Διυλιστήριο: 10/30/17
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Άδωνις μόνος στο σπίτι

Την έφαγε και την Παπακώστα ο Άδωνης. Ναι, διέταξε τον Κυριάκο να το κάνει. Αλλά ποιος το έκανε, λέμε. Σιγά μην αφήσει ο χουντικός να στεριώσει κεντρώος στο κόμμα.
Άβουλος ο Καραμανλής, αμίλητος, παρακολουθεί την αρπαγή του κόμματος που ίδρυσε ο θείος του, από τον Άδωνη, του τρώει έναν έναν τους βουλευτές του και αυτός ανήμπορος ξεσπάει τον θυμό του στα κοψίδια της Ραφήνας.
Αντί να σκίζεις κοψίδια έρμε, σκίσε αυτό το χουντόπραμα που σας διασύρει καθημερινά.

Αμ δε. Ο Άδωνις προστατεύεται από τους Γερμανούς. Διότι όπου δουν θαυμαστές του Χίτλερ οι Γερμανοί, τους προωθούν. Αν δεν είχε τους Γερμανούς από πίσω του, θα είχε εξαφανιστεί, ο αρχιχουντικός που ηγείται της ΝΔ. Του ετοιμάζουν και δικό του κόμμα, μου λέει ο εξωγήινος. Του ετοιμάζουν και στελέχη να τον πλαισιώσουν. Δηλαδή, όλα αυτά που βλέπουμε και ζούμε, μπορεί να είναι ένα σκηνικό παραπλάνησης, ώστε αύριο ο Κυριάκος να διαγράψει τον Άδωνη, να κάνει μετά την στροφή του προς το κέντρο, ο Άδωνις να αλώσει χουντικούς και μέρος της Χρυσής Αυγής και να ενωθούν μετά τις εκλογές. Αυτό μου λέει ο εξωγήινος, που υποτίθεται κρυφακούει συνομιλίες των Γερμανών.

Υ.Γ.1: Άντε, να έρθει η φαρμακευτική κάνναβη, γιατί έχω αρχίσει να αρρωσταίνω και νιώθω την ανάγκη της. Να τραβήξω καμιά ρουφηξιά. Να αρχίσω το φύσα, ρούφα, τράβα. Στην Ιταλία, λένε, θα επιτρέψουν να έχει και μία γλάστρα ο καθένας στο σπίτι του. Άντε, να γεμίσουν τα μπαλκόνια χαρά, που περνάς από την Κυψέλη και κοντεύεις να πνιγείς από τα δάκρυα του κόσμου που τρέχουν από τα μπαλκόνια.

Υ.Γ.2: Υπερπλεόνασμα έχει η κυβέρνηση και καμαρώνει. Αντί να ντρέπεται που έχει κατά ρημάξει τον κόσμο στους φόρους, καμαρώνει κιόλας. Κατάλαβες; Μπαίνει ο κλέφτης στο σπίτι σου, σου κλέβει τα λεφτάκαι μετά πάει στο δικό του σπίτι και παριστάνει τον καλό οικογενειάρχη, αφού έχει και πλεόνασμα. Κανά φόρο κόψτε, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει. Δεν παλεύεται.

Υ.Γ.3: Ο Ψινάκης έχασε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, άρα από δήμαρχος έγινε Αδήμαρχος. Δηλαδή, δήμαρχος άνευ αρχής. Δηλαδή, το μόνο που θα μπορεί να κάνει, είναι φωτογραφίσεις. Άλλωστε, δεν έκανε και τίποτα άλλο. Φωτογραφίες, φρου φρου και χαζομάρες για να τον παίζουν τα πάνελ των πρωϊνάδικων.



