Διυλιστήριο: 07/20/15
ροη αναρτησεων

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

VIDEO - Λυμπεράκη (ΠΟΤΑΜΙ) : «Δεν πειράζει να γίνουν πλειστηριασμοί, αρκεί να μην τιναχθεί η συμφωνία»

Αντιγόνη Λυμπεράκη κόρη της αδελφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη MEGA 20/7/2014:

«Ομως θελω να σας πω οτι ολα τα μετρα, ακομα και των πλειστηριασμων, και το ξερω οτι ειναι πολυ αντιδημοφιλες αυτο που λεω.. ειναι πολυ σημαντικοτερο να μη βαλουμε μια βομβα στη συνολικη ομαλη πορεια ή εξομαλυνση της πορειας της χώρας και ολα τα πραγματα, και οι αδικιες και οι σκληροτητες μπορουν να αντιμετωπιστουν εξαιρετικά αποτελεσματικα στην πορεια με αντισταθμιστικα ή ισοδύναμα»

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Καραγκούνη της ΝΔ οτι αν τα είχαν εφαρμόσει ήδη αυτοί αυτά τώρα θα ήμασταν ενδεχομένως σε καλύτερη κατάσταση (!!!)

Αυτή η Νεοφιλελεύθερη κυρία πήρε 11.000 σταυρούς στις εκλογές.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δίωξη – βόμβα για το σκάνδαλο ΤΑΙΠΕΔ – Αρχίζει ο πόλεμος


Ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου κατά τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ για μη επωφελή αξιοποίηση 28 ακινήτων.

Η διώξεις ασκήθηκαν μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Σέβη και Αγγελικής Τριανταφύλλου, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που είχαν υποβάλει δικηγόροι, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, προκειμένου να διερευνηθεί αν η αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ 28 ακινήτων του Δημοσίου μέσω πώλησης και επαναμίσθωσης ήταν επωφελής.

Η δίωξη που ασκήθηκε με βάση τα ευρήματα της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τα οποία η διαδικασία που τηρήθηκε δεν ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου, αφορά:

Α. Το αδίκημα της υπεξαίρεσης με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, το οποίο στρέφεται κατά τριών μελών του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ

Να σημειωθεί ότι με βάση τον καταστατικό νόμο του ΤΑΙΠΕΔ τα μέλη του ΔΣ για πράξεις ή παραλείψεις τους που έχουν την έγκριση του επιστημονικού συμβουλίου κι έχουν περάσει από την κρίση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν έχουν καμία ποινική ή αστική ευθύνη. Έτσι δεν διώκονται για το αδίκημα της απιστίας αλλά μόνο για την υπεξαίρεση.

Β. Το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία με την επιβαρυντική περίσταση του 1608 και με ζημιά που υπερβαίνει τα 580 εκατ. ευρώ, που στρέφεται κατά των μελών του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο φάκελος της δικογραφίας αφορά τα 28 ακίνητα, πέντε κτίρια των υπουργείων Πολιτισμού, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Υγείας και Παιδείας, 13 κτίρια ΔΟY και πέντε κτίρια της Αστυνομίας, που μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό την πώληση και λειτουργική μίσθωση τους (sale-and-lease-back), για 20 χρόνια.

Η συναλλαγή που ελέγχθηκε από τους εισαγγελείς Διαφθοράς ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2014, με ομόφωνη εισήγηση του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων και απόφαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, και αφορά δυο συμβάσεις πώλησης και 28 συμβάσεις επαναμίσθωσης για 20 χρόνια με αντισυμβαλλόμενα μέλη το ελληνικό Δημόσιο και δυο αναδόχους (Eurobank Properties, ΕΘΝΙΚΗ Πανγαία). Το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 261 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το δημόσιο ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλλει ετησίως μισθώματα που για το πρώτο έτος ανέρχονταν σε 25,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο περίπου 200 σελίδων εισαγγελικό πόρισμα αναφέρεται ότι τα μέλη του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων παρότι μπορούσαν, λόγω των γνώσεων και των ικανοτήτων τους, να εισηγηθούν τροποποίηση των όρων της συναλλαγής ώστε η αξιοποίηση της περιουσίας να καταστεί συμφέρουσα για το Δημόσιο, δεν το έπραξαν και ομόφωνα γνωμοδότησαν προς το ΔΣ ότι η διαδικασία που τηρήθηκε ήταν επωφελής. Οι εισαγγελείς εκτιμούν πως η επίμαχη διαδικασία αποδείχτηκε ασύμφορη και απειλούσε ζημιά του ελληνικού δημοσίου ανερχόμενη σε τουλάχιστον 580 εκατομμύρια ευρώ.

