Διυλιστήριο: 02/25/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πού και γιατί ''ανήκομεν'';..

Πάει καιρός από τότε που το δόγμα ''ανήκομεν εις την Δύσην'' έπιανε τόπο, και είχε κάποιο αντίκρυσμα έναντι του υπαρκτού ή όχι ''κινδύνου εξ Ανατολών''!

Στον πρώτο και στον δεύτερο όμως Παγκόσμιο Πόλεμο, η επίθεση δεν ήρθε ''εξ Ανατολών'', αλλά από την δύση, από το κέντρο της Ευρώπης:
Την Γερμανία και τον Άξονά της (Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Φινλανδία).

Απ' το ίδιο ακριβώς σημείο προέρχεται και η σημερινή οικονομική επίθεση με στόχο την κυριαρχία και καταλήστευση του ευρωπαϊκού Νότου και κυρίως της Ελλάδας, σαν πιό ευάλωτης, κυρίως λόγω της τριαντάχρονης πολιτικής διαφθοράς που προηγήθηκε.

Η τάχα δυσαρεστημένη από την κρίση Γερμανία, είναι αυτή η οποία ωφελείται.
Είναι αυτή που δεν την ενδιαφέρει να πουλήσει πιά προϊόντα στις ήδη πτωχευμένες χώρες του Νότου, ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Σαν κοινός τοκογλύφος, η ίδια δανείζεται χρήματα με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο, και μετά αυτή δανείζει τις νότιες ευρωπαϊκές χώρες με τοκογλυφικά επιτόκια (για διακρατικές και ενδοκοινοτικές συμφωνίες), και με ρήτρες θανάτου, που προς το παρόν ονομάζονται ''μνημόνια'', και που σύντομα θ' αλλάξουν όνομα γιατί αυτός ο όρος ''παραβρώμισε''!
Δεν θέλει να τελειώσει η κρίση του Νότου! (γύρω στα 60 δις υπολογίζονται τα κέρδη της από τόκους, στα 4-5 αυτά χρόνια της κρίσης!).
Προσπαθεί να την ''τρενάρει'' όσο μπορεί, μπλοκάροντας οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης των χωρών που δανείζει.
Σύμμαχοί της σε αυτόν τον πόλεμο, οι τράπεζες και οι κατευθυνόμενες και δωσιλογικές κυβερνήσεις των βρώμικων και με πολλά ένοχα μυστικά και ''αμαρτωλό'' παρελθόν πολιτικών.

Ήδη, και εν όψει της τυπικής ''λήξης'' των μνημονίων τούτη την άνοιξη (τα μνημόνια ''φεύγουν'', μα οι μνημονιακοί εφαρμοστικοί νόμοι και η κατοχή, παραμένουν),
..''ανακαλύφθηκαν'' νέες κεφαλαιακές ανάγκες (!) των τραπεζών της χώρας μας, ύψους 15-20 δις ευρώ(!!!),
..επικαλούμενοι τις οποίες, ετοιμάζονται να μας φορτώσουν νέα δάνεια, νέα μνημόνια, νέους εφαρμοστικούς νόμους σε ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ για γενιές και γενιές στο μέλλον!

Σε αυτήν την ευρωπαϊκή Δύση ''θέλομεν να ανήκομεν'';
Αυτό είναι το όνειρό μας για μας και τα παιδιά μας;
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε αν και γιατί πρέπει να ανήκουμε κάπου, και ειδικά σε αυτήν την Ευρωπαϊκή (γερμανική) Κοινότητα (μη χ@σω!);

Ευρωεκλογές έρχονται..
Ευκαιρία να σκεφτούμε τί θέλουμε,
..και να ψηφίσουμε ανάλογα..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο κόσμος αλλάζει και όσα ζούμε είναι μόνο η αρχή…

Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η παγκόσμια γεωπολιτική μεταβολή είναι ένα υπαρκτό γεγονός, απολύτως επικίνδυνο για όποιον τολμήσει να του αντισταθεί και η Ελλάδα αποτελεί ένα μικρό, αλλά διόλου ασήμαντο κομμάτι αυτής της πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης και χρονικά εκτελεσθείσας βίαιης επαναδιάταξης του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη, με δυνάμεις που συσπειρώνονται για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, να επιβληθούν σε κοινωνίες και λαούς και να εξαναγκάσουν σε παγκόσμια αποδοχή όλα εκείνα που μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια θα ήταν αδιανόητα ακόμη και να λεχθούν. Άραγε, ποιος θα φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, ότι μερικές χιλιάδες διαδηλωτών, με επιλεγμένη δημοσιογραφική κάλυψη, θα μπορούσαν να χτυπήσουν στην «αυλή» της αναποφάσιστης Ρωσίας, η οποία αντιμετωπίζει το δίλημμα υποταγής στη Νέα Τάξη ή αντίστασης σε αυτήν μέχρι τελικής πτώσης ή νίκης…


Παρατηρώντας την περιοχή της κεντρικής και –κυρίως- της ανατολικής Μεσογείου, διαπιστώνουμε πως έχει επιβληθεί το πλήρες χάος (με τη βοήθεια των πολύ βολικά κινούμενων φανατικών ισλαμιστών, ακόμη και οργανωμένων τρομοκρατικών ομάδων όπως αυτή της Αλ Κάιντα, αλλά και με την «πολύτιμη» οικονομική κρίση που όλως τυχαίως γονάτισε –διέλυσε είναι η καταλληλότερη λέξη- την Ελλάδα και την Κύπρο) και με τη μέθοδο του διαίρει και βασίλευε, έχει γίνει κατορθωτό τα κράτη που βρέχονται από την πλούσια σε ενεργειακά αποθέματα Μεσόγειο, να είναι απασχολημένα στον απόλυτο βαθμό για την επιβίωσή τους κι έτσι δεν μπορούν να ασχοληθούν με την συμμετοχή τους στην εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου ενεργειακού πλούτου… Σύμπτωση; Προφανώς όχι…


Η Τουρκία, παρά τα όσα σημερινά της προβλήματα, έχει επιλεγεί από τους ισχυρούς επελαύνοντες της Νέας Τάξης, ως η χώρα που θα λειτουργεί ως "χωροφύλακας" των συμφερόντων των ισχυρών μέχρις ότου οριστικοποιηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Για ένα πλήθος από λόγους, αλλά κυρίως επειδή η ελληνική πολιτική σκηνή δεν έχει την ικανότητα (λόγω εθελοδουλίας) να λειτουργήσει ως ο αδιάλλακτα σκληρός στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, παραχωρήθηκαν στην Τουρκία μία σειρά από "ευεργετήματα" (υπό την απειλή της πλήρους διάλυσής της) προκειμένου να διαδραματίσει έναν σαφέστατο ρόλο κράτους – τρομοκράτη στην ευρύτερη περιοχή.
Η Νέα Εποχή επιδιώκει την επιβολή πλήρους ανασφάλειας πολιτών και χωρών, πλήρους τρομοκράτησης των πάντων και -κυρίως- χωρίς να ανησυχήσουν οι δυτικές χώρες (μέσα από την απώλεια στρατιωτών) αποφάσισε την διεξαγωγή ενός πολέμου με στρατιωτικά εργαλεία (ισλάμ), αλλά και "πολιτικά" φαντάσματα (ναζί). Άλλωστε, η απόλυτη φτώχεια και ο πολιτικός – ιδεολογικός φανατισμός, υπήρξαν σταθεροί τροφοδότες πολέμων που επέφεραν τεράστια οφέλη στους πραγματικούς υποκινητές – σχεδιαστές τους.


Μέχρι στιγμής ο πόλεμος αυτός είναι νικηφόρος για τους νεοταξίτες και τους διάσπαρτους υπαλλήλους τους, αφού έχουν κατορθώσει να εκβιάσουν (οικονομική κρίση) και να εγκλωβίσουν σειρά από λαούς (ιδιαίτερα τον ελληνικό, ο οποίος χρησιμοποιείται ως μέτρο αντίδρασης) προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός των ισχυρών. Έτσι, με δεδομένη την εθελοδουλία, φοβικότητα (έως βαθμού εσχάτης προδοσίας) των ελληνόφωνων πολιτικών, καθίσταται σαφές πως έχουν ήδη υπάρξει συμφωνίες ατιμωτικές για την Ελλάδα και για τον Ελληνισμό.


Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται προ μίας τεράστιας εθνικής καταστροφής, μη δυνάμενη να αντιδράσει, αφού ο λαός έχει κατακερματιστεί, η πολιτική έχει προ πολλού εξαγορασθεί και οποιαδήποτε "επαναστατική" απόπειρα θα αντιμετωπισθεί με χειρουργικές κινήσεις - παρεμβάσεις των δουλικών φερόμενων και ως κυβερνώντων την Ελλάδα.
Δυστυχώς, το Αιγαίο και η Κύπρος έχουν δοθεί βορά στις ορέξεις της Άγκυρας, ενώ η Θράκη πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης για δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων εντός της Ελλάδας. Εξάλλου, ο σκοπός είναι η εφαρμογή απόλυτης απομάκρυνσης από την παρούσα πολιτική σκηνή, και αναμονή μίας πρότασης η οποία θα έχει σωτήρια χαρακτηριστικά (κλασσική περίπτωση της προώθησης μίας λύσης που επιλέχθηκε πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα…).


Η διάσωση της χώρας είναι δυνατή μόνον εάν υπάρξει μία μαζική ειρηνική αρνητική τοποθέτηση (διάρκειας ενός μηνός) με ταυτόχρονη εκλογή πραγματικών πατριωτών που θα αναλάβουν να βγάλουν τα "κάστανα από τη φωτιά" αδιαφορώντας για τους κινδύνους που θα εκθέσουν τους εαυτούς τους.
Η επιλογή αυτών των προσώπων σήμερα καθίσταται αδύνατη, αφού η εμβόλιμη αμφιβολία και αμφισβήτηση των πάντων, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα των κατεχομένων δυνάμεων. Από τούδε και στο εξής, καλούμαστε να δημιουργήσουμε μικρούς τοπικούς πυρήνες, οι οποίοι θα δρουν με κριτήρια απόλυτης εμπιστευτικότητας και σε συνεργασία με άλλους πυρήνες πολιτών θα δημιουργήσουν τις πολιτικές υποδομές της επόμενης ημέρας, ενώ ταυτόχρονα θα αναζητήσουν συμμαχίες σε ισχυρές χώρες του πλανήτη, οι οποίες είναι ο κυρίως και τελικός στόχος της Νέας Τάξης...
Το επόμενο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε δεν θα είναι διόλου ευχάριστο για τους περισσότερους, αφού θα επιφυλάσσει σειρά τεράστιων εκπλήξεων και ακόμη μεγαλύτερων απογοητεύσεων για τον ελληνικό λαό, στον οποίο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να δοθεί ένα όραμα με λογικό χρονοδιάγραμμα υλοποιήσεώς του.


Οι ημέρες που έρχονται θα δοκιμάσουν τους πάντες, μα περισσότερο από όλα θα δοκιμάσουν την πίστη μας στην πατρίδα μας και στην εθνική κληρονομιά μας.
Η αεθνική Ευρώπη με τις πολυεθνικές ΗΠΑ, λειτουργούν ως βασικά εργαλεία ισοπέδωσης των λαών, εξαΰλωσης των ιδανικών και επιβολής κατάστασης λήθης σε οτιδήποτε μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους κάτω από έναν κοινό σκοπό. Οι συμφωνίες για όσα θα ζήσουμε -ιδιαίτερα φέτος- έχουν ήδη γίνει και οι εκτελεστές -δολοφόνοι λαών- βρίσκονται στη θέση τους.


Δυστυχώς, η επερχόμενη ανθρωποσφαγή είναι το μοναδικό στοιχείο που ίσως θα είναι επαρκές για να κατορθώσουν οι λαοί να κατανοήσουν το μέγεθος και τον κυρίως σκοπό του εγχειρήματος της παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων..., η οποία θα διαλύει και θα κατακτά τις χώρες είτε μέσω "οικονομικής κρίσης", είτε μέσω των άλλων "εργαλείων" που διαθέτει (ισλάμ, ναζί).


