Διυλιστήριο: 02/09/14
ροη αναρτησεων

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αστέριος Ροντούλης. 'Αντρας βαρύς από τον Τύρναβο, παντελονάτος

Προσοχή Αστέριε...θα σκίσεις κανένα καλσον....


3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 είπε:     Ο πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά.Την προσπάθεια αυτή πρέπει να συνδράμουν όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, καθότι ο Αντώνης Σαμαράς ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του Ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει τον εθνικό και κοινωνικό ολετήρα κ. Τσίπρα» πρόσθεσε.«Όσοι, άλλωστε, καταμαρτυρούν σήμερα, διάφορα εναντίον του πρωθυπουργού, μπορούν στα πλαίσια της Δημοκρατίας να το πράττουν, πρέπει όμως να ξέρουν ότι οι επόμενες γενιές των Ελλήνων, θα ευγνωμονούν τον Αντώνη Σαμαρά»
Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ κατάπτυστε, εξαφανίσου όσο είναι καιρός.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το Χρονικό της Πτώσης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα

Το παρακάτω βίντεο δείχνει, πολύ απλά και εύστοχα, την συνολική εικόνα  όσων γίνονται στην Ελλάδα και στον πλανήτη γενικότερα και τα μέσα που χρησιμοποιούν για επιτύχουν τον σκοπό τους.

Δείτε το....αξίζει.



www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Σαμαράς λέει την Κύπρο .... Κοινότητα !!!

Φτύνοντας στους τάφους των Ηρώων της ΕΟΚΑ και της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος και φανατισμό μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους, για να βαστήξουν την Κύπρο ελεύθερη κι Ελληνική, οι πολιτικές ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδος ετοιμάζονται αφενός δουλοπρεπέστατα και αφετέρου ελαφρά τη καρδία να υπογράψουν την θανατική καταδίκη του Ελληνισμού στη Μεγαλόνησο.

Η απόφαση του Κυπρίου Προέδρου Αναστασιάδη, την οποία συνυπογράφει ανεπιφύλακτα και ενθουσιωδώς ο Α. Σαμαράς, περί δημιουργίας ομοσπονδιακού κρατιδίου δύο συνιστώντων κοινοτήτων, συνιστά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποία επί της ουσίας θα αποτελέσει τον αργό και βασανιστικό θάνατο της Ελληνικότητας της Μεγαλονήσου.

Με υπογραφές πολιτικών ανδρείκελων, τα οποία άγονται και φέρονται κατά τις προσταγές του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα, η Κυπριακή Δημοκρατία μετατρέπεται σε «ελληνοκυπριακή κοινότητα», η οποία θα αποτελεί μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα ένα ομοσπονδιακό κράτος.Την εθνική αυτή μειοδοσία επιβεβαίωσαν σήμερα δημοσίως οι δυο σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνικού Έθνους, Α. Σαμαράς και Ν. Αναστασιάδης, επιχειρώντας μάλιστα να της προσδώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα. «Δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση με μια αδιαίρετη κυριαρχία, μια διεθνή προσωπικότητα, μια ιθαγένεια και εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου», δήλωσε ο υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων και πρόεδρος της Χούντας του Μνημονίου, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Την πραγματικότητα η οποία θέλει ένα ανεξάρτητο κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο, να κόβεται στα δύο καθιστώντας τον τούρκο κατακτητή όχι απλώς ισότιμο συνομιλητή, αλλά συνδιαχειριστή των τυχών του Ελληνισμού της νήσου.




Ουσιαστικά, πρόκειται περί νομιμοποίησης του Αττίλα και της τουρκικής κατοχής και ταυτόχρονη επιβράβευση της τουρκικής επιθετικότητας, μιας και η τελευταία πετυχαίνει να συναποφασίζει για το μέλλον ενός ομοσπονδιακού κράτους το οποίο αποτελείται κατά ποσοστό άνω του 80% από Έλληνες! Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, οι τούρκοι των κατεχόμενων εισέρχονται πανηγυρικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα απολαμβάνουν κατά το ήμισυ τα κέρδη της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου.

Το προσχέδιο του επαίσχυντου και προδοτικού «κοινού ανακοινωθέντος», το οποίο αποδέχτηκαν οι θλιβεροί πολιτικοί νάνοι της ψοφοδεξιάς Σαμαράς και Αναστασιάδης, προβλέπει την «επανένωση της Κύπρου στη βάση διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας και την έγκριση της τελικής λύσης από ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους με δύο ταυτόχρονα χωριστά δημοψηφίσματα.