Οι δύο εισαγγελείς που ερεύνησαν την υπόθεση αναφέρονται επίσης, σε «επαχθείς μισθωτικούς όρους» που επάγονται ζημία για το ελληνικό Δημόσιο, η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί εκ των προτέρων. Επισημαίνουν, μάλιστα, συγκεκριμένες περιπτώσεις ακινήτων και μισθωμάτων που κατέβαλε το Δημόσιο, όπως συνολικό ποσό των 6,6 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχεί σε μίσθωμα που πλήρωσε το Δημόσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 για τη μίσθωση κενών ή εν μέρει κενών κτιρίων για το κτίριο του Κεράνη και το κτίριο του υπουργείου Υγείας (πρώην Ολυμπιακό κέντρο γραπτού Τύπου). Επισημαίνουν, επίσης, ότι σημειώθηκε σε κάποιες περιπτώσεις υποτίμηση της «εύλογης αξίας των ακινήτων» με αποτέλεσμα τη μείωση του τιμήματος που εισέπραξε το Δημόσιο. Χαρακτηριστικά, στο πόρισμα γίνεται λόγος στις περιπτώσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης και του Γενικού Χημείου του Κράτους, στις οποίες οι εισαγγελείς θεωρούν ότι δεν εκτιμήθηκε η αξία της γης, καθώς απέμενε συντελεστής δόμησης. Κρίνουν, ακόμη, ότι δεν εκτιμήθηκε η μελλοντική υπεραξία των ακινήτων λόγω μεταβολής των χρήσεων γης, όπως στην περίπτωση του υπουργείου Παιδείας.

Η δίωξη στα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αφορά την μη απόδοση τόκων, που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ μετά την είσπραξη του τιμήματος και εντός δέκα ημερών. Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, όφειλαν αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας και την είσπραξη του τιμήματος και το αργότερο μέσα σε δέκα μέρες να πιστώσουν το ποσό στον ειδικό λογαριασμό του δΔημοσίου μαζί με τους αναλογούντες τόκους τους οποίους δεν απέδωσαν.

Η υπόθεση ανατέθηκε στον ανακριτή Διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ερευνήσει και την υπόθεση μη αποδοθέντων τόκων για τη σύμβαση που αφορά το GOLDEN HALL, που φτάνουν τα 361.000 ευρώ. Για την υπόθεση διώκονται μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ για υπεξαίρεση, ωστόσο έχει διαχωριστεί η δικογραφία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ελεγχθεί αν προκύπτουν ενδείξεις για την τέλεση και του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Καταγγελία - «βόμβα» από Λαφαζάνη: Ευρώπη και ΗΠΑ προσπαθούν να μπλοκάρουν τον αγωγό με τη Ρωσία


«Φεύγω, διαφωνώντας με την πολιτική συμφωνία με τους θεσμούς, αλλά θα συνεχίσω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.


«Είναι μία στιγμή δύσκολη για μένα, αλλά η πολιτική έτσι είναι, υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές και πρέπει να δείχνει κανείς αντοχή και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Φεύγω από το υπουργείο με τις καλύτερες αναμνήσεις, φεύγω αλλά συνεχίζω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει το κόμμα μου, ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζω πλήρως την ενότητά του μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων», συνέχισε.

«Φεύγω διαφωνώντας βεβαίως με μία πολιτική συμφωνία που αποφάσισε η κυβέρνηση με τους λεγόμενους θεσμούς. Δεν απογοητεύομαι όμως, θα αγωνιστώ ώστε το νέο μνημόνιο να γίνει μικρή παρένθεση για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε.

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «ηλεκτρική καρέκλα» το υπουργείο, λέγοντας ότι «έχει μεγάλα συμφέροντα απέναντί του που το πολιορκούν και ο Πάνος Σκουρλέτης θα είναι πάνω από αυτά τα συμφέροντα και θα προσβλέπει μόνο στο συμφέρον του ελληνικού λαού».

Μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στη συμφωνία με τη Ρωσία για τον αγωγό φυσικού αερίου, κατήγγειλε πως ασκούνται πιέσεις «ακόμη και αυτήν την ώρα» εναντίον του από την «ευρωπαϊκή και την υπεραντλαντική πλευρά».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στηρίζουμε τα ελληνικά προιόντα : Green cola αντί για coca-cola

Με μια εκστρατεία επικοινωνίας που φέρει τον τίτλο «ξε-cola και διάλεξε ελληνικά», η Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών από την ακριτική Ορεστιάδα επιχειρεί να υψώσει το ανάστημα της στην «πρωταγωνίστρια» Coca Cola, παρασκευάζοντάς την πανομοιότυπη γευστικά, ελληνική Green Cola.

Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές ανατροπές στην αγορά αναψυκτικών, ευνοώντας τις ελληνικές εταιρείες να διεκδικήσουν μεγαλύτερο μερίδιο, έναντι των ξένων πολυεθνικών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (ΕΠΑΠ) να διαθέσει στην αγορά το brand Green Cola, το οποίο αυξάνει ολοένα και περισσότερο την παρουσία του στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αφορμή του νέου εγχειρήματος αποτέλεσε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με την 3Ε, για λογαριασμό της οποίας η ΕΠΑΠ εμφιάλωνε και αποθήκευε για 25 ολόκληρα χρόνια τα προϊόντα της, όπως η Coca Cola, η Sprite, κτλ.

