Διυλιστήριο: 10/06/16
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Σε δίκη παραπέμπεται ο Μ. Καρχιμάκης για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας



Την παραπομπή σε δίκη, δύο υπαλλήλων της ΕΥΠ, για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας και του πρώην υπουργού, Μιχάλη Καρχιμάκη, για ηθική αυτουργία, εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η εισαγγελέας Μαρία-Σοφία Βαϊτση, η οποία ζητά παράλληλα και την παραπομπή πρώην στελέχους αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, για εμπλοκή του στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Η εισαγγελική πρόταση αφορά τις δύο, από τις τρεις συνολικά, δικογραφίες που χειρίστηκε επί μακρό χρονικό διάστημα ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας, σχετικά με: Το αποκαλούμενο «σχέδιο Πυθία 1», τις υποκλοπές και την υπόθεση παραβίασης μυστικών της Πολιτείας με εμπλεκόμενο τον κ. Καρχιμάκη.

Η πρώτη δικογραφία για το «σχέδιο Πυθία» αφορά τις καταγγελίες για επιχείρηση δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, εξαιτίας της οικονομικής και ενεργειακής προσέγγισης της κυβέρνησής του με την Ρωσία. Η δικογραφία έχει σχηματιστεί κατά αγνώστων δραστών.

Με την πρότασή της, η εισαγγελική λειτουργός ζητά, όσον αφορά την δεύτερη δικογραφία για τις υποκλοπές, να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας κατασκοπείας, ο 66χρονος Αμερικανός υπήκοος William Bazil, πρώην υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας. Η εισαγγελική λειτουργός θεωρεί υπαίτιο τον 66χρονο για παράνομη καταγραφή απόρρητων τηλεφωνικών συνομιλιών, που αφορούσαν συμφέροντα του κράτους, το διάστημα μεταξύ Αυγούστου 2004 και Μαρτίου 2005.

Μ. Καρχιμάκης: Aνήθικη και ανυπόστατη πολιτική δίωξη


Σε «ανήθικη και ανυπόστατη πολιτική δίωξη» για μία «στημένη υπόθεση από σκοτεινούς ανθρώπους ..επαγγελματίες υπόδικους» αναφέρεται, με μακροσκελή του ανακοίνωση, ο βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του δεν έχει καμία νόμιμη βάση. Ο κ. Καρχιμάκης τονίζει επίσης, πως «όσοι μεθόδευσαν την δίωξή μου τότε και σήμερα, για λόγους υπηρέτησης άλλων επιδιώξεων, είναι υπόδικοι και κατηγορούμενοι για σειρά κακουργηματικών ενεργειών που οδήγησαν στην οριστική απομάκρυνση από την υπηρεσία τους».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δικηγόρος των καναλαρχών ο σύντροφος της δικαστή του ΣτΕ που παραιτήθηκε



Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των παραιτήσεων δύο μελών του ΣτΕ από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, αφού όπως προκύπτει σύντροφος της παραιτηθείσας Κατερίνας Σακελλαροπούλου είναι ο δικηγόρος της Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, Παύλος Κοτσώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Παύλος Κοτσώνης και ο συνέταιρός του Σπύρος Παππάς, οι οποίοι διατηρούν μεγάλο δικηγορικό γραφείο στις Βρυξέλλες, ως δικηγόροι της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, έχουν κάνει προσφυγή τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενάντια στον νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραιτήθηκε χθες Τετάρτη όχι από το ΣτΕ αλλά από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, επικαλούμενη ως αιτία την ανακοίνωση της Ένωσης για την αναβολή της πρόσφατης διάσκεψης για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δικαστή το Δ.Σ. της Ένωσης αποδοκίμαζε ως ψευδή όσα αντίθετα αναφέρονται στον Τύπο «με βάση όχι τη δική του αντίληψη για τα πράγματα, αλλά την ανακοίνωση του Προέδρου του Δικαστηρίου, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ένωση, για πρώτη, κατά την αντίληψή μου φορά, σε γραφείο τύπου του Προέδρου του Δικαστηρίου».

Όπως αποδεικνύεται από τα νέα στοιχεία, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάθε άλλο παρά άσχετη είναι με τα συμφέροντα των καναλαρχών οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία ενός νέου και νόμιμου τηλεοπτικού τοπίου, αφού ο σύντροφός της υπερασπίζεται τους καναλάρχες προσφεύγοντας ακόμη και στα ευρωπαϊκά όργανα.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που στη συνεδρίαση του ΣτΕ στις 4 του περασμένου Ιουλίου, όταν συζητούνταν οι αιτήσεις ακύρωσης του νόμου αλλά και των υπουργικών αποφάσεων που είχαν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ζήτησε και εξαιρέθηκε από τη συνεδρίαση.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η ζωή στα σχολεία της Αθήνας δεν σταματά το μεσημέρι εξαιτίας της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος



Από 17 Οκτωβρίου οι εγγραφές για τα «Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων», με αποκλειστικό δωρητή το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της λειτουργίας των «Ανοιχτών Σχολείων του δήμου Αθηναίων», ένα πρόγραμμα που επιδιώκει να μετατρέψει το σχολείο σε κύτταρο δημιουργίας και κέντρο της γειτονιάς.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, ανακοίνωσε ότι εφεξής για 25 σχολεία της πρωτεύουσας η ζωή δεν θα σταματά το μεσημέρι. Με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων και με αποκλειστικό δωρητή το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», συγκεκριμένα σχολεία της Αθήνας τα απογεύματα παραμένουν ανοιχτά με προγράμματα και δραστηριότητες για μαθητές και μεγάλους, συμβάλλοντας στο ζωντάνεμα της γειτονιάς. Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

«Τα προγράμματα, που αναπτύσσονται και στις επτά δημοτικές κοινότητες, καθιστούν το σχολείο κέντρο αναφοράς για την γειτονιά και συντελούν στο να γίνει περισσότερο ενεργή, συμμετοχική και ενδιαφέρουσα η καθημερινότητα στις τοπικές κοινότητες της πόλης μας» υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι τα «Ανοιχτά Σχολεία» αποτελούν μια πρωτοβουλία καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, που εφαρμόζεται από το 2015 και βρήκε εξαρχής μεγάλη ανταπόκριση στις τοπικές κοινωνίες. Σχολεία ανοιχτά στη γειτονιά – ανοιχτά στην κοινωνία.

Σημειώνεται ότι έως σήμερα έχουν υποβάλει προτάσεις δράσεων περισσότεροι από 150 φορείς. Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με 27 φορείς που θα υλοποιήσουν 41 δράσεις, οι οποίες εγκρίθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Ωστόσο ο Δήμος θα συνεχίσει να δέχεται προτάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

«Την πρώτη χρονιά η λειτουργία ήταν πιλοτική. Από φέτος, και χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος έχουμε τη δυνατότητα να κρατάμε ανοιχτά 25 σχολεία σε διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι «στόχος είναι τα σχολεία αυτά να γίνουν πόλος έλξης για όλους, τους μαθητές, και των γύρω σχολείων, τους γονείς και τους κατοίκους της γειτονιάς, της κοινότητας».

Τα σχολικά κτίρια και οι αυλές τους θα παραμένουν ανοιχτά, με φύλακα, μετά το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού, έως τις 9.30 το βράδυ, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Με τον τρόπο αυτό, γίνονται κέντρα συνάντησης για τη γειτονιά και φιλοξενούν εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες, για όλες δηλαδή τις ηλικίες.

Τα «Ανοιχτά Σχολεία» είναι άμεσα συνυφασμένα με το πρόγραμμα «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα». Πρόκειται για πρόγραμμα που υλοποιείται σε 12 σχολικά κτίρια από τον δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων του Πολυτεχνείου Κρήτης, με αποκλειστικό δωρητή το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Το πρόγραμμα συνδυάζει τις εργασίες επισκευής, με τον συμμετοχικό, παιδαγωγικό ανασχεδιασμό του σχολικού χώρου. Όπως είπε η αντιδήμαρχος για το Παιδί κυρία Μαρία Ηλιοπούλου, από την προηγούμενη σχολική χρονιά μια διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από αρχιτέκτονες, ψυχολόγους και παιδαγωγούς προσέγγισε τις σχολικές κοινότητες όλων των βαθμίδων -από βρεφονηπιακούς σταθμούς έως λύκεια- σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αθηναίων. Ο στόχος ήταν να αφουγκραστεί η ομάδα τις ανάγκες μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, έτσι ώστε ο ανασχεδιασμός του σχολικού χώρου να βοηθάει τα παιδιά να μαθαίνουν καλύτερα.

Ο αντιδήμαρχος Αστικής Υποδομής κ. Γιώργος Χρ. Αποστολόπουλος, εξήρε την ταχύτητα στην υλοποίηση των έργων που δε βρήκε σκοπέλους σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και στερεότυπα, σημειώνοντας ότι οι εργασίες στα σχολικά έγιναν τέτοιο τρόπο ώστε να η μεγαλύτερη δυνατή διασπορά του θετικού αντίκτυπου, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές της Αθήνας.

Επιπλέον, σε χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης θα λειτουργήσει από τον Νοέμβριο, ένα πλήρως εξοπλισμένο Maker Space. «Πρόκειται για μια δομή σύγχρονης τεχνολογίας, με 3D printer και εξοπλισμό, που δίνει τη δυνατότητα στις σχολικές κοινότητες να βελτιώνουν αυτόνομα τις συνθήκες των σχολείων τους» δήλωσε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνος Ουγγρίνης.

