Διυλιστήριο: 03/15/14
ροη αναρτησεων

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

9 ΜΗΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ...

9 ΜΗΝΕΣ Κοροιδία για όλους τους Έλληνες που βλέπουν ότι η Κρατική Τηλεόραση δεν λέει να ανοίξει. Το παραμύθι ξεκινάει με το κλείσιμο της ΕΡΤ όπου ο κύριος Κεδίκογλου υπόσχεται τέλος Αυγούστου ότι θα λειτουργήσει το ''νέο'' Κρατικό κανάλι. Η κοροιδία συνεχίζεται όλους αυτούς τους μήνες, και περισσότερο από όλους οι απόδημοι Έλληνες που βλέπουν τον συνδετικό κρίκο τόσον χρόνων με την μητέρα Ελλάδα, να χάνεται. Τι θα γίνει επιτέλους ;;;; Παρακάτω παραθέτουμε τις υποσχέσεις και το άρθρο ενός εργαζόμενου της ΕΡΤ 3

1.
 


2. 

3.

4. 

Toυ Μιχάλη Αλεξανδρίδη

Έζησα από κοντά το δράμα όσων από τη μία μέρα στην άλλη έμειναν ξεκρέμαστοι, ενώ μέχρι τότε απολάμβαναν τη σιγουριά της μονιμότητας, χωρίς καν να την αντιλαμβάνονται ως προνόμιο. Περισσότερο θα εστιάσω στην επιτηδευμένη θολούρα που δημιουργήθηκε σχετικά με το τι ακριβώς τους συνέβη και ποιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά τους.
Τους είπαν πως θα αποζημιωθούν ως εργαζόμενοι του δημοσίου, τους είπαν πως θα αποζημιωθούν ως εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που απολύονται, τους είπαν πως είναι ειδική περίπτωση και γι’ αυτό θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις.
Τους είπαν ότι στη θέση της ΕΡΤ θα ανοίξει η ΝΕΡΙΤ και μέχρι τότε θα λειτουργήσει ένα ενδιάμεσο σχήμα, στο οποίο θα εργαστεί το 70% των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Προκήρυξαν μάλιστα και τις θέσεις -για τη Θεσσαλονίκη περίπου διακόσιες πενήντα.
Σαστισμένοι οι εργαζόμενοι από τη μια άκουγαν διαβεβαιώσεις ότι θα έχουν τη δουλειά τους σύντομα, από την άλλη οι της αντιπολίτευσης τους καλούσαν σε αγώνα, υποσχόμενοι πως, όταν αναλάβουν αυτοί τα ηνία, θα ξανανοίξουν την ΕΡΤ και θα επιστρέψουν αυτόματα άπαντες στην προτεραία κατάσταση.
Εννέα μήνες συμπληρώθηκαν χθες από την ημέρα του μαύρου στις οθόνες και η κατάσταση παραμένει ασαφής:
Οι απολυμένοι ακόμη δεν γνωρίζουν τι αποζημιώσεις θα λάβουν.
Ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στο ενδιάμεσο σχήμα της ΔΤ Θεσσαλονίκης ακυρώθηκε διά της σιωπής. Έγινε δηλαδή η υποβολή αιτήσεων, προσλήφθηκαν δεκαπέντε διοικητικοί, για να αξιολογήσουν τους φακέλους των ενδιαφερομένων, καταρτίστηκε η λίστα των επιτυχόντων, υποβλήθηκαν και εξετάστηκαν οι ενστάσεις, διαμορφώθηκαν οι τελικοί πίνακες των επιτυχόντων και τελικά οι άνθρωποι δεν κλήθηκαν ποτέ να υπογράψουν συμβάσεις. (Στο μεταξύ οι διοικητικοί που προσλήφθηκαν για το διαγωνισμό ακόμη πληρώνονται).
Τέτοιες συμπεριφορές κράτους απέναντι σε υπαλλήλους του είναι τελείως απαράδεκτες. Δικαίωμα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας να εισηγείται στη Βουλή αλλαγές του θεσμικού πλαισίου, να τροποποιεί τα δεδομένα, αλλά υποχρέωσή της να λειτουργεί με ευλάβεια στο πλαίσιο του συντάγματος και των κανόνων δημοκρατικού πολιτεύματος.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκδικείται -άραγε για ποιον λόγο;- να ξευτελίζει ανθρώπους, να τους καταδικάζει σε απόγνωση.

