Διυλιστήριο: 05/27/19
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Συγχαρητήρια επιστολή στον Κυριάκο Βελόπουλο για την εκλογή του απέστειλε ο Ιησούς Χριστός



Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα χθες το βράδυ στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης, μετά την είσοδο του κόμματος στην Ευρωβουλή.

Μάλιστα, τα πανηγύρια έγιναν ακόμη πιο έντονα, έπειτα από την επιστολή που απέστειλε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός προσωπικά στον αρχηγό της παράταξης, Κυριάκο Βελόπουλο, συγχαίροντάς τον για την εκλογή του. Ο υιός του Θεού, έσπευσε να καλωσορίσει την ψήφο του ελληνικού λαού, σημειώνοντας πως εξαρχής στήριξε αυτή τη διαφορετική επιλογή, ελπίζοντας σύντομα το νέο αυτό σχήμα να αυξήσει τα ποσοστά του και να συγκεντρώσει ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

«Κυριάκο, εύγε. Μακάρι οι πιστοί σου να πολλαπλασιαστούν και τα θαύματα που θα πετύχεις να γίνουν ακόμη περισσότερα. Ελπίζω η δημοσίευση των αποκλειστικών επιστολών μου να έπαιξαν το ρόλο τους και να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ μέχρι την τελική νίκη», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια του Ιησού στην εν λόγω επιστολή.

Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως όσοι ψήφισαν την Ελληνική Λύση θα λάβουν ως δώρο οδοντόκρεμες και βιβλία του κ. Βελόπουλου, με το «Κουλούρι» ωστόσο να παρακολουθεί το θέμα στενά και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.


https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Άσχημα τα νέα από την Θράκη – 39,74% παίρνει το DEB στην Ξάνθη & 47,26% στη Ροδόπη!



Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Σύμφωνα με τα δεδομένα στις 21:30 από τις 59 συνολικά εκλογικές περιφέρειες ανά την επικράτεια, τις 50 έρχεται πρώτη η Νέα Δημοκρατία. Στις 7 πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σε δύο νομούς (Ξάνθης και Ροδόπης) πρώτο έρχεται το μουσουλμανικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (ΚΙΕΦ).

Kαι μάλλον πρέπει να σταθούμε σε αυτό το σημείο, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ποσοστό που καταγράφει το DEB, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας.

Το κόμμα DEB για όσους δε γνωρίζουν αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ. Βασικός πολιτικός στόχος του DEB είναι να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.



Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη χρηματοδοτείται από την Άγκυρα ετησίως με το ποσό των 25.000.000 -30.000.000 για να μπορεί να υλοποιεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της «μητέρας πατρίδας» στην ελληνική αυτή περιοχή και να εξαγοράζονται συνειδήσεις.

Είναι γνωστές οι επαφές και η υποστήριξη που παρέχει το εν λόγω τουρκικό προξενείο στις οργανώσεις και στους συλλόγους της Θράκη που φέρουν στην επωνυμία τους και τη λέξη «τουρκικό…» και στις εκδηλώσεις τους κυματίζει η σημαία της ….«αυτόνομης Δυτικής Θράκης». Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μπροστά σε αυτές τις ανησυχητικές εξελίξεις φαίνεται πως παρακολουθεί ατάραχο και χωρίς να ιδρώνει.


https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....