Υ.Γ.4: Διαβάζω στο Documento για τον Αυγενάκη της ΝΔ. Αυτός ο Κυριάκος τους έχει διαλέξει έναν και έναν. Χουντικούς, συνομιλητές με εκβιαστές, κατηγορούμενους για παιδεραστία, στον Κορυδαλλό να πήγαινε να διαλέξει καλύτερους θα διάλεγε. Βλέπω και δημοσιογράφους που προσφέρουν «γαλάζιες υπηρεσίες» να είναι έτοιμοι για τα μαύρα ψηφοδέλτια της τέως γαλάζιας παράταξης. Μπογδάνος, Λοβέρδος (ο Γιάννης, όχι ο Ανδρέας), Πανούτσος, και πάει λέγοντας.

Υ.Γ.5: Καμιά κατοσταριά, λένε, είναι οι πρώην βουλευτές που είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν για τα αναδρομικά που ζητούσαν. Σε άλλες ειδήσεις, η Δικαιοσύνη αποφάσισε να «παγώσει» τα πόθεν έσχες δικαστών. Συνεπώς, φίλε αναγνώστη, κακώς παραπονιέσαι.Στην τελική ποιος σου φταίει που επέλεξες να μη γίνεις δικαστής ή βουλευτής; Ας πρόσεχες!

Υ.Γ.6: Παράλληλα, ο Μιλτάρας ο Βαρβιτσιώτης εξέφρασε το πικρό του παράπονο για τους μισθούς των βουλευτών. Στην ερώτηση «πόσα παίρνει» βέβαια, μου φάνηκε σαν να ξεροκατάπιε. Η γλώσσα του θα ήτανε. Ας τον ρωτάγατε εκεί στο Φάληρο πόσο έχει το μπουκάλι η «Μπελβεντέρε» στη Μύκονο και θα σας απαντούσε πριν ολοκληρώσετε την ερώτηση. Όπου Ρέμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Υ.Γ.7: Στην αντίπερα όχθη του… Ποταμιού, ο Σταύρος επιστρατεύει όποιον βρει μπας και «φουσκώσει» η υποψηφιότητά του. Από τον τσαγκάρη του μέχρι μια γυναίκα τη στιγμή που ταΐζει με το μπιμπερό το μωρό της. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το μωρό ακόμα να πειστεί. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο ο Σταύρος να καταφέρει να χάσει τη μία εκ των δύο θέσεων του δεύτερου γύρου, από υποψήφιο που δεν είναι καν αρχηγός κόμματος. Τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη πολιτική αποτυχία του αιώνα. Μετά λένε θα πάει να βάλει υποψηφιότητα για αρχηγός στο κόμμα του Λεβέντη. Πάντα αρχηγός.

Υ.Γ.8: Αλλάζει, με νέο νομοσχέδιο, ο τρόπος εξέτασης των υποψήφιων οδηγών με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου της έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης με «φακελάκι». Η διαδικασία θα ελέγχεται, λέει, ηλεκτρονικά και οι σχολές οδήγησης θα ψηφιοποιηθούν.
Θα σταματήσουν, δηλαδή, οι εξεταζόμενοι να «πληρώνουν» δασκάλους και εξεταστές; Καλά, εντάξει. Μην φάτε, έχουμε γλαρόσουπα. Και με τους οδηγούς που έχουν πάρει τα διπλώματα έτσι, τι κάνουμε που τους συναντάμε κάθε μέρα στους δρόμους;

Υ.Γ.9: Τι κι αν είπαν, ό,τι είπαν, οι βουλευτές της ΝΔ τις προηγούμενες μέρες για την αναβάθμιση των F-16 και το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ; Την ώρα της κρίσης, κι αναφέρομαι στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός απάντησε σε σχετική ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, ήρθαν μόνο δύο. Ναι, καλά διαβάσατε. Μόνο δύο βουλευτές, αποδεικνύοντας πως άπαντες στην Πειραιώς προτιμούν τα τηλεοπτικά στασίδια από τα έδρανα της Βουλής. Εκτός κι αν φοβήθηκαν ότι θα τους δουν οι Αμερικάνοι ποιοι θα πάνε να διαμαρτυρηθούν, όποτε έκλασαν μαλλί και δεν πήγαν. Αυτή η δεύτερη εκδοχή κερδίζει έδαφος μέσα μου.