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο Σαμαράς χαρίζει το Ελληνικό με 80 Ευρώ το τετραγωνικό !!!

Διαβάστε στο UNFOLLOW 27 που κυκλοφορεί: «Ο Σαμαράς χαρίζει το Ελληνικό με 80 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο», ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου. «Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν με συνοπτικές διαδικασίες και έναντι εξευτελιστικού τιμήματος την έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, με υποψήφιους αγοραστές τη βρετανική εταιρεία London & Regional Properties, την ισραηλινή Elbit και τη Lamda Development, που ανήκει στον Όμιλο Λάτση. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σκανδαλώδη εκποίηση του Ελληνικού έχει ξεκινήσει κι απομένει πλέον μια πράξη του υπουργικού συμβουλίου που θα κυρώνει τη σύμβαση πώλησης».

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, η διαγωνιστική διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2014, με την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους επενδυτές. Στη συνέχεια, η σύμβαση θα πάει στη Βουλή για να γίνει νόμος του κράτους με την ψήφο των βουλευτών των (συν)εταίρων και ένας από τους μεγαλύτερους ελεύθερους χώρους της νότιας Ευρώπης θα ξεπουληθεί με περίπου 80 ευρώ τι τετραγωνικό μέτρο.

«ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας λόγω άμεσης ανάγκης αποπληρωμής δανείου, οικόπεδο 6.240 στρεμμάτων εντός σχεδίου πόλεως, με μέτωπο στη θάλασσα, μεγάλο συντελεστή δόμησης, ιδιόκτητη παραλία και βοηθητικές εγκαταστάσεις». Εντάξει, δεν υπάρχουν κυβερνητικές αγγελίες. Αν όμως υπήρχαν, το παραπάνω θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κείμενο της αγγελίας για την εκποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. (…)

Η κυβέρνηση Σαμαρά προχωρά το τελικό σχέδιο εκποίησης του Ελληνικού, που θα μετατρέψει τον τεράστιο ελεύθερο χώρο σε μια τσιμεντούπολη και θα αποκλείσει την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολεοδόμων, θα χτιστεί μια πόλη 30-40 χιλιάδων κατοίκων στο παραλιακό μέτωπο της πρωτεύουσας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ήδη επιβαρημένο περιβάλλον και τους πολίτες.»



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί η ΚΑΠΑ Research ψηφίζει... Καμίνη !!!

“ Εκατομμύρια ευρώ έχει λάβει η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων από το ελληνικό δημόσιο στα χρόνια του μνημονίου ”

Του Δημήτρη Μπεκιάρη
Πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής" δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα μιας δημοσκοπικής έρευνας της εταιρείας KΑΠΑ Research, η οποία κατέστη αντικείμενο αμφισβήτησης από τον ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά στην ανάλυση της εφημερίδας για το κατά πόσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η Νέα Δημοκρατία είναι ισόπαλα κόμματα και κατά πόσο η πρωτιά συνιστά εκλογικό θρίλερ εν όψει της μάχης των ευρωεκλογών.
Στην ίδια δημοσκόπηση δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα σε ότι αφορά στους μεγάλους δήμους και στις Περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στο Δήμο Αθηναίων, ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης έδειξε να προηγείται με πολλές μονάδες έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων, συγκεντρώνοντας ποσοστό της τάξης του 25,8%.