Η Green Cola είναι μια αμιγώς ελληνική cola που εμπλουτίζει τη γνωστή cola με καινοτόμες ιδιότητες όπως η παρουσία φυσικής πηγής καφεΐνης από πράσινους κόκκους καφέ και φυσικών αρωματικών υλών, και η απουσία ζάχαρης, ασπαρτάμης, φωσφορικού οξέος και συντηρητικών.

Μισός αιώνας παράδοσης
Αυτή η επιχειρηματική πρωτοβουλία ανήκει στην ΕΠΑΠ ΑΕ (Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών) της ακριτικής Ορεστιάδας, που ιδρύθηκε το 1959 από μία ομάδα ντόπιων παραγωγών (Στέργιο Αρβανιτίδη, Κωνσταντίνο Αρβανιτίδη, Σταύρο Μπελιά, Χαράλαμπο Χατζηγιάννη και Αθανάσιο Κουτσιμπάνη) και δραστηριοποιείται εδώ και 53 χρόνια στην παραγωγή και εμφιάλωση αναψυκτικών.

Κατά το ξεκίνημα της πορείας της, οι συνθήκες της εποχής λειτούργησαν ενισχυτικά καθώς το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων άρχισε να ανεβαίνει και τα αναψυκτικά αποτελούσαν επιλογή όλων. Αλλά ήταν το πάθος των ιδρυτών και το όραμά τους για ανάπτυξη και πρόοδο που έκανε την ΕΠΑΠ να μεγαλώσει τόσο που να θέλει και κάτι περισσότερο από την αποδοχή και την επιτυχία στην τοπική κοινωνία του Έβρου. Έτσι, σχεδόν 20 χρόνια μετά, το 1980, η ΕΠΑΠ μεταφέρεται σε καινούργιες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ. με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τρία χρόνια μετά αναλαμβάνει την εμφιάλωση των Coca Cola, Fanta, Sprite για λογαριασμό της 3Ε, αγοράζοντας σύγχρονο ψυκτικό μηχάνημα. Η ανάπτυξη συνεχίζεται, και το 1987 η ΕΠΑΠ αναβαθμίζει εκ νέου τον εξοπλισμό της και αναλαμβάνει την αποθήκευση όλων των προϊόντων 3Ε. Ακολουθούν η νέα γραμμή παραγωγής φιαλών (1990), η γραμμή κουτιών αλουμινίου (1998) και η εμφιάλωση των προϊόντων Soda και Tonic με άδεια της Tuborg-Denmark (1999). Η συνεργασία με την 3Ε θα συνεχιστεί για ακόμα 10 χρόνια, με την ΕΠΑΠ να παράγει προϊόντα αποκλειστικά για λογαριασμό της.

Καινοτομία τα φυσικά συστατικά

Τα 20 αυτά χρόνια γέμισαν την ομάδα της ΕΠΑΠ εμπειρίες και τεχνογνωσία. Τα παιδιά των ιδρυτών μεγάλωσαν και κληρονόμησαν το πάθος τους για αναψυκτικά υψηλής ποιότητας, γεύσεις βασισμένες στην παράδοση, αλλά και νέα πρωτοποριακά προϊόντα, που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις. Από το 1988, η νέα ομάδα αποτελούμενη από καταξιωμένους και αφοσιωμένους συνεργάτες, επιστήμονες στον χώρο των τροφίμων, αλλά και ειδικούς στην παραγωγική διαδικασία, βρίσκεται σε συνεχή διαδικασία αναζήτησης νέων συνταγών συνδυάζοντας τη γνώση της επιστήμης με την εμπειρία χρόνων.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα είχε κατά νου τη δημιουργία ενός προϊόντος «ξεχωριστού» και παράλληλα «διαφορετικού» που θα αποκάλυπτε μόνο αν ήταν 100% σίγουρη για το αποτέλεσμα. Έτσι μετά από αρκετούς μήνες, προς έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται η Green Cola, η αγαπημένη γεύση αναψυκτικού, αλλά παρασκευασμένη αποκλειστικά από συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ενδυνάμωση της παρουσίας
Εκτός από την πρωτοποριακή Green Cola, που έχει ήδη κερδίσει θέση σε πολλές αλυσίδες super market και σε πολύ περισσότερες καρδιές καταναλωτών, η ΕΠΑΠ διαθέτει μια πλήρη σειρά αναψυκτικών (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, βυσσινάδα) και mixers (σόδα, τόνικ) με το όνομα Sparky.

Ήδη τα αναψυκτικά της με την επωνυμία Sparky έχουν μπει στα ράφια και είναι περισσότερο γνωστά από την αλυσίδα Carrefour, έχοντας δείξει μια πρόθεση να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Coca Cola και των υπολοίπων αναψυκτικών της. Η γεύση επετεύχθη ύστερα από δοκιμές, σε συνεργασία με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και πλησιάζει στο 99% της γεύσης της κανονικής Coca Cola.

