Διυλιστήριο: 09/07/15
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

VIDEO - Καταγγελία-βόμβα από τον αρμόδιο υπηρεσιακό υπουργό: Πέρασαν και τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες



Σε μια παραδοχή-βόμβα προχώρησε ο αρμόδιος υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Μουζάλας ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες που περνάνε καθημερινά προς την Ευρώπη δια μέσου της Ελλάδας βρίσκονται και τζιχαντιστές.


«Θα ήταν ανόητο να πει κανείς ότι όχι δεν έχουν μπει τζιχαντιστές» δήλωσε ο κ. Μουζάλας απαντώντας σε ερώτηση για τη σύνθεση των μεταναστών και προσφύγων που κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.


«Νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη» συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας αν και όπως υποστήριξε οι τζιχαντιστές διεθνώς δεν έχουν ανάγκη να περάσουν στην Ευρώπη «δόξα τω Θεω έχουν πάρα πολλούς Ευρωπαίους τζιχαντιστές, ίσα-ίσα κάνουν το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα το 60% των προσφύγων και μεταναστών είναι Σύριοι της μεσαίας τάξης που φεύγουν τρέχοντας από τον φόβο των τζιχαντιστών, το 20% είναι Αφγανοί από τους οποίους οι μισοί είναι πρόσφυγες και μισοί είναι μετανάστες και υπάρχει και ένα 15%-20% που είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά.



Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Αποζημίωση 40 εκατ. ευρώ από τη Rheinmetall


Η ηγεσία της γερμανικής εταιρείας Rheinmetall διαπραγματεύθηκε στα τέλη Ιουλίου με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Αμύνης (Π. Καμμένος) προκειμένου να δοθεί αποζημίωση για τις δωροδοκίες που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της γερμανικής εταιρείας και μετά την εμφάνιση στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή του νομικού της εκπροσώπου, που παρέδωσε στις ελληνικές δικαστικές αρχές τον συμβιβασμό της γερμανικής εταιρείας με την εισαγγελία της Βρέμης έναντι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ. Ο συμβιβασμός αφορούσε ομολογημένες από την πλευρά της εταιρείας δωροδοκίες για την προμήθεια του συστήματος Asrad, σύμβαση αξίας ύψους 160 εκατ. ευρώ.
Ο πρόεδρος της εταιρείας Αρμιν Πάπεργκερ είχε πει σε δηλώσεις του ότι «στη Rheinmetall κάναμε λάθη και αναλαμβάνουμε την ευθύνη... Στο μέλλον θα προτιμήσουμε να μην πάρουμε ένα συμβόλαιο παρά να προχωρήσουμε σε αμφίβολης νομιμότητας πληρωμές».
Οι δηλώσεις του Πάπεργκερ έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς προΐσταται της Ενωσης των Γερμανών παραγωγών αμυντικού υλικού.
Η εταιρεία αποδέχθηκε πληρωμές μιζών από τον αντιπρόσωπό της Πάνο Ευσταθίου ύψους 10 εκατ. Για την παραδοχή αυτή θα πληρώσει πρόστιμο 300.000 ευρώ, το περιθώριο κέρδους που η εισαγγελία θεωρεί ότι αποκόμισε σε φόρους, επειδή τα ποσά των δωροδοκιών (36,7 εκατ. και 6,4 εκατ.) είχαν δηλωθεί ως έξοδα επί των πωλήσεων, κάτι που δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια. Συνολικά, η εταιρεία πλήρωσε για «μίζες» στο συμβόλαιο αυτό 43 εκατ. ευρώ.
Η παραδοχή αυτή οδηγεί κατά την πεποίθηση εισαγγελικών κύκλων ότι η εταιρεία είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει την καταδίκη για αστικές ευθύνες που έχει ήδη εγερθεί από τις ελληνικές αρχές ακριβώς με βάση το κείμενο αυτού του συμβιβασμού. Ο ανακριτής της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλής έχει υπολογίσει την υλική ζημία του Δημοσίου στη σύμβαση των Asrad αλλά και του συστήματος βολής των υποβρυχίων στα 32 εκατ. ευρώ όπως φαίνεται από έγγραφα που έχει στην κατοχή της η «Καθημερινή». Ωστόσο, άλλες πηγές «κοντά» στην υπόθεση από τις τάξεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων αναφέρουν ότι το ποσό αυτό είναι το σύνολο της αμοιβής του αντιπροσώπου των δύο γερμανικών εταιρειών κ. Παν. Ευσταθίου.
Τον Μάρτιο η εταιρεία απέστειλε επιστολή στον κ. Καμμένο, ζητώντας του έναρξη συζητήσεων για τον συμβιβασμό, με σκοπό να αποσυρθούν οι αστικές αξιώσεις της εισαγγελίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση ανάμεσα στον κ. Π. Καμμένο και την ηγεσία της γερμανικής εταιρείας, ο πρώην υπουργός Αμυνας είπε ότι έχει δώσει εντολή στη σχετική επιτροπή που θα διαπραγματευθεί να μην αποδεχθεί ως ηθική βλάβη ποσό μικρότερο του διπλασίου του ύψους του συμβιβασμού στη Βρέμη. «Αυτό θα οδηγούσε στην εξωπραγματική ηθική βλάβη των 80 εκατομμυρίων» είπε πηγή της αγοράς με γνώση των διαπραγματεύσεων αυτών. Αντίστοιχες απαιτήσεις επιθυμεί να προβάλει η ελληνική πλευρά στο ζήτημα του επιτοκίου έτσι ώστε το ποσό της αποζημίωσης να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για μία σύμβαση που αγγίζει τα 160 εκατομμύρια.
Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι για το ζήτημα του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των υποβρυχίων η Rheinmetall δεν έχει αναγνωρίσει ευθύνη σε πράξεις ή παραλείψεις στελεχών της. Για το ζήτημα του ηλεκτρονικού συστήματος των υποβρυχίων αλλά και των αρμάτων Λεο-2 η εισαγγελία έχει απαγγείλει κατηγορίες εναντίον και άλλων φυσικών προσώπων, Ελλήνων και Γερμανών.

