Διυλιστήριο: 07/11/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Όζει!..*

     * Μυρίζει! Βρωμάει!
Το blog θυμάται τον καθηγητή του της φυσικής στην 3η γυμνασίου, που μπαίνοντας κάθε φορά στην τάξη τριάντα μαντραχαλαίων τον έπιανε απ' την μύτη η αποφορά κι η βαρβατίλα και έκραζε: ''ανοίξτε τα παράθυρα! Όζει! Όζει!''

Εδώ ποιά παράθυρα ν' ανοίξουμε, που μιά ολόκληρη χώρα είναι βουτηγμένη στην μπόχα;
Και δεν είναι η αποφορά της σαπίλας.
Αυτήν την συνηθίσαμε πιά τριάντα χρόνια τώρα..
Σε μερικούς μάλιστα άρεσε και αρέσει, γιατί η βρώμα της γενικής σαπίλας καλύπτει την βρώμα της δικής τους, της ατομικής σαπίλας!

Όχι! Εδώ πρόκειται για άλλη, βαρειά οσμή:
Την γλυκερή μυρωδιά του πτώματος, που αφημένο κάτω απ' τις καυτές ακτίνες του ήλιου αποσυντίθεται αργά, σταθερά,
..προσκαλώντας τα πτωματοφάγα κτήνη, κοράκια, αρουραίους, και παντός είδους σκουλήκια, με την βοήθεια άλλων, κυβερνητικών σκουληκιών!

Πτώμα αφημένο στην τύχη του, αλλά όχι από τύχη, η χώρα, παρατημένο στις ορέξεις των κτηνών.
Πάει το Ελληνικό. Το φάγανε τα πτωματοφάγα. Ετοιμάζονται τώρα να ξεσκίσουν και την ΔΕΗ.
Κάπου, κάτι ακούστηκε και για το ''Ναυάγιο'' στην Ζάκυνθο. Ένα από τα διασημότερα, τα πιό φημισμένα σημεία του νησιού. Σειρά παίρνουν και οι Θερμοπύλες.
Έπονται τα νερά της ύδρευσης, η Αρχαία Ολυμπία, η Ακρόπολη. Ενδεχομένως και η πλατεία Συντάγματος, και ίσως και η Βουλή!

Πτώμα και η κοινωνία!
Σαπίζει στην ακινησία της, στις καφετέριες, στις τηλεοράσεις, στα θερινά της μπάνια τού Σαββατοκύριακου.
Πτώματα και όλοι εμείς που απλώς περιμένουμε με υπομονή την σειρά μας, να σκυλεύσουν τα κτήνη στις πατρογονικές μας περιουσίες,
..αφού ήδη ασέλγησαν πάνω στο μέλλον των παιδιών μας.

Τούτο το καλοκαίρι είναι το πιό βρωμερό της ζωής μας.
Με την πιό βρωμερή κυβέρνηση.
Με την πιό σάπια κοινωνία.
Με την πιό παρηκμασμένη αντιπολίτευση.

Στο μόνο σημείο που φυσάει ένα καθαρό αεράκι είναι εκεί που διαδηλώνουν και δέρνονται οι απολυμένες καθαρίστριες.
Αυτές οι κυρίες μόνες τους διασώζουν την τιμή της κοινωνίας και του λαού!

Το μέλλον μας δεν είναι πιά άδηλο.
Είναι αυτό που βλέπουμε:
Ζόφος, φόβος, θάνατος!..

Υ.Γ. Ο πίνακας της φωτογραφίας είναι ''Η συνάντηση'' (1920) του Τζορτζ Γκρος, καλλιτέχνη του ντανταϊσμού, που τόσο καλά ζωγράφισε τον πολιτικό τρόμο και την κοινωνική παρακμή στην Ευρώπη του Μεσοπολέμου.Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πωλήθηκε η περιοχή γύρω από το "Ναυάγιο" της Ζακύνθου;