Υ.Γ.10: Σκίζουν τα ιμάτιά τους δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, δεξιοί κύκλοι και δεξιά τετράγωνα με την αποκάλυψη του Βερναρδάκη πως «συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που {…} ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς». Φανταστείτε να έλεγε και για τα ψεύτικα trends που δημιουργούν καθημερινά στο Twitter οι ίδιοι αυτοί λογαριασμοί και που αποθεώνουν σε κάθε περίπτωση τον Άδωνη.
Μόλις πρόσφατα έφτιαξαν hashtag το #ο_αδωνις_το_εκανε_κι_αυτο.Γελάνε και οι εξωγήινοι… Γελάει και ο δικός μου που μου δίνει πληροφορίες.

Υ.Γ.11: Κουβαρντάς μας βγήκε ο κύριος Ζαπράνης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που κούναγε όλο χάρη το πορτοφόλι του μπροστά στους φοιτητές που του ζήτησαν δωρεάν σίτιση. «Να πάρτε από δω να φάτε», τους έλεγε.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κινήθηκε και εναντίον μιας φοιτήτριας που τον ρωτούσε που θα βρει δουλειά όταν τελειώσει τις σπουδές της, ενώ δεν παρέλειψε ν’ απειλήσει και με έφοδο των ΜΑΤ στη σχολή.
Σε απάντηση οι φοιτητές, έφτιαξαν μια αφίσα με τον κύριο Πρύτανη… ως άλλον Χίτλερ. Τι περίμενε;



Υ.Γ.12: Έμαθα τις προάλλες ότι ένας οδηγός σταμάτησε, λέει, το λεωφορείο που οδηγούσε γιατί μάλωσε με έναν επιβάτη στη Θεσσαλονίκη. Τι του είπε ο ανάγωγος κι αυτός; Ότι δεν είναι σωστό που τρώει ενώ οδηγάει (με το ένα χέρι) το λεωφορείο. Αδερφέ μου, στη Θεσσαλονίκη συμβαίνουν αυτά. Άραξε στα κυβικά σου…



Υ.Γ.13: Πέντε μήνες περιπλανήθηκαν οι δύο γυναίκες στον Ειρηνικό Ωκεανό. Στην άγρια θάλασσα. Καρχαρίες σφυροκοπούσαν το σκάφος τους. Όμως άντεξαν. Γιατί είχαν πάρει μαζί τους μηχανισμό αφαλάτωσης νερού, και τρόφιμα και αποξηραμένους καρπούς για έναν χρόνο.
Απέδειξαν έτσι, ότι οι γυναίκες είναι οι πιο δυνατοί καπετάνιοι, γιατί δεν πήγανε μόνο με τον εγωισμό τον ανδρικό, αλλά και με τη γυναικεία πρόβλεψη. Ο άνδρας θα είχε πάρει τρεις κολλητούς του, θα το είχε τιγκάρει το ιστιοπλοϊκό βότκες και θα είχαν πεθάνει όλοι σε 15 μέρες μεθυσμένοι. Μπράβο στο κουράγιο τους. Μπράβο στη δύναμή τους. Από τον ανάγωγο που δεν γνωρίζουν προσωπικά, συγχαρητήρια.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΝΔ-GΑΤΕ: Είναι μόνο ο Αυγενάκης ή υπάρχει Μητσοτάκης;



Κάνει η ζωή παιχνίδια και η πολιτική ακόμη περισσότερα. Μία ημέρα αφότου ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαγράφει την Κατερίνα Παπακώστα για ψύλλου πήδημα και την ημέρα που καλεί την κυβέρνηση να πάρει θέση για την αυξανόμενη βία, έρχεται το δημοσίευμα του Documento. Ποιος νόμος, τάξη και ασφάλεια;

Ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ψυχή από τη ψυχή του Μητσοτάκη, σώμα από το πολιτικό του σώμα, έχει καταγραφεί από τον κοριό σε νόμιμες συνακροάσεις, να μιλά με καταδικασμένο για υπόθεση εκβιασμού (και ερευνώμενο για εμπόριο χρυσού, μαύρο χρήμα και πολλά άλλα), να του κάνει ρουσφέτια και να παίρνει και σχετικά δωράκια.