Μία ακόμη παράμετρος του προγράμματος «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» είναι ένα τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την παιδαγωγική αναβάθμιση του σχολικού χώρου, που έχει προγραμματίσει για τον Νοέμβριο η ερευνητική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης. «Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας όσο και στους υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών, που έχουν την ευθύνη των σχολικών κτιρίων στο δήμο της Αθήνας αλλά και σε όμορους δήμους.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Ο Σαμαράς ''σνομπάρει'' την πρωθυπουργία Καραμανλή


Το άρθρο είναι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον δεξιό επαναστάτη

Βλέποντας το video, παρατηρήσαμε ότι κατά την γιορτή για τα 42 χρόνια της ΝΔ κατά την αναφώνηση του ονόματος του Κώστα Καραμανλή από τον Κούλη, ο μόνος που δεν χειροκρότησε ήταν ο Σαμαράς και μάλιστα κάνοντας μορφασμούς. Αντιθέτως ο Καραμανλής χειροκρότησε κατά την αναφώνηση του ονόματος του Αντώνη Σαμαρά και προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις (και ίσως να τον δικαιολογήσει) του είπε, έχω βαρεθεί να βαράω παλαμάκια

Δείτε το video

  


https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Οι ίδιοι οι Γερμανοί διέκοψαν έλεγχο στην Deutsche Bank!



- Σάλος από τις αποκαλύψεις της Süddeutsche Zeitung για την τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης
- Οι Γερμανοί διέκοψαν έλεγχο για ξέπλυμα χρήματος στην Deutsche Bank
- Spiegel: Η Deutsche Bank βοήθησε φίλους του Πούτιν να ξεπλύνουν 10 δισ δολάρια!

Η φράση "δάσκαλε που δίδασκες" ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όλοι αυτοί που χρόνια κουνούσαν το δάκτυλο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του Νότου τώρα βρίσκονται μπροστά σε δυσάρεστες αποκαλύψεις μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Μια αποκάλυψη φωτιά από την γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung έρχεται να δείξει ότι υπάρχουν πολλά άπλυτα για την καλή και συνετή Γερμανία...

Η Süddeutsche Zeitung αναφέρει ότι η Deutsche Bank τη γλύτωσε φτηνά από τον έλεγχο της γερμανικής χρηματοπιστωτικής εποπτικής αρχής (Βafin). Φαίνεται ότι η γερμανική εποπτική αρχή υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτική με την μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, αφού ο έλεγχος για ξέπλυμα χρήματος ο οποίος βρισκόταν σε εξέλιξη διακόπηκε!

Τι είπαν οι εκπρόσωποι τόσο της Bafin όσο και της Deutsche Bank; Ουδέν σχόλιο.


Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Bafin είχε δείξει μάλιστα επιείκεια ήδη από την Ανοιξη σταματώντας πολλούς άλλους ελέγχους χωρίς περαιτέρω συνέπειες για την τράπεζα. Eπρόκειτο, τότε, για το "σκάνδαλο Libor" με τα χειραγωγημένα επιτόκια αναφοράς, τις συναλλαγές παραγώγων με την ευρισκόμενη σε κρίση ιταλική τράπεζα Monte dei Paschi di Siena, καθώς επίσης και συναλλαγές με πολύτιμα μέταλλα.

Τώρα, σύμφωνα με το Spiegel, η Deutsche Bank φέρεται ότι βοήθησε παλαιούς φίλους, ήδη δισεκατομμυριούχους, του Βλαντίμιρ Πούτιν να εξαγάγουν χρήματα στο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να παρακάμψουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Οι συνεργάτες της Deutsche Bank στη Μόσχα τους βοήθησαν να ξεπλύνουν περί τα 10 δισ. δολάρια. Οι Ρώσοι πελάτες της αγόρασαν χρεόγραφα από το υποκατάστημά της στη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα μόνο και μόνο για να ξαναπουλήσουν αντίστοιχα σε ξένο νόμισμα μέσω του υποκαταστήματος της γερμανικής τράπεζας στο Λονδίνο. Μερικές από τις συναλλαγές αυτές έγιναν μετά την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία από τη Δύση.

Παρά την στάση της γερμανικής εποπτικής αρχής, η Deutsche Bank συνεχίζει να απειλείται με πρόστιμα διότι Βρετανοί επόπτες και οι αμερικανικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν το θέμα. Υπενθυμίζεται ότι γερμανική τράπεζα αντιμετωπίζει αυτόν τον καιρό μεγάλα προβλήματά, ιδίως με το τεράστιο πρόστιμο που της επέβαλαν οι αρχές των ΗΠΑ για την εμπλοκή της στο θέμα της φούσκας των αμερικανικών ακινήτων.

Πηγή www.newsit.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Ιδιοφυΐα ετών 9 (από την Κάλυμνο) θέλει να γίνει αστροφυσικός για να αποδείξει πως υπάρχει Θεός


Ήξερε πρόσθεση, πολλαπλασιασμό, ανάγνωση και γραφή στα 2 του χρόνια - Δείτε φωτογραφίες

Στα 9 του χρόνια ο William Maillis (ελληνικής καταγωγής) μοιάζει με κάθε συνομήλικό του αγόρι, παίζει video games, του αρέσουν τα σπορ και να περνά χρόνο με τους φίλους του. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο ωστόσο ο William δεν έχει καμία σχέση με τους συνομήλικούς του. Τον Μάιο τελείωσε το σχολείο και φοιτά ήδη στο κολέγιο αναπτύσσοντας τις δικές του θεωρίες για τη δημιουργία του κόσμου.

