Διυλιστήριο: 03/12/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

TA ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ “ΓΕΡΑΚΙΑ” ΤΗΣ BLACKWATER ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ. ΠΟΥΤΙΝ: ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Ντόνετσκ στη ρωσόφωνη πόλη της Ανατολικής Ουκρανίας έκαναν την εμφάνισή τους μισθοφόροι της εταιρείας Blackwater (νυν Academi), κάτι που αφήνεται μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Βαριά οπλισμένοι άνδρες εμφανίζονται στους δρόμους της πόλης χωρίς διακριτικά τη στιγμή που διαδηλώσεις τουλάχιστον 10.000 ρωσόφωνων βρίσκονταν σε εξέλιξη. Άνδρες χωρίς διακριτικά φαίνεται να τρέχουν τους δρόμους της πόλης και διαδηλωτές φωνάζουν δείχνοντές τους “Blackwater,blackwater”.

Οι άνδρες εικονίζονται να προσπαθούν να εκφοβίσουν τους διαδηλωτές και τρέπονται σε φυγή όταν το πλήθος φωνάζει το όνομα της αμαρτωλής εταιρείας. Ουδείς ασχολείται με το νέο της όνομα. Όλοι γνωρίζουν το παλιό.

Τα δυτικά ΜΜΕ όπως η Daily Mail προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις λέγοντας οτι δεν είναι εφικτό να ταυτοποιηθούν άνδρες χωρίς διακριτικά και ότι ο Β. Πούτιν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αυτό ως αφορμή για να επέμβει στην Ανατ.. Ουκρανία.

Παραδόξως όμως για τους άντρες χωρίς διακριτικά στην Κριμαία που η Ρωσία ισχυρίζεται ότι είναι άνδρες των ρωσόφωνων δυνάμεων αυτοάμυνας, η εφημερίδα παρουσιάζεται απόλυτα σίγουρη ότι πρόκειται για Ρώσους στρατιώτες.

Μέχρι τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες της Academi-Blackwter η όπως αλλιώς θα ονομάζεται στο μέλλον έχουν αναπτυχθεί σε πολλές ρωσόφωνες περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας.

Την εταιρεία μισθοφόρων Blackwater, νυν Academi επιστράτευσε η “κυβέρνηση” της Ουκρανίας για να συλλάβει τους αντικαθεστωτικούς ρωσόφωνους που αντιδρούν στην παράνομη ηγεσία της στις περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας και ειδικότερα στις πόλεις Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ.

Την Πέμπτη, Ουκρανοί αστυνομικοί, δήθεν αστυνομικοί (η γυναίκα του είπε σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Skype σε ρωσικό κανάλι ότι μιλούσαν αγγλικά ενώ και η εμφάνισή ντους δεν θύμιζε σε τίποτα Ουκρανούς αξιωματικούς) συνέλαβαν τον ηγέτη των ρωσόφωνων του Ντόνετσκ, Πάβελ Γκουμπάρεφ, και εκλεγμένο κυβερνήτη από την πλειοψηφία των κτίκων μετά από τις σφοδρές διαδηλώσεις που συντάραξαν την πόλη την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ο ηγέτης των ρωσόφονων μεταφέρθηκε ως όμηρος στο Κίεβο από τους μισθοφόρους ενώ μαζί με δεκάδες άλλους διαδηλωτές, ενώ η νέα κυβέρνηση τοποθέτησε κυβερνήτη της πόλης τον Σεργκέι Ταρούτα, έναν μεγαλοβιομήχανο, ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εκμετάλλευσης ορυχείων του κόσμου, της ISD.

Φαίνεται ότι η “κυβέρνηση” του ΚΙέβου έχει ξεκινήσει τις μπίζνες πολύ γρήγορα…

Οι κάτοικοι της πόλης όμως δεν αποδέχονται τον Ταρούτα και σε απάντηση έστειλαν τους μισθοφόρους της Blackwater να συλλάβουν τον Γκουμπάρεφ ,με αποτέλεσμα να προκληθούν νέες διαδηλώσεις και νέα βίαιη καταστολή τους.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ που έλαβαν πληροφορίες από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, η κυβέρνηση του ΚΙέβου έχου στρατολογήσει καθ’υπόδειξιν της CΙΑ, 1500 μισθοφόρους οι οποίοι φυλάνε τους κυβερνητικούς και αναλαμβάνουν τις δύσκολες αποστολές σύλληψης των ηγετών του πληθυσμύ στα ανατολικά. Ρωσικές πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ξεκαθάρισαν ότι “Αν συλληφθούν ένοπλοι ξένοι στις περιχές που ελέγχονται από τις ρωσικές δυνάμεις ή την αυτόνομη δημοκρατία της Κριμαίας θα εκτελούνται επί τόπου”

Ποιοι είναι

Το όνομά της Blackwater έχει συνδεθεί με την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων παντού στον κόσμο. Η δράση της “απογειώθηκε” στο Ιράκ επί προεδρίας Μπους και των “γερακιών” του Τσέϊνι και Ράμσφελντ. Κατηγορήθηκε για αγριότητες εναντίον πολιτών και δολοφονίες όπου κι αν έδρασε Και έδρασε βγάζοντας τρελά χρήματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα το κυβερνείο του Ντόνετσκ άλλαξε κατοχή πολλές φορές, κυριευόμενο πότε από τους ρωσόφιλους και πότε από παραστρατιωτικούς, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ταρούτα, για να επιβληθεί με τη βία.