Ο Αυγενάκης και πάλι, φαίνεται στις ίδιες συνομιλίες (έτσι τουλάχιστον λέει ο φρουρός του) να είναι λεβέντης και μπεσαλής γιατί βοήθησε τον απαγωγέα του Παναγόπουλου. Άλλος νόμος και άλλη τάξη αυτή, του εγκλήματος και της διαπλοκής του. Τον Μητσοτάκη τον ενοχλούν τα Εξάρχεια και η βία αλλά όχι ότι το νούμερο δύο στο κόμμα, συνομιλεί με το πιστοποιημένο έγκλημα και μάλιστα το εξυπηρετεί;

Στις ίδιες καταγραφές, ο επικεφαλής της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη, αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συνομιλεί με την ίδια εγκληματική ομάδα για εξυπηρετήσεις που αφορούν όπλα, πινακίδες αυτοκινήτων και άλλα πολλά καλώντας μάλιστα από το πολιτικό γραφείο της Ντόρας.

Αλλά η διαπλοκή με το έγκλημα δεν τελειώνει εδώ. Η ίδια εγκληματική ομάδα, έχει επαφές με τον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, με τον οποίο φαίνεται να κάνουν συναλλαγές αγοραπωλησίας του χρυσού από την Παναγία της Τήνου και να απειλούν . Είναι η εποχή (Νοέμβριος 2015) που το HOT DOC έχει κάνει θέμα τη δραστηριότητα αυτής της ομάδας με το χρυσάφι της Τήνου και ο κοριός τους καταγράφει να λένε μεταξύ τους πως θα με σκοτώσουν, θα μου δείξουν εμένα και άλλα πολλά.

Περιέργως όμως, ενώ οι εγκληματίες αναφέρονται στις τηλεφωνικές επαφές τους με τον Δωρόθεο που φαίνεται και εντολέας τους, οι συνομιλίες του Μητροπολίτη δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Κάποιος με λίγα λόγια έχει αφαιρέσει αυτές τις συνομιλίες. Περιέργως επίσης, ενώ έχουν καταγραφεί οι απειλές για το πρόσωπό μου, οι Υπηρεσίες που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν ένοιωσαν υποχρεωμένες να με ενημερώσουν. Είναι η δεύτερη φορά που ο κοριός καταγράφει εγκληματίες να περιγράφουν πώς θα με εξοντώσουν (την πρώτη φορά μιλούσαν και για τον συνάδελφο Μάκη Νοδάρο) , αλλά το επίσημο κράτος κάνει πως δεν ακούει και σε κάθε περίπτωση δεν με ενημερώνει

Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα που αποδεικνύει πως το κράτος και παράγοντές του, αλλά κυρίως πολιτικοί και πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας, συνθέτουν το ίδιο το έγκλημα είναι ανατριχιαστική. Το έγκλημα δεν θα υπήρχε όπως υπάρχει, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι αφανείς στυλοβάτες και επώνυμοι συνεργάτες του.

Ας υποθέσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε. Τώρα όμως γνωρίζει. Θα λειτουργήσει όπως στην περίπτωση της κυρίας Παπακώστα, ή θα ακολουθήσει την τακτική μπενάκης και Αυγενάκης. Αλλά τότε δικαίως θα υποθέτουμε πως στο βάθος υπάρχει και Μητσοτάκης.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....