Ωστόσο, με τη Green Cola, θα επιχειρήσουν δυναμικά να ακολουθήσουν το «μοντέλο» της μπίρας Βεργίνα από τη Θράκη, που καταφέρνει και εξορίζει σταδιακά τις μεγάλες πολυεθνικές. Ήδη με τα σήματα Sparky έχει πετύχει ένα μερίδιο της τάξης του 30% στην περιοχή αλλά, οι στόχοι φαίνεται ότι τώρα αναθεωρούνται.

Βλέψεις για Ευρώπη και Μέση Ανατολή
Εκτός από τη συνεργία της με την Carrefour – Μαρινόπουλος, όπου προωθείται η σειρά Sparky, εταιρεία έχει ήδη κλείσει συμφωνίες με αλυσίδες σούπερ μάρκετ (ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης), προωθώντας έτσι την παρουσία της στην κεντρική και νότια Ελλάδα. Ενώ, εκτός συνόρων, η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επαφή με εταιρείες στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, όπου υπάρχει ενδιαφέρον για την Green Cola.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Die Welt:Το 4ο Ράιχ-Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει πλέον την Ευρώπη

Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη, επισημαίνει η εφημερίδα Die Welt, εξηγώντας ότι το μίσος έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Ελλάδας και έχει διαχυθεί σε όλη σχεδόν την ήπειρο.

Όμως μέχρι και πριν από ένα χρόνο η κατάσταση ήταν διαφορετική, εξηγεί η εφημερίδα.

Ο γερμανικός λαός παρουσιαζόταν στον αμερικανικό, τον ιταλικό ακόμη και στον αυστριακό Τύπο ως αυτός που έλυνε προβλήματα, έκανε μακροπρόθεσμα σχέδια, ως το πρότυπο που θα έπρεπε να ακολουθούν όλες οι σύγχρονες χώρες.

Τώρα πια προωθείται η εικόνα του μισητού Γερμανού που δεν διστάζει να υποτάξει μικρά κράτη, ο οποίος αψηφά τις ειρηνευτικές συνθήκες με τον εθνικισμό του και γεμίζει ανυπεράσπιστες οικονομίες με τον στρατιωτικό του εξοπλισμό, εξηγεί η Welt.

Το μίσος για τη Γερμανία έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια της Ελλάδας και έχει εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, παρατηρεί η εφημερίδα.

Στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης γίνεται λόγος για βασανιστές κρατών, για τη μανία της Γερμανίας να υπερισχύσει «όλων». Για μια Ευρώπη την οποία και πάλι η Γερμανία βομβαρδίζει μέχρι να την καταστρέψει και τώρα παρακολουθεί από ψηλά τη θέα. Για το ένστικτο των Γερμανών για παντοδυναμία. Για το τέταρτο Ράιχ.

Στην Πορτογαλία εμφανίζεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως η μεγαλύτερη απειλή για την ήπειρο, πολύ μεγαλύτερη από την τρομοκρατία και τον λαϊκισμό.

Όμως και σε πιο μετριοπαθείς χώρες, επισημαίνει η Welt, έχει αλλάξει σημαντικά ο τόνος, όπως για παράδειγμα στο Βέλγιο. Η φλαμανδική εφημερίδα De Standaard γράφει για τη «Γερμανία και τους 18 νάνους», επισημαίνοντας ότι πλέον δεν πρόκειται «για τη συμπαθητική χώρα της επανένωσης».

Ο Ιταλός κοινωνιολόγος Λέλιο Ντεμικέλις έγραψε σε κείμενό του: «Όπως ο Βίλι Μπραντ κάποτε υποκλίθηκε στη Βαρσοβία, έτσι τώρα αναγκάζει η Μέρκελ τους Έλληνες και τους άλλους Ευρωπαίους να υποκλιθούν στο Βερολίνο».

Οι αφορισμοί αυτοί δεν περιορίζονται γεωγραφικά, σημειώνει η εφημερίδα. Η διαδικτυακή εκστρατεία μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων #BoycottGermany ξεκίνησε από την Ισπανία.

Ακόμη και ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, αν και κάπως πιο διπλωματικά, υιοθετεί ανάλογη ρητορική: η Γερμανία με τις «προκλήσεις» της έπαιξε με τη φήμη της. Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν έκανε λόγο επανειλημμένα για τα «φαντάσματα του παρελθόντος».

Και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι μίλησε για την «αφάνταστη ταπείνωση» των Ελλήνων από τη Γερμανία.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Paul Craig Roberts: "Έλληνες αντιδράστε στο "endgame" της παγκόσμιας ελίτ - Η Ανθρωπότητα εξαρτάται από εσάς"

"Η τύχη της Ανθρωπότητας κρέμεται από την αντίδραση των Ελλήνων στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ" αναφέρει ο πασίγνωστος Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και πρώην υφυπουργός οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρ.Ρήγκαν Paul Craig Roberts.

Με "μελανά" χρώματα περιγράφει το τι περιμένει τους Έλληνες από την υλοποίηση αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας η οποία θα τους αναγκάσει να "εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει"

O Αμερικανός αναλυτής και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, αναφέρεται με άρθρο-κεραυνό στην προδοσία του ελληνικού πολιτικού συστήματος το οποίο παρέδωσε στην σκλαβιά ολόκληρο τον ελληνικό λαό και την χώρα του.

"Δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες", τονίζει στο άρθρο του ο Δρ Paul Craig Roberts, "κατανόησαν τι σημαίνει αυτή η συμφωνία με τη οποία ο πρωθυπουργός τους παρέδωσε την χώρα στην ληστρική Ευρώπη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι πλέον δεν θα τους επιτρέπεται να ζουν σε μια ανεξάρτητη χώρα, ότι πλέον τους έχουν κάνει την μαύρη αποικία των ξένων τραπεζιτικών ομίλων, ότι η χώρα τους είναι μια υποθήκη σε ένα χρέος που πότε δεν θα μπορεί να εξοφληθεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσα σε μια εβδομάδα ανέτρεψε την ελληνική ψήφο και παρέδωσε την χώρα στους ξένους λεηλατητές της με αρχή τον κ Σόιμπλε, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει χέρι στον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.

Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι Έλληνες θα εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει, θα κατάρρευσει το συστήμα κοινωνικής πρόνοιας, η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη καθώς οι επιβαλλόμενες ιδιωτικοποιήσεις θα προσφέρουν σε ξένα χέρια τις μεγάλες οικονομικές μονάδες της χώρας. Αυτό το ελληνικό παράδειγμα θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων χωρών στην Ευρώπη που περιμένουν υπονομευτικά την δική τους καταστροφή.

Το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα έχει αρχίσει με εναρκτήριο λάκτισμα την Ελλάδα και την ελληνική προδοσία από το ελληνικό πολιτικό σύστημα που πρόδωσε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την χώρα και τον ίδιο τον λαό της.

Το παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα αρχίζει. Η θανατηφόρα συμφωνία σε βάρος της Ελλάδας είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες", όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts "και το πιο εντυπωσιακό είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα κρέμεται από την αντίδραση τους στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ.

Από τους Έλληνες έλαχε σήμερα να κρίνεται το μέλλον όλης της ανθρωπότητας!"


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΗΠΑ : Διαβλέπουν "Τέλος στην ηγεμονία της Γερμανίας τα επόμενα 10 χρόνια"

Αποφασισμένος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να "κοντύνει" όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόλο της Γερμανίας στην Ευρώπη, γεγονός που αποδεικνύει το γεωπολιτικό ρόλο του ελληνικού ζητήματος.

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί προς υλοποίηση τα σχέδια του think tank Stratfor το οποίο κάνει λόγο όχι για μια Ευρώπη αλλά για 3 έως 4, της δυτικής, της ανατολικής, των σκανδιναβικών χωρών και των βρετανικών νήσων.

Εκνευρισμένος τόσο με την ανικανότητα της Α.Μέρκελ όσο και και με την επιμονή του Β.Σόιμπλε για Grexit, η Γερμανία «τελειώνει» γιατί έχει αποδειχθεί τόσο στην ελληνική όσο και στην ουκρανική κρίση ανίκανη να διαχειριστεί τα πράγματα, σύμφωνα με τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ μοιράζουν στα 3 την Ευρώπη. Η δυτική υπό γαλλική ηγεμονία, η ανατολική υπό πολωνική και η ανατολική Μεσόγειος – Βαλκάνια υπό Ελληνοϊσραηλινή.

Η διάσπαση της Ευρώπης, μετά την φινλανδική βόμβα, είναι μια πραγματικότητα.

Οι χώρες του νότου, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος (με τις πλάτες των ΗΠΑ) το ένα μέτωπο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση μέτρων της Ελλάδας που ψηφίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου συντάχθηκε από Γάλλους ειδικούς υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ.

Από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί έχουν «ταμπουρωθεί» με τα ξαδέλφια τους, Ολλανδούς και Φινλανδούς και τους συμμάχους τους από την εποχή του Χίτλερ, Σλοβακία και Βαλτικές χώρες.

Οι υπόλοιποι είναι στη μέση, παρακολουθώντας «άφωνοι» τη σύγκρουση από Ελλάδας-Γερμανίας, να γίνεται πλέον Γαλλίας-Γερμανίας και για να είμαστε ειλικρινείς ΗΠΑ-Γερμανίας.

Ο Σόιμπλε δίνει αγώνα για να κρατήσει τη Γερμανία ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε. αφού έχει αντιληφθεί ότι οι Γάλλοι πήραν το "πράσινο φως" από τις ΗΠΑ να «βαρέσουν». Απειλεί την Ελλάδα με Grexit ενώ όλη η παραδοσιακή Δύση έχει συνταχθεί εναντίον του.

Στριμωγμένες στη γωνία οι γερμανικές φυλές και τα υποτελή τους ανατολικοευρωπαϊκά κρατίδια, έβαλαν ένα ναζιστικό κόμμα στη Φινλανδία, που συμμετέχει στην κυβέρνηση, να απειλήσει με πτώση της φινλανδικής κυβέρνησης εάν συμφωνήσει σε βοήθεια της Ελλάδας.

