Διυλιστήριο: 02/04/19
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Hurriyet: Τώρα που έφυγε ο Καμμένος θα τα βρούμε με τον Τσίπρα


Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet σε ελεύθερη μετάφραση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.

Στο άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η αποχώρηση του τέως υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου από το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο δίνει σίγουρα ελπίδες για ‘’ενισχυμένες συνομιλίες’’ μεταξύ των δύο χωρών» και προσθέτει ότι υπήρχε η πεποίθηση στην τουρκική κυβέρνηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να εκδώσει τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν και έλαβαν άσυλο στην Ελλάδα.

Το άρθρο αποθεώνει και τον κ. Τσίπρα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και γιατί ακόμα και όταν υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία δεν έκοψε τους διαύλους επικοινωνίας.

«Ο Ερντογάν και ο Τσίπρας θα μιλήσουν επίσης για τους φυγόδικους Τούρκους στρατιωτικούς στους οποίους χορηγήθηκε άσυλο, παρότι είχαν επιχειρήσει να ανατρέψουν την κυβέρνηση μέσω πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016. Η Τουρκία ήταν αρκετά σίγουρη ότι ο Τσίπρας προσπάθησε σκληρά να αναστρέψει την κατάσταση και να τους εκδώσει. Ο Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποίησε ιστορική επίσκεψη στη Δυτική Θράκη το 2017, θα θέσει σίγουρα τα προβλήματα της ‘’τουρκικής’’ μειονότητας, ενώ ο Τσίπρας θα απαιτήσει σίγουρα την επαναλειτουργία της Θεολογική Σχολής της Χάλκης», γράφει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος Σερκάν Ντεμιρτάς.

«Η αποχώρηση του τέως υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου από το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο δίνει σίγουρα ελπίδες για ‘’ενισχυμένες συνομιλίες’’ μεταξύ των δύο χωρών» τονίζεται επίσης.

Πηγή www.newsit.gr

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γκάφα Μητσοτάκη : ''Δεν θα επιτρέψω να γίνει Καταλονία η Βόρεια Ελλάδα''


Εάν αυτά που γράφει η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» στο πρωτοσέλιδό της τη Δευτέρα αληθεύουν, δηλαδή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην καγκελάριο Μέρκελ για κίνδυνο διχοτόμησης της Ελλάδας, τότε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.

Επιβεβαιώνεται επίσης το Politico, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε στη Βουλή, που έγραψε ότι του δήλωσε πως υπάρχει κίνδυνος «αυτονομιστικών δυνάμεων» στη Βόρεια Ελλάδα.

Ότι όμως, σύμφωνα με την «ΕΣΤΙΑ», φέρεται να είπε στη Μέρκελ ότι «δεν θα επιτρέψω την καταλανοποίηση της βορείου Ελλάδας», αυτό αφορά εθνικό κίνδυνο.

Τι αλήθεια εννοεί;

Κατηγορεί κατοίκους της βόρειας Ελλάδας για συνωμοσία κατά του έθνους και σχέδιο εθνικής προδοσίας;

Τι εννοεί, να το ξεκαθαρίσει! Τι εννοεί;

Ότι η Μακεδονία θα κηρύξει την ανεξαρτησία της από την Ελλάδα;

Οι κάτοικοι της Μακεδονίας, Μακεδόνες, Πόντιοι και Μικρασιάτες, είναι Έλληνες. Δεν ανήκουν σε άλλο έθνος.

Οι Καταλανοί -ας το πληροφορηθεί αυτός ο νεοφιλελεύθερος- είναι ξεχωριστό έθνος από τους υπόλοιπους Ισπανούς, αναγνωρισμένο με τη δική του γλώσσα.

Για την ακρίβεια, η Ισπανία είναι ένα πολυεθνικό κράτος με επίσημα αναγνωρισμένες εννέα γλώσσες!