Πηγή:Καθημερινή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ησυχία...

    Έχει ειπωθεί πως μπορεί να μην ξέρουμε πότε θα γίνει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και ποιός θα είναι ο νικητής,
..αλλά ο τέταρτος θα γίνει οπωσδήποτε με ξύλα και ρόπαλα,
..υπονοώντας ότι ο πολιτισμός θα έχει καταστραφεί από τα πυρηνικά όπλα του Γ' Παγκόσμιου, και πως η ανθρωπότητα θα έχει
επιστρέψει στις σπηλιές.

Σε απόλυτη αντιστοιχία, κι εμείς σήμερα εδώ μπορεί να μην ξέρουμε ποιός θα είναι ο νικητής των εκλογών-απάτη που έρχονται,
..υποψιαζόμαστε όμως με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα, πως οι επόμενες εκλογές δεν θ' αργήσουν, και θα γίνουν με πέτρες.

Πρέπει να είναι κανείς εντελώς ''γκάου'' για να πιστέψει πως όποιο κυβερνητικό σχήμα κι αν προκύψει από τούτες τις εκλογές θα μπορέσει να παέι την χώρα ένα βήμα παραπέρα!
Πόσο μάλλον να την σώσει.
Είναι γνωστό σε όλους ότι το καινούργιο ''πρόγραμμα''-μνημόνιο δεν ''βγαίνει''. Όχι ότι ''έβγαιναν'' και τα προηγούμενα!
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός που το έφερε, διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους πως το υπέγραψε για να μην το εφαρμόσει!! Για να φέρει άλλα ''αντίμετρα'' που θα το καταργούν στην ουσία.
Τέτοια απλοϊκότητα επιχειρημάτων.
Τέτοια οφθαλμοφανής επιχείρηση προεκλογικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων.

