Διυλιστήριο: 09/19/13
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ! Χρυσαυγίτες ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ μαθητή επειδή σχολίασε την Χρυσή Αυγή!!!

Σοκ έχει προκαλέσει το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σχολείο του Παλαιού Φαλήρου.
Όπως ανέφερε ο Παύλος Τσίμας στο δελτίο του Μega μαθήτρια σε Λύκειο του Παλαιού Φαλήρου έκανε σχέση με στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Συμμαθητές της αγανακτισμένοι τη ρώτησαν «Μα καλά, με Χρυσαυγίτη μωρέ, δε ντρέπεσαι»;
Όλα όσα ακολούθησαν ήταν φρικιαστικά αφού το επόμενο πρωί ομάδα Χρυσαυγιτών περίμενε έναν από τους συμμαθητές της έξω απ' το σχολείο. Άρπαξαν στην τύχη έναν μαθητή και τον ρώτησαν «Εσύ είπες ρε για μας»;
Και πριν προλάβει να απαντήσει τον μαχαίρωσαν στο λαιμό!
Η μητέρα του μαθητή υπέβαλε μήνυση και τότε τους βρήκε και εκείνη μπροστά της. «Να την αποσύρεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα», της είπαν. «Κανείς δεν τα βάζει με τη Χρυσή Αυγή»!
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γερμανοί βουλευτές ζητούν να παραιτηθεί η Ελλάδα από την προεδρία της Ε.Ε.

Γερμανοί βουλευτές της κυβέρνησης Μέρκελ ζητούν την παραίτηση της Ελλάδας από την προεδρία της Ε.Ε. το 2014, καθώς εκτιμούν ότι η εξάμηνη προεδρία θα στοιχίσει 100 εκατ. ευρώ, με κίνδυνο να χρειαστεί και τρίτο πακέτο βοήθειας.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, την παραίτηση της Ελλάδας από την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, την οποία θα αναλάβει την 1η Ιανουαρίου του 2014, ζητούν δύο Γερμανοί βουλευτές των κυβερνώντων κομμάτων, επικαλούμενοι το κόστος της διοργάνωσης.

«Η Ελλάδα θα όφειλε να παραιτηθεί από την προγραμματισμένη Προεδρία της για το 2014», δηλώνουν οι δύο βουλευτές του CDU και του FDP, με το επιχείρημα ότι η Προεδρία των έξι μηνών θα κοστίσει στην Ελλάδα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κλάους- Πέτερ Βιλς από τους Χριστιανοδημοκράτες δηλώνει στην Bild ότι «η Ελλάδα θα έπρεπε να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναβάλει την Προεδρία στο Συμβούλιο, διαφορετικά στο τέλος θα (χρειαστεί) να υπάρξει κι άλλο πακέτο βοήθειας γι' αυτό τον λόγο».

Την ίδια ώρα, ο συνάδελφός του από τους Φιλελεύθερους Φρανκ Σέφλερ τονίζει ότι «η Ελλάδα θα έπρεπε οικειοθελώς να παραιτηθεί από την Προεδρία».
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

1.000.000 δολλάρια σε μικρά βιβλιοπωλεία

Ο Τζέιμς Πάτερσον θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς του κόσμου με τις πωλήσεις των βιβλίων του να έχουν ξεπεράσει τα 270.000.000 παγκοσμίως. Αν και η αρχή της συγγραφικής του καριέρας ήταν δύσκολη με απόρριψη  από 26 εκδότες του βιβλίου του The Thomas Berryman Number κατάφερε με βιβλία όπως "Εγώ ο Άλεξ Κρος", "Στη φωλιά του λύκου" και άλλα πολλά να καθιερωθεί σε σημείο να γυριστούν και ταινίες βιβλία του όπως τα "Και ήρθε μια Αράχνη" και "Φίλα τα κορίτσια".

  Βλέποντας την κρίση των μικρών βιβλιοπωλείων ( independent bookstores ) στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφάσισε να δωρίσει 1.000.000 δολλάρια για να βοηθήσει στο να μη βάλουν λουκέτο. Στις ΗΠΑ όπως δήλωσε και ο ίδιος η άναρχη εισβολή του e-book στο χώρο του βιβλίου αν και έχει πολλά θετικά στοιχεία δεν έγινε με πολιτισμένο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνουν τα μικρά βιβλιοπωλεία που δεν υπάγονται σε αλυσίδες, το ίδιο και βιβλιοθήκες που δεν μπορούν να συντηρηθούν. Εστίασε όμως και το θέμα ότι βιβλία επιτρέπεται να πουλιούνται παντού ακόμα και σε φαρμακεία με αρνητικό αντίκτυπο στα μικρά βιβλιοπωλεία.

