Διυλιστήριο: 12/17/13
ροη αναρτησεων

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Στο δρόμο που χάραξαν οι αριστεροί μας ....

Ευκλείδης Τσακαλώτος : Μεγάλο χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ, με μεγάλο ποσό εξ αυτών να επενδύεται σε funds όπως η JP MORGAN, ή η BLACK ROCK.
Γιώργος Σταθάκης : έχει επενδύσει συνολικά 426.000 ευρώ σε επενδυτικούς κολοσσούς, επίσης όπως η JP MORGAN, BLACK ROCK και άλλε συναφείς εταιρίες.
Δημήτρης Τσουκαλάς : εφάπαξ συνταξιοδότηση 1.000.000 ευρώ
Νάντια Βαλαβάνη : 800.000 ευρώ καταθέσεις μετά από πώληση του ξενοδοχείου του πατέρα της
Αλέξης Μητρόπουλος : Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το 1 εκατ. ευρώ που επαναπάτρισε ο Αλέξης Μητρόπουλος το 2005 (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει) στη δήλωση πόθεν έσχες δεν αποτυπώνεται ούτε σε τραπεζικό λογαριασμό, ούτε με αγορά κάποιου ακινήτου.
Αν μη τι άλλο ας ελπίσουμε ότι θα δώσουν και ''κάτι'' σε όλους αυτούς που πεινάνε .....
http://diulistirio.blogspot.gr/

 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΠΑΧΤΑΣ - ΣΤΕΓΓΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑΣ

Χθες αθωώθηκαν 42 άτομα για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αναμέσά τους και ο Κωνσταντίνος Στέγγος, ιδιοκτήτης των κατασκευαστικών εταιριών ''Μοχλός'' και ''Τεχνική Ολυμπιακή''.  Οι εταιρείες αυτές είχαν ως κύριο περιουσιακό στοιχείο το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καράς στην Χαλκιδική. Αποχαρακτηρισμός της έκτασης του Πόρτο Καράς έγινε με την περίφημη (ν)τροπολογία του Πάχτα, που οδήγησε στον πολιτικό αποκεφαλισμό υπουργών του ΠΑΣΟΚ.  Η (ν)τροπολογία άνοιγε το δρόμο στην εταιρεία «Τεχνική Ολυμπιακή» του ομίλου Στέγγου για να κατασκευάσει - εκτός ρυμοτομικών, δασικών και πολεοδομικών κανονισμών - τα καταλύματα στη Σιθωνία Χαλκιδικής, εκλογική περιφέρεια του υφυπουργού Οικονομίας. Επίσης να αναφέρουμε ότι γίνοταν απεργιακές κινητοποιήσεις από τους εργαζομένους διεκδικώντας δεδουλευμένα 30 εκατομμυρίων ευρώ, όπου ο Στέγγος απειλούσε πως θα καταλήξει στο να κλείσει την επιχείρηση αυτή.
Κατόπιν αυτής της ''ενημέρωσης'', τα συμπεράσματα δικά σας, για το πώς ''βγήκε'' Δήμαρχος ο Πάχτας στην περιοχή της Χαλκιδικής, για την περιβαλλοντική ευαισθησία του και στο θέμα της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και τις περίεργες διαδρομές χρημάτων.

 http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

''Χέρι'' στους λογαριασμούς μισθοδοσίας βάζει η εφορία

Τη δυνατότητα της εφορίας να δεσμεύει ακόμη και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεων, οι οποίοι προορίζονται για την καταβολή των μισθών των εργαζομένων τους, κάθε φορά που θα εντοπίζει φοροδιαφυγή άνω των 150.000 ευρώ στον ΦΠΑ ή συναλλαγές με πλαστά ή εικονικά τιμολόγια άνω των 300.000 ευρώ προβλέπει διάταξη-βόμβα η οποία περιελήφθη στο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Με την παράγραφο 9 του άρθρου 48 του πολυνομοσχεδίου ενσωματώνονται στο νέο Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών τα μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου, τα οποία λαμβάνονται από τις φορολογικές αρχές στις περιπτώσεις που εντοπίζουν μη καταβολή ποσών ΦΠΑ άνω των 150.000 ευρώ ή συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ με πλαστά ή εικόνα τιμολόγια.

Τα μέτρα αυτά, τα οποία περιλαμβάνονται στο ισχύον σήμερα άρθρο 14 του ν. 2523/1997, προβλέπουν τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων, την άρση του τραπεζικού απορρήτου και τη δέσμευση του 50% των καταθέσεων και του χρηματικού περιεχομένου των θυρίδων τόσο της επιχείρησης όσο και των φυσικών προσώπων που είναι υπεύθυνα έναντι των φορολογικών αρχών για την εκπροσώπηση της επιχείρησης.