Εκείνο, όμως, το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ειδική σχέση που έχει η εταιρεία δημοσκοπήσεων KΑΠΑ Research με τον Δήμο Αθηναίων επί δημαρχίας Καμίνη. Φυσικά κανείς δεν έχει την πρόθεση να αμφισβητήσει τα επιστημονικά στοιχεία που δημοσιοποιεί μια μεγάλη εταιρεία δημοσκοπήσεων. Όμως, όταν η αξιωματική αντιπολίτευση αμφισβητεί σε πολλές περιπτώσεις τα αποτελέσματα των ερευνών στη βάση της διαπίστωσης ότι συγκεκριμένες εταιρείες λαμβάνουν δουλειές είτε από το ελληνικό δημόσιο, είτε από Δήμους, τότε δεν μένει παρά να έρθουν στο φως τα στοιχεία τα οποία τεκμηριώνουν ειδικές σχέσεις οι οποίες διαμορφώνονται ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα, πολιτικούς φορείς, εταιρείες δημοσκοπήσεων και μιντιακά συγκροτήματα και μάλιστα στην εποχή του μνημονίου, δηλαδή στην εποχή της σφοδρής οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Όλες οι δουλειές που έχει αναλάβει η ΚΑΠΑ Research από τον Δήμο Αθηναίων το 2012

Ο Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών μονάδων Ο.Τ.Α. με το διακριτικό τίτλο « ΔΑΕΜ Α.Ε.» υπέγραψε με την εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH A.E.», το οικονομικό έτος 2012, τρεις συμβάσεις με τα εξής αντικείμενα:

1)Σύμβαση Υποστήριξης και Λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων με τίμημα 18.880 ευρώ + ΦΠΑ και διάρκεια τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

2)Σύμβαση Μελέτης και Οργάνωσης των Λειτουργικών Διαδικασιών και Μηχανογράφησης Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου με τίμημα 18.880 ευρώ + ΦΠΑ και διάρκεια δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

3)Σύμβαση Υποστήριξης και λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αθηναίων με τίμημα 19.780 ευρώ + ΦΠΑ. με την προϋπόθεση η εταιρεία να λειτουργήσει πιλοτικά το έργο για δύο μήνες.

Το συνολικό ποσό των συμβάσεων είναι 70.774 ευρώ, εξοφλήθηκε ποσό 64.485 ευρώ και υπολείπεται προς εξόφληση ποσό των 6.289 ευρώ.

Τα τρία ιδιωτικά συμφωνητικά που σύνηψαν ο Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών μονάδων Ο.Τ.Α με την Kapa Research. Το εντυπωσιακό είναι ότι το αντικείμενο των συμβάσεων δεν έχει να κάνει με δημοσκοπήσεις αλλά με το γραφείο κοινωνικής οικονομίας στο Δήμο Αθηναίων το οποίο δεν έχει λειτουργήσει ακόμα.

Δείτε τα τρία ιδιωτικά συμφωνητικά:


Εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο στα χρόνια του μνημονίου

Τη χρονική περίοδο 2010-2013 εταιρείες δημοσκοπήσεων όπως οι ALCO, GPO, ΚΑΠΑ RESEARCH, MARC, METRON ANALYSIS και MRB, έλαβαν εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο, σε μία συγκυρία σκληρής λιτότητας. Τα στοιχεία δίνουν μια πρώτη εικόνα για το συνολικό μέγεθος των έργων που ανέλαβε κάθε μία από τις παραπάνω εταιρείες και από τα χρήματα που εισέπραξε ή δέσμευσε από το ελληνικό δημόσιο και το ΕΣΠΑ. Πρωταθλήτρια στα έργα και στις εισπράξεις εμφανίζεται η εταιρεία Kapa Research και ακολουθούν η MRB, η GPO και η Metron Analysis και μετά οι MARC, VPRC, ALCO και Public Issue, οι εισπράξεις των οποίων φθάνουν τις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την διαύγεια για την τετραετία 2010 - 2013 κάθε εταιρεία έλαβε τα εξής ποσά:

Η ΚΑΠΑ RESEARCH, έχει λάβει το ποσό των 3.126.900 ευρώ.