Ο Πάτερσον πιο γνωστός στο αναγνωστικό κοινό για τον ήρωα των βιβλίων του Άλεξ Κρος, δήλωσε οτι τα χρήματα θα δωθούν σε μικρά βιβλιοπωλεία που έχουν ειδική κατηγορία για τα παιδικά βιβλία και συμβούλεψε τους γονείς να διαβάζουν στα παιδιά τους βιβλία στο σπίτι ειδικά στην ηλικία των 5-6 ετών και ο στόχος να είναι ακόμα και 10 βιβλία το χρόνο.

Πηγή: Theguardian
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Aνεβαίνουν τις ‘’βαθμίδες’’ στην χρυσή αυγή ????

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον φονιά, σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής.
Μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεση ενός χρυσαυγίτη σε έναν Έλληνα πολίτη, βγαίνουν κάποια περίεργα, άσκημα, συμπεράσματα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων 10 άτομα, ντυμένα μαύρα και ομοιόμορφα, επιτέθηκαν σε δύο ζευγάρια. Εδώ καταρχήν το ‘’λογικό’’ θα ήταν να γίνει σύρραξη. Αντιθέτως τα δύο ζευγάρια τράπηκαν σε φυγή και από πίσω, τους κυνηγούσαν τα 10 αυτά άτομα.

Μετά άλλα 10 άτομα έρχονταν από άλλο δρόμο και περικύκλωσαν τα δύο ζευγάρια. Αυτό και μόνο δείχνει ότι ήταν σκόπιμο να οδηγηθούν τα δύο ζευγάρια σε ‘’περικύκλωση’’. Το ‘’λογικό’’ πάλι είναι τα 20 αυτά άτομα να βιοπραγήσουν εναντίον των δύο ζευγαριών. Αντιθέτως, και εδώ είναι το περίεργο, έρχεται ένα αμάξι, σε αντίθετη κατεύθυνση, κατεβαίνει ο δράστης με ένα μαχαίρι (άρα δεν ήταν μέσα στα 20 αυτά άτομα) και σκοτώνει το θύμα. Εδώ γεννιούνται ερωτήματα που δυστυχώς δεν μας έχει λύσει κανείς μέχρι τώρα.

 Γιατί η αστυνομία δεν έκανε προσαγωγές και σε κάποια άλλα από τα είκοσι άτομα, που έκαναν ‘’πλάτη’’ στον δολοφόνο ??? Γιατί ο δολοφόνος δεν ήταν ένας από τα είκοσι άτομα αλλά ήρθε με δικό του αμάξι και έκανε μόνο την συγκεκριμένη ‘’δουλειά’’, να σκοτώσει ???

Δυστυχώς η εικόνα της δολοφονίας του Έλληνα πολίτη παραπέμπει σε ζωώδη ένστικτα, όπου το θύμα (ελάφι) οδηγείται από την αγέλη σε βέβαιο θάνατο, όπου την ‘’χαρά’’ της αφαίρεσης ζωής του θύματος την απολαμβάνει μόνος του, πρώτα από όλους, ο αρχηγός της αγέλης . Δυστυχώς η οργάνωση της δολοφονίας παραπέμπει σε μυστικές οργανώσεις, όπου το μέλος της ομάδας, όπου θέλει να ανελιχθεί, πρέπει πρώτα να περάσει κάποια στάδια. Και ένα στάδιο από αυτά, ίσως ήταν η δολοφονία κάποιου (και πολύ περισσότερο αρχηγού της αντίπαλης ‘’ομάδας’’) που έχει την αντίθετη άποψη από εσένα.

