Διυλιστήριο: 10/14/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Καταδίκη Μπόμπολα μετά από μήνυση του Νίκου Νικολόπουλου

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, και συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξερχόμενος από το Εφετείο Αθηνών, και μετά την έκδοση και της νέας καταδικαστικής απόφασης κατά του Γ. Μπόμπολα για συκοφαντική δυσφήμιση, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:


«Η "εργολαβία" που δεν ολοκληρώθηκε.

Η Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν "γνωρίζει" πρόσωπα, πορτοφόλια και χρώματα, αλλά μόνο το δίκαιο και το νόμιμο.

Για άλλη μια φορά ο "εθνικός εργολάβος" ο κ. Γ. Μπόμπολας καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, στο εφετείο, για δημοσιεύματα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», που εκδίδει ο ίδιος. Η εφημερίδα του κ. Μπόμπολα αμέσως μετά την παραίτηση μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, της τρικομματικής κυβέρνησης, όπως απεδείχθη και στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο ήσαν ανυπόστατα και φανταστικά.

Σκοπός τόσο των «σεναριογράφων» - συντακτών όσο και του εκδότη να καταστήσουν, τόσο εμένα όσο και την πολιτική μου επιλογή της παραίτησης "μειωμένης σημασίας και αξίας".

Ήταν προφανές και επιβεβαιώθηκε πλέον και από τους δυο βαθμούς της Δικαιοσύνης, ότι επρόκειτο για άλλη μια "εργολαβία" λάσπης.

Με την σημερινή απόφαση μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τους πολίτες και τους ψηφοφόρους μου και να επαναλάβω ότι είμαι περήφανος για την επιλογή μου.
Μια επιλογή - η παραίτηση μου από το Υπουργείο Εργασίας - την οποία έκανα συνειδητά και με αίσθημα ευθύνης, αμέσως όταν πήρα την πρωθυπουργική εντολή στα «4» και κατάλαβα ότι η νεοεκλεγείσα τρικομματική κυβέρνηση, όχι μόνο δεν θα πήγαινε για διαπραγμάτευση αλλά ήδη είχε "δώσει τα κλειδιά της χώρας μας " στους ξένους δανειστές - δυνάστες.

Δυο και πλέον χρόνια μετά, δυστυχώς κάθε μέρα επιβεβαιώνονται, τα όσα υποστήριξα τότε και η χώρα μας παραδίδεται κομμάτι - κομμάτι. Ούτε μια στιγμή δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου αυτή. Ούτε μια μέρα δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να μείνω στην ζεστασιά της υπουργικής μου καρέκλας και στην αγκαλιά του συστήματος.

Διάλεξα έναν δύσκολο, δύσβατο και επίπονο δρόμο. Τότε μόνος . Τώρα είμαστε - δυστυχώς για αυτούς - πολλοί!

Η συγκεκριμένη "εργολαβία" δεν πέτυχε !!!!

Η Δικαιοσύνη απεφάνθη. Τα δημοσιεύματα είχαν στόχο να μειώσουν την προσωπικότητα και την υπόληψη μου.

Τέλος, θέτω το εξής ερώτημα:

Να περιμένω ο κ. Μπόμπολας να βρει την γενναιότητα να αποκαταστήσει την αλήθεια, αν όχι να δημοσιεύσει την καταδικαστική εις βάρους του απόφασης, τουλάχιστον μετά από 2 χρόνια να ενημερώσει το αναγνωστικό και τηλεοπτικό του κοινό, από τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχει, ότι η παραίτηση μου από το Υπουργείο έγινε για λόγους αρχής, όσο και αν του φαίνεται παράδοξο γιατί απλά διαφωνούσα με την παράδοση της πατρίδας μου στους ξένους δανειστές και την συμμετοχή μου στην δυστυχία των Ελλήνων ;

Δήλωση του Νικόλαου Ρουσσόπουλου, Πληρεξούσιου Δικηγόρου Πολιτικής Αγωγής του Νίκου Νικολόπουλου:

"Με την απόφαση του σήμερα το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών καταδίκασε ως εκδότη τον Γεώργιο Μπόμπολα για την συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου που διέπραξε εις βάρος του Νίκου Νικολόπουλου. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου ενώ απέρριψε τα άλλα δύο ελαφρυντικά που ζήτησε αυτά των μη ταπεινών αιτίων και της ειλικρινούς μεταμέλειας αφού μέχρι και σήμερα δεν προέβη σε καμία επανορθωτική δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας".


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αθήνα 4014μ.Χ..

     Ειδήσεις του Mouga (ναι! θα υπάρχει ακόμα), τον Οκτώβριο του 4014 μετά Χριστόν, και 2000μ.Τ. (μετά τρόϊκα):

''Στα Νότια Βαλκάνια, κάπου στην πρώην πρωτεύουσα της FSRG (Former Samarian Republic of Greece), ανακαλύφθηκαν τα ερείπια των Παλαιών Ανακτόρων,
..μετέπειτα Βουλής των Ελλήνων,
..μετέπειτα Γιάφκας των Δωσιλόγων της Τρόϊκας!
Εντύπωση προκαλεί το ψηφιδωτό δάπεδο που εικάζεται ότι απεικονίζει τον τελευταίο δικτάτορα της FSRG, πριν την ολοκληρωτική κατάρρευση της χώρας, τεμαχισμό της, και προσάρτησή της ως τόπο θερινών διακοπών των Βησιγότθων.