Σύμφωνα με το People, το αγόρι από το Penn Township της Πενσιλβάνια είναι μεταξύ των νεαρότερων ατόμων που γράφτηκαν στο κολέγιο. Παρακολουθεί μαθήματα στο κοινοτικό κολέγιο του Allegheny County και του χρόνου θέλει να μεταπηδήσει στο Carnegie Mellon του Πίτσμπουργκ, σύμφωνα με τον πατέρα του, τον ελληνορθόδοξο ιερέα Peter Maillis.

«Δεν με πειράζει που είμαι μακράν ο μικρότερος στην τάξη, το έχω πια συνηθίσει», λέει ο 9χρονος που θέλει να σπουδάσει φυσική και χημεία, να κάνει διδακτορικό και να ασχοληθεί με την αστροφυσική.



«Θέλω να αποδείξω σε όλους πως ο Θεός υπάρχει» αναδεικνύοντας πως μόνο μια εξωτερική δύναμη θα μπορούσε να δημιουργήσει τον κόσμο, προσθέτει.

«Ο William ήταν για μας μια έκπληξη, ύστερα από 17 χρόνια», λέει ο πατέρας του καθώς το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά 29 και 26 ετών. Συνειδητοποίησε πως το αγόρι ξεχώριζε όταν άρχισε να αναγνωρίζει τους αριθμούς σε ηλικία έξι μηνών και να μιλά με ολοκληρωμένες προτάσεις σε ηλικία 7 μηνών. Στους 21 μήνες του έκανε πρόσθεση, στα 2 του χρόνια πολλαπλασιασμό, ανάγνωση και γραφή, στα 4 άλγεβρα, νοηματική γλώσσα και ανάγνωση στα ελληνικά. Γεωμετρία στα 5 και τριγωνομετρία στα 7.


Πέρσι τελείωσε την Τρίτη τάξη και παρακολουθούσε παράλληλα την Τετάρτη και πανεπιστημιακά μαθήματα και φέτος γράφτηκε κανονικά στο πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τον μπαμπά του. Τον είχαν ωστόσο απορρίψει από το… νηπιαγωγείο, σε ηλικία 4 ετών, επειδή δεν τα κατάφερε σε μια εξέταση για την εισαγωγή του. Δεν αναγνώρισε το γκρι ως χρώμα ούτε το θερμόμετρο (δεν χρησιμοποιούμε τέτοιο θερμόμετρο εμείς αλλά αυτό που μπαίνει στο αυτί, εξηγεί ο μπαμπάς του).

Ο Maillis συμβουλεύτηκε ψυχολόγο που ασχολείται με τα παιδιά υψηλής ευφυίας και τον χαρακτήρισε «γνήσια ιδιοφυΐα» μετά τα τεστ IQ. Τότε το σχολείο επανεξέτασε την περίπτωσή του και τον δέχθηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο William αποφασίζει ποια είναι τα ενδιαφέροντά του και ποια μαθήματα θέλει να παρακολουθήσει. «Εμείς συμφωνούμε με όλα, δεν τον πιέζουμε για τίποτα», λέει χαρακτηριστικά και τονίζει πως ο γιος του παραμένει ένα προσγειωμένο παιδί. «Θέλω να εκτιμήσει το χάρισμα που έχει και νομίζω πως το κάνει» καταλήγει, «του λέω ‘ο Θεός σου έδωσε ένα δώρο. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το απορρίψεις και να μην το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο».



Πηγή www.newsbeast.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Ένα κορίτσι πέντε χρονών....''σβήνει'' τις πολιτικές της λιτότητας


Η αθωότητα, η απλότητα ενός παιδιού πέντε χρονών. Κατακερματίζει τις πολιτικές των μεγάλων επιστημόνων, οικονομολόγων, με τον πιο απλό τρόπο. Βλέποντας τα αποτελέσματα των χιλιάδων φτωχών στους δρόμους. Απαιτεί άμεσες λύσεις, για να σταματήσει αυτό. Ζητά από την πρωθυπουργό να κάνει κάτι άμεσα για αυτό, να ξοδέψει λεφτά και να τους βοηθήσει


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ευρωπαϊκή "Ένωση"..

   Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη.
Λάθος!
Το φάντασμα δεν πλανιέται. Έχει ήδη εγκατασταθεί σε όλα τα κέντρα εξουσίας του αισχρού μορφώματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση,
..και είναι το φάντασμα της δικτατορίας και του φασισμού.