Το «κοινό ανακοινωθέν» αποτελεί απόφαση των αμερικανών, οι οποίοι επιδιώκουν την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού κατά τρόπο που εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. Αξίζει επί τούτου να υπενθυμίσουμε όσα ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει στο διάγγελμά του προς τον Κυπριακό Ελληνισμό, με αφορμή το δημοψήφισμα για το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν: «παρέλαβα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της».
Απέναντι στην εμβληματική μορφή του Τάσσου Παπαδόπουλου, οι Σαμαράς και Αναστασιάδης φερόμενοι ως μαριονέτες των αμερικανών, ολοκληρώνουν την παράνομη τουρκική εισβολή του 1974.

Το κείμενο είναι του Διαμαντή Καρασούλα
 http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μέχρι το 2060 θα μας «σέρνουν» οι δανειστές και μετά... βλέπουμε!

Επέκταση των ελληνικών δανείων κατά 50 τουλάχιστον χρόνια σχεδιάζουν οι δανειστές μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα τους έχουμε στην «πλάτη» μας μέχρι το 2060 τουλάχιστον.

Κατά ..μισό αιώνα αναμένεται να επιμηκυνθούν τα ελληνικά ομόλογα, με βάση το νέο σενάριο που επεξεργάζεται αυτή την περίοδο η Ευρώπη. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δανειστές απέρριπταν το ενδεχόμενο κουρέματος του χρέους στον επίσημο δημόσιο τομέα, (γνωστό στην οικονομική ορολογία ως OSI) και προωθούν την παράταση του χρόνου αποπληρωμής των ομολόγων σε συνδυασμό με τη μείωση του επιτοκίων δανεισμού.

Αυτό το σενάριο φαίνεται να λαμβάνει νέες διαστάσεις, μετά και το δημοσίευμα του δικτύου Bloomberg που εξειδικεύει το σκεπτικό, σύμφωνα με το οποίο:
*παρατείνεται η λήξη των ελληνικών ομολόγων έως και τα 50 χρόνια, και *μειώνονται τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης (0,5%).

Για τα επιτόκια συγκεκριμένα, θεωρείται βέβαιο ότι αναφέρονται στην πρώτη δανειακή σύμβαση, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν η επιμήκυνση των ομολόγων θα είναι για το σύνολο των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα από τους δανειστές. Με άλλα λόγια, αν δεν επιμηκυνθούν τα δάνεια και από τη δεύτερη δανειακή σύμβαση, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο μέλλον, αν κριθεί απαραίτητο, δεσμεύοντας τη χώρα για περισσότερο από 50 χρόνια!

Πάντως, σύμφωνα με το σενάριο που δίνει το δίκτυο Bloomberg, επικαλούμενο δυο αξιωματούχους που είναι κοντά στις συζητήσεις της Ευρώπης για το ελληνικό χρέος, τα ελληνικά δάνεια οδηγούνται έως και σχεδόν το ..2060!

Την ίδια ώρα, κυβέρνηση και τρόικα αναζητούν τρόπους κάλυψης του δημοσιονομικού κενού για το 2014 και το 2015, ενώ εκκρεμεί και η «τρύπα» για τη χρηματοδότηση της χώρας μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει επισήμως η δεύτερη δανειακή σύμβαση.

Μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει λάβει 240 δις ευρώ, ενώ μέχρι το Ιούνιο το δημόσιο έχει να λάβει σχεδόν 17,4 δις ευρώ.

Παράλληλα, έχει ανοίξει ήδη η κουβέντα για νέο, τρίτο, δάνειο ύψους 13 – 15 δισ. ευρώ που ενδέχεται να χορηγηθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό μέχρι και το 2015, θέμα το οποίο αναμένεται να συζητηθεί μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2014.

Πάντως, η τρόικα συνεχίζει να αρνείται το ενδεχόμενο κάλυψης του κενού από το «μαξιλάρι» ασφαλείας που διαθέτει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, εκτιμώντας ότι θα πρέπει να διατεθούν προς το τραπεζικό σύστημα σε περίπτωση που απαιτηθούν νέα κεφάλαια.
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....