Το αμερικανικό ινστιτούτο Stratfor προσπάθησε να κάνει μια προβολή του κόσμου μας στο μέλλον -δηλαδή, στο 2025.

Μια εκτίμηση η οποία κάνει λόγο για την ύπαρξη όχι μιας Ευρώπης, αλλά… τεσσάρων: της δυτικής, της ανατολικής, των σκανδιναβικών χωρών και των βρετανικών νήσων!

Πρόκειται, πάντα σύμφωνα με τους συντάκτες του Stratfor, για οικονομικές και πολιτικές ζώνες οι οποίες ναι μεν θα διατηρούν δεσμούς μεταξύ τους, ωστόσο αυτοί θα είναι πολύ πιο χαλαροί από ό,τι σήμερα, στο πλαίσιο της Ε.Ε. και της ζώνης του ευρώ.

Κι όλα αυτά, στο πλαίσιο ενός κόσμου ο οποίος, «σε δέκα χρόνια από σήμερα θα είναι ένα πολύ πιο επικίνδυνο μέρος για να ζει κανείς, με την αμερικανική ισχύ να εξασθενεί και άλλες χώρες με εξέχουσα θέση να αντιμετωπίζουν μια περίοδο χάους και αποδυνάμωσης».

Γερμανία σε κρίση, Πολωνία σε άνοδο

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να επιβιώσει, με κάποιο τρόπο, όμως σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο θα κυριαρχούν, πρωτίστως, οι διμερείς ή οι περιορισμένης έκτασης πολυμερείς σχέσεις, οι οποίες δεν θα καλύπτουν ευρύ φάσμα, ενώ δεν θα είναι δεσμευτικές (…) Ορισμένες χώρες είναι πιθανό να διατηρήσουν μια κάποια ιδιότητα μέλους σε μια ριζικά αλλαγμένη Ε.Ε., όμως δεν θα είναι αυτό που θα σφραγίζει την ταυτότητα της Ευρώπης».

Αυτά αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, το Stratfor στην πρόγνωσή του για την επόμενη δεκαετία, σημειώνοντας παράλληλα ότι «δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ευρωπαϊκή ενότητα έμοιαζε να αντιπροσωπεύει μια ιστορική δύναμη την οποία δεν μπορούσε κανείς να ανακόψει».

Φαίνεται, όμως, ότι η κρίση που ξέσπασε το 2008 στον πλανήτη, με την κατάρρευση της αμερικανικής Lehman Brothers, για να συνεχιστεί φτάνοντας να πλήξει τους ίδιους τους πυλώνες της «ευρωπαϊκής ενοποίησης», έχει αλλάξει ριζικά τις ισορροπίες και έχει καταρρίψει μύθους και θέσφατα πολλών δεκαετιών.

Η σημερινή εικόνα μοιάζει να είναι απολύτως προσωρινή και μεταβατική, προς ένα νέο σύστημα ισορροπιών, το οποίο κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει απολύτως πώς θα είναι. Ακόμη και οι ισχυροί και κυρίαρχοι δεν μπορούν να θεωρούν δεδομένη τη θέση τους -με πρώτη και καλύτερη τη Γερμανία.

Όπως σημειώνει, άλλωστε, το αμερικανικό ινστιτούτο, «αναμένουμε ότι η Γερμανία θα αντιμετωπίσει σοβαρές οικονομικές αναταράξεις και ανατροπές μέσα στην επόμενη δεκαετία», καθώς η εξαρτώμενη από τις εξαγωγές οικονομία της είναι η περισσότερο ωφελημένη από την ενιαία αγορά της Ευρώπης, όμως θα είναι και ο μεγάλος χαμένος από την επιδείνωση της κρίσης στην Ευρωζώνη και το εντεινόμενο ρεύμα του Ευρωσκεπτικισμού.

Από την άλλη, οι αναλυτές χαρακτηρίζουν την Πολωνία ως την αναδυόμενη ευρωπαϊκή δύναμη, η οποία «θα βρεθεί στο επίκεντρο της οικονομικής ανάπτυξης, με παράλληλη διεύρυνση της πολιτικής της επιρροής».

Έτσι αιτιολογεί, μάλιστα, η έκθεση το αυξημένο ενδιαφέρον που δείχνουν οι ΗΠΑ όσον αφορά την εμβάθυνση των σχέσεών τους με την Πολωνία, με στόχο την οικοδόμηση μιας στρατηγικής συμμαχίας, ανάλογης με εκείνη η οποία υπάρχει ανάμεσα σε Ουάσιγκτον και Λονδίνο.

Οι ΗΠΑ, μετά και την ανυπακοή που επέδειξαν Μέρκελ-Σόιμπλε καθώς και την τρομαχτική τους επιμονή σε ένα Grexit που μοναδικό σκοπό θα είχε να επιβληθεί το Βερολίνο στα υπόλοιπα κράτη- μέλη, αρχίζουν αντεπίθεση διαρκείας... Άλλωστε δεν ξεχνούν ότι αναγκάστηκαν να κάνουν 8 φορές παρέμβαση σε Μέρκελ-Ολάντ-Τούσκ για να μην συμβεί ένα Grexit που θα έστελνε κατευθείαν την Ελλάδα στην αγκαλιά της Ρωσίας αλλάζοντας ολόκληρο το δυτικό σύστημα ασφαλείας όπως αυτό είχε οικοδομηθεί από το 1945 και μετά...