Ωστόσο, η νέα διάταξη, η οποία ενσωματώνονται στον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών, διαφέρει σημαντικά από την ισχύουσα σήμερα διάταξη για τη «διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου». Η βασικότερη διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι με βάση την ισχύουσα σήμερα διάταξη του ν. 2523/1997, οι δεσμεύσεις στο 59% των καταθέσεων των επιχειρήσεων δεν μπορούν να επεκταθούν στους λογαριασμούς μέσω των οποίων καταβάλλονται οι μισθοί των εργαζομένων τους, ενώ η νέα διάταξη επιτρέπει τη δέσμευση του 50% όλων ανεξαιρέτως των καταθέσεων.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου!

Το δικαστήριο έκρινε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας και την ακροαματική διαδικασία δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της απάτης...
Δεκατρία χρόνια μετά από το μεγάλο σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, όπου χιλιάδες μικροεπενδυτές είδαν μέσα σε λίγους μήνες να εξανεμίζονται οι οικονομίες χρόνων, πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν μία καταδίκη για τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο η τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου άφησε άφωνους τους πάντες.

Η Δικαιοσύνη, αποφαινόμενη ότι δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της απάτης, εξέδωσε αθωωτική απόφαση για όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση με τις μετοχές-φούσκες στο Χρηματιστήριο!

Μετά από πολύμηνη διαδικασία, που ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε αθώους τους 42 κατηγορούμενους, επιχειρηματίες, επενδυτές, χρηματιστές εφοπλιστές κ.α που κάθισαν στο εδώλιο με βαριά αδικήματα, όπως αυτά της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Το δικαστήριο με την απόφαση του έκρινε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας και την ακροαματική διαδικασία δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία της απάτης, διότι δεν προέκυψε ότι η τιμή πώλησης των επίδικων πακέτων μετοχών έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τελικά επηρέασε την τελική τους τιμή στο ταμπλό του ΧΑΑ τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο δεκατρία χρόνια μετά τις πρώτες διώξεις που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας Δημήτρης Ασπρογέρακας, το 2000 μετά από έρευνα για χειραγώγηση μετοχών το 1999.

Η ανάκριση τότε είχε ανατεθεί στην πρώην δικαστική λειτουργό Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, η οποία ωστόσο στη συνέχεια κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, σχετικά με χειρισμούς της στη δικογραφία που αφορούσε τις μετοχές της ΣΙΓΑΛΑΣ.

Η δικαστική έρευνα μετά την υπόθεση «Μπουρμπούλια» συνεχίστηκε με εντολή του εισαγγελέα Χαρ.Λακαφώση, ο οποίος είχε ζητήσει την επανεξέταση κάποιων φακέλων για τις «μετοχές - φούσκες του Χρηματιστηρίου».

Ακολούθως, με πρότασή του παραπέμφθηκαν αρχικά σε δίκη 67 άτομα, τα οποία στη συνέχεια μειώθηκαν, με το εφετειακό βούλευμα που εκδόθηκε, στα 42 που πλέον αθωώθηκαν.

Με την κρίση των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μεταξύ άλλων, αθωώθηκαν οι: Παναγιώτης Κονταλέξης - χρηματιστής, Γεώργιος Μπατατούδης - μέτοχος της Ιντερσάτ, Παναγιώτης Πανούσης - μέτοχος της 'Αττι-Κατ, Κωνσταντίνος Στέγγος, Χρυσή Στέγγου, Γεώργιος Στέγγος, Στυλιανή Στέγγου, Ζωή Στέγγου μέτοχοι της Τεχνικής Ολυμπιακής, Σπυρίδωνας Τασόγλου της ομώνυμης εισηγημένης εταιρείας, Ηλίας Τσοτάκος - χρηματιστής, Δημήτριος Ράνιος - χρηματιστής, Ηλίας Μπογδάνος της Active Επενδυτικής, Ελένη Ζησιμοπούλου, Θεοφάνης Ράνιος (χρηματιστής), Ιωάννης Σφακιανάκης, Αγγελική Ζησιμοπούλου, Βασίλειος Μανιός (εφοπλιστής), Αναστασία Κολλακή (σύζυγος εφοπλιστή), Παντελής - Ελευθέριος Κολλάκης (εφοπλιστής), Σταύρος Γαλανάκης, Ιωάννης Τσούρτης, Βαρβάρα Τσούρτη, Σταυρούλα - Μαρία Λακοπούλου, Ιορδάνης Αρζόγλου.

Για την παραπομπή των 42, είχε εκδοθεί βούλευμα 836 σελίδων, στο οποίο γινόταν λόγος για τεχνητή αύξηση της αξίας των επίμαχων μετοχών, ενώ παρατίθενται σημαντικά ευρήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Διαπιστωνόταν, επίσης, σοβαρότατες αδυναμίες στην οργάνωση των χρηματιστηριακών εταιρειών, αλλά κυρίως και στο ζήτημα του εσωτερικού τους ελέγχου.

