Διυλιστήριο: 10/24/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Ιδιωτικοποιήσεις κι ατιμωρησία το σλόγκαν τοκογλύφων-πολιτικών-ΜΜΕ

Τι μας λένε οι πράκτορες των τοκογλύφων που διαθέτουν βήμα στα ΜΜΕ ...σε αντίθεση μ'εμάς;

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι Πολιτικοί που διόριζαν τους κολλητούς τους στα Πανεπιστήμια.

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι Πανεπιστημιακοί που μασούσαν δισεκατομμύρια από τον ιδρώτα των φορολογουμένων

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι φοιτητοπατέρες που με αντάλλαγμα έναν καλό βαθμό εξασφάλιζαν τις ψήφους των φοιτητών στις εκλογές των Πανεπιστημιακών.

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που σκόπιμα άφησαν τα Πανεπιστήμια απροστάτευτα για να καταληστεύονται και να ανανεώνεται ο κύκλος της μίζας για προμήθειες εξοπλισμού που πληρώθηκε 100 φορές μέσα σε λίγα χρόνια.

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που λήστεψαν τα αποθεματικά των Πανεπιστημίων αφού πρώτα τα μετέτρεψαν σε Κρατικά Ομόλογα ώστε με τα μετρητά να πληρωθούν στο ΑΚΕΡΑΙΟ οι ξένοι τοκογλύφοι και τα πανεπιστήμια να μείνουν με απλά χαρτιά στο χέρι που υποτιμήθηκαν προσχεδιασμένα. 

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που έκαναν τα Πανεπιστήμια τσιφλίκια τους για να πλουτίζουν αυτοί και οι δικοί τους άνθρωποι.

Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που έριξαν το επίπεδο της Παιδείας σε τριτοκοσμικά επίπεδα ...πολλαπλασιάζοντας όμως εκατοντάδες φορές το κόστος λειτουργίας τους. 

Να ΜΗΝ τιμωρηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς... αλλά να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...δηλαδή να τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ με την πρώτη ευκαιρία.


Το σκεπτικό των δήθεν φιλελεύθερων λοβοτομημένων που απλά παπαγαλίζουν την σοφιστικέ προπαγάνδα των τοκογλύφων ... μπορεί να περιγραφεί στην παρακάτω φράση :

"Έχεις βίλα 500 μέτρων αξίας 2.000.000 ευρώ κι ανακαλύπτεις ότι η υπηρέτρια σου κλέβει 300 ευρώ σε πετρέλαιο σε μηνιαία βάση.
Τι κάνεις ;

Οι άνθρωποι του Soros σου δίνουν τη λύση!

Ορίζεις υπεύθυνη την ίδια την κλέφτρα υπηρέτρια να αναλάβει για λογαριασμό σου την «πώληση» της βίλας των 2.000.000 ευρώ ...προς 1.000 ευρώ μόνον ώστε να γλιτώσεις από την «αιμορραγία» των 300 ευρώ μηνιαίως "

Και επειδή οι διανοούμενες πόρνες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ μερίδιο από αυτές τις μεγάλες μπίζνες εις βάρος των φορολογουμένων ...όχι μόνο καταφέρνουν να πείσουν τα θύματα να υποστούν τη ληστεία ...αλλά και να πανηγυρίζουν για τη ληστεία που υπέστησαν !

Όπως μας έκαναν κάποτε να πανηγυρίζουμε για τα βεγγαλικά των Ολυμπιακών Αγώνων που πληρώσαμε με 30 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ...

Το απίστευτο είναι ότι σε μία εποχή που ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας και ΚΑΜΙΑ εταιρία Ελληνικών συμφερόντων δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχει στις ιδιωτικοποιήσεις , δηλαδή τώρα που οι ξένοι σιωνιστές τοκογλύφοι έχουν μαζέψει όλα το «χαρτί» από την αγορά μας ... οι πράκτορες «σπρώχνουν» τις ιδιωτικοποιήσεις ...και οι ιθαγενείς...επικροτούν και χειροκροτούν!