Η MRB το ποσό των 877.423 ευρώ

H GPO 395.003 ευρώ

Η Metron Analysis 273.574 ευρώ

Η Marc 82.650

Η VPRC 55.500 ευρώ

H ALCO 50.677

Η ΚΑΠΑ RESEARCH

Η Kapa Research, η οποία δημοσιοποίησε τα πρόσφατα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε για την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής» έλαβε για την αποπεράτωση του έργου με τίτλο "Υγειονομικός Χάρτης: Διοικητική και συντονιστική υποστήριξη" που ανέλαβε από το ΚΕΕΛΠΝΟ στις 21 Απριλίου 2010, περίπου 3 εκατ. ευρώ. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή επίσης ανέθεσε τον Δεκέμβριο του 2010 στην ίδια εταιρεία δημοσκοπήσεων τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 1520 με πρόχειρο διαγωνισμό και ετήσιο αντίτιμο 30.000 ευρώ, ενώ ακόμη η ίδια εταιρεία ανέλαβε το έργο "Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών" των ΕΛΤΑ στις 5 Ιουλίου του 2013 έναντι του ποσού των 36.900 ευρώ.

Πολιτικοί κύκλοι διερωτώνται σήμερα: "Πως θα ήταν δυνατόν εταιρείες δημοσκοπήσεων που λαμβάνουν τέτοιου μεγέθους έργα από το ελληνικό δημόσιο με συγκεκριμένες κυβερνήσεις να δυσαρεστήσουν εν τέλει τους... πελάτες τους;".

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Παραίτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χ.Αλεξόπουλο - Αντίδραση της Χρυσής Αυγής.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Χ. Αλεξόπουλος δηλώνει την πρόθεσή του να είναι ανεξάρτητος, συνδέοντας την απόφασή του αυτή με τις απόκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας ουτε λίγο ούτε ούτε πολύ οτι δεν γνώριζε τη δράση της.
Η κίνηση αυτή κρύβει μία πολύ σημαντική ερμηνεία, πως δηλαδή ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής πιθανότατα φοβήθηκε βλέποντας πως ολόενα και δένεται η κατηγορία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται ότι για τον Χ. Αλεξόπουλο όπως και για άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του καθώς ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε οπρώην πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Ο υπογεγραμμένος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, βουλευτής Λάρισας, με την παρούσα σας δηλώνω την αποχώρηση μου από την κοινοβουλευτική ομάδα «Λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή» και σας δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής.

Στην απόφαση μου αυτή κατέληξα μετά από σωρεία αποκαλύψεων για τη δράση μελών της, που χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική, την οποία ασφαλώς δεν γνώριζα και μάλιστα λυπάμαι γιατί δεν ενήργησα νωρίτερα και δεν διαφοροποίησα τη στάση μου όταν έβλεπα σε ποιους δρόμους οδηγούνται μια πολιτική προσπάθεια που εγώ την πίστεψα ως πατριωτική, αντισυστημική, κοινωνική και κατέληξε να χαρακτηρίζεται από δράσεις και ενέργειες που εγώ, αλλά και πολλοί συναγωνιστές μου καταδικάζουμε απερίφραστα και μετανιώνω που έστω και άθελά μου συνδέθηκα πολιτικά με αυτές.

Στη σημερινή μου δήλωση θα ήθελα να είχα προβεί νωρίτερα, αλλά δεν το έκανα για λόγους που επιφυλάσσομαι να αναφέρω στο μέλλον. Το αποφάσισα όμως γιατί δεν μου επιτρέπει πλέον η συνείδηση μου να συνδέω τις πατριωτικές και εθνικιστικές μου ιδέες με τέτοιου είδους ενέργειες και πρακτικές.»

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
Διαβάστε την ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται η Χρυσή Αυγή στον πρώην βουλευτή της Χ. Αλεξόπουλο.

''Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη.

Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας.