Το βούλευμα, επίσης, υιοθετούσε ανάλογη εισαγγελική πρόταση που διαπίστωνε ότι την επίμαχη περίοδο εισηγμένες εταιρείες προχωρούσαν σε ψευδείς ανακοινώσεις χρηματιστηριακών συναλλαγών με τιμές διαφορετικές από τις ανακοινωθείσες στο επενδυτικό κοινό με αποτέλεσμα να δημιουργείται «παραπλανητική εικόνα για την πορεία των μετοχών, την τιμή και την εμπορευσιμότητά τους».
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Habemus fasuladam!,,(έχουμε φασολάδα!)

     Λευκός λεπτός καπνός υψώνεται πάνω απ' την χύτρα της κουζίνας, κι ο πάλαι ποτέ μικρομεσαίος, αλλά τώρα νεόπτωχος κατεστραμμένος, αναφωνεί: έχουμε και σήμερα ένα πιάτο φασολάδα!

Ναι, αλλά..
..εκείνοι έχουν σπίτια στο Λονδίνοκαι καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού!..
Και είναι οι ίδιοι εκείνοι που σε φέραν σ' αυτή τη θέση, της διαρκούς φασουλάδας!..
..είναι οι ίδιοι εκείνοι που τόσα χρόνια ψήφιζες, οι ίδιοι που φωνάζουν ''ναι σε όλα!'', ''λεφτά υπάρχουν'', ''σβήστε τα τζάκια να μη μας λερώνετε την ατμόσφαιρα!'', οι ίδιοι που θα παραλάβουν σε λίγο τις καινούργιες μαύρες λιμουζίνες τους, με τα φυμέ παράθυρα, να μη σε βλέπουν και να μη τους βλέπεις..
..δυό κόσμοι παράλληλοι, στο ίδιο σύμπαν..
..ο ένας προνομιούχος, και ο άλλος κολασμένος!..

Ποιούς ψήφιζες τόσα χρόνια, βρε ανόητε, πεισματάρη ελληνικέ λαέ;
Πού βρήκες να ψηφίσεις όλη αυτή την απατεωνιά, την κλεψιά, τον αριβισμό, την γαϊδουριά,την μικροψυχία, την κουτοπονηριά, την ανηθικότητα, την λαμογιά, τον ωχαδελφισμό, τηνπροκλητικότητα, την χυδαιότητα;
Σε ποιά κατακάθια της κοινωνίας έψαξες για να βρείς όλους αυτούς τους λιμοκοντόρους, τοαπάνθρωπο και αναίσθητο ανθρώπινο υποείδος, που ονομάζεται ''Έλληνας βουλευτής'';

Και καλά ως εδώ!..
Τί θα κάνεις από δω και πέρα, να διορθώσεις τα εγκληματικά σου λάθη;
Θα τους θεωρείς ακόμα δικαιωμένους να εκφέρουν λόγο και άποψη για σένα;
Τους επιτρέπεις ακόμα να σε αντιπροσωπεύουν;

Σε λοιδορούν, σου βγάζουν την γλώσσα, σου σηκώνουν το μεσαίο δάχτυλο, κι εσύ τους μιλάς ακόμα με το ''σεις'' και με το ''σας'', και τους αποκαλείς ''κυρίους'';
''Κύριους'' τους δημίους σου;
Τους καταχραστές της εμπιστοσύνης και της βλακείας σου;

Και δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να τους κεράσεις μία καυτή φασολάδα, όπου τους βρεις;
Να τους εξοβελίσεις από προσώπου πολιτικής, που εσύ τους ανέδειξες;

Αν όχι, είσαι άξιος της μοίρας σου!
Αν ναί, τότε..
Τί σκοπεύεις να κάνεις;

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Για ελέγξτε, είστε σε αυτήν την λίστα ή σε επόμενη οπότε θα κατεβείτε μετά σε απεργία - Ποιοι είναι οι 74 φορείς στους οποίους θα γίνει σφαγή το 2014