Τι νομίζει ο κ. Μητσοτάκης; Ότι οι Καταλανοί είναι γεωγραφικός προσδιορισμός;

Τα ισπανικά έθνη και οι γλώσσες που μιλούν είναι:

Ισπανική γλώσσα (castellano= καστιλιάνικα ή καστιλιανή), Καταλανική γλώσσα: (català), Βασκική γλώσσα: (euskara), Γαλικιανή γλώσσα (gallego), Αστουριανική γλώσσα (asturianu), Αραγωνική γλώσσα (aragonesa), Εξτρεμαδουρική γλώσσα (estremeñu), Οξιτανική γλώσσα (occitan) και Ισπανοεβραϊκή γλώσσα (ladino, judeoespañol).

Η Ανδαλουσία, η Καταλονία, η Χώρα των Βάσκων και η Γαλικία είναι αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας ως «ιστορικές εθνότητες».

Η Ισπανία είναι ένα πολυεθνικό βασίλειο.

Για αυτό στο παρελθόν οι Βάσκοι πήραν τα όπλα διεκδικώντας ανεξαρτησία και πρόσφατα οι Καταλανοί έκαναν το ίδιο με το δημοψήφισμα.

Οι Έλληνες της βόρειας Ελλάδας ανήκουν σε διαφορετικό έθνος; Όχι.

Ως τι θα ζητήσουν λοιπόν ανεξαρτησία;

Από ποιους θα ζητήσουν ανεξαρτησία;

Αυτά είναι εθνική προδοσία! Εάν ευσταθούν αυτά που λέει πρόκειται για συνωμοσία και εθνική προδοσία.

Και τα λέει στη Μέρκελ αντί να τα πει στην ΕΥΠ;

Αντί να τα πει στην Εθνική Ασφάλεια; Στο Γραφείο Προστασίας Πολιτεύματος; Στις Υπηρεσίες Πληροφοριών;

Αντί να προειδοποιήσει το κράτος τα λέει στη Μέρκελ ως τι; Ως δικαιολογία για το «όχι» στις Πρέσπες;

Λέγονται τόσο σοβαρά πράγματα για να δικαιολογήσει το «όχι»;

Γιατί εάν γνωρίζει ότι υπάρχουν αποσχιστικές συνωμοσίες στη Μακεδονία οφείλει να προειδοποιήσει πάραυτα.

Τι παιχνίδια είναι αυτά;

Διότι πλέον μπορούμε να αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε διάφορα.

Ένας πονηρός, δεν χρειάζεται πολύ, αμέσως θα αναφερθεί στο παλιό σχέδιο των Ρώσων διχοτόμησης της Ελλάδας, δημιουργίας ανεξάρτητης Μακεδονίας, για την έξοδο των Σλάβων στο Αιγαίο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι ακριβώς παριστάνει;

Εξυπηρετεί τα ρωσικά σχέδια για διαμελισμό της χώρας μας;

Για επέκταση του πανσλαβισμού;

Τι παλαβομάρες είναι αυτές;

Ποιοι εξωφρενικοί βρίσκονται στην αυλή του και τον συμβουλεύουν τέτοια τρελά πράγματα;

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από μόνος του είναι απίθανο να έκανε τέτοιες σκέψεις.

Αυτά τα βάζουν στο στόμα του είτε τίποτα ακροδεξιοί παλαβοί, που έχει αφήσει τοποτηρητές ο εμμονικός της Κηφισιάς, είτε ποιος ξέρει τι «σάρα και μάρα» έχει διεισδύσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίχως να ήταν ποτέ κάποιος χαρισματικός, τουλάχιστον επικίνδυνος για τη χώρα δεν ήταν.

Είχε τις νεοφιλελεύθερες εμμονές του αλλά μέχρι εκεί. Τώρα τι συμβαίνει; Πραγματικά αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει!

