Διυλιστήριο: 07/11/13
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Δημοσιοκάφροι σε διατεταγμένη υπηρεσία... Ακόμα και εάν η χουντοκυβέρνηση αποφασίσει να μας σκοτώνει έναν έναν, πάλι αυτά τα σαπρόφυτα* θα προσπαθούν να την δικαιολογήσουν..ΒΙΝΤΕΟ

Kυνικοί σε πρόστυχο βαθμό, Ευαγγελάτος, Πρωτοσάλτε, Κύρτσος και Κώνστας που έπεσαν να κατασπαράξουν τον πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θ. Κοτσιφάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν ο κλάδος του να ανεχθεί αδιαμαρτύρητα να βρεθούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί στο δρόμο.
Και ελείψει επιχειρημάτων ο ...
...Κώνστας επικαλέστηκε εγκεφαλικά κατασκευασμένες καταστάσεις, ο Ευαγγελάτος από το όλοι μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου, πήγε στο όλοι μαζί φταίμε, και τον Κύρτσο τον έπιασε το «παράπονο» για τους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Σαπρόφυτα ή Σαπρότροφα χαρακτηρίζονται γενικά πάσης φύσεως μικροοργανισμοί ή φυτά που λαμβάνουν την τροφή τους (οργανικές ενώσεις) από νεκρούς ή θνήσκοντες ιστούς σε μορφή διαλύματος. 
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΑΝΑΠΤΥΞΗ! …. Στα πρόθυρα της πτώχευσης η Praktiker

Η μεγάλη γερμανική εταιρεία λιανικών πωλήσεων Praktiker ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, λόγω της έλλειψης ρευστότητας και των υψηλών χρεών της, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας δεν βασίζεται πλέον στην υπόθεση ότι ο όμιλος μπορεί να συνεχίσει τις εργασίες του, μετά τη χωρίς συμφωνία κατάληξη των διαβουλεύσεων με τους πιστωτές της για τη χρηματοδότηση.
«Το διοικητικό συμβούλιο της Praktiker δεν δέχθηκε τη θετική πρόβλεψη για τη συνέχεια της εταιρείας Praktiker και συγκεκριμένων εταιρειών του ομίλου», ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι μετοχές της υποχώρησαν κατά 67% στην έναρξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η έλλειψη ρευστότητας και το υψηλό χρέος της αποτελούν λόγους για την πτώχευσή της με βάση το γερμανικό δίκαιο. «Το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει για ποιά νομικά πρόσωπα του ομίλου θα πρέπει να υποβληθούν αιτήσεις πτώχευσης και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής όσο το δυνατόν συντομότερο», πρόσθεσε η εταιρεία.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι οι διαπραγματεύσεις για μία νέα αναδιάρθρωση των χρηματοδοτικών της υποχρεώσεων ήταν «ανεπιτυχείς» το βράδυ της Τετάρτης, «επειδή ορισμένοι όμιλοι πιστωτών της δεν παρείχαν την έγκρισή τους για αυτή τη χρηματοδότηση». H Praktiker έχει 430 καταστήματα σε 9 χώρες.
Στο μεταξύ, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωποι της εταιρείας στην Ελλάδα, "οι εξελίξεις στην Praktiker Γερμανίας δεν αφορούν στην Praktiker Ελλάδος".
Σύμφωνα με την εταιρεία, "η Praktiker Hellas, όπως και όλες οι εταιρείες της Praktiker που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό (Praktiker International GmbH) καθώς και οι εταιρείες της Max Bahr (Premium Βrand του Ομίλου στη Γερμανία), δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις στην Praktiker AG που αφορούν ενέργειες εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου δραστηριοτήτων του Ομίλου για συγκεκριμένες δραστηριότητες στη Γερμανία και συνδέονται με την αδυναμία εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεων από τις συγκεκριμένες μονάδες.
Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η Praktiker Hellas παραμένει η μόνη κερδοφόρα αλυσίδα στον κλάδο της στην Ελλάδα, και μία από τις καλύτερες σε αποδόσεις στον Όμιλο Praktiker, με κύκλο εργασιών 196 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 3,5 εκατ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2012. Η εταιρεία λειτουργεί απρόσκοπτα από το 1991, έχοντας σήμερα 14 καταστήματα και ηλεκτρονικό κατάστημα που πρόσφατα αναβαθμίστηκε.
Το εκτεταμένο πλάνο δραστηριοτήτων της ελληνικής εταιρείας, ως μέλος του Ομίλου Praktiker, συνεχίζεται κανονικά, αναμένοντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για το 2013.
enikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ……. Ζητάει αποζημίωση 20.000 από την ΕΔΤ