Τον καλούμε να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, στα εκατομμύρια των πολιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή ως μοναδική ελπίδα αναγέννησης της Ελλάδος απέναντι σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.

Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας''.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ: Ωνάσης - όταν οι "πτωχευμένοι" Γερμανοί τον υποδέχονταν με ελληνικές σημαίες!


Σαν σήμερα το 1975, σε ηλικία 69 ετών έφυγε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σ΄ όλο το κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Η ιστορία του ένας πραγματικός μύθος. Είχε επαφές και φίλους μ΄ όλους τους ισχυρούς του πλανήτη .Πολλοί από τους οποίους απόλαυσαν πολλές φορές την ελληνική φιλοξενία του στη θρυλική θαλαμηγό ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Μεταξύ αυτών και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Η ιστορία του Ωνάση αποδεικνύει ότι τον κόσμο μπορείς να τον κατακτήσεις και χωρίς όπλα, αν διαθέτεις τα απόλυτα “όπλα”: εξυπνάδα,ικανότητα και βέβαια χρήμα που μάλιστα “παράγουν” τα δύο πρώτα.

Δείτε στο κινηματογραφικό απόσπασμα όπου οι πτωχευμένοι Γερμανοί τον υποδέχονται με ελληνικές σημαίες στα ναυπηγεία τους στα οποία "έκτισε" 30 πετρελαιοφόρα!

Η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Λυμπερόμπουλου του δημοσιογράφου που γνώρισε από κοντά όσο κανένας άλλος το φαινόμενο Ωνάσης.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στο «εδώλιο» οι δικαστές που δίκασαν τις φούσκες του Χρηματιστηρίου

Κόλαφος για τους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που αθώωσαν τους 42 κατηγορούμενους για τις μετοχές φούσκες είναι η αίτηση αναίρεσης της απόφασης που υπογράφεται από το αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Ο κ. Βουρλιώτης χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για τους δικαστές τονίζοντας ότι «δεν ασχολήθηκαν ουδόλως» με τη ροή ψευδών πληροφοριών που διοχετεύθηκαν στην χρηματιστηριακή αγορά, κρίσιμο μέγεθος για την παραπλάνηση των επενδυτών.
Ειδικότερα ο κ. Αντιεισαγγελέας αναφέρει «Η παραδοχή ότι οι επενδυτές ουδεμία περιουσιακή βλάβη υπέστησαν, διότι κατά τον κρίσιμο χρόνο της αγοράς των εν λόγω μετοχών, απέκτησαν αντιπαροχή ίσης αξίας με την παροχή στην οποία αυτοί προέβησαν, για τον λόγο ότι μπορούσαν να εκποιήσουν τις μετοχές χωρίς δυσκολία την ίδια ημέρα που τις αγόρασαν, εισπράττοντας ισάξιο τίμημα, δεν αποτελεί αιτιολογία σύστοιχη των χαρακτηριστικών της απαιτούμενης δικανικής πεποίθησης, αλλά συνιστά υπερασπιστικό αντίλογο, η ευδοκίμηση του οποίου δεν στηρίζεται σε γεγονότα αλλά αποκλειστικά σε υπόθεση, η οποία δεν ανατρέπει την ενεστώσα περιουσιακή βλάβη που έχει συντελεστεί σε βάρος των ανωτέρω επενδυτών, οι οποίοι είχαν ήδη σπεύσει και αγοράσει τις υπερτιμημένες μετοχές».
Στην ουσία οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου ελέγχονται για εναρμόνιση με την υπερασπιστική γραμμή των κατηγορυμένων ενώ ο κ. Βουρλιώτης επισημαίνει ότι δεν μπορούν να αξιολογούνται από το δικαστήριο μεμονωμένα τις ενέργειες καθενός εκ των κατηγορουμένων και να παραβλέπεται το γεγονός ότι οι ελεγχόμενες πρακτικές τους ήταν «αποτέλεσμα συναπόφασης και σύμπραξης», δίκην σχεδίου, το οποίο επινόησαν και έθεσαν σε εφαρμογή.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....