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ερχεται η επιδότηση ενοικίου - στεγαστικού



Το τελικό σχέδιο της υπουργικής απόφασης. Οι δικαιούχοι, τα ποσά και ποια τα δικαιολογητικά που πρέπει να μαζέψουν

Ρεπορτάζ
Στέλιος Κράλογλου

Σαν δύο ξεχωριστές παροχές, χωρίς να συνδέεται η μία με την άλλη, θα δοθούν η επιδότηση ενοικίου και η επιδότηση στεγαστικού δανείου.

Στην πρώτη περίπτωση η επιδότηση ενοικίου θα κυμαίνεται από 70 ως 210 ευρώ τον μήνα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η επιδότηση στέγασης θα κυμαίνεται από 50 ως 70 ευρώ.

Η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για τη χορήγηση της συγκεκριμένης ενίσχυσης και οι λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν με υπουργική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει από τώρα να αρχίσουν να συλλέγουν τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης:

•ενεργό και ανανεωμένο μισθωτήριο συμβόλαιο της κατοικίας που ενοικιάζουν,
•εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης,
•αποδεικτικό τραπεζικών καταθέσεων ή και στεγαστικού δανείου,
•σε περίπτωση ιδιόκτητης ακίνητης περιουσίας θα χρειαστεί η αποτίμηση της αντικειμενικής της αξίας,
•τραπεζικός λογαριασμός με IBAN που να συνδέεται με τον ΑΦΜ του δικαιούχου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τελικό σχέδιο για τη διπλή ενίσχυση προβλέπει τα εξής:

1 Για τη χορήγηση του επιδόματος ενοικίου: Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 7.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 3.500 ευρώ για κάθε επόμενο μέλος.

Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 21.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.
•Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 7.000 ευρώ.
•Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 17.500 ευρώ.
•Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 21.000 ευρώ.
•Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 21.000 ευρώ.
•Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 21.000 ευρώ.
Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολό της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και μέχρι του ποσού των 180.000 ευρώ. Το ύψος των καταθέσεων, η τρέχουσα αξία μετοχών, ομολόγων ορίζεται έως 7.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, με προσαύξηση 3.500 για κάθε επόμενο μέλος και ως τα 21.000 ευρώ.
Η καταβολή του επιδόματος ενοικίου θα έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/2019, ενώ το πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 400.000.000 ευρώ και αφορά περίπου 300.000 νοικοκυριά.

2 Για την επιδότηση του στεγαστικού δανείου: Το εισοδηματικό κριτήριο αναμένεται να κυμανθεί στα 8.000 ευρώ για τους οικονομικά ασθενέστερους, ως και 10.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό ως τα 30.000 ευρώ για οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά. Το Δημόσιο αναμένεται να καταβάλει το
ένα τρίτο της μηνιαίας δόσης του δανείου, το οποίο πρέπει να είναι συνδεδεμένο μόνο με την πρώτη κατοικία.

Παίρνουν σειρά η ρύθμιση οφειλών και η προστασία πρώτης κατοικίας

Το ένθερμο επενδυτικό ενδιαφέρον για το πρώτο (πενταετές) ομόλογο μετά την έξοδο από τα προγράμματα ωθεί τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους στην υλοποίηση ενός εμπροσθοβαρούς προγράμματος για την άντληση 7 δισ. στο α΄ τετράμηνο από τις αγορές. Στα σκαριά βρίσκεται και νέα έκδοση, πιθανότατα 7ετούς ομολόγου, στις αρχές Μαρτίου, και ενώ θα έχει προηγηθεί από τον οίκο Moody's η αναμενόμενη αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.

Το επόμενο διάστημα, με όχημα μια δέσμη παρεμβάσεων στην «κοινωνική» οικονομία, η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταστρέψει το βαρύ πολιτικό κλίμα.
Μετά τη μισθολογική αύξηση, ακολουθούν το επίδομα στέγασης και η ρύθμιση των οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία, η οποία θα απευθύνεται σε όλους τους μη μισθωτούς και το πλήθος των δόσεων θα προσδιορίζεται με βάση το ύψος της οφειλής. Αναλυτικότερα, για χρέη έως 3.000 ευρώ οι δόσεις θα είναι έως 36, ενώ για οφειλές πάνω από 3.000 ευρώ θα φθάνουν τις 120.

