Διυλιστήριο: 09/23/17
ροη αναρτησεων

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πολυμερόπουλος διεγράφη από την ΝΔ γιατί διαφωνούσε


Μάθαμε χθες ότι η ΝΔ προχώρησε στην διαγραφή του ιστορικού στελέχους της, Βασίλη Πολυμερόπουλο, ο οποίος ήταν και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων λόγω πλαστού πτυχίου που είχε προσκομίσει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνεται πως ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες από παλιότερες αναρτήσεις του site, η δικαιοσύνη είχε αποφανθεί ότι είχε χρησιμοποιήσει πλαστό πτυχίο.

Άρα γιατί προχώρησε στην διαγραφή του, τώρα ; 

Γιατί δεν έχει προχωρήσει σε διαγραφή και σε άλλα πολιτικά της στελέχη, όπου έχουν χρησιμοποιήσει και αυτά πλαστά πτυχία ;  

Από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές , ο κύριος Πολυμερόπουλος είχε εκφράσει στα όργανα της ΝΔ την έντονη αντίδρασή του για τους χειρισμούς Μητσοτάκη στην ΔΕΘ αλλά και την αντίθεσή του στην νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ. Μάλιστα, ο ίδιος θα προχωρούσε σε ανακοινώσεις όπου θα δήλωνε δημόσια την αντίθεσή του και φυσικά θα προκαλούσε περισσότερους τριγμούς στην καθοδική τάση της ΝΔ.

Θα ήμασταν ευτυχείς αν αληθινά, τα κόμματα ξεκινούσαν εκκαθάριση των στελεχών τους και τις θέσεις τους τις έπαιρναν αγνοί πολίτες αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Να μου πεις, η ΝΔ υποστήριξε τον Μαρινάκη στο σκάνδαλο με το Noor1, υποστήριξε την Eldoraldo Gold που κάνει αντιπεριβαλλοντικές εξορύξεις στο βωμό των Τροικανών, στον Πολυμερόπουλο θα κόλλαγε ...
  https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Συνέλαβαν τον Σπανόπουλο για 300 τόνους λαθραίων καυσίμων



Το μεσημέρι της Παρασκευής, το Λιμενικό συνέλαβε τον Μιχάλη Σπανόπουλο, η εταιρεία του οποίου είχε αναλάβει την απορρύπανση στο σημείο του ναυαγίου του «Αγία Ζώνη II».

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Σπανόπουλος Group στην οποία ο πλοιοκτήτης Θεόδωρος Κουντούρης είχε αναθέσει τη διαδικασία απορρύπανσης. Στη συνέχεια είχε ναυλώσει το «Lassea», το οποίο βρέθηκε με λαθραία καύσιμα και κατασχέθηκε.

Στην πλατφόρμα που μεταφέρθηκε δίπλα στο ναυάγιο για τη διαδικασία απάντλησης του μαζούτ από το «Αγία Ζώνη ΙΙ» βρέθηκαν 300 τόνοι μαζούτ που δεν έχουν δηλωθεί πουθενά.


https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....