Διυλιστήριο: 02/02/18
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η εταιρεία της Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία



Ένας κάποιος πανικός πρέπει να κατέλαβε τις τελευταίες ώρες το επικοινωνιακό επιτελείο της Μαρέβας Μητσοτάκη -και μάλλον και το «γαλάζιο» επιτελείο- αφού στο site της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη (Zeus + Διόνε) παρατηρήθηκε μία αλλαγή.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό στα social media πως στη σελίδα της εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ της Μαρέβας Μητσοτάκη υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών και εκτός χώρας. Για την ακρίβεια σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Και μέσα σε αυτές και στη «Μακεδονία».

Όπως φαίνεται δηλαδή ο όρος «Μακεδονία» -όρος που χρησιμοποιείται για τη γειτονική χώρα από όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός Ελλάδας-χρησιμοποιείται και από την εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη.


Φυσικά όταν έγινε γνωστό, και για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων,  το όνομα αυτό αφαιρέθηκε από τη λίστα των χωρών, προφανώς στο πλαίσιο του «κρυφτού» που παίζει τελευταία η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το όνομα της ΠΓΔΜ. Μάλλον οι «γαλάζιες» μικροπολιτικές σκοπιμότητες «έφαγαν» τη σύζυγο του Κυριάκου.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....