Μεταξύ των αρχαιολόγων υπάρχει διαμάχη.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για ψηφιδωτό, αλλά για κάποιο είδος απεικόνισης (εν είδει θαύματος) του προσώπου του τελευταίου δικτάτορα,
..όταν αυτός σε κάποια στιγμή διαύγειας βάραγε το κεφάλι του στο δάπεδο της Γιάφκας, φωνάζοντας παράλληλα: ''@αμώ το κεφάλι μου, ο @αλάκας!''

Άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για την Γιάφκα των Δωσιλόγων, παρά για τον τάφο της Δημοκρατίας,
..και πως το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν ήταν παρά ο ψυχοπομπός που συνόδευε την Δημοκρατία στον κάτω κόσμο.

Ορισμένοι αρχαιολόγοι, οι περισσότεροι μάλιστα, πιστεύουν πως πρόκειται για τον ίδιο χώρο.
Δηλαδή πως η Γιάφκα των δωσιλόγων και ο τάφος της Δημοκρατίας όχι μόνον συνυπήρχαν στο ίδιο κτήριο, αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα με διαφορετικά ονόματα.

Η αρχαιολογική σκαπάνη πρόκειται να λύσει την διαμάχη όταν προχωρήσει και στους επόμενους χώρους.
Αναμένεται να βρεθούν τα οστά 300 παλαιών βουλευτών,
..εκ των οποίων οι 150τόσοι ταριχευμένοι και μουμιοποιημένοι, έτοιμοι να φηφίσουν ό,τι τους ζήταγαν!
Επίσης μάλλον θα βρεθεί και το κενοτάφιο 11.000.000 ελλήνων, οι οποίοι μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν τα ζοφερά εκείνα χρόνια.
Αναμένονται εξελίξεις.
''

Πράγματι.
Αναμένονται εξελίξεις!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τι θα γίνει αν φύγει το ΔΝΤ από την Τρόικα στην Ελλάδα;

Ο όρος ''ΤΡΟΙΚΑ'' προέρχεται από τη ρωσική λέξη, που σημαίνει το χειμερινό έλκηθρο το οποίο σέρνουν τρία άλογα. Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίζει έναν φορέα ή μία ομάδα που αποτελείται από τρία συστατικά. Στην περίπτωσή μας, η τρόικα αποτελείται από εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Κομισιόν (Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

Πρόκειται για τους τρεις επικυρίαρχους της χώρας, τους οποίους εγκατέστησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (με την βοήθεια της ΝΔ και του ΛΑΟΣ) και σε αγαστή συνεργασία (κυβέρνηση και τρόικα) προωθούν μέτρα που καταργούν εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, διαλύουν το κοινωνικό κράτος που είχε απομείνει και ισοπεδώνουν το βιοτικό επίπεδο του μέσου Έλληνα εργαζόμενου, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταία καιρό, όπως καταλαβαίνεται ΑΝ (λέω αν, που δεν το βλέπω) φύγει το ΔΝΤ δεν σημαίνει ότι θα φύγει και η Τρόικα. Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει το πρόγραμμά τους, ότι θα σταματήσουν τα μνημόνια. Τουναντίον μάλιστα αν θεωρήσουμε ότι το ΔΝΤ πρεσβεύεται από την Κριστίν Λαγκάρντ και συνεπώς από τους Αμερικάνους, το να φύγει το ΔΝΤ σημαίνει ότι τις όποιες αποφάσεις που θα λαμβάνονται για το ''πρόγραμμα'' (έτσι το λέμε τώρα το μνημόνιο) θα λαμβάνονται εξολοκλήρου από τους Γερμανούς και την κυρία Μέρκελ, η οποία είναι θερμός υποστηρικτής του προγράμματος λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ευρώπη, κάτι για το οποίο, η πλευρά των Αμερικάνων (μέσα από την πίεση της ομογένειας), αρχίζει να πιστεύει στην αποτυχία του προγράμματος λιτότητας(φυσικά για τους δικούς της λόγους περισσότερο ενεργειακούς) και ζητά αλλαγή πολιτικής. Για το λόγο αυτό και η Κριστίν Λαγκάρντ ζητά διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις από την Γερμανική πλευρά ότι τα χρήματα που έχουν δοθεί από την πλευρά τους θα αποδοθούν στο ακέραιο και για αυτό το λόγο θέλει ένα ταμείο 25 δις ευρώ για την υποστήριξη του προγράμματος σε περίπτωση που δεν πετύχει αυτό που θέλει η Γερμανική πλευρά. 

Το βέβαιο είναι ότι σημερινή συγκυβέρνηση, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία κατέχει εξολοκλήρου, θα συνδυάσει την Τρόικα και τα μνημόνια με το ΔΝΤ, έτσι ώστε να παίξει το τελευταίο της χαρτί για τις εκλογές, ότι ενδεχόμενη ''απόσυρση'' του ΔΝΤ θα σημαίνει και τέλος των μνημονίων.    
Με λίγα λόγια, το κατά τα άλλα συμπαθέστατο όχημα, ίσως να σταματήσουν να το σέρνουν τρία άλογα,αλλά δύο, και το σίγουρο είναι, ότι δεν θα το σέρνουμε εμείς, για να ξέρουμε και τον προορισμό του.  

Γράφει η Αδούλωτη Αντιόπη

http://diulistirio.blogspot.gr/ 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....