Με αντάλλαγμα μερικές χάντρες θα μας πάρουν τα πάντα.

Ας είναι καλά οι καθυστερημένοι συμπολίτες μας που θα βάλουν πλάτη στο έγκλημα.

Στη σελίδα του ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥ Θεοδωράκη ... που σύμφωνα με τον Νίκο Δήμου ...το κόμμα του έχει ΞΕΝΟΥΣ χρηματοδότες , ίσως αυτούς που θα μας «απαλλάξουν» από τη Δημόσια Περιουσία αλλά ΟΧΙ από τα εικονικά δάνεια για τις εικονικές προμήθειες που μας φόρτωσε το ΙΔΙΟ κύκλωμα... , συμπτωματικά προωθείται η ΙΔΙΑ ατζέντα που προωθεί και το κόμμα του Βαλλιανάτου που γνωρίζουμε τη σχέση του με τον "φιλάνθρωπο" Gearge Soros.
ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ..διαφορετικές αφετηρίες. Είναι αυτό που λέμε... «Συνωμοτεί το Σύμπαν» ...με εντολή των τοκογλύφων.

Άλλωστε..συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα ότι :
Όταν ακούς τα τσιράκια των τοκογλύφων να δίνουν μάχες για την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και των Δημοσίων Οργανισμών... είναι σαν να ακούς ...
τους λύκους να διαδηλώνουν έξω από μία στάνη ... για το δικαίωμα των προβάτων στην ελεύθερη βοσκή.

Και ξέρετε που θα πηγαίνουν οι φόροι των ξένων που θα ληστεύουν τη Δημόσια Περιουσία ...εκεί που πληρώνουν φόρους και οι OFFSHORE των πολιτικών μας και η Starbucks κλπ . Τα δισεκατομμύρια που θα εξανεμίζονται από τις εξαγωγές φυσικών πόρων...δεν θα φορολογούνται καν στην Ελλάδα. Αυτά κανόνισαν οι γενίτσαροι της Βουλής... και χιλιάδες βλαμμένοι φορολογούμενοι...πανηγυρίζουν για τις ιδιωτικοποιήσεις.
Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τα έλεγε ο Σαμαράς για τα σχολικά βιβλία αλλά…επί πρωθυπουργίας του έβγαλαν το Καστελόριζο από το χάρτη! (βίντεο)

Έβγαλαν το Καστελόριζο από το χάρτη; Διόρθωσαν ή παραποίησαν τα λόγια των συγγραφέων αλλά άφησαν εκ νέου το Καστελόριζο εκτός του χάρτη της Ελλάδας;

Παραποιούν κάποιοι εσκεμμένα και την ιστορία αλλά και τη γεωγραφία της χώρας;
Τελικά τι συμβαίνει με τα σχολικά βιβλία; Δίνει ο ελληνισμός μάχες για την ΑΟΖ και την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι ανεύθυνοι ή επικίνδυνοι που υπονομεύουν αυτήν την προσπάθεια;
Δείτε τι συμβαίνει στα σχολικά βιβλία σήμερα:


Με έκπληξη διαπιστώνουμε πως ούτε και στη νέα διορθωμένη έκδοση του βιβλίου της Γεωγραφίας της Ε” Δημοτικού υπάρχει στο χάρτη, που τα παιδιά μαθαίνουν τα άκρα της Ελλάδας , το Καστελόριζο ή Μεγίστη.
Αντίθετα αναφέρεται στο χάρτη η Στρογγύλη ως νοτιανοτολικότερο άκρο της Ελλάδας!!!!
Tο παρακάτω κείμενο που περιείχε η αρχική έκδοση των συγγραφέων του βιβλίου διορθώθηκε :