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Όπως παλιά..

     Το blog δεν ξέρει για σάς, αλλά το ίδιο αισθάνεται μιά βαθιά και άδολη συγκίνηση,
..όπως όταν ξαναβλέπει κανείς παλιό φίλο απ' τον στρατό, ή παλιό συμαθητή, ή ξεχασμένο συγγενή,
..και ανακαλεί στην μνήμη του στιγμές παλιές, καλές, που δεν πίστευε ότι θα έχει την τύχη ξαναζήσει!

Βαθιά συγκινημένο λοιπόν απ' το άκουσμα
παλών αγαπημένων εκφράσεων όπως: ''πρώτη και δεύτερη εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ'', ''αξιολόγηση'', ''προαπαιτούμενα'', ''απελευθέρωση δόσης''(!),
(όπου την δόση την φανταζότανε πάντα σαν μιά αλυσοδεμένη μάνα, κουρελιασμένη και λερή, που περίμενε πώς και πώς να την αφήσουν, να πάει να συναντήσει τα παιδιά της που τριγυρνούσαν στους δρόμους κουρελιασμένα κι αυτά, και πεινασμένα, αποδιωγμένα απ' τους ανθρώπους, να τρώνε ξεροκόματα που ήταν πεταγμένα κάτω από κάποιους φιλεύσπλαχνους φιλόζωους, μα κατά βάθος αισχρούς παιδόφιλους που στο μυαλό τους είχαν άλλα πράγματα!)
..''ελεγκτές των θεσμών'', ''εφαρμοστικοί νόμοι'', και πάει λέγοντας,
..δηλώνει απερίφραστα πως έκανε τραγικό λάθος που νόμισε ότι μπορεί να ζήσει χωρίς μνημόνια και όλα αυτά,
..και ζητά ταπεινά συγγνώμη αν μέσα στην αθωότητά του επηρέασε κάποιους να ψηφίσουν τον Ιανουάριο αντιμνημονιακά κόμματα, και στο δημοψήφισμα ''ΟΧΙ''!

Τώρα συνειδητοποιεί σιγά-σιγά πως ο δρόμος για την ανάπτυξη και την ανάταση της οικονομίας περνά υποχρεωτικά μέσα απ' το πετσόκομα μισθών και συντάξεων, απ' το ξήλωμα του κοινωνικού κράτους, την κατάργηση των κανόνων εργασίας, την κατάσχεση ιδιωτικών περιουσιών, και το ξεπούλημα της κρατικής,
..και όχι απ' την ανασυγκρότηση και τον ορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης,
..ούτε από την πάταξη της φοροδιαφυγής των οικονομικά ισχυρών,
..ούτε απ' το κυνήγι του λαθρεμπορίου, ούτε από ένα σταθερό φορολογικό σύστημα για να μπορούν να προσελκυθούν πραγματικές επενδύσεις,
..ούτε απ' την διαφάνεια των κρατικών επενδύσεων, των συμβάσεων ''εθνικών'' εργολάβων και προμηθευτών,
..ούτε απ' την απύθμενη σπατάλη για την λειτουργία του δημόσιου τομέα, την περικοπή γελοίων επιδομάτων όπως φερ' ειπείν ''επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου'', ή ''επίδομα κλιματιστικού'',
..ούτε βεβαίως από την επαρκή απορρόφηση διαφόρων κοινοτικών προγραμμάτων όπως το ΕΣΠΑ και την απόδοσή τους με κανονικά κριτήρια και όχι με ττην προϋπόθεση του ''ημέτερου λαμόγιου''.

Μετά λοιπόν από την επιφοίτηση αυτή που έλαβε,
..το blog (και εν όψει της ψήφισης του νόμου που θα μας ''εφαρμόσει'' το νέο μνημόνιο) σας καλεί να αναφωνήσουμε:

Πάμε όλοι μαζί!
Όπως παλιά!
Προς τον γκρεμό!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ιστορική παραδοχή Τουρκοκύπριων: Το 1974 τα κύρια θύματα ήταν οι Ελληνοκύπριοι

«Παρά τα όσα πέρασαν οι Τουρκοκύπριοι το 1950 και το 1960, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 1974 έγινε πόλεμος με κύρια θύματα τους Ελληνοκυπρίους», παραδέχθηκε απόψε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης , Μουσταφά Ακιντζί, σε μήνυμά του για την αυριανή επέτειο της τουρκικής εισβολής.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επισήμανε την ανάγκη οι νεότερες γενιές να μοιραστούν τις ευλογίες του νησιού και να έχουν μια καλύτερη ζωή, χωρίς την αβεβαιότητα για το μέλλον.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις ο κ. Ακιντζί σημείωσε ότι στόχος είναι η επίτευξη διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδιακής λύσης, «που να βασίζεται στην πολιτική ισότητα και την ασφάλεια».
Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προσπάθειες για λύση θα έχουν κατάληξη, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, η οποία θα λάβει την έγκριση και των δύο κοινοτήτων σε ταυτόχρονα δημοψηφίσματα.

