Διυλιστήριο: 10/24/15
ροη αναρτησεων

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Επιτροπή Πόθεν Εσχες: Αθώος ο Χαϊκάλης! Ελέγχεται το εκατομμύριο του Σταθάκη – τι γινεται με τους άλλους δύο.

Καταπέλτης για τον Σταθάκη η απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες που παράλληλα δικαιώνει τον Παύλο Χαϊκάλη για την δήθεν οφσόρ, αφού έπειτα από την επίσημη απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας προκύπτει ότι οχι μόνο δεν υπήρχε «οφσορ Χαϊκάλη» αλλά ο τ. υπουργός δεν ήταν καν μέτοχος σε Κυπριακή εταιρεία!
Όλοι αυτοί όμως που με πρωτοσέλιδα εκτόξευαν λάσπη κατά του Χαϊκάλη ήταν οι ίδιοι που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ακούσει τίποτα για το εκατομμύριο του Σταθάκη.
Όσον αφορά τον Αλέξη Μητρόπουλο, η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων, ενώ για τον Αλέκο Φλαμπουράρη ζητήθηκε ο ισολογισμός της εταιρείας του, ενώ διερευνάται και καταγγελία του Χάρη Θεοχάρη (αν είναι δυνατόν…) ότι η εν λόγω κατασκευαστική διαθέτει μαύρα ταμεία!
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα δικαιολογήσει το εκατομμύριο ο Σταθάκης, έτσι για να μάθουμε και εμείς πως βγαίνουν. Όσο για τον Χαϊκάλη, όχι, κανένα από τα ρεμάλια του νταβατζήδικου δεν θα βγει για να ζητήσει συγγνώμη.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Προεκλογική γκάφα Νταβούτογλου- παραδέχθηκε συνεργασία με ISIS

Μια παραδοχή του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε προεκλογική ομιλία του έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση στην Τουρκία.

Ο Νταβούτογλου παραδέχθηκε ένα γεγονός, το οποίο σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο είναι ‘ασυγχώρητο σφάλμα’.


«Το ISIS», είπε ο Νταβούτογλου, «δείχνει αχαριστία και μας πρόδωσε», παραδεχόμενος, εκ παραδρομής, τη συνεργασία της Τουρκίας με την τρομοκρατική ομάδα του ‘ισλαμικού κράτους’.


Πολλοί Τούρκοι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να αναλύουν στα κείμενά τους γιατί ο Νταβούτογλου αποκάλεσε τους τζιχαντιστές αχάριστους.


Πέρα από τη χαρακτηριστική ‘γκάφα’ ο Νταβούτογλου παραδέχθηκε ότι υπήρξε πρόβλημα με τη συνεργασία του τουρκικού κράτους με το ISIS.


Μάλιστα, οι αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του κυβερνώντος κόμματος έχουν αυξηθεί μετά την αποκάλυψη ενός ισλαμικού Κέντρου που λειτουργούσε ως επαγγελματική εκπαίδευση και χώρος πρόσληψης τζιχαντιστών, σε περίχωρα της Κωνσταντινούπολης.


Τελευταία, επίσης, αποκαλύφθηκε ότι η Τουρκία προμήθευε με όπλα τους τζιχαντιστές στη Συρία, τα σχετικά δημοσιεύματα λογοκρίθηκαν και απαγορεύτηκαν στον τουρκικό τύπο (αποστολή όπλων της MIT σε τζιχαντιστές στη Συρία).


Επιπλέον, τονίζει το δημοσίευμα, αντί η τουρκική αεροπορία να επιτίθεται κατά των τζιχαντιστών όπως συμφώνησε με τις ΗΠΑ, βομβαρδίζει μόνο τους Κούρδους στις περιοχές τους, όπως γράφει η ‘gazetatema’.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....