Είτε μας αρέσει είτε όχι, αφού επιτρέψαμε να συμβούν όσα μέχρι σήμερα συνέβησαν κι επειδή δεν είμαστε ικανοί να υπερασπίσουμε τους εαυτούς μας, πρέπει να αποδεχθούμε πως είμαστε στα χέρια του Θεού.
Και όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό, ίσως να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν μέσα από τα επερχόμενα γεγονότα...


Αναγνώστου Νίκος
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους"
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Ιδρύθηκε τρομοκρατική ομάδα στην Αλβανία για την απελευθέρωση και αυτονομία της Βορείου Ηπείρου»

«Τρομοκρατικές ομάδες δημιουργήθηκαν στο νότιο τμήμα της χώρας για την απελευθέρωση της Χιμάρας, των Άγιων Σαράντα, της Δερβιτσάνης, της Δρόπολης , τους Γεωργουτσάτες, τις Δρυμάδες και το Κηπαρό και ορισμένα χωριά που πιστεύουν ότι πρέπει να ενταχθούν σε μια αυτονομία στο αλβανικό κράτος», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από λομπίστες για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου, έχει κυκλοφορήσει πλατφόρμα για την αυτονομία.

Έλληνες Ορθόδοξοι κληρικοί χρηματοδοτούν την κίνηση αυτή και μεταξύ τους θεωρούνται ύποπτοι αρκετοί επίσκοποι υψηλού επιπέδου.

Πριν από ημέρες- συνεχίζει το δημοσίευμα- οι δύο σύμμαχοι της Αναγέννησης, ο Βαγγέλης Ντούλε και ο Βασίλης Μπολάνος, προέβησαν σε κλήσεις κατά του αλβανικού κράτους και απαίτησαν περισσότερη αυτονομία στην ελληνική μειονότητα, μια πρωτοβουλία που υποστηρίχθηκε από το βουλευτή του LSI (Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση), Βαγγέλη Τάβο.

Η αστυνομία και ο Σαϊμίρ Ταχίρι (υπουργός Εσωτερικών) σιωπούν και δεν προβαίνουν σε δηλώσεις.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στο χωριό Δρυμάδες που είναι γνωστό ότι ανήκει στην εκλογική περιφέρεια των βουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κότσο Κοκοδήμα και Έντι Ράμα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

…χαμογέλα ρε! Τι σου ζητάνε ;;;



-Να πληρώνω όλο και πιο πολλούς φόρους,

κι από την άλλη να πληρώνομαι λιγότερο για τη δουλειά μου ..!

Να ψωνίζω ακριβότερα,

κάθε πρωί να ξυπνάω με το φόβο μη μήνω άνεργη ,

να νιώθω διεφθαρμένη,

να μην κάνω όνειρα για τα παιδιά μου,

να βλέπω αηδίες στην τηλεόραση (εκπομπές μαγειρικής κι επαναλήψεις )

να δουλεύω όσπου να πεθάνω ,

να με παρακολουθούν,

να με φακελώνουν,

να με δέρνουν,

να με κλεβουν,

να μου λένε ψέματα,

να με περιφρονούν,

να υποτιμούν καθημερινά τη νοημοσύνη μου,

να φοβάμαι τους Τούρκους μη μου παραβιάσουν τα..ύδατα,

να φοβάμαι την Ευρωπαική Ένωση,

να μην ακούει κανείς τις ανάγκες μου,

να με εκβιάζουν για την ψήφο μου ,

να μην έχω περίθαλψη,

να μη μπορώ να πληρώσω τους βασικούς λογαριασμούς μου

να μη μπορώ να βοηθήσω τους ηλικιωμένους γονείς μου,

να δανείζομαι κι άλλο ..κι άλλο

και αυτοί να συνεχίζουν να κατασπαταλούν γελώντας το δημόσιο πλούτο της χώρας μου

και εγώ να μη διαμαρτύρομαι!


Μου τη δίνει που γελάνε ..

- Δεν γελάνε…

- Γελάνε .. γελάνε ασύστολα εις βάρος μας και είναι και κλέφτες!

Αυτό είναι που με εξαγριώνει

κι άλλο!

Μα να μας ξεβρακώνουν ο …” ηλίθιος και ο πανηλίθιος και να μη διαμαρτυρόμαστε !

Τι λαός είμαστε πια?
Διαβάστε περισσότερα.... »
....