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση δουλεύει πυρετωδώς για να είναι... εντάξει στις δεσμεύσεις της στου δανειστές. Ετοιμάζει, λοιπόν, 11.000 απολύσεις μέσα στο 2014 οι οποίες, όλα δείχνουν ότι θα προκύψουν από 74 φορείς του Δημοσίου. Πρόκειται για Νομικά Πρόσωπα Ιδωτικού Δικαίου από 12 υπουργεία και μια Γενική Γραμματεία, που είτε θα κλείσουν απευθείας με τη μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου» είτε θα συγχωνευθούν και οι εργαζόμενοι που θα χαρακτηριστούν πλεονάζοντες θα απολυθούν. Ειδικότερα, πρόκειται για 18 φορείς του υπουργείου Υγείας με 2.949 υπαλλήλους, 10 φορείς του υπουργείου Παιδείας με 1.193 εργαζόμενους, 6 φορείς του υπουργείου Πολιτισμού με 783 εργαζόμενους, 3 φορείς του υπουργείου Άμυνας με 728 εργαζόμενους, 2 φορείς του υπουργείου Εργασίας με 286 εργαζόμενους, 3 φορείς του υπουργείου Ναυτιλίας με 129 υπαλλήλους, ένα φορέα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης με 66 υπαλλήλους, η Γενική Γραμματεία ΜΜΕ με 252 υπαλλήλους, 12 φορείς του υπουργείου Υποδομών με 12.708 εργαζόμενους, 5 φορείς του υπουργείου Υποδομών με 2.085 εργαζόμενους, 3 φορείς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με 1.811 εργαζόμενους, 7 φορείς του υπουργείου Ανάπτυξης με 1.462 εργαζόμενους και 3 φορείς του υπουργείου Περιβάλλοντος με 661 εργαζόμενους.
Αναλυτικά η λίστα των φορεών - «δεξαμενή» για τις 11.000 απολύσεις εντός του επόμενου έτους:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (18 φορείς)
*Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)
*Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων
*Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
*Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάσταση Ασθενών
*Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
*Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής υγείας (ΕΠΑΨΥ)
*Θεσσαλική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας, Περίθαλψης, Αποκατάστασης
*Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών
*Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας
*"Ίρις" Εταιρεία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων
*Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού
*Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης ΤΟ.ΨΥ. Κέρκυρας-Λευκάδας "Νέοι Ορίζοντες"
*Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Έρευνας Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης "Σύνθεση"
*Ελληνική Εταιρεία Νόσου ALZEIMER και Συγγενών Διαταραχών
*Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Λάρισας
*Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παίδων και Ενηλίκων και Κοινωνικής Μέριμνας και Αποκατάστασης Νοητικά Υστερούντων
*Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ)
*Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου
Σύνολο 2.949

ΥΠΟΥΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (10 φορείς)
*Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας
*Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
*Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων ΑΕ
*Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης
*Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ
*Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
*Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
*Ριζάρειος Εκκλησιαστική Σχολή
*Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων "Διόφαντος"
*Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης "Αθήνα"
Σύνολο 1.193

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (6 φορείς)
*Εθνική Λυρική Σκηνή
*Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών "Σπύρος Λούης"
*Εθνικό Θέατρο
*Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
*Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
*Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης
Σύνολο 783

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (3 φορείς)
*Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ
*Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου Α.Ε
*Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ
Σύνολο 728

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (2 φορείς)
*Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ
*Εθνικός Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού
Σύνολο 286

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ (3 φορείς)
*Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε.
*Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε.
*Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.
Σύνολο 129

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (1 φορέας)
*Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
66 άτομα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΜΕ (1 φορέας)
*Αθηναϊκό Πρακτορείο 252 άτομα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (12 φορείς)
*ΟΣΥ ΑΕ Οδικές Συγκοινωνίες (5.866)
*Σταθερές Συγκοινωνίες (2.474)
*ΟΣΕ (1.689
*ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ (826)
*Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (579)
*Αττικό Μετρό ΑΕ (429)
*Εγνατία Οδός ΑΕ (208)
*Έργα ΟΣΕ ΑΕ (187)
*Θέμις Κατασκευαστική ΑΕ (133)
*ΤΕΟ ΑΕ (130)
*Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΑΕ (ΟΑΣΑ ΑΕ) (99)
*Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ΑΕ (88)
Σύνολο 12. 708

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ (5 φορείς)
*ΕΑΒ (1.385) *ΕΛΒΟ (359)
*Εταιρεία Ακινήτων (224)
*Διώρυγα Κορίνθου ΑΕ (81)
*Ελληνικές Αλυκές ΑΕ (36)
Σύνολο 2.085

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (3 φορείς)
*ΕΛΓΑ (475)
*ΟΠΕΚΕΠΕ (626)
*Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός "Δήμητρα" (710)
Σύνολο 1.811

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (7 φορείς)
*ΜΟΔ ΑΕ (1.115)
*Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (131)
*Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης ΑΕ. (80)
*Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (36)
*Επενδύστε στην Ελλάδα ΑΕ. (35)
*ΕΚΕΒΕ Αλέξανδρος Φλέμινγκ (34)
*ΚΕΠΕ (31)
Σύνολο 1.462

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (3 φορείς)
*Εθνικό Κτηματολόγιο (359)
*Εθνικό Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (271)
*Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ) (31)
Σύνολο 661

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr

 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....