Στόχος μας, είπε, «είναι να υπάρξει μόνιμη ειρήνη στο νησί χωρίς συμβιβασμούς στο θέμα της ελευθερίας, της ισότητας και της ασφάλειας».

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε ότι με «ιδιαίτερη ικανοποίηση» έχει σημειώσει τα λεχθέντα από τον Μουσταφά Ακιντζί. «Η αναφορά του ότι τα κύρια δεινά τα υπέστησαν το 1974 οι Ελληνοκύπριοι είναι μια αναφορά, αν θέλετε, που δείχνει ανδρεία», τόνισε.

Από την ώρα που παραδεχόμαστε, συνέχισε, ότι διεπράχθησαν λάθη, όχι μόνο από πλευράς Τουρκοκυπρίων, βεβαίως, αλλά και από δικής μας - και η αυτοκριτική δεν είναι κακό- αλλά κυρίως με την τουρκική εισβολή σε βάρος της ελληνοκυπριακής κοινότητας « θέλω να πιστεύω ότι η αναγνώριση αυτή, η διαπίστωση των σφαλμάτων θα μας οδηγήσει σε έναν πιο ουσιαστικό και πιο αποτελεσματικό διάλογο».

Στο μήνυμά του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης έκανε αναφορά στα γεγονότα, που ακολούθησαν την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, λέγοντας ότι επρόκειτο για μια δύσκολη περίοδο για ολόκληρο το νησί καθώς αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Αναφέρθηκε στο πραξικόπημα της χούντας των Αθηνών, το οποίο , είπε, « περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση». Ένα τέτοιο πραξικόπημα θα μπορούσε να αποφευχθεί "μόνο με μια στρατιωτική επιχείρηση", υποστήριξε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, συνέχισε ο κ. Ακιντζί, ότι «ακόμα και εμείς που αναφερόμαστε στην επιχείρηση ως "ειρηνική επιχείρηση", αυτή ήταν πράγματι ένας πόλεμος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πολεμικές συνθήκες ήταν δύσκολες και σκληρές. Κάποιοι έχασαν την ζωή τους και άλλοι έχασαν τους συγγενείς τους, σπίτια χάθηκαν και οικογένειες διασκορπίστηκαν. Επιπλέον, χιλιάδες από εμάς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το τραύμα της προσφυγιάς».

Ο Ακιντζί αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει μια δομή (στα κατεχόμενα), που να μπορεί να σταθεί «στα δικά της πόδια, που να έχει την ικανότητα να κυβερνήσει, να αναπτύξει την οικονομία της και τη δημοκρατία».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σουηδός δημοσιογράφος μετά από επίσκεψη σε κοινωνικό ιατρείο: "Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτά συμβαίνουν σε Ευρωπαϊκή χώρα, παρά μόνο σε χώρες της Αφρικής"


Από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Χθες ξεναγήσαμε έναν Σουηδό δημοσιογράφο στο ιατρείο μας. Μόλις ολοκληρώθηκε η ξενάγηση και απάντησε η εκπρόσωπος μας σε κάθε του ερώτηση, ο δημοσιογράφος είπε την εξής φράση ... "δεν πίστευα ποτέ ότι αυτά συμβαίνουν σε μια Ευρωπαϊκή χώρα παρά μόνο σε χώρες της Αφρικής".

Ο μεταφραστής που είχε μαζί του έμεινε σύξυλος...

Αναρωτιόμαστε, ποιες λοιπόν είναι οι ευθύνες των ΜΜΕ που σκεπάζουν όλα αυτά κάτω από το χαλί; Εμείς στο ΜΚΙΕ αυτό τον αγώνα της ενημέρωσης της δραματικής κατάστασης στην υγεία τον δίνουμε συνεχώς και με κόστος, για να ενημερώσουμε τους πολίτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δεκάδες ξένα ΜΜΕ μας επισκέπτονται κάθε μήνα και τους δίνουμε να καταλάβουν τις πραγματικές επιπτώσεις της λιτότητας στις ζωές όλων μας. Άλλος δρόμος από την ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών δεν υπάρχει ... μόνο όλοι μαζί θα ανατρέψουμε αυτή την άθλια κατάσταση!


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γιατί καίγεται η Ελλάδα ; Οι ''Κουκουβάγιες'' έφτασαν στην Αθήνα

Το Διυλιστήριο λέει : ''....Δεν ξέρουμε αν το άρθρο είναι αληθινό, ή αν πράγματι υπάρχουν κουκουβάγιες, αλλά ξέρουμε ότι σίγουρα πρόκειται για εμπρησμούς. Στην Λακωνία που ξεκίνησε ο χορός των φωτιών, η φωτιά ''πήρε'' στις 4.00 τα ξημερώματα, όπου όπως καταλαβαίνεται δεν είχε ζέστη για