«Ο Καψής στα νιάτα του, μου ζητούσε ταινίες μου για να ανοίξει σινέ-κλαμπ. Αποφάσισε να το ξεκινήσει επιτέλους με την "Κυρία Δήμαρχο". Στην ΕΔΤ που ψευδίζει την ΕΡΤ. Βλέπετε, θα λέει ο υπουδγός, ιστοδική στιγμή. Αδχίζουμε με ταινία του Μανθούλη που μας βδίζει.

Η ταινία μου γίνεται λοιπόν Κυδία Δήμαδχος. Δεν μποδώ δυστυχώς να την εμποδίσω ή να την απαγοδεύσω. Μποδώ μόνο να ζητήσω δικαστικώς είκοσι χιλιάδες ευδώ αποζημίωση για τη δυσφήμηση που μου κάνει με το να μεταδίδει την ταινία μου σε κατάπτυστο κανάλι.

Γιατί όλοι οι Έλληνες μόλις βγει στο κουτί η ταινία θα φτύνουν την οθόνη τους. Ελπίζω αμέσως μετά την Κυδία Δήμαδχο να γίνει και η Κηδεία της Ιεδοδούλου. Δηλαδή της ΕΔΤ», καταλήγει ο Ροβήρος Μανθούλης.
enikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Oι κατακόμβες του Παρισιού, η ανθρώπινη φρίκη που έγινε το μεγαλύτερο αξιοθέατο (pics & video)

Οι κατακόμβες του Παρισιού είναι μια σειρά από υπόγειες σήραγγες σαν λαβύρινθος κάτω από την πόλη. Οι τοίχοι αυτών των σηράγγων καλύπτονται από τα οστά των νεκρών του Παρισιού...
Άνοιξε στα τέλη του 18ου αιώνα, το υπόγειο νεκροταφείο έγινε τουριστικό αξιοθέατο σε μικρή κλίμακα από τις αρχές του 19ου αιώνα και έχει ανοίξει για το κοινό σε τακτική βάση από το 1867.
Η ιστορία των κατακομβών ξεκινά με την άνθηση του πληθυσμού του Παρισιού. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλημμύρισαν την πυκνοκατοικημένη πόλη, άρχισαν να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τον υπερπληθυσμό των νεκροταφείων. Γύρω από το 12ο αιώνα, το πρόβλημα αυτό έγινε περισσότερο πιο σοβαρό. Οι πλούσιοι μπορούσαν να αντέξουν ακόμη να θάβουν τους δικούς τους σε ακριβά νεκροταφεία , αλλά τα σώματα των φτωχών είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους και ως λύση δημιουργήθηκαν νεκροταφεία για τους φτωχούς. Οι φτωχοί θάφτηκαν σε σάκους και τα πτώματα ρίχνονταν σε έναν μαζικό τάφο.
Ωστόσο, από τον 17ο αιώνα, ακόμη και στους μαζικούς τάφους των άστεγων υπήρχε πρόβλημα χωρητικότητας και οι συνθήκες υγιεινής γινόταν αφόρητες. Τα οστά των ηλικιωμένων νεκρών που είχαν εκταφεί μαζεύτηκαν σε σωρούς για να δημιουργηθεί χώρος για νέα πτώματα, έτσι ώστε τα νεκροταφεία φτωχών να μην είναι φορτωμένα με άταφα λείψανα των νεκρών.
Ο Alexandre Lenoir είχε πρώτος την ιδέα να χρησιμοποιούνται οι κενές υπόγειες σήραγγες στα περίχωρα της πρωτεύουσας ως οστεοφυλάκιο. Ο διάδοχός του, Thiroux de Crosne, διάλεξε ένα μέρος για την εκταφή και μεταφορά όλων των νεκρών του Παρισιού »ο υπόγειος ενταφιασμός ξεκίνησε το 1786. Στην αρχή οι κατακόμβες ήταν απλώς ένα μέρος για να τοποθετούνται τα οστά των νεκρών. Κατόπιν ο Louis-Etienne de Héricart Thury ανέλαβε την ευθύνη για το οστεοφυλάκιο όπου έγινε ένα έργο τέχνης. Έχουν τοποθετηθεί εκ νέου τα κρανία και τα οστά έτσι ώστε να δημιουργούν συμβολισμούς εντός της σήραγγας και προστίθεται επίσης παλιές διακοσμήσεις στο υπόγειο του νεκροτομείου για να το μετατρέψει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα στις κατακόμβες.
Εδώ μπορείτε να δείτε τα οστά του 5-6.000.000 Παριζιάνων, ορισμένοι από τους οποίους έζησαν εκατοντάδες χρόνια πριν, να ανυψώνονται σε διακοσμητικές λεπτομέρειες. Η περιοδεία είναι γενικά χωρίς οδηγό και διαρκεί περίπου 45 λεπτά.Διαβάστε περισσότερα.... »
....

