Διυλιστήριο: 03/16/14
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Γερό κάζο σε ομιλία του Άδωνι στο Λονδίνο (βίντεο) !!!

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι παντού στο κόσμο υπάρχουν Έλληνες και δεν ξεχνούν, ούτε ποτέ θα ξεχάσουν. Βλέπουν φαντάσματα, ότι όλοι που τους φωνάζουν είναι οι ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απλά Έλληνες. Έλληνες που δεν αντέχουν να βλέπουν να ''ροκανίζουν'' την Πατρίδα τους, που δεν μπορούν να δεχθούν τους τίποτα και τους μηδέν ως υπουργούς στην Πατρίδα τους. Δεν καταλαβαίνουν  ότι ο λαός τους κατάλαβε και ότι και αν έφυγαν από την Ελλάδα για βιοποριστικούς λόγους πάντα την έχουν μέσα στην καρδιά τους. Μπορεί να είναι πολλά τα λεφτά που βγάζουν αυτοί οι υπουργίσκοι αλλά είναι πραγματικά πολύ λίγα όταν δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά ήρεμοι στον κόσμο. Ξέρουν ότι παντού και πάντα από και πέρα μπορούν να καιροφυλακτούν κάποιοι για τους κάνουν κάζο, να τους χαλάσουν την γαλήνη της οικονομικής του ευμάρειας.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Καμμένος: «Ιδιοκτήτης εταιρείας δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 6.000 ευρώ το μήνα»!


Βολές κατά των δημοσκοπήσεων εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον RealFM 97.8.

Σε ερώτηση για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Ποιες δημοσκοπήσεις; Οι δημοσκοπήσεις που βγάζανε την Κίνηση των 58 στο 17%, πριν από δύο μήνες; Οι δημοσκοπήσεις που λέγανε ότι ο Σημίτης είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός, πριν καταρρεύσει;», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που του συνέβη.«Μου ζήτησε ιδιοκτήτης μίας εταιρείας 6.000 ευρώ το μήνα, για να με βγάλουν, όπως είπε, εκεί που πρέπει», τόνισε ο κ. Καμμένος.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το πρώτο exit poll στην Κριμαία. Ένωση με την Ρωσία ποσοστό 93% !!!


Το πρώτο exit poll στην Κριμαία ανακοινώθηκε. Ένωση με την Ρωσία ποσοστό .....93 % !!!  Να αναφέρουμε ότι στο 7% περιλαμβάνονται και τα άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε τηλεφωνικά με την Άνγκελα Μέρκελ αναφερόντας ότι όλοι μας πρέπει να δεχτούμε την δημοκρατική απόφαση του λαού της Κριμαίας. Ήδη και άλλες περιοχές της Ουκρανίας ζητούν δημοψήφισμα και ένωση με την Ρωσία.
http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Βενετία ετοιμάζεται να αποσχιστεί από την Ιταλία

Η 16η Μαρτίου θα είναι η μοιραία ημερομηνία, όχι μόνο για τους κατοίκους της Κριμαίας, η οποία θα καθορίσει τον κυρίαρχο χαρακτήρα της αυτονομίας της Κριμαίας, αλλά την ίδια ημερομηνία αρχίζει ένα πενθήμερο δημοψήφισμα για την απόσχιση της περιοχής Βένετο με πρωτεύουσα τη Βενετία, από την Ιταλία.

Σε αντίθεση με την Κριμαία οι συμμετέχοντες στο Ενετικό δημοψήφισμα θα απαντήσουν σε μια ερώτηση: « Θέλετε τοVeneto να γίνει μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη ομοσπονδιακή δημοκρατία;»

Αυτή η περιοχή ήταν παλαιότερα ανεξάρτητη. Η Δημοκρατία της Βενετίας, επίσης γνωστή ως Δημοκρατία του Αγίου Μάρκου, υπήρξε ως κυρίαρχο κράτος ακριβώς 1.100 χρόνια, από το 697 έως το 1797. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 64% του Veneto θα προτιμούσε να δει την περιοχή ως ανεξάρτητη.

Σήμερα, η περιοχή του Veneto εκτός από τη Βενετία, περιλαμβάνει, τη Τρεβίζο, Βιτσέντζα και τη Βερόνα, όπου περίπου 3,8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δικαίωμα ψήφου.

Φέτος προγραμματίζεται, ακόμη, δημοψήφισμα για την αλλαγή του συνταγματικού καθεστώτος της Σκωτίας (Ηνωμένο Βασίλειο) και στην Καταλονία (Ισπανία).
--
The Hellenic Information Team
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Φαντάσματα..

Είναι προφανές για έναν υποψιασμένο πολίτη-ψηφοφόρο τί ακριβώς είναι τα διάφορα ''ποτάμια'' κι οι λίμνες, οι ''ελιές'' κι οι μουσμουλιές!

Και δεν είναι βέβαια μόνον φαντάσματα του πιό αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος,
..αλλά κυρίως είναι φαντάσματα ενός εγκληματικού για την χώρα πολιτικού μέλλοντος.
Είναι τα στηρίγματα(τώρα που το ΠαΣοΚ εκπνέει), των επιθυμητών για το ''σύστημα'' επόμενων κατοχικών κυβερνήσεων Ψευταρά, ή όποιου άλλου wannabe Τσολάκογλου μας πλασάρουν ως ηγέτη(!) και σωτήρα(!!).

Είναι οι μελλοντικοί συνεταίροι στην περίπτωση που όπως ελπίζουν, οι αντιμνημονιακές και πλειοψηφούσες στον λαό δυνάμεις δεν μπορέσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση,
..ώστε να συμπτυχθούν εις ''σάρκαν μνημονιακή μία'' για να συνεχίσουν την πολιτική μετατροπή της χώρας σε οικονομικό, αλλά και πολιτικό προτεκτοράτο,
..μίας τάχα ενωμένης Ευρώπης, για το καλό τάχα των λαών και των κρατών!

Πολίτες-ψηφοφόροι που μετά τις όποιες εκλογές θα δηλώσουν ανυποψίαστοι και αθώα θύματα, βεβαίως και υπάρχουν..
Είναι όμως οι κουτοπόνηροι που θέλοντας ουσιαστικά την συνέχιση της πολιτικής αυτής, για τον έναν ή άλλον λόγο,
..αλλά μη θέλοντας να υποστούν την ''μήνιν'' και την απαξία συγγενών και φίλων, θα υποστηρίξουν τους νέους αυτούς μηχανισμούς υποδούλωσης, τάχα αθώοι και τάχα παραπλανημένοι!

Όπως όμως είπε ο πολύς Πουλικάκος καρφώνοντας εξαιρετικά το μέγ(κ)α-παπαγαλάκι:
''Μα τόση αθωότητα στις μέρες μας, κύριε Περδεντέρη μου;''

Δεν υπάρχει και δεν δικαιολογείται καμία ''αθωότης'', καμία έλλειψη υποψίας, καμία άγνοια!
Όλα τ' άλλα, εκ του πονηρού!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....