Οι άνδρες αυτοί είναι εξοπλισμένοι με Kalashnikov, αλλά και με αμερικανικές αραβίδες Μ-4 ένδειξη ότι πρόκειται για τα “μαύρα σκυλιά” – όπως λέγονται – της Blackwater που ευθύνονται με δεκάδες εγκλήματα σε όλη την υφήλιο για αυτό άλλωστε και αναγκάστηκαν να αλάξουν όνομα.

Η κατάτασταση στην ανατολική Ουκρανία αντί να εκτονώνεται, επιδεινώνεται καθημερινά στις ρωσόφωνες περιοχές και είναι άγνωστο κατά πόσον οι ρωσικές αυτές περιοχές θα αντέξουν ακόμα να ελέγχονται από την “κυβέρνηση” του ΚΙέβου.

)

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/ 
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Για ένα τρύπιο κ@λόχαρτο!..

  

Ένταση επικράτησε προχθές σε μυστική σύσκεψη μεταξύ ''πρωθυπουργού'', αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, και της τρόϊκας.

Στις αιτιάσεις των τροϊκανών ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι εικονική πραγματικότητα κατάλληλη μόνον για παραμύθιασμα ιθαγενών,

..τόσο ο ''πρωθυπουργός'', όσο και ο αντιπρόεδρος αντέδρασαν άσχημα, χτυπώντας το πόδι κάτω και λέγοντας: ''Όχι, έχουμε! Έχουμε! Έχουμε!''.

Τότε οι τροϊκανοί άλλαξαν βιολί, και ρώτησαν τότε ποιά μέρα να περάσουν να το πάρουν, γιατί έχουν κι αυτοί κάτι επείγουσες ανάγκες.

Κι εκεί ήταν πιά που ήρθε η μοιραία ρήξη:

Ο ''πρωθυπουργός'' δήλωσε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα έχει ήδη διατεθεί για προμήθεια κ@λόχαρτου, και ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε γεμίζουν όλες οι κρατικές αποθήκες με τεράστια αποθέματα!

Στην δικαιολογημένη απορία των εκπροσώπων των τοκογλύφων, ο Ψευταράς αγρίεψε:

'' Τί θέλετε; Να γίνουμε Βενεζουέλα; Να σκοτωνόμαστε για ένα κ@λόχαρτο; Δεν θα το επιτρέψω αυτό για τον λαό μου!

Δεν βλέπετε ότι τα έχουμε κάνει παντού σκ@τά;

Δεν βλέπετε ότι όλοι οι υπουργοί έχουν χ@στεί στην μ@λ@κία;

Δεν βλέπετε ότι στο κόμμα του αντιπρόεδρου τρέχουν όλοι σα χ@σμένοι, από δω κι από κεί, μπας και γλυτώσουν απ' την συμφορά που τους έρχεται;

Δεν βλέπετε τον υπουργό (χαρτιού) Υγείας που έχει πάρει σβάρνα τα βοθροκάναλα, προσπαθώντας να ξεσκ@τώσει την κυβέρνηση απ' τις παπαριές που κάνουμε καθημερινά;

Τί θέλετε; Να μείνουμε ασκούπιστοι; Να βρωμίσει όλη η Ευρώπη σκ@τίλα; Αυτό θέλετε; ''


Κι έτσι, μόλις είδαν οι τροϊκανοί τα σκούρα, και τις αγριάδες, είπαν ότι δεν πειράζει, ας κρατήσουμε εμείς το πρωτογενές πλεόνασμα,

..και αυτοί θα αρκεστούν στις συμφωνίες που προήλθαν από τις ''διαπραγματεύσεις'',

..και που προβλέπουν απεριόριστες ομαδικές απολύσεις,

..νέα μέτρα,

..αρχικό μισθό στον Δημόσιο τομέα 580 ευρώ,

..που σε δύο χρόνια θα εναρμονιστεί με αυτόν του Ιδιωτικού τομέα στα 320 ευρώ,

..ανακεφαλαίωση για τις τράπεζες καμιά δεκαριά δις, και βεβαίως,

..νέο μνημόνιο!


Τότε ''πρωθυπουργός'' και αντιπρόεδρος κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με νόημα, και είπαν ευχαριστημένοι:

'' Ευτυχώς!

..τα κ@λόχαρτα τα κρατήσαμε! ''..Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....