New York Times: Βάτραχος σε κατσαρόλα με βραστό νερό η Ελλάδα

Η οικονομική λιτότητα οδηγεί σε έλλειμμα δημοκρατίας - Ανήμποροι να φανταστούν το μέλλον τους οι πολίτες - Η κυβέρνηση Σαμαρά γίνεται όλο και πιο απολυταρχική. 

«Αν ρίξεις έναν βάτραχο σε νερό που βράζει θα πηδήξει αμέσως έξω. Αν όμως ζεστάνεις το νερό σιγά σιγά τότε ο βάτραχος θα περιμένει υπομονετικά να βράσει μέχρι θανάτου».

Με αυτά τα λόγια η αμερικανική εφημερίδα New York Times περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα την οποία παρομοιάζει με καζάνι που βράζει.

Σύμφωνα με τους NYT η ελληνική δημοκρατία είναι σαν τον βάτραχο που βράζει, εξαιρετικά αποδυναμωμένη από τις πελατειακές σχέσεις και την κατάχρηση εξουσίας, πληγωμένη από τα πέντε χρόνια της ύφεσης και της λιτότητας και πλέον... σε μεγάλο κίνδυνο.

Οι  New York Times γράφουν πώς η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά γίνεται όλο και πιο απολυταρχική, περνώντας νόμους με διατάγματα, έχοντας τάσεις προς την άκρα Δεξιά.

Η εφημερίδα προειδοποιεί ότι η οικονομική λιτότητα οδηγεί αυτόματα σε έλλειμμα δημοκρατίας, ενώ αναφέρεται σε αυτό το σημείο στα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Οι NYT αναφέρονται ακόμη στο «λουκέτο» στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι «ξύπνησε μνήμες με τανκς» σε πολλούς.«Στα εφτά χρόνια της δικτατορίας πολλοί Έλληνες έβλεπαν την Ευρώπη ως ελπίδα για εκείνους. Η αλήθεια είναι ότι πολλές ευρωπαϊκές οργανώσεις υπερασπίστηκαν τη δημοκρατία. Ωστόσο, σήμερα, οι πολιτικοί της ΕΕ, τα οικονομικά ιδρύματα και οι συνεταίροι τους στο ΔΝΤ ενδιαφέρονται μόνο να κλείνουν τρύπες στον ισολογισμό, παρά το κόστος σε ανθρώπινες ζωές και σε πολιτικές ελευθερίες», γράφει η εφημερίδα.

Πάνω από το ένα τέταρτο του πληθυσμού -62% από αυτούς είναι κάτω από 25 ετών- είναι ήδη άνεργοι, συνεχίζει και προσθέτει ότι αυτή την εβδομάδα οι δανειστές ζήτησαν από την Ελλάδα να προχωρήσει σε 12.500 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Κατά τους NYT, oι μεταρρυθμίσεις φαίνονται ως απελπιστική προοπτική, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα δύο κόμματα που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία ήταν εκείνα που «καλλιέργησαν πρώτα το σάπιο σύστημα» και οι Έλληνες, απελπισμένοι από τη συνεχιζόμενη ύφεση και οργισμένοι με τους πολιτικούς είναι σήμερα ανήμποροι να φανταστούν το μέλλον.