Δεν είναι τυχαίο πως η λαϊκή μάζα δεν ασχολείται με τις εκλογές, παρά μόνο διακωμωδώντας πολιτικά πρόσωπα και πολιτικές καταστάσεις.
Ο κόσμος ξέρει ότι θα βγεί το αποτέλεσμα που θέλει η Καγκελάριος και ο Ανάπηρος.
Ξέρει επίσης ότι τού είναι αδύνατον να πληρώσει αυτά που θα του ζητηθούν, αμέσως μετά τις εκλογές, να πληρώσει.
Αυτό που δεν ξέρει ακόμη καλά, και δεν ξέρουμε και όλοι μας, είναι πότε θα του τελειώσει η υπομονή και θα το γυρίσει στο τσάμικο.
Εικάζουμε πάντως πως θα είναι πρίν το επόμενο καλοκαίρι.
Όσοι πεθάνουν πέθαναν αυτόν τον χειμώνα,
..όσοι αυτοκτονήσουν αυτοκτόνησαν,
..όσοι ψοφήσουν απ' το κρύο, ψόφησαν.
Οι υπόλοιποι θα μαζέψουν τα κομμάτια τους και τα κομμάτια των εκλιπόντων,
..και θα βγούν στους δρόμους διεκδικώντας ζωή για τους ίδιους και σκληρή έως βάναυση τιμωρία για τους πρωταίτιους, αλλά και τους ακολουθήσαντες ''διαχειριστές''.

Να γιατί δεν μιλάει τώρα ο κόσμος.
Γιατί περιμένει να περάσει και το καθαρτήριο του επερχόμενου χειμώνα,
..για να ουρλιάξει!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η γερμανική κυβέρνηση αποδεσμεύει 3 δισ. ευρώ για την προσφυγική κρίση


Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να αποδεσμεύσει τρία ακόμα δισεκατομμύρια ευρώ ώστε ομοσπονδιακά κρατίδια και πόλεις να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στον φετεινό αριθμό-ρεκόρ των προσφύγων και μεταναστών που έχουν μπει στη χώρα, σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν των κομμάτων της κυβερνητικής συμμαχίας σήμερα.

Σε συνάντηση ανώτατων στελεχών που κράτησε πάνω από πέντε ώρες, αξιωματούχοι από την κυβέρνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ συμφώνησαν επίσης σε μια σειρά άλλων μέτρων όπως την επιτάχυνση των διαδικασιών παροχής ασύλου και την επίσπευση της κατασκευής καταλυμάτων για τους ζητούντες άσυλο.

Εκτός από τα τρία δις ευρώ για τα κρατίδια και τις πόλεις, η κυβέρνηση σκοπεύει να αποδεσμεύσει και άλλα τρία δις ευρώ για να χρηματοδοτήσει τα δικά της έξοδα, όπως τα επιδόματα σε πρόσφυγες, κατά το κοινό ανακοινωθέν.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη διεύρυνση του καταλόγου των κρατών που θεωρούνται "ασφαλή", δηλαδή εκείνων των οποίων οι υπήκοοι γενικά δεν μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες, ώστε να συμπεριλαμβάνονται το Κόσοβο, η Αλβανία και το Μαυροβούνιο. Η Σερβία, η ΠΓΔΜ και η Βοσνία βρίσκονται ήδη στη λίστα.

Τα μέτρα αποσκοπούν στο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου ή έκδοσης σε άλλη χώρα για μετανάστες από τη νοτιοανατολική Ευρώπη, ώστε να επικεντρωθούν οι προσπάθειες στους πρόσφυγες που προέρχονται από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση όπως η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Η συνάντηση των μελών του συνασπισμού έλαβε χώρα στο τέλος ενός Σαββατοκύριακου κατά το οποίο 18.000 πρόσφυγες εισήλθαν στη χώρα αφού η Γερμανία και η Αυστρία συμφώνησαν με την Ουγγαρία να παραβλέψουν τους κανονισμούς που επέβαλλαν σε πρόσφυγες την κατάθεση αίτησης ασύλου στη πρώτη χώρα εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μόνο τον Αύγουστο, πάνω από 100.000 άτομα που ζητούν άσυλο είχαν καταγραφεί στη Γερμανία, την μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Κως: Η συγκλονιστική στιγμή που ένας πρόσφυγας πατέρας ξαναβρίσκει τα παιδιά του.


Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας πρόσφυγας πατέρας από τη Συρία ξαναβρίσκει τα παιδιά του καταγράφει το παραπάνω βίντεο.

Ο πατέρας έχασε τα παιδιά του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το δουλεμπορικό. Μόλις όμως πάτησε στη στεριά, τα ξαναβρήκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα του CBS News λίγο μετά την άφιξη 60 τουλάχιστον Ιρακινών και Αφγανών μεταναστών στην Κω.

Ο πρόσφυγας πατέρας βλέπει τα παιδιά του, τον γιο και την κόρη του και τρέχει να τα αγκαλιάσει με δάκρυα στα μάτια.

«Αγάπες μου, φτάσαμε στην Ευρώπη, φτάσαμε στην Ευρώπη», λέει στα παιδιά του.

Φιλά την κόρη του στοργικά της λέει: «Αγάπη μου, ζωή μου, φτάσαμε στην Ευρώπη».




http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Ο Λεβέντης βρίζει τον Χριστόδουλο .....

Επειδή ακούμε από τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις ότι ο Λεβέντης θα μπει στην Βουλή,οφείλουμε να ενημερώσουμε τους μελλοντικούς ψηφοφόρους τους, τι έχει πει ο Λεβέντης για τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ......



Πηγή

http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη

Πρόσφατα, εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη, καθώς για πρώτη φορά στα ιατρικά δρώμενα της χώρας η ειδική επιτροπή Ιοντιζουσών και Μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών του Υπουργείου Υγείας, η οποία είναι υπεύθυνη για την έγκριση νέων θεραπειών στην Ελλάδα, κλήθηκε να γνωμοδοτήσει στο φάκελο που κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος και γενικός διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου CERN-HERMES, Αλέξης Κοκολάκης, με θέμα “Έγκριση πρακτικής για τη θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη”.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα η έγκριση της θεραπευτικής πρακτικής του καρκίνου με πρωτόνια για την Ελληνική επικράτεια σύμφωνα με το τεκμηριωμένο αίτημα και την πρόταση του κ. Κοκολάκη.

Η μέθοδος θεραπείας του καρκίνου με πρωτόνια

Ήδη εφαρμόζεται κλινικά σε προηγμένα κράτη, όπως την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Ιταλία καθώς θεωρείται η πιο σύγχρονη και ιατρικά αποτελεσματικότερη μέθοδος ακτινοθεραπείας.

Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης θεραπείας περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να στοχεύσει όγκους που βρίσκονται σε μεγάλα βάθη και σε δύσκολα ανατομικά σημεία, ότι καταστρέφει ολοσχερώς το γενετικό υλικό των καρκινικών κυττάρων -και επομένως ελαχιστοποιεί την επανεμφάνιση του καρκίνου- αλλά και ότι προκαλεί ελάχιστη βλάβη των παρακείμενων υγιών ιστών.

Επίσης, ο κίνδυνος πρόκλησης δευτερογενών καρκίνων εξαιτίας της ακτινοβολίας με πρωτόνια είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με τον κίνδυνο από τη συμβατική ακτινοθεραπεία και γι’ αυτό το λόγο αυτό η θεραπεία πρωτονίων χρησιμοποιείται στις παιδιατρικές περιπτώσεις ασθενών με καρκίνο.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 100.000 ογκολογικοί ασθενείς έχουν θεραπευτεί παγκοσμίως με πρωτόνια, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού για τη Σωματιδιακή Θεραπεία -PTCOG του 2012. Ανεξάρτητες μελέτες, επίσης, υποδεικνύουν ότι η Ευρώπη χρειάζεται ένα κέντρο θεραπείας ανά περίπου 10 εκατομμύρια κατοίκους.

Στη σχετική με την έγκριση ανακοίνωση αναφέρεται:

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία και πρόκληση για το νησί μας αλλάζει τα δεδομένα στην θεραπεία του καρκίνου στην χώρα και ανοίγει το δρόμο για την εγκατάσταση κέντρου θεραπείας με πρωτόνια στην Κρήτη, τεχνολογικά της πιό σύγχρονης και ιατρικά πιο αποτελεσματικής μεθόδου ακτινοθεραπείας στον κόσμο.