Η ρύθμιση θα περιλαμβάνει και γενναίο «κούρεμα» μέσω επανυπολογισμού της βασικής οφειλής, ενώ θα μπορούν να ενταχθούν και χρέη του 2017, χωρίς όμως επανυπολογισμό.
Απομένει η ολοκλήρωση των ρυθμίσεων για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ενώ εντατικά σχεδιάζονται και τα φορολογικά κίνητρα για την ενίσχυση των πληρωμών με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες από το υπουργείο Οικονομικών.

Γ. Χατζηδημητρίου


https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χρηματοδότης της ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης



Νέες διαστάσεις λαμβάνει η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τη ΝΟΔΕ Πειραιά, αφού βάσει νόμου απαγορεύεται κάθε είδους χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων από εκδότες.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της γνωστοποίησης εκ μέρους του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Βοϊδονικόλα ότι ο εφοπλιστής και εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε δωρεά προς τη ΝΟΔΕ Πειραιά, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα ενοικίου, εξοπλισμού και ανακαίνισης γραφείων της τοπικής οργάνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπορεί η Νέα Δημοκρατία μέσω επίσημης τοποθέτησής της να θεωρεί πως η επίμαχη δωρεά είναι κάτι το φυσιολογικό και νόμιμο, εντούτοις φαίνεται πως η πραγματικότητα για ακόμη μια φορά τη διαψεύδει. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται ρητά σε νόμο ψηφισμένο από το 2002, οι εκδότες –όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης– απαγορεύεται να παρέχουν χρηματοδότηση και κάθε είδους παροχή προς κόμματα και υποψήφιους βουλευτές.

Σφυρίζει κλέφτικα η ΝΔ

Πρόκειται για κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος ελέγχει μεγάλο μέρος του Τύπου, επέλεξε να χρηματοδοτήσει την τοπική οργάνωση της ΝΔ. Ερωτήματα στα οποία πλέον η κοινή γνώμη επιζητά απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση και από τον ίδιο τον επιχειρηματία όχι μόνο για την ηθική αλλά και τη νομική διάσταση του θέματος. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση διαχρονικά έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με τις δικαστικές περιπέτειες για τις οποίες ο Βαγγ. Μαρινάκης είτε είναι εμπλεκόμενος είτε υπόδικος.

Στην υπόθεση του «Noor 1», για την οποία ο Βαγγ. Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος, η ΝΔ επέλεξε να μην αναφερθεί ποτέ στο πρόσωπο του υπόδικου επιχειρηματία. Ανάλογη ήταν η συμπεριφορά του κόμματος και στο περίφημο νυχτερινό τηλεφώνημα του Βαγγ. Μαρινάκη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό να ταυτίζεται πλήρως με την κίνηση Μαρινάκη λέγοντας ότι είναι δικαίωμά του να τηλεφωνεί νύχτα στο προσωπικό τηλέφωνο του υπουργού. Εκκωφαντική ήταν επίσης η σιωπή της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση των «στημένων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για την οποία ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υπόδικος.

Κοινός «εχθρός» για ΝΔ και Μαρινάκη αποδείχτηκε η Βασιλική Θάνου. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτήρισε την τοποθέτηση της B. Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ως σκανδαλώδη, μια μόλις ημέρα πριν από την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού να βάλει τέλος στις επιδιωκόμενες τιμολογιακές πρακτικές της εταιρείας διανομής Τύπου του Βαγγ. Μαρινάκη λόγω πιθανής παράβασης των κανόνων του ελεύθερου ανταγωνισμού.