«Το νερό ζεσταίνεται, ο βάτραχος πέφτει σε βαθύ ύπνο και στη συνέχεια σε κώμα. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας η Ευρώπη έμοιαζε ένα ασφαλές μέρος, έξω από την κατσαρόλα. Τώρα η Ευρώπη είναι αυτή που ανεβάζει τη θερμοκρασία» καταλήγουν οι  NYT.   
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Κίνδυνος να χρειαστούν νέα μέτρα τον Σεπτέμβριο λόγω «μαύρης τρύπας» στα έσοδα

Τον κίνδυνο να χρειαστούν νέα μέτρα τον Σεπτέμβριο λόγω υστέρησης των φορολογικών εσόδων επισημαίνει η τρόικα στο σχέδιο έκθεσής της, την ίδια ώρα που τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνουν ότι η μαύρη τρύπα των εσόδων το πρώτο εξάμηνο έφτασε το 1,62 δισ. ευρώ.
Η τρόικα επισημαίνει το προφανές, ότι δηλαδή η συσσώρευση πολλών φορολογικών υποχρεώσεων το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι πιθανόν να οδηγήσει σε αδυναμία εξυπηρέτησής τους από τους φορολογουμένους, με αποτέλεσμα να σημειωθεί υστέρηση στα έσοδα. «Η δημοσιονομική εικόνα για το 2013-14 παραμένει εξαιρετικά αβέβαιη», σημειώνουν οι δανειστές. Για το 2013 αυτό αφορά κυρίως «τις πολλαπλές ρυθμίσεις των φόρων περιουσίας και τις παρατάσεις προθεσμιών για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος».