Το έργο αυτό, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε πολλά ερευνητικά πεδία και στις ιατρικές επιστήμες. Θα προσδώσει κύρος και υπεραξία στον τόπο μας αλλά θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για την ένταξη της Κρήτης στον παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού και χειμερινού τουρισμού όπου και άλλοι τομείς υγείας μπορούν να ακολουθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο επιστημονικός διευθυντής του Ιταλικού ογκολογικού κέντρου για αδρονική θεραπεία (CNAO) στην Παβία, και συντονιστής του Προγράμματος ULICE (Union of Light Ion Centres in Europe- Ένωση Ευρωπαϊκών Κέντρων με ελαφρά ιόντα), καθηγητής Ρομπέρτο Ορέκια δήλωσε χαρακτηριστικά ‘Ένα κέντρο σωματιδιακής θεραπείας στην Κρήτη όχι μόνο θα κάλυπτε μερικώς η πλήρως τις ανάγκες της Ελλάδας, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει κέντρο αναφοράς για τη Νότια Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική’.

Η επιτροπή Ιοντιζουσών και Μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών του Υπουργείου Υγείας αποτελείται από τους παρακάτω κορυφαίους επιστήμονες:

Νικόλαο Κελέκη, Καθηγητή Ακτινοδιαγνωστικής, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΤΤΙΚΟΝ», ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον Παναγιώτη Παντελάκο, Δ/ντή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Ανδρέα Φωτόπουλο, Καθηγητή Πυρηνικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Βιολογίας, ως εκπρόσωπο της, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Κούτσικο, Πυρηνικό Ιατρό στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και Γενικό Γραμματέα της Εταιρείας, ομοίως.

Δημήτριο Καρδαμάκη, Ακτινοθεραπευτή Ογκολόγο, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, ως εκπρόσωπό της, με αναπληρωτή του τον Γρηγόριο Γεωργακόπουλο, Ακτινοθεραπευτή Ογκολόγο, Διευθυντή ΕΣΥ και Γενικό Γραμματέα της Εταιρείας, ομοίως.

Βιργινία Τσαπάκη, Ακτινοφυσικό ΕΣΥ, στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ», ως εκπρόσωπο της Ένωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας, με αναπληρώτριά της την Άννα Μακρίδου, Ακτινοφυσικό ΕΣΥ, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», ομοίως.

Βασιλική Καμενοπούλου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αδειών και Ελέγχων της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, με αναπληρωτή της τον Σωτήρη Οικονομίδη, Ακτινοφυσικό, του Τμήματος αδειών και ελέγχου της ΕΕΑΕ, ομοίως.

Σταύρο Κυριαζή, Τεχνολόγο Ακτινολόγο, ως εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολόγων και Χειριστών Εμφανιστών, με αναπληρωτή του τον Ευθύμιο Αγαδάκο, ομοίως.

Κωνσταντίνο Πιπερίδη, υπάλληλο κλάδου ΤΕ Ακτινολόγων Ραδιολόγων, που υπηρετεί στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, ως εκπρόσωπο των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρωτή του τον Παναγιώτη Καλογερόπουλο υπάλληλο κλάδου ΠΕ Ιατρών, που υπηρετεί στη Δ/νση Υγειονομικής Μηχανικής & Υγιεινής Περιβάλλοντος, ομοίως.

Νικόλαο Μπατάκη, Ακτινοδιαγνώστη, Διευθυντή ΕΣΥ στο Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ –ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ., ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Λυμπερόπουλο, Ακτινοδιαγνώστη, Διευθυντή Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», ομοίως.

Παναγιώτη Σκανδαλάκη, Καθηγητή Χειρουργικής Ανατομικής-Ανατομίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρο του ΚΕ.Σ.Υ., ως εκπρόσωπο του ΚΕ.Σ.Υ., με αναπληρωτή του τον Βλασταράκο Μιχαήλ, Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, ομοίως.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....