   
Θέμα έχει προκληθεί στη Ζάκυνθο λόγω των πληροφοριών ότι πουλήθηκε στον εμίρη του Κατάρ από απογόνους παλιάς οικογένειας του νησιού, έκταση 15 χιλιάδων στρεμμάτων που περιβάλει την διάσημη παραλία του Ναυαγίου. 
 Άτομα κοντά την αγοραπωλησία υποστηρίζουν ότι η έκταση που αγόρασε ο Άραβας κροίσος δεν σχετίζεται με το ναυάγιο της Ζακύνθου. Η πώληση φαίνεται να έχει γίνει και να έχει πληρωθεί μάλιστα από τους αγοραστές φόρος 580 χιλιάδων ευρώ υπέρ του δημοσίου. Στην περιοχή διατηρεί τίτλους και η εκκλησία που δηλώνει ότι η περιοχή της ανήκει και θα κινηθεί για την ακυρότητα της μεταβίβασης. 
 Ο Μητροπολίτης Δωδώνης και πρώην Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν προτίθεται να απεμπολήσει τα δικαιώματά της στην περιοχή σημειώνοντας πως με το θέμα ασχολούνται ήδη οι νομικοί σύμβουλοι της Μητρόπολης Ζακύνθου. Σύμφωνα με την Εκκλησία η έκταση ανήκει στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών και περιλαμβάνει τη διάσημη παραλία του «Ναυαγίου». 

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πάπας Φραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό - VIDEO

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική εκκλησία , ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα .

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID .

Όλα καλά σύμφωνα με την Έρευνα του

« Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου . ” συμπλήρωσε ο Πάπας

Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγοντάς τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά. Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού .


Η Νέα τάξη προωθεί με έξυπνο τρόπο το εμφύτευμα

Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017 , κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID . Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη , λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία . Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass , η δημιουργία “ανθρώπων μηχανών” ζυγώνει κάθε μέρα . Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη , θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα . συμπληρώνει το NBC , προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τρία video που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα απο διαφορετικές περιοχές
   Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χιλιάδες Πορτογάλοι διαδήλωσαν κατά της λιτότητας

Χιλιάδες Πορτογάλοι διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της Λισαβόνας εναντίον της πολιτικής λιτότητας που έχει ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των μισθών τους και να απαιτήσουν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης.

«Υπάρχει μια λύση, θέλουμε εκλογές» φώναζαν οι διαδηλωτές που ηγούνταν της πορείας, την οποία οργάνωσε το CGTP, η μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας, ενώ στα πανό είχαν γράψει τα συνθήματα «έξω η κυβέρνηση!» ή επίσης «για μια διαφορετική πολιτική».

«Πριν από δύο χρόνια, μπορούσα ακόμα να ελπίζω σε μια άνετη ζωή. Σήμερα δεν γνωρίζω καν εάν θα μπορέσω να πληρώσω τους λογαριασμούς στο σπίτι μου» αφηγήθηκε ο Σιλβέριο Φερνάντες, 50 ετών, ελεγκτής λεωφορείων στην περιοχή Αβέιρο (στα βόρεια).

«Είναι πάντα οι ίδιοι που πληρώνουν το λογαριασμό, την ώρα που άλλοι κερδίζουν εκατομμύρια» προσέθεσε ο ίδιος.

Οι διαδηλωτές, που έφθασαν από το Πόρτο (στα βόρεια), το Σετουμπάλ (στα νότια) ή ακόμα και το Πορταλέγκρε (στα κεντρικά), μοιράστηκαν σε δύο πορείες προς το Κοινοβούλιο. Στη μία συμμετείχαν δημόσιοι υπάλληλοι, στην άλλη εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Οι πολίτες διαμαρτύρονταν κυρίως για τις μεταρρυθμίσεις στην νομοθεσία για τις εργασιακές σχέσεις, που κρίνουν «ιδιαίτερα επιζήμιες για τους μισθωτούς» και θεωρούν ότι στόχο έχουν να εμπεδώσουν «την καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων», σύμφωνα με το CGTP.

Ο Αρμένιο Κάρλος, ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου, ζήτησε την εφαρμογή «μιας πολιτικής της Αριστεράς» που να ανταποκρίνεται «στην πραγματικότητα των εργαζόμενων και των φτωχότερων» κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε προς το πλήθος μπροστά από το Κοινοβούλιο.

Το συνδικάτο, το οποίο κάλεσε σε μια νέα κινητοποίηση την 25η Ιουλίου , καταγγέλλει επίσης τις νέες προσωρινές περικοπές των μισθών των ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων από 1500 ευρώ και πάνω, που υιοθέτησε προχθές το Κοινοβούλιο επί της αρχής.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....