ΑΙΧΜΗ. Σε μία σαφή αιχμή, εξάλλου, προς τις φορολογικές Αρχές επισημαίνουν ότι «παραμένουν ανησυχίες για τη θέληση και την ικανότητα των ελληνικών Αρχών να συγκεντρώσουν τα έσοδα με αποτελεσματικό τρόπο».
«Αδυναμία επίτευξης των στόχων βελτίωσης της φορολογικής απόδοσης», τονίζουν, «συνεπάγεται την ανάγκη να αναζητηθούν εναλλακτικά μέτρα για να κλείσει το κενό».
Ανησυχία εκφράζει επίσης η τρόικα και για την εισπραξιμότητα του νέου φόρου ακινήτων το 2014, καθώς αυτός δεν θα μπαίνει πλέον αυτόματα στα δημόσια ταμεία, μέσω της εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφασιστεί, τον Σεπτέμβριο, η παράταση του ισχύοντος συστήματος της πληρωμής μέσω ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι ο νέος φόρος θα επιβληθεί και στα νομικά πρόσωπα και αναμένεται να αποδώσει 2,7-2,9 δισ. ευρώ, αλλά αποτελεί πρόκληση η δυνατότητα των φορολογικών Αρχών να τον εισπράξουν. Γι' αυτό και οι σχετικές προοπτικές θα επανεκτιμηθούν τον Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΚΕΝΟ. Για την αντιμετώπιση του δημοσιονομικού κενού της φετινής χρονιάς, εξάλλου, η έκθεση αναφέρει ότι εκτός από την επίσπευση του φόρου πολυτελείας θα αυξηθούν τα δικαστικά παράβολα, ενώ από τον Οκτώβριο του 2013 θα επιβληθεί τέλος ελλιμενισμού των σκαφών αναψυχής.
Για το 2015 το κενό εκτιμάται στο 1,75% του ΑΕΠ, ενώ για το 2016 στο 2%. «Το φθινόπωρο θα έχουμε καλύτερη εκτίμηση για το κενό που πρέπει να καλυφθεί», σημειώνει η τρόικα.
Εξάλλου η έκθεση ξεκαθαρίζει ότι έως το τέλος Ιουλίου πρέπει να έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα 4.200 δημόσιοι υπάλληλοι.
Στο μεταξύ, χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε τη μαύρη τρύπα στα έσοδα του πρώτου εξαμήνου, που οφείλεται κυρίως σε συγκυριακούς παράγοντες, όπως είπε (π.χ. παρατάσεις, απεργία). Ο ίδιος υποστήριξε ότι η τρύπα θα καλυφθεί τους επόμενους μήνες. Πάντως το έλλειμμα του προϋπλογισμού ήταν 4,99 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 12,48 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012 και στόχου για έλλειμμα 7,19 δισ. ευρώ. 
νέα
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Planned-Οpolis. Ένα εφιαλτικό μέλλον - ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Eva Cat.
Δεν υπάρχουν πλέον θεωρίες συνομωσίας, απλά μια απειλητική πραγματικότητα. Η Agenda 21 είναι ένα "σχέδιο δράσης"  των Ηνωμένων Εθνών που ουσιαστικά καθορίζει το πώς οι πολίτες θα ζουν στον 21ο αιώνα. Υπό το πρόσχημα της οικο-βιωσιμότητας, της οικολογικής συνείδησης, της καταλυτικής επέμβασης  του ανθρώπου στο περιβάλλον, το σχέδιο μειώνει τελικά, τις ελευθερίες και τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών, για να μην αναφέρουμε τη μείωση των ατομικών δικαιωμάτων και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδίου δράσης είναι να απομακρύνει τους πολίτες της υπαίθρου και των προαστιακών περιοχών από τα σπίτια τους και να τους αναγκάσει να ζήσουν σε πυκνοκατοικημένες, προσχεδιασμένες και ιδιαίτερα ελεγχόμενες μεγαλουπόλεις. Η παγκόσμια ελίτ θέλει να έχει τους πολίτες απόλυτα εξαρτώμενους από αυτήν, να χρησιμοποιούν λιγότερο χώρο, να κατέχουν όσο το δυνατόν  λιγότερη γη και ακίνητα και να εξαρτώνται πλήρως  από τα κρατικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εταιρείες όπως η IBM εμπλέκονται ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των «έξυπνων πόλεων».
Συγκεκριμένα μέτρα τώρα παίρνονται  ώστε να προωθηθεί αυτό το σχέδιο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να εφαρμόσει νέες πολιτικές για να αποθαρρύνει τους ανθρώπους να ζουν στα προάστια και τους προωθήσει σε μεγάλες πόλεις. Μία  έκθεση από το Fox News, αποκαλύπτει πολλά γι αυτό το σκοπό. Ωστόσο, το περίεργο ή μάλλον το αποκαλυπτικό, του πως η παγκόσμια ελίτ ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κομμάτων , πολιτικών θέσεων και ηγετών, είναι ότι ενώ η έκθεση κατηγορεί τον Ομπάμα και τους Δημοκρατικούς για το σχέδιο, αποκαλύπτεται ότι είχε τεθεί ήδη στην πράξη, όταν ο Μπους και οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν στην εξουσία. Τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ, προγραμματίζονται άσχετα με το ποιος είναι στην εξουσία. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


 Ένα σύντομο βίντεο επίσης που δημοσιεύτηκε πριν από δύο χρόνια με το όνομα"Planned-Opolis" και δημιουργήθηκε από το Forum for the Future  (Φόρουμ για το Μέλλον )και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από εταιρείες όπως η Bank of America, η City of London Corporation, PepsiCo UK, Time Warner, Royal Dutch Shell και η Vodafone), περιγράφει πώς μια προγραμματισμένη πόλη θα μπορούσε να λειτουργήσει.
 Ενώ η μικρή γυναίκα των κινουμένων σχεδίων προσπαθεί να τα κάνει όλα να φαίνονται καταπληκτικά, μια προσεκτικότερη ματιά αυτού του βίντεο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες  ανατριχιαστικές.
Η τροφή και νερό θα ρυθμίζονται και θα μοιράζονται με δελτίο από ένα“Global Food Council” {«Παγκόσμιο Συμβούλιο Τροφίμων"}, το οποίο θα έχει τον πλήρη έλεγχο στη γεωργία. Το κρέας θα είναι μια σπάνια απόλαυση και θα μπορεί κανείς να το απολαμβάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
Το κράτος θα αποφασίζει τι επάγγελμα θα ακολουθήσει κανείς και θα ορίζεται από ανακοινώσεις σταδιοδρομίας (“designated career announcements” ). Κανείς δεν θα μπορεί να επιλέξει το επαγγελματικό του μέλλον, αλλά θα προκαθορίζεται η εργασία που θα κάνει, πως θα την κάνει και για πόσο χρόνο θα την κάνει. Η κίνηση και η συμπεριφορά θα ελέγχεται από μια πιστωτική κάρτα θερμίδων που θα  συνδέεται με ένα έξυπνο τηλέφωνο το οποίο και θα κατανέμει το ποσό της μετακίνησης ή των ταξιδιών των πολιτών μέσα στις Planned-Opolis, που θα επιτρέπεται να κάνουν. Η ιδιωτική ιδιοκτησία των αυτοκινήτων θα απαγορευτεί για τους μη ελιτιστές, διότι, «το κράτος γνωρίζει ότι απλά δεν θα είναι πρακτικό πια."
«Το καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι;», επιμένει η χαμογελαστή γυναίκα-σκλάβος  στο βίντεο, που φαίνεται να  απολαμβάνει το γεγονός ότι μπορεί να «σβήσει τον εγκέφαλο της και να πάει στη δουλειά," προσθέτοντας, "Με τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω μου, είμαι ευτυχής που υπάρχει ένας mega-υπολογιστής που ελέγχει τα πάντα. "!!!
                                                                     