Αν ισχύει αυτή η άποψη, είμαστε πια αναγκασμένοι να ζήσουμε περίεργες καταστάσεις στην χώρα μας.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το σύστημα λειτουργεί, ο Άδωνις διόρισε Πρόεδρο του ΕΟΦ τον ΑρχιΠασοκτζή Λιντζέρη και τον ‘’δημοκρατικό’’ συνάδελφό του από το ΛΑΟΣ, Πλεύρη, Αντιπρόεδρο

Ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου αναλαμβάνει το τιμόνι του ΕΟΦ. Θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του οργανισμού σε μια εποχή που η τρόικα πιέζει για περαιτέρω μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και ο τρόπος ορισμού των φαρμάκων είναι υπό επεξεργασία.
Πριν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει το όνομα του πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ.Λιντζέρη στον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτριο Κρεμαστινό, είχε προηγηθεί η σύμφωνη γνώμη Σαμαρά –Βενιζέλου. Και αυτό διότι όπως ανέφεραν πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ είχε διαμαρτυρηθεί που είχε ορισθεί νέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να ερωτηθεί.
Γι αυτό και «διεκδίκησε» ο ΕΟΦ να περάσει στα χέρια προσώπου που πρόσκειται στην Ιπποκράτους. Γι αυτό άλλωστε και απεφεύχθη την τελευταία στιγμή ο διορισμός στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ του πρώην υφυπουργού Υγείας της ΝΔ κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου.
Για τη θέση του αντιπροέδρου ακούγεται εδώ και μέρες το όνομα του κ. Αθανάσιου Πλεύρη στενού συνεργάτη του κ. Άδωνι Γεωργιάδη αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κλειδώσει καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αντιρρήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από νεοναζί και παρακρατικούς»

Για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας κατηγόρησε «τους νεοναζιστές» και «τους παρακρατικούς» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του αργά απόψε το βράδυ μετά την έξοδό του από το Ναυτικό Νοσοκομείο.
«Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές» είπε ο κ. Καμμένος και ζήτησε την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτούς, «οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής προς την τρόικα και τους δανειστές» καθώς και την εφαρμογή «του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του Ελληνικού λαού».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της χώρας από την ξένη κατοχή, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα χαρακτήρισε «ηθικούς αυτουργούς» εκείνους που «υπηρετούν συμφέροντα».
«Άκουσα με μεγάλη προσοχή το συνάδελφό σας κ. Άρη Πορτοσάλτε ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου, όπως και όλων εκείνων των εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί. Τους το χαρίζω και τους λέω ότι οι Έλληνες είμαστε μια κοινωνία δημοκρατών που θα αντισταθ
εί στις τακτικές αυτές. Θα απαντήσουμε με δημοκρατικό τρόπο, με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Καμμένος.
Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η επίθεση που δέχτηκε σχετίζεται με την δική του προτροπή «να λιντσάρουν οι πολίτες έναν αιρετό δήμαρχο» ο κ. Καμμένος είπε ότι «χθες από το MEGA, ο αδελφός του υπουργού ο κ. Καψής προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου. Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της «Ελληνικός Χρυσός» και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς. Και να το παίξετε αυτό, αλλιώς θα το παίξουμε εμείς στο διαδίκτυο».
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γκλεν Τζέιμς, ο άστεγος ήρωας.

Στιγμή της βράβευσης.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Βοστόνης στις 14 Σεπτέμβρη,  ένας άστεγος, ο Τζέιμς Γκλεν βρήκε μια τσάντα η οποία περιείχε παραπάνω από 40.000 δολάρια σε μετρητά, ταξιδιωτικές επιταγές και ένα διαβατήριο. Αμέσως τηλεφώνησε τις αρχές και η τσάντα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Γκλεν Τζειμς.
Η αστυνομία της Βοστόνης τίμησε τον Τζέιμς  με ένα βραβείο 1.000 δολαρίων για την τιμιότητά του και για τον δυνατό χαρακτήρα που έδειξε.

Κατά την διάρκεια της τελετής ο Τζέιμς έδωσε μια γραπτή δήλωση, στην οποία ευχαριστούσε όλους αυτούς που του έχουν βάλει λεφτά στην κούπα όταν ζητιάνευε. " Ακόμα και να είχα απεγνωσμένη ανάγκη για λεφτά, δεν θα κρατουσά ούτε... δεκάρα από τα λεφτά που βρήκα. Είμαι πολύ θρήσκος, ο Θεός πάντα με πρόσεχε καλά.

Η πράξη του ενέπνευσε τον 27χρόνο Ιθαν Γουίντινγκτον, ο οποίος ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσω διαδικτύου με στόχο να συγκεντρωθούν 250.000 δολάρια για τον άστεγο καλό σαμαρείτη.

http://www.gofundme.com/4by2as
Αξίζει να σημειωθει ότι μέσα σε μερικές μέρες έχουν μαζευτεί 80.000 δολάρια.

Σε ευχαριστούμε Γκλεν Τζέιμς που δίνεις φως και ελπίδα σε αυτό το σκοτείνο κόσμο.
http://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....