Διυλιστήριο: 11/23/13
ροη αναρτησεων

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Δεν μας αξίζει τέτοια ξεφτίλα..

Το blog ασθενεί από ένα κρύωμα επικολυρικό!

Παρ'όλα αυτά και βλέποντας τούτη την φωτογραφία, δεν άντεξε να μην πεταχτεί ως άλλος Λάζαρος κραυγάζοντας:Φτάνει πιά η ξεφτίλα, ρε ξεφτιλισμένε!

Ως πότε θα ανεχόμαστε, ώ έλληνες, αυτούς τούς ξεφτιλισμένους άντρες, που οι ίδιοι εμείς φορτώσαμε στον σβέρκο μας, να γυροφέρνουν στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο το όνομα της πατρίδας μας, το όνομα των προγόνων μας, και να το εξευτελίζουν με επαιτείες και παρακάλια, δεχόμενοι φοβέρες, διαταγές και ειρωνείες;

Ως πότε θα ανεχόμαστε να προβάλλουν την δική τους μηδαμινότητα και απαξία πάνω στις έννοιες''Έλληνας'', ''Ελλάδα'', ''Ελληνικότητα'';

Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να σκυλεύουν, να λεηλατούν τα κατορθώματα και τις αξίεςμίας φυλής που εν τέλει και στο διάβα της Ιστορίας φάνηκε ανθεκτικότερη απ' τους Εφιάλτες,Πηλιογούσηδες και Νενέκους που βρέθηκαν στον δρόμο της;

Εξαφανιστείτε από μπροστά μας ανθέλληνες ξεφτιλισμένοι!
Παραδώστε την εξουσία και εξαφανιστείτε!

Μην εξαναγκάσετε τον λαό να πάρει μόνος του τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να διορθώσει τα λάθη του..
Δείξτε μιά σταλιά ''ανδρισμό'', αν έχετε, και απαλλάξτε μας απ' την παρουσία σας..

Θα δυσκολευτούμε να διορθώσουμε τα ολέθρια λάθη σας, μα θα τα καταφέρουμε!
Χωρίς εσάς καλύτερα..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δύο δολοφονημένοι ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν βάναυσα από Ισραηλίτες και σας τους κρύβουν τα ΜΜΕ. - Μήπως γιατί έγινε το 2003;;!!!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο παραπάνω τίτλος και σε διάφορες παραλλαγές του, όπου υποτίθεται οτί τα ΜΜΕ κρύβουν την δολοφονία δύο ακτιβιστών που έγινε στο Ισραήλ. Της Ρέιτσελ Κόρι και του Tom_Hurndall.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως τις κρύβουν και δεν έχει ακούσει κανένας τίποτα, για τον απλούστατο λόγο ότι έγιναν το 2003!!!!!! Και τότε, λέω έγω, ίσως  μας ένοιαζε περισσότερο σε ποιο μαγαζί θα είναι η Βανδή και ποιες μεταγραφές έκανε ο Ολυμπιακός;;;
Γιατί με μια μικρή αναζήτηση που έκανα τουλάχιστον για την Ρέιτσελ η guardian έχει τουλάχιστον 12 άρθρα και άλλες μεγάλες εφημερίδες εκτενή ρεπορτάζ..

Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τα ΜΜΕ, που και ειδήσεις κρύβουν και προπαγανδίζουν, παραπληροφορούν και γενικότερα προωθούν και τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Όπως και την πολιτική του Ισραήλ που πιστεύω ότι έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο κόσμο.
Αλλά με αφορμή αυτό θα ήθελα να πω για την αντίθετη προπαγάνδα που εξίσου απεχθάνομαι  όπως και πολιτική μίσους και διαίρεσης των υποτιθέμενων πολέμιων του συστήματος.
Και λέω υποτιθέμενων γιατί όταν πολεμάς ένα σύστημα που είναι βασισμένο στην απληστία , στην αδικία, το ψέμα και το μίσος, και εσύ που αγαπάς το δίκαιο και την αλήθεία ( έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεσαι)  χρησιμοποιείς τις ίδιες μεθόδους  το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι το πολεμάς επειδή είσαι στην απ' έξω και το μόνο που θες είναι να γίνεις εσύ ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
Ή εγκάθετος του συστήματος, δείχνοντας ότι και οι άλλοι είναι μία από τα ίδια. ΨΕΥΤΕΣ.

Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι όσοι προβάλαν αυτό το θέμα έχουν τον παραπάνω σκοπό, αλλά καλό θα είναι τουλάχιστον σε σοβαρές ειδήσεις να γίνεται μια διασταύρωση πληροφοριών. Γιατί είναι κρίμα να χάνεται η αλήθεια στο βωμό κάποιων παραπάνω likes. Διότι  έτσι γίνονται συνεργοί, έστω και χωρίς να το καταλαβαίνουν.

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Μπρζεζίνσκι ομολογεί πως η ‘Παγκόσμια Αντίσταση’ εκτροχιάζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη - NWO (Βίντεο)


Σε μία πρόσφατη ομιλία του στην Πολωνία, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, Ζμπίγκνιεου Μπρζεζίνσκι, προειδοποίησε συναδέλφους του της ελίτ, πως ένα παγκόσμιο κύμα ‘Αντίστασης’ προς εξωτερικούς ελέγχους, καθοδηγούμενο από ‘λαϊκούς ακτιβιστές’ απειλεί να εκτροχιάσει το κίνημα για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Αποκαλώντας την ιδέα πως ο 21ος Αιώνας, ως ο Αμερικάνικος αιώνας είναι μία «Κοινή Ψευδαίσθηση», ο Μπρζεζίνσκι δήλωσε πως η αμερικανική κυριαρχία δεν είναι πλέον εφικτή λόγο του ότι υπάρχουν μεγάλα κύματα που αλλάζουν την κοινή γνώμη μέσα απ΄την «άμεση μαζική επικοινωνία του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του ίντερνετ», που δρουν αθροιστικά και διεγείρουν «μία παγκόσμια αφυπνισμένη συνείδηση προς την μαζική πολιτική».

Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, πρόσθεσε πως αυτός ο «αυξανόμενος μαζικός και παγκόσμιος ακτιβισμός, φαίνεται εχθρικός στην εξωτερική κυριαρχία, όπως είχε επικρατήσει στα χρόνια της αποικιοκρατίας και του ιμπεριαλισμού».

Ενώ ο Μπρζεζίνσκι μίλησε μ΄έναν ουδέτερο τόνο φωνής, τα συμφραζόμενα του, υπέδειξαν πως αυτό δεν είναι μια ‘γιορτή της μαζικής αντίστασης’, αλλά μια ελεγεία προς τον αντίκτυπο της εξωτερικής κυριαρχίας και ελέγχου που ο ίδιος έχει υποστηρίξει επανειλημμένα.

Τα σχόλια έγιναν σε μία συγκέντρωση του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νέων Ιδεών (EFNI:European Forum of New Ideas), μία οργάνωση που υποστηρίζει τον μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σ΄ ένα αντιδημοκρατικό ομοσπονδιακό υπερκράτος, του τύπου ακριβώς όπως ο Μπρζεζίνσκι τόνισε να ‘απειλείται’ στην ομιλία του.

Σ’αυτό το πλαίσιο, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό πως το σημείο που επισημαίνει ο Μπρζεζίνσκι σχετικά με την ‘μαζική αντίσταση’ να γίνεται μεγάλο εμπόδιο προς την νέα τάξη πραγμάτων, δεν είναι μια προειδοποίηση, αλλά μία επευφημία.

Επίσης, σκεφτείτε τι έγραψε ο Μπρζεζίνσκι στο βιβλίο του «Ανάμεσα σε δυο Κόσμους: Ο Ρόλος της Αμερικής στην Τεχνοτρονική Εποχή», όπου υποστηρίζει τον έλεγχο των πληθυσμών από μιά πολιτική τάξη ελιτιστών μέσα απ΄ την τεχνοτρονική χειραγώγηση.

«Η τεχνοτρονική εποχή, συμπεριλλαμβάνει την σταδιακή εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης κοινωνίας. Μια τέτοια κοινωνία θα κυριαρχείται από μία ελίτ μή-περιορισμένη από ηθικές αξίες. Σύντομα, θα μπορεί να υποβληθεί μιά σχεδόν συνεχόμενη παρακολούθηση του κάθε πολίτη και να υπάρχουν ενημερωμένοι πλήρεις φάκελοι με ακόμα και τα πιο προσωπικά δεδομένα του κάθ’ ενός. Αυτοί οι φάκελοι θα μπορούν να είναι προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή από τις αρχές», έγραφε ο Μπρζεζίνσκι.

«Στην τεχνοτρονική κοινωνία, η τάση θα είναι προς την συσσωμάτωση ατομικής υποστήριξης εκατομμυρίων μη-συντονισμένων πολιτών, ευκολοπροσβάσιμοι από μαγνητικές και ελκυστικές προσωπικότητες, εκμεταλλεύοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την χειραγώγηση συναισθημάτων και τον έλεγχο της λογικής,» γράφει στο ίδιο βιβλίο.

Η απότομη ανησυχία του Μπρζεζίνσκι σχετικά με την επίδραση ενός πολιτικά συνειδητοποιημένου παγκόσμιου πληθυσμού, δεν πηγάζει απ΄την ιδέα της ταύτισης του με την αιτία τους. Ο Μπρζεζίνσκι είναι ο απόλυτος γνώστης ελιτιστής, ο ιδρυτής της πανίσχυρης Τριμερής Επιτροπής, φωστήρας σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών και συχνός συμμέτοχος του γκρούπ Μπίλντερμπεργκ. Ο ίδιος ο Ομπάμα, τον έχει χαρακτηρίσει ως «έναν απ’τους πιο εξαιρετικούς στοχαστές μας».

Μετάφραση: Aφύπνιση συνείδησης από το hangthebankers και livefreelivenatural
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μάστιγα το νέο «παιχνίδι» των εφήβων που ξυλοκοπούν περαστικούς -Eχει προκαλέσει ήδη τρεις νεκρούς [βίντεο]

Το διυλιστήριο λέει: Η σήψη εξαπλώνεται σαν γάγγραινα σε όλο τον πλανήτη...

Μια καινούρια «μόδα» εξαπλώνεται με επικίνδυνους ρυθμούς μεταξύ των εφήβων στην Αμερική, ακούγοντας στο όνομα «knockout game».

Πρόκειται για ένα «παιχνίδι» στο οποίο οι νεαροί ξυλοκοπούν χωρίς αφορμή και προειδοποίηση τους ανυποψίαστους περαστικούς με μια δυνατή μπουνιά. Αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο που στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει 3 νεκρούς, εμφανίστηκε πρόσφατα και στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μοναδικός σκοπός του «παιχνιδιού» είναι να δείξουν στην παρέα τους, οι συμμετέχοντες, τι και πως είναι ικανοί να διαπράξουν.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στη Ουάσιγκτον όπου μια 26χρονη, χτυπήθηκε από ένα νεαρό που έφτασε μαζί με την παρέα του με τα ποδήλατά τους την κοπέλα και την χτύπησε δυνατά στον αυχένα.



Πηγή

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....