                                                     

Για εκείνους που αντιστέκονται και εξακολουθούν να προσκολλώνται στο πνεύμα της ελευθερίας σε πείσμα του κράτους και των υπερ-υπολογιστών που θα ελέγχουν το δίκτυο των σκλάβων,  υπάρχει το «cry freedom ghetto», στρατόπεδα φυλάκισης για ...αντάρτες που έχουν αποκλειστεί από το να πάρουν  θέσεις εργασίας και πρόσβαση σε υψηλή ταχύτητα μεταφοράς ή το Διαδίκτυο.

Στην Κίνα μάλιστα ήδη ετοιμάζουν την πρώτη κάθετη πόλη.

Άλλα σενάρια που σχεδιάστηκαν από  το Forum for the Future  (Φόρουμ για το Μέλλον )είναι ελαφρώς διαφορετικά, αλλά όλα έχουν κοινά θέματα: δραστική μείωση των προνομίων των δικαιωμάτων και ελευθεριών, συνεχή αναφορά σε «μια ελίτ" που θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τα αυτοκίνητα και άλλες «πολυτέλειες» και έλεγχο του  κράτους σε όλες τις πτυχές της ζωής.
Μας ετοιμάζουν ένα φριχτό μέλλον…..Αντισταθείτε...
THECURIOSITYOFCAT
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

11 Ιουλίου 1995. Η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα, η μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν ένα έγκλημα πολέμου που διεπράχθη κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Στις 11 Ιουλίου του 1995, Σέρβοι από τη Βοσνία σκότωσαν 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους άνδρες και αγόρια στη Σρεμπρένιτσα.
Η πόλη είχε κηρυχθεί ασφαλής περιοχή από τα στρατεύματα του ΟΗΕ δυο χρόνια νωρίτερα και φυλασσόταν από Ολλανδούς στρατιώτες. Όταν οι Σέρβοι την κατέλαβαν, οι πολύ λιγότεροι σε αριθμό Ολλανδοί, δεν έριξαν ούτε μια τουφεκιά για να υπερασπίσουν την πόλη. Πολλοί Βόσνιοι πήγαν στο στρατόπεδο του ΟΗΕ για να ζητήσουν προστασία και αρκετοί δεν έγιναν δεκτοί. Οι στρατιώτες του ΟΗΕ ζήτησαν απεγνωσμένα υποστήριξη, η οποία δεν τους δόθηκε ποτέ. Οι Σέρβοι ξεχώρισαν τους άνδρες και αγόρια από τις γυναίκες και τους σκότωσαν, περίπου 8.000 ανθρώπους, ρίχνοντας τα πτώματά τους σε ομαδικούς τάφους. Η σφαγή αυτή ήταν η μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μετά από την εξέταση των όσων συνέβησαν, η Ολλανδική κυβέρνηση παραιτήθηκε.
Στις 26 Φεβρουαρίου 2007, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε την απόφασή του στην υπόθεση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κατά της πρώην Γιουγκοσλαβίας σχετικά με τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα το 1995. Σύμφωνα με την απόφαση, η σφαγή συνιστά μεν γενοκτονία, δεν μπορεί όμως να αποδοθεί στα εναγόμενα κρατικά όργανα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Το δικαστήριο έκρινε, επιπλέον, ότι η Σερβία, ως μόνη διάδοχος της πρώην Γιουγκοσλαβίας μετά την αποχώρηση τουΜαυροβουνίου από την ομοσπονδία, παραβίασε το διεθνές δίκαιο, καθώς δεν έλαβε κανένα μέτρο για να εμποδίσει τη γενοκτονία.
Στη γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα θεωρείται πιθανή η συμμετοχή και 10-12 Ελλήνων, μελών της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς οι οποίοι ανάρτησαν την Ελληνική, την Βυζαντινή και την σημαία της Βεργίνας δίπλα στην Σερβική σημαία. Τέσσερις από τους οποίους φωτογραφήθηκαν με Σέρβους αξιωματικούς στα ερείπια ορθόδοξου ναού. Από τον Ιούλιο του 2006, με εντολή του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης Α. Παπαληγούρα, βρίσκεται υπό εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη συμμετοχή των ατόμων αυτών στη σφαγή.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ντράγκι κατά Παπανδρέου – Γεωργίου. Εξεταστική για το μνημόνιο τώρα!

Τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου για την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια προέβαλε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
Οι αποκαλύψεις του κορυφαίου Ευρωπαίου τραπεζίτη μπορεί να πέρασαν στα ψιλά στην Ελλάδα, ωστόσο είναι συνταρακτικές για τις ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος σήμερα κάνει το γύρω του κόσμου έχοντας, όπως κατηγορείται, καταστρέψει τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ντράγκι αποκάλυψε τα ψεύδη της ελληνικής κυβέρνησης κατά την περίοδο 2009-2010, τα οποία δημιούργησαν λανθασμένη εικόνα στους δανειστές μας και διαστρέβλωσαν εν τέλει την εικόνα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα όσα είπε, την ώρα που Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου κατηγορούσαν την κυβέρνηση Καραμανλή για πλαστά στοιχεία ελλείμματος, έκαναν και αυτοί το ίδιο δημιουργώντας εσφαλμένη εικόνα για την οικονομία μέσω παραπλανητικών δεδομένων.
Παράλληλα, ο Μ. Ντράγκι χαρακτήρισε ολέθρια τη συνταγή του πρώτου μνημονίου, η οποία συγκαταλέγεται στις πλέον αποτυχημένες. Την ώρα μάλιστα που η οικονομία κατέρρεε, ο Γ. Παπανδρέου διαλαλούσε πως λεφτά υπάρχουν και μοίραζε επιδόματα αλληλεγγύης.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εκθέσεις του Ινστιτούτου Bruegel, το οποίο σημειώνει πως το ελληνικό πρόγραμμα είναι από τα πλέον αποτυχημένα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Η ομολογία πλέον της καταστροφής είναι διεθνής, καθώς τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα εντάσσονται στο 1% των πλέον αποτυχημένων που έχουν εφαρμοστεί ποτέ.
Αν ανατρέξει κανείς σε όσα προβλέπονταν και ουδέποτε επαληθεύτηκαν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που έκανε η διακυβέρνηση Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα λοιπόν με τις εξαγγελίες τους, η Ελλάδα θα είχε επιστρέψει στην ανάπτυξη από το 2012, το ταβάνι της ανεργίας θα ήταν το 14.2%, ενώ η επιστροφή στις αγορές θα συνέβαινε τη φετινή χρονιά.
Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, οι ευθύνες για την καταστροφή που βιώνουμε εδώ και τρία χρόνια ξεπερνούν τις πολιτικές και άπτονται διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη σε επίπεδα που αγγίζουν αυτά της εθνικής προδοσίας.
Η ομολογία Ντράγκι και η σημερινή κατάσταση αποτελούν το βασικότερο κατηγορητήριο για το Γιώργο Παπανδρέου και το Γιώργο Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι, όπως θα συνέβαινε σε κάθε ευνομούμενη χώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους.
Ο Πρωθυπουργός έχει χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση και να φέρει τους καταστροφείς της πατρίδας ενώπιον της Δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό. Η διεξαγωγή Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο είναι πλέον μονόδρομος.
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα.... »
....