Στη νέα έκδοση του 2014 έφυγαν τα πατριωτικά λόγια που είχαν γράψει οι συγγραφείς και στη θέση τους σήμερα υπάρχει αυτό :Δηλαδή ο χάρτης παρέμεινε χωρίς το Καστελόριζο….και το κείμενο άλλαξε.
Έγινε άραγε αυτό με την άδεια των συγγραφέων; Πληροφορίες από το ρεπορτάζ του greekteachers.gr αναφέρουν πως οι συγγραφείς δηλώνουν άγνοια.
Δείτε τώρα τις καταγγελίες που έκανε το 2011 ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς:
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χαλαρώνουμε. Ενοχλήσαμε;..*

     * από πρόσφατη, χαριτωμένη διαφήμιση.

Εξανέστησαν τανοικιασμένα από την κυβέρνηση του αίσχους''blogs'', με την εκπομπή του κ.Λάκη: ''αρκετά πιά! Αυτό δεν είναι σάτυρα, είναι προπαγάνδα υπέρ του ΤΣΙΡΙΖΑ!''

Μάλιστα.
Ενώ οι ''ενημερωτικές''και ''δημοσιογραφικές'' εκπομπές τού Περδεται-ντέρη, τού Μπουγαδο-νάνου, και των λοιπώνπαραδείσιων πτηνών του συστήματος, είναι πράγματι ενημερωτικές και δημοσιογραφικές,
..και όχι προπαγάνδα της Χούντας της τρόϊκας!

Καθώς και το κεντρικό δελτίο του ΑϊΝΤε!-2 το Σάββατο πριν τις εκλογές ήταν καθαρά ενημερωτικό και όχι εκφοβιστικό-προπαγανδιστικό υπέρ της κυβέρνησης μαριονετών Ψευταρά,
..όταν ακούστηκαν οι γνωστές τρομοκρατικές κορώνες περί διλήμματος για ''σταθερότητα ή ατύχημα'',
..όπου ''ατύχημα'' θα ήταν η συντριπτική επικράτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ευρωεκλογές!
( εκείνο μάλιστα το Σάββατο όλοι οι εισαγγελείς υπηρεσίας είχαν πάει στα χωριά τους να φηφίσουν, και δεν άκουσαν τίποτα! Και όλο το Ραδιο-τηλεοπτικό Συμβούλιο επίσης. Όλοι ετεροδημότες! )

Νομίζουν ότι βομβαρδίζοντας τον κόσμο με γελοίες καταγγελίες και διαμαρτυρίες για πράγματα και πρακτικές που οι ίδιοι χρησιμοποιούν και κάνουν, θα επηρεάσουν το πόπολο.
Τρομάρα τους!
Ο κόσμος αμίλητος μεν, αλλά με το μάτι κόκκινο, έχει ανέβει στα κάγκελα.
Όπου δείχνει το μνημονιακό και το δωσίλογο δάχτυλο, οι πολίτες κοιτάζουν αλλού!
Με τέτοιες γελοίες πρακτικές το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπρώχνουν την κοινωνία στην αγκαλιά της αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.

Μακάρι.
Κι εμείς αυτό θέλουμε!
Ας συνεχίσουν έτσι!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Τελικά ποιος είναι ο ''ψεκασμένος'' κύριε Βορίδη ;

Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο έφερε στην δημοσιότητα ο γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Καμμένος (γνωστός ως Πόρτα - Πόρτα). Τι λέει αυτό το έγγραφο ; Μα επερώτηση στην Βουλή προς τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας και κλιματικής αλλαγής από τον κύριο Μάκη Βορίδη (σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ), για το θέμα των αεροψεκασμών άγνωστης προέλευσης.
Άραγε τι έχει να πει τώρα ο κύριος Γεωργιάδης, ο κύριος Χατζηνικολάου, που συνέχεια λοιδορούν όσους ψηφίζουν Ανεξάρτητους Έλληνες ως ψεκασμένους; Ποιοι είναι πραγματικά οι ψεκασμένοι; http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....