Διυλιστήριο: 01/09/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Τράβα μου μία. Φωτογραφία..


Πανηγυράκι για τα πανηγύρια!
Τραβούσε ο υπουργός Μπάρμπι(της γνωστής οικογενείας των Μπάρμπηδων!) τον ''πρωθυπουργό'', λέει,φωτογραφίες με το κινητό του!
Καλά που δεν του πέταγε και λουλούδια, από συνήθεια από τ' άλλα πολιτιστικά κέντρα που συχνάζει!

Η Αυτού Χυδαιότης χαμογελούσεευτυχισμένος που ακόμα είναι έξω. Είπε μάλιστα να το γιορτάσει κάνοντας ένα δωράκι στον εαυτό του, καιαυτοανακηρύχθηκε ''αναπληρωτής πρωθυπουργός''!! Για πολλά γλέντια λέμε!

Το πρωθυπουργεύον χανουμάκι της Μέρκελ είπε τις γνωστές παραληρηματικές,κακουργηματικές πα@παριές, διανθισμένες με μερικές καινούργιες.
Είπε δηλαδή ότι επειδή οι έλληνες υποφέρουν απίστευτα (αυτό το τελευταίο το τόνισε γιατί μάλλον τώρα το πρωτοάκουσε), κι επειδή έχει πέσει το βιωτικό επίπεδο όσο σε καμία άλλη χώρα μετά τον πόλεμο, αφήνουμε πίσω μας την κρίση!!!

Δηλαδή ρε αρχιπροδότη του λαού αυτό έφταιγε για την κρίση;
Το υψηλό βιωτικό επίπεδο;
Και τώρα που έπεσε το βιωτικό επίπεδο ''όσο σε καμία άλλη χώρα μετά τον πόλεμο'', θα βγούμε απ' την κρίση;;;
ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
Και νομίζεις ότι η εσχάτη των ποινών θα είναι αρκετή για σένα και τ' άλλα αθύρματα;

Κατά τ' άλλα κι από κεκτημένη ταχύτητα, ο τσικ-λεβέντης έκανε τα δικά του! Κάτι μαγκίτσες από δώ, κάτι έγερνε τον ώμο κατά κεί..
..οι ξένοι όμως που δεν σκαμπάζουν από τέτοια, νόμισαν ότι έπαθε καμιά ψύξη, και του είπαν τώρα που δεν έχει 25ευρω, να πάει να κοιταχτεί σε κανά νοσοκομείο! Μιλάμε για τρελά κέφια..

Μετά, προδότες και Βησιγότθοι, όλοι μαζί, πήγαν στο Μέγαρο να εκπολιτιστούν.
Ακούσανε και Θεοδωράκη, και τρίζανε πια τα κόκκαλα του Μίκη εν ζωή!! Τί αμαρτίες πληρώνει πιά κι αυτός ο άνθρωπος:
Μία τον προτείνει το ΠαΣοΚ για πρόεδρο στην θέση του Ξεπουπούλια!
Την άλλη καπηλεύονται την μουσική του για να δείξουν ότι είναι έλληνες και οι Πηλιογούσηδες!
Έλεος πιά!

Αργότερα πρέπει να πήγαν και για φαγητό, αλλά δεν μας το έδειξαν να μη ζηλέψουμε που έχει πέσει το βιωτικό μας επίπεδο!

Και έφυγαν μετά τ' αφεντικά και έμεινε ο Αντωνάκης να καμαρώνει την Προεδρία του!
Φτού σου, λεβέντη μου!
Αλλά, φτού σου!!

Άντε..
..και του χρόνου σπίτι σου!
Για πάντα..

ο Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Die Presse: «Η περίφημη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ”

*Σχόλιο:Πάντως για την ελιτ των Ελλήνων "επιχειρηματιών" που τρώνε επί δεκαετίες τα φιλέτα του Δημοσίου τομέα, σε όλους τους κλάδους, από την Ύγεία, τον Αθλητισμό, την Παιδεία, τα ΜΜΕ, μέχρι τα Δημόσια έργα, δε βλέπω να μιλάει κανένα μέσο ενημέρωσης. Οι μόνοι που δεν αλλάξανε συνήθειες είναι αυτοί. Τρώνε ακόμα πιο λυσσαλέα και πιο ξεδιάντροπα από πριν. 


Η Ελλάδα είναι το κύριο άρθρο της αυστριακή εφημερίδας Die Presse που απομυθοποιεί, με αφορμή την ελληνική προεδρια της Ε.Ε., την επικρατούσα αντίληψη ότι η χώρα σώθηκε με τη βοήθεια των εταίρων της. 
«Η χώρα δεν έχει διασωθεί, δεν υπήρξε ποτέ διεθνής αλληλεγγύη και δεν γνωρίζουμε αν η όλη υπόθεση θα καταλήξει σε πολιτική καταστροφή» αναφέρει χαρακτηριστικά η αυστριακή εφημερίδα που τιτλοφορεί το άρθρο της «Τι δεν θέλουμε να ξέρουμε για την Ελλάδα». 

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα και αναδημοσιεύει η Ντόιτσε Βέλλε, “η κυρίαρχη άποψη για την Ελλάδα είναι ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι την έχουν σώσει παρέχοντας βοήθεια δισεκατομμυρίων και για αυτό ο ελληνικός λαός πρέπει να υπομείνει σιωπηλά το βάρος των λαθών του παρελθόντος. Αυτό όμως είναι μόνο η επιφάνεια, καθώς αποσιωπάται η πραγματικότητα».

 Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, «η Ελλάδα δεν έχει σωθεί από τη βοήθεια των 240 δισ. ευρώ. Με τα χρήματα αυτά διεσώθησαν μόνο οι διεθνείς τράπεζες, ορισμένες εκ των οποίων θα βρίσκονταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξαιτίας της αδυναμίας της Ελλάδας να αποπληρώσει τα χρέη της. 
Και η εφημερίδα συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι η περίφημη «αλληλεγγύη», την οποία έχει επαινέσει και ο αυστριακός καγκελάριος Φάιμαν, δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνο σε πολύ μικρό βαθμό, με τη μορφή της διαγραφής του ελληνικού χρέους κατά 107 δισ. ευρώ. 
Υπογραμμίζει πάντως ότι “η πηγή του κακού βρίσκεται στην Ελλάδα. Επί δεκαετίες τα δύο μεγάλα κόμματα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εξυπηρετούσαν με κρατικό χρήμα την εκλογική τους πελατεία. Για πολλούς η καταβολή των φόρων δεν θεωρούνταν υποχρέωση, ο δημόσιος τομέας διογκώθηκε, ενώ μια ελίτ δημοσίων υπαλλήλων, που προέκυψε και από τα δύο κόμματα, κέρδισε αδιάντροπα χρήματα από κρατικές συναλλαγές». 
Πηγή: www.lifo.gr

*το σχόλιο είναι αναγνώστη της lifo.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Σκάνδαλο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο !!! Ποιος το είχε αναφέρει στις 28 01 2013 ;;;;


Για ποιους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης-Όλα τα ονόματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εκτέλεση τουλάχιστον δέκα ενταλμάτων σύλληψης, στην έκδοση των οποίων προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν σε υποθέσεις επισφαλών δανείων πάνω από 400 εκατ. ευρώ που είχαν χορηγηθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τα άτομα, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα, βαρύνονται με κατηγορίες για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μάριος Βαρότσης. Μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι Άγγελος Φιλλιπίδης, Κλέων Παπαδόπουλος, (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), ο επιχειρηματίας Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Έλληνας, ο Χ. Σιγανός (πρωην στέλεχος του ΤΤ) και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα τα δάνειά του κ. Κοντομηνά, γιατί έχουν εχέγγυα. Το πρόβλημα αφορά σε μια πιστωτική κάρτα μεταξύ του ΤΤ και εταιρείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real fm 97,8 και ο Γ. Ντουδεσκέας, ο επιχειρηματίας Δ. Κοντομηνάς που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ζητήθηκε από τον ιατροδικαστή να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου εκεί να διαπιστωθεί το πρόβλημα της υγειάς που έχει και για να εκτελεστεί το ένταλμα.

Φιλιππίδης: Θα γυρίσω να δώσω εξηγήσεις

Με παρέμβασή του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 τοποθετήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, σχετικά με την υπόθεση του ΤΤ.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Φιλιππίδης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλειές. «Βεβαίως και θα γυρίσω πίσω, για να δώσω τις εξηγήσεις που αρμόζουν στην ελληνική δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Φιλιππίδης, προσθέτοντας: «Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για έναν μήνα, αλλά πρόκειται ασφαλώς να το επισπεύσω και να έρθω πολύ νωρίτερα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Φιλιππίδης τόνισε: «Θα ήθελα να υπάρχει μία κάμερα στην ανάκρισή μου. Θα ήθελα όλος ο ελληνικός λαός να καταλάβει, να καταλάβουν οι 2.500 υπάλληλοι του ΤΤ οι οποίοι έκαναν έναν τεράστιο αγώνα να φέρουν το ΤΤ πρώτο το 2010 και να βρίσκονται σήμερα υπό απόλυση πως διαχειριστήκαμε αυτή την εξουσία».


Για να θυμηθούμε ότι για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το σκάνδαλο που υπήρχε, είχε δώσει στοιχεία στους Πεπονή και Μουζακίτη, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Δείτε το σχετικό video στις 28 1 2013

Η σύνθεση του άρθρου έγινε από το Διυλιστήριο και το e-nikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Συναγερμός από το λάθος του Μπαρόζο για τριπλές εκλογές το καλοκαίρι !!!

Ο κ. Μπαρόζο αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας το επόμενο χρονικό διάστημα έκανε λόγο για τριπλές εκλογές, κάτι που προκάλεσε συναγερμό, καθώς το καλοκαίρι οι εκλογικές αναμετρήσεις είναι δύο και η τρίτη θα αφορούσε στις εθνικές εκλογές.

Τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων πήραν κυριολεκτικά φωτιά, καθώς προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με συνεργάτες του πρωθυπουργού, προκειμένου να μάθουν εάν ο κ. Μπαρόζο εννοούσε πως θα γίνουν εθνικές εκλογές το καλοκαίρι μαζί με τις ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε ο κ. Μπαρόζο αναφέρθηκε σε τριπλές εκλογές, εννοώντας τις ευρωεκλογές, τις εκλογές για τους δήμους και τις εκλογές για τις περιφέρειες, που ουσιαστικά είναι μία εκλογική αναμέτρηση.

Άλλωστε ο κ. Σαμαράς στην ίδια συνέντευξη τύπου διευκρίνισε πως οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2016 και σημείωσε πως υπάρχει σταθερότητα στην Ευρώπη και θα διατηρηθεί.

"Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν κατά πόσο θέλουν ή δεν θέλουν την Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα αποφασίσουν υπέρ της Ευρώπης. Υπάρχει και η ευρωσκεπτικιστική άποψη, αλλά δεν συμφωνώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ηγέτης του επέλεξαν να μην έλθουν στην σημερινή τελετή. Αυτές οι ιδέες είναι αντιευρωπαϊκές, αντιδυτικές και κατά του ΝΑΤΟ.
Διαβάστε περισσότερα.... »
....