Οι λαοί απασχολημένοι στην αέναη βελτίωση του
βιοτικού τους επιπέδου, και την αύξηση της καταναλωτικής τους δύναμης,
..παρέδωσαν αδιαμαρτύρητα τα κλειδιά των κέντρων λήψης αποφάσεων,
..στις πολυεθνικές εταιρείες, τις τράπεζες, και το μεγάλο κεφάλαιο.
Αυτοί, τους υποσχέθηκαν διαρκή "ανάπτυξη", αρκεί να έκαναν κουμάντο οι ίδιοι.
Δεν υποψιάστηκαν όμως οι λαοί, και οι πολιτικοί εκπρόσωποι των εταιρειών των τραπεζών και του κεφαλαίου δεν τους είπαν ποτέ πως,
..αν οι εταιρείες, οι τράπεζες και το κεφάλαιο δουν ποτέ τον ρυθμό της αύξησης των κερδών τους να μειώνεται,
..θα αρχίσουν να αφαιρούν από το βιοτικό επίπεδο των λαών, να μειώνουν την διανεμόμενη "πίτα" να παίρνουν πίσω κεκτημένα δικαιώματα κι ελευθερίες,
..προκειμένου να διασφαλιστούν όχι τα κέρδη τους, αλλά η αύξηση του ρυθμού των κερδών.

Δεν υπάρχει σήμερα παγκοσμίως χειρότερη εγκατεστημένη δικτατορία κάθε τύπου, από αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Βορείου Κορέας συμπεριλαμβανομένης (αθάνατε Κίμ!).
Από τότε που η "γηραιά ήπειρος" διαμορφώθηκε σε εθνικά (τα πλείστα) ή ομόσπονδα (ελάχιστα) κράτη,
..έχει γνωρίσει δικτατορίες αριστερού και δεξιού τύπου πολλές. Μεμονωμένες όμως, ή εστω σε έξαρση τον καιρό των μεγάλων κρίσεων. Και ως επί το πλείστον γεννήματα των κρίσεων, γεωπολιτικών, οικονομικών και άλλων.
Αντίθετα σήμερα, πρώτα εγκαταστάθηκε η γενικευμένη δικτατορία των εταιρειών και των τραπεζών που κατέλαβε τα κέντρα εξουσίας μιάς ήδη δομημένης προσπάθειας προσέγγισης των λαών μέσω του εμπορίου, που λέγοταν ΕΟΚ,
..και κατόπιν, σαν συνέπεια της δικτατορικής άσκησης της εξουσίας υπέρ της υπερδιόγκωσης των κερδών των εταιρειών, των τραπεζών, του κεφαλαίου,
..ήρθε η κρίση.

Όμως ήταν ήδη αργά.
Ήδη είχαν αφαιρεθεί απ' τους λαούς οι δυνατότητες και του παραμικρού ελέγχου των ασκούντων την εξουσία στην "Ένωση".
Με τα διάφορα "ευρωσυντάγματα" -έστω και κουτσά-, με συνθήκες σαν της Λισαβόνας, του Μάαστριχτ, και άλλες, αφαιρέθηκε κάθε δυνατότητα δημοκρατικής παρέμβασης των λαών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ και των διαφόρων "διευθυντηρίων".
Ακόμη και τα εθνικά δημοψηφίσματα για ζητήματα της Ε.Ε. έχουν σιωπηρά, ατύπως απαγορευτεί, μετά το φιάσκο του δημοψηφίσματος για το "ευρωσύνταγμα" στην Γαλλία και την Ολλανδία.

Ζούμε την πιό μαύρη περίοδο της ιστορίας της Ευρώπης από τότε που υπάρχει σαν έννοια και σαν γεωγραφικός προσδιορισμός.
Αν οι λαοί θελήσουν να αντιδράσουν "θεσμικά" μέσω δημοκρατικών διαδιακασιών, δεν υπάρχει κανένας τρόπος.

Η δικτατορία των εταιρειών, των τραπεζών, του κεφαλαίου, σαν όλες τις δικτατορίες, έχει σπρώξει τους λαούς στο αδιέξοδο είτε της πλήρους υποταγής, είτε της επανάστασης.
Εδώ όμως δεν μιλάμε για έναν λαό, ένα κράτος.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλούς λαούς, μιάν ήπειρο ολόκληρη.

Αν γίνει η επανάσταση -που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει- θα αποτελέσει κλονισμό του παγκόσμιου οικονομικού και κοινωνικού συστήματος, όπως το γνωρίζουμε σήμερα.
Και το σύστημα αντιδρά.
Και οι λαοί όμως αντιδρούν.
Χύτρα ταχύτητας. Θα σκάσει;

Ένας ηγέτης χρειάζεται.
Ή ένας τρελός!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ποινική δίωξη κατά Βγενόπουλου από τους εισαγγελείς διαφθοράς



Ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου άσκησαν οι εισαγγελείς διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριάνος και Γιάννης Δραγάτσης για κομμάτια της δικογραφίας που αφορούσαν στη διάταξη Τσατάνη.
Αποκαλύπτονται έτσι οι μεθοδεύσεις στην υπόθεση Βγενόπουλου, τις οποίες έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το HOT DOC, αναδεικνύοντας το δικαστικό «πραξικόπημα» της εισαγγελέως Εφετών, που δε δίστασε να αφαιρέσει δικογραφία κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και πέντε συνεργατών του, τη στιγμή που αυτή βρισκόταν στο στάδιο της ποινικής δίωξης, με πρόσχημα ότι σκόπευε να συσχετίσει τη δικογραφία με άλλη που χειριζόταν η ίδια – πρόκειται βέβαια όπως έχουμε πει για πρωτοφανές γεγονός, εισαγγελέας να αφαιρεί δικογραφία, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν το στάδιο της δίωξης…

