Διυλιστήριο: 03/25/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ανθελληνικό παραλήρρημα από τον θεωρητικό του "Ποταμιού"

Με ένα άρθρο του που προσεγγίζει την επανάσταση του 1821 με τα μάτια της χρυσοπληρωμενης μυθοπλασίας του τουρκικού βαθέως κράτους, ο Νίκος Δήμου αποδομεί έναν αστικό μύθο που ταλαιπωρεί την Ελλάδα ακόμα και σήμερα: Αυτόν της δήθεν πατριωτικής χούντας του Παπαδόπουλου – Ιωαννίδη. 

Η γερμανοδουλη ακροδεξιά στην Ελλάδα είχε καλλιεργήσει τον… μύθο του “χουντικου πατριωτισμού” ώστε να κρύψει την αγαστή, διαχρονική συνεργασία της με την φασιστική Τουρκία. Σε αυτο το πλαίσιο, αποκρύπτει δολίως την προδοσία της Κύπρου με την απόσυρση της μεραρχίας απο τον Παπαδόπουλο και το ολέθριο πραξικόπημα των Ιωαννίδη – Λαμπράκη που οδήγησε στην Κυπριακή γενοκτονία. Προδοσία που μάλιστα είχε προαναγγείλει ο Παπαδόπουλος στην προδοτική συνέντευξη του σε τουρκική εφημερίδα.

Το ότι ο εκλεκτός της χούντας, Νίκος Δήμου λειτουργεί ως βαποράκι της προπαγάνδας των Τούρκων φασιστών, δεν θα έπρεπε να μας ρίχνει απο τα σύννεφα. Απλώς επιβεβαιώνει τον προδοτικό ρόλο των χουντικων που ακόμα αμφισβητείται απο κάποιους συμπατριώτες μας. Λες και δεν αρκεί η Κυπριακή εθνοκάθαρση 250,000 ψυχών ως απόδειξη.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η απάντηση φωτιά του Σπανουδάκη για τις φήμες ότι πολιτεύεται με την ΝΔ

Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, πού θέλουν την ΝΔ, να με προτείνει για ευρωβουλευτή της. Δέν θα απαντούσα, αλλά με ρωτάν και γνωστοί μου ακόμα, αν αληθεύουν.

Πότε θα καταλάβουν επιτέλους, όλοι οι πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενοι δημοσιογραφίσκοι, ότι απεχθάνομαι κάθε αξίωμα καί κάθε ταύτιση με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα;
Το κόμμα της ΝΔ, μαζί με το φτωχό αδελφάκι του, το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων, αντιπροσωπεύει για μένα ότι χειρότερο υπήρξε ποτέ, στην ζωή αυτού του τόπου.
Γενιές Ελλήνων θα χρειαστούν για να επουλωθούν οι πληγές, πού με ύπουλο, αυταρχικό και ανθελληνικό τρόπο, καθημερινά μας επιφέρουν.
Βάλτε τώρα σ' αυτήν την εξίσωση και το ότι ότι καμμία συμπάθεια δεν έχω σε αριστερά, σοσιαλιστικά και λοιπά προοδευτικά κόμματα και ιδέες και θα καταλάβετε, ακριβώς πού στέκομαι.
Καί αν δεν καταλάβατε, εξηγούμαι.
Στέκομαι στην αιώνια, αδιάσπαστη και ανυπέρβλητη Ελλάδα που αγαπώ και ελπίζω στο θαύμα που θαρθεί, απο τον Θεό και τούς αγγέλους Του. Αμήν έρχου κύριε Ιησού!
Διαβάστε περισσότερα.... »
....