρίση των ελεγκτών αναμένεται μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, οπότε και συμπληρώνεται ο μήνας από τις 7 Ιανουαρίου που κατέθεσε το υπόμνημά του, εντός του οποίου οφείλουν να αποφανθούν οι αρχές.




Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....