«Απαγορεύεται κάθε παροχή προς κόμματα»

Στην παράγραφο 7 του νόμου 3023/2002 –αντικαταστάθηκε με το άρθρο 5 του νόμου 4304/2014– αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Απαγορεύονται η χρηματοδότηση και κάθε είδους παροχές προς τα κόμματα ή τους συνασπισμούς από: φυσικά πρόσωπα, τα οποία είναι ιδιοκτήτες ή εκδότες ημερήσιων ή περιοδικών εντύπων πανελλήνιας ή τοπικής κυκλοφορίας ή είναι ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών εν γένει σταθμών».

Το συγκεκριμένο νομικό εδάφιο προκαλεί ερωτήματα για την επίμαχη δωρεά, αφού μολονότι δεν προσδιορίζεται επακριβώς αν η αναφορά του νομοθέτη στα κόμματα αφορά και τις τοπικές οργανώσεις αυτών –κάτι που φαντάζει αυτονόητο–, εντούτοις η κατεύθυνση του νόμου μέσω των απαγορεύσεών του είναι σαφής: εκδότες εφημερίδων, όπως ο Βαγγ. Μαρινάκης, απαγορεύεται να παρέχουν οποιαδήποτε χρηματοδότηση προς τα κόμματα, ακόμη και αν αυτό αφορά τοπική οργάνωση όπως η ΝΟΔΕ Πειραιά, καθώς για το κράτος το σύνολο των φορέων κάθε κόμματος αποτελεί ενιαία κομματική οντότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documento, πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος για το κατά πόσο αυτή η δωρεά έγινε από φυσικό πρόσωπο και εφόσον έγινε προσωπικά από τον Βαγγ. Μαρινάκη, αυτήν τη δωρεά ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος να τη δηλώσει στο Ε1.

Δημόσια παραδοχή ή δημόσια γκάφα;

Στο άκουσμα της είδησης ότι στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Πειραιά ο κ. Βοϊδονικόλας έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια τον Βαγγ. Μαρινάκη για τη δωρεά, η ΝΔ περιορίστηκε να απαντήσει ότι ο κ. Βοϊδονικόλας απλώς προέβη σε «δημόσια ευχαριστήρια». Τα δημόσια ευχαριστήρια του κ. Βοϊδονικόλα, όμως, ουσιαστικά αποτελούν δημόσια γκάφα, αφού βάσει νόμου η χρηματοδότηση της Νέας Δημοκρατίας από τον εκδότη Βαγγ. Μαρινάκη απαγορεύεται.

Η ΝΔ επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει περαιτέρω στοιχεία ούτε για το ποσό της συγκεκριμένης δωρεάς ούτε για το κατά πόσο υπάρχουν περαιτέρω «οικονομικές σχέσεις» με τον Βαγγ. Μαρινάκη. Είναι αναγκαίο η ΝΔ να γνωστοποιήσει τις τραπεζικές συναλλαγές που αφορούν τη συγκεκριμένη δωρεά –καθώς και αν αυτή πραγματοποιήθηκε προσωπικά από τον Βαγγ. Μαρινάκη ή από εταιρεία συμφερόντων του–, αφού σύμφωνα με το άρθρο 8 του νόμου 3023/2002 που τροποποιήθηκε από το άρθρο 7 του νόμου 4304/2014 «η ιδιωτική χρηματοδότηση πολιτικού κόμματος ή συνασπισμού, από το ίδιο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει συνολικά το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ». Σε περίπτωση παράβασης αυτού του νομικού εδαφίου «ο χρηματοδότης τιμωρείται με ποινή φυλάκιση έως ενός έτους και χρηματική ποινή».

Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ν. 4304/2014 «για κάθε ιδιωτική χρηματοδότηση που εισπράττεται από πολιτικό κόμμα και συνασπισμό κομμάτων… εκδίδεται υποχρεωτικά απόδειξη είσπραξης στην οποία αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός φορολογικού μητρώου ή ο αριθμός δελτίου ταυτότητας του καταθέτοντος προσώπου». Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη δημοσιοποίηση της απόδειξης είσπραξης της δωρεάς…

Εμείς φυσικά δεν πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ΕΔΩ


https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....