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου επέβαλε πριν από ένα μήνα ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών στη Γεωργία Τσατάνη για τους χειρισμούς στην υπόθεση Βγενόπουλου.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς ιδιώτες τον Αύγουστο



Μείωση σημείωσαν τον Αύγουστο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα και διαμορφώθηκαν στα 4,921 δισ. ευρώ από 5,539 δισ. ευρώ τον Ιούλιο.

Αυτό προκύπτει από τα μηνιαία στοιχεία για την πορεία των μεγεθών της γενικής κυβέρνησης που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, τα οποία δείχνουν ότι η διαδικασία εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα διαμορφώθηκαν σύμφωνα με το ΑΠΕ και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων, οι οποίες τον Αύγουστο ανήλθαν σε 1,341 δισ. ευρώ έναντι 1,352 δισ. ευρώ τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το μεγαλύτερο ποσό ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον ιδιωτικό τομέα έχουν οι Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης. Το ποσοστό αυτό μειώθηκε τον Αύγουστο στα 2,849 δισ. ευρώ έναντι 3,028 δισ. ευρώ τον Ιούλιο. Οι οφειλές των νοσοκομείων μειώθηκαν στα 907 εκατ. ευρώ έναντι 1,119 δισ. ευρώ τον Ιούλιο.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κοκκαλάκης του CERN: Πρωτοποριακή θεραπεία σώζει χιλιάδες ασθενείς από τον καρκίνο! Περισσότεροι από 100.000 καρκινοπαθείς σε όλο τον κόσμο έχουν θεραπευτεί πλήρως



Αναζητείται επενδυτής για να φέρει πρωτοποριακή θεραπεία καρκίνου στην Ελλάδα


Η θεραπεία με πρωτόνια ενδείκνυται για τη θεραπεία του 20% όλων των καρκίνων και έχει θεαματικά αποτελέσματα στις περιπτώσεις καρκίνου του προστάτη.

Περισσότεροι από 100.000 καρκινοπαθείς σε όλο τον κόσμο έχουν θεραπευτεί πλήρως με τη χρήση της τεχνολογίας των επιταχυντών πρωτονίων και ελαφρών ιόντων. Πρόκειται για μια μέθοδο που ενδείκνυται για τη θεραπεία του 20% όλων των καρκίνων και έχει θεαματικά αποτελέσματα στις περιπτώσεις καρκίνου του προστάτη ο οποίος αντιμετωπίζεται μέσα σε 5 ημέρες και ο ασθενής δεν χάνει τη σεξουαλική του ικανότητα.

Η θεραπεία του καρκίνου με αυτή τη μέθοδο, η οποία εφαρμόζεται στην Γερμανία ,στην Ιταλία, στη Γαλλία στην Τσεχία, στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, είναι εδώ και μερικούς μήνες εγκεκριμένη και στην Ελλάδα, αλλά για να μπορέσει να εφαρμοστεί θα χρειαστεί μία επένδυση ύψους από 50 έως 200 εκατομμυρίων ευρώ ανάλογα με μέγεθος της εγκατάστασης, ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης και Προώθησης του CERN-HERMES, Αλέξανδρος Κοκολάκης , ο οποίος από 2012 προωθεί την ιδέα της δημιουργίας ενός «Κέντρου Αριστείας για την έρευνα , τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια» στην Κρήτη.

«Τα στατιστικά στοιχεία επιτυχίας της θεραπείας με την τεχνολογία των επιταχυντών πρωτονίων και ελαφρών ιόντων, ήταν εντυπωσιακά. Η θεραπεία αυτή είναι τεχνολογικά η πιο σύγχρονη και ιατρικά η πιο αποτελεσματική μέθοδος ακτινοθεραπείας. Αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε με τη βοήθεια επιταχυντών που χρησιμοποιούνται στη βασική έρευνα στη Φυσική. Παρότι εγώ προωθώ τη δημιουργία ενός Κέντρου για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη, η απόφαση για την έγκριση της θεραπείας με πρωτόνια από την Επιτροπή Ιοντιζουσών και Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών του Υπουργείου Υγείας, η οποία ελήφθη μετά την υποβολή φακέλου από εμένα, αφορά όλη την επικράτεια και επομένως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα τέτοιο Κέντρο οπουδήποτε στην Ελλάδα εφόσον υπάρξει επενδυτής» επισήμανε ο κ Κοκολάκης.

Σε παρουσίασή του στην 3η Διεθνή Ιατρική Ολυμπιάδα που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη ο κ Κοκολάκης επικαλούμενος στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού για την Σωματιδιακή Θεραπεία – PTCOG ανέφερε ότι μέχρι το 2012 είχαν θεραπευτεί παγκοσμίως περισσότεροι από 100.000 ασθενής με πρωτόνια και ότι σήμερα σε όλο τον κόσμο 25 κέντρα θεραπείας καρκίνου με χρήση επιταχυντών πρωτονίων βρίσκονται σε διάφορα στάδια έγκρισης κατασκευής η ανάθεσης.

«Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε πρόσφατα ο Ιταλός καθηγητής και επιστημονικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Ογκολογίας Roberto Orecchia , στις επόμενες δεκαετίες ένας άνδρας στους 16 θα νοσήσει από καρκίνο του προστάτη. Με τη θεραπεία πρωτονίων είναι εφικτή η αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη σε 5 μέρες αντί για 8 εβδομάδες με συμβατική ακτινοθεραπεία, ενώ παράλληλα τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ μεγάλα και οι παρενέργειες της θεραπείας ελάχιστες έως μηδαμινές. Η νέα αυτή έξυπνη και ήπια ακτινοθεραπεία υπόσχεται σήμερα (αν βέβαια η διάγνωση είναι έγκαιρη) πλήρη αποθεραπεία-ίαση στο 95% των περιπτώσεων. Επιπρόσθετα, έχει αποφευχθεί η επέμβαση, δεν υπάρχει πόνος και όσον αφορά τις παρενέργειες, είναι μηδαμινές.

Για παράδειγμα, μια συνηθισμένη παρενέργεια είναι η απώλεια της σεξουαλικής ικανότητας των ασθενών σε ποσοστό 66% ενώ με την νέα μέθοδο ακτινοθεραπείας που εφαρμόζει ο καθηγητής Orecchia , οι ασθενείς διατηρούν τη σεξουαλική τους ικανότητα. Με βάση στοιχεία του 2008, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν 2.300.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου κάθε χρόνο. Στις δυτικές βιομηχανικές χώρες περίπου 45.000 νέοι τύποι καρκίνου εμφανίζονται ανά 10 εκατομμύρια κατοίκους. Ένα 20% των ασθενών με καρκίνο προτείνεται για τη θεραπεία με πρωτόνια από τους ειδικούς» ανέφερε ο κ Κοκολάκης στην παρουσίασή του.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας του καρκίνου με πρωτόνια είναι ότι:

• Μπορεί να στοχεύσει όγκους που βρίσκονται σε μεγάλα βάθη και σε δύσκολα ανατομικά σημεία (πχ. όγκοι άνω θώρακα και κρανίου).

• Καταστρέφει ολοσχερώς το γενετικό υλικό (DNA) των καρκινικών κυττάρων και επομένως ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση του καρκίνου.

• Προκαλεί ελάχιστη βλάβη των παρακείμενων υγιών ιστών σε αντίθεση με τις δέσμες φωτονίων (ακτίνες-Χ και ακτίνες-γάμμα).

• Ο κίνδυνος πρόκλησης δευτερογενών καρκίνων εξαιτίας ακτινοβόλησης με πρωτόνια είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με τον κίνδυνο από τη συμβατική ακτινοθεραπεία. Για το λόγο αυτό η θεραπεία πρωτονίων χρησιμοποιείται στις παιδιατρικές περιπτώσεις ασθενών με καρκίνο.

• Ο χρόνος θεραπείας είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο χρόνο της συμβατικής θεραπείας.

Ο κ. Κοκολάκης ανέφερε η δημιουργία στη χώρα μας Κέντρου θεραπείας καρκίνου με τη χρήση επιταχυντή πρωτονίων θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ακτινοθεραπείας ως μεθόδου αντιμετώπισης του καρκίνου αποτρέποντας την μετακίνηση ασθενών με ενδείξεις για θεραπεία πρωτονίων στο εξωτερικό και ότι με την ανάπτυξη καινοτόμου έρευνας για την θεραπεία του καρκίνου θα συνδέσει την τριτοβάθμια έρευνα και εκπαίδευση με την προαγωγή των υπηρεσιών περίθαλψης των ασθενών και θα προσελκύσει ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από κοινοτικούς πόρους για την χώρα μας. Επιπλέον τόνισε ότι με τη δημιουργία ενός τέτοιου Κέντρου στην Κρήτη, το νησί μπορεί να εξελιχθεί σε κέντρο ιατρικού τουρισμού σε δωδεκάμηνη βάση.

Πηγή: www.newsitamea.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μειώσεις φόρων ύψους 6,3 δισ. ευρώ κατ' έτος «ετοιμάζει» ο Σόιμπλε


Οι μειώσεις των φόρων έχουν στόχο να «τονώσουν την εγχώρια ζήτηση» σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας Handelsblatt

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχεδιάζει να προωθήσει μειώσεις φόρων ύψους 6,3 δισεκατομμυρίων ευρώ κατ' έτος για να τονωθεί η εγχώρια ζήτηση και να αποκρουστούν οι επικρίσεις από το εξωτερικό για το ότι η προσανατολισμένη στις εξαγωγές γερμανική οικονομία συμβάλλει στην ανισορροπία του διεθνούς εμπορίου, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Ο Σόιμπλε αναμένεται να παρουσιάσει τους σχεδιασμούς του για τη φορολογία στην ετήσια σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τη Handelsblatt, η οποία επικαλείται ένα ανώτερο στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Οι μειώσεις των φόρων έχουν στόχο να «τονώσουν την εγχώρια ζήτηση», κατά την πηγή αυτή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μειώσεις των φόρων πιθανόν θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2017, καθώς η κεντροδεξιά Ένωση Χριστιανοδημοκρατών (CDU) του Σόιμπλε έχει καταλήξει σε συμφωνία για το ζήτημα με το κεντροαριστερό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), τον ήσσονα εταίρο στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Πηγή: Newmoney.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το «χρυσό» από τη Βιέννη έφερε η Φιλαρμονική «Μάντζαρος»


Διπλή διάκριση απέσπασε η Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος» της Κέρκυρας στο World Orchestra Festival 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη. Συγκεκριμένα η Φιλαρμονική απέσπασε το χρυσό βραβείο στο Φεστιβάλ, ενώ ο καταξιωμένος αρχιμουσικός της ορχήστρας, και τρομπετίστας, Σωκράτης Άνθης τιμήθηκε με το βραβείο «Εξαίρετου Μαέστρου».

Τα θερμά συγχαρητήριά του εξέφρασε με επιστολή του προς τους βραβευθέντες ο δήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος επισημαίνοντας ότι «η βράβευση της Φιλαρμονικής με το Χρυσό Βραβείο του Φεστιβάλ και του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη με το Βραβείο Εξαίρετου Μαέστρου είναι αποτέλεσμα του έργου που επιτελείται στη Φιλαρμονική και αντανακλά στο σύνολο της μουσικής Κέρκυρας».

Και η επιστολή καταλήγει: «Η επιτυχία σας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, διαγωνιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποδεικνύει πως η Φιλαρμονική ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ δεν είναι μόνον φορέας παράδοσης και ιστορικής μνήμης με πλούσιο παρελθόν αλλά δημιουργεί στο παρόν και ατενίζει το μέλλον με την αισιοδοξία που δίνει η αγάπη στην τέχνη. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Πηγή North Press

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στο παγκόσμιο ρεκόρ των 152 τρισεκ. δολαρίων έφτασε το παγκόσμιο χρέος

Αυτό σημαίνει ότι χρέος είναι υπερδιπλάσιο από την οικονομική δραστηριότητα ολόκληρης της υφηλίου – και συγκεκριμένα ανέρχεται στο 255% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Τα δύο-τρίτα αυτού βαραίνουν τον ιδιωτικό τομέα.

Στα 152 τρισεκατομμύρια δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία, έφτασε το παγκόσμιο χρέος το 2015, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που αποτελούν τη διεξοδικότερη έως τώρα έρευνα πάνω στο ζήτημα.

Αυτό σημαίνει ότι χρέος είναι υπερδιπλάσιο από την οικονομική δραστηριότητα ολόκληρης της υφηλίου – και συγκεκριμένα ανέρχεται στο 255% του παγκόσμιου ΑΕΠ – τη στιγμή που η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά προκλήσεων και ανακάμπτει με αργούς ρυθμούς από τα χρόνια της κρίσης.

«Το παγκόσμιο χρέος είναι μία από τις μεγάλες αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη στην παγκόσμια οικονομία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον ο επικεφαλής του δημοσιονομικού τμήματος του ΔΝΤ, Βίτορ Γκάσπαρ.

Περίπου τα δύο-τρίτα του παγκόσμιου χρέους, ήτοι σχεδόν 100 τρισεκατομμύρια δολάρια, βαραίνουν τον ιδιωτικό τομέα, επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Και το δημόσιο χρέος όμως έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι συγκεντρωμένο στις ανεπτυγμένες και πλούσιες χώρες, όμως το πρόβλημα αγγίζει και πολλές αναπτυσσόμενες δυνάμεις, με κυριότερο παράδειγμα την Κίνα, που έχει αυξήσει κατά πολύ τον δανεισμό της τα τελευταία χρόνια.

Το ΔΝΤ επισημαίνει ότι κράτη μπορούν να επιδιώξουν φιλοαναπτυξιακές πολιτικές και συνάμα να κάνουν επιτυχημένες παρεμβάσεις για την ελάφρυνση του χρέους.

Συγκεκριμένα, το ΔΝΤ προκρίνει κρατικές πρωτοβουλίες για την αναδιάρθρωση ιδιωτικών χρεών, με επιμήκυνση δανείων, εγγυήσεις ή επιδοτήσεις για να υποστηριχθούν τα πιστωτικά ιδρύματα.

Τέτοιες κινήσεις θα πρέπει ωστόσο να είναι καλά σχεδιασμένες και στοχευμένες και να μην θέτουν σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα ή την έξοδο μίας χώρας στις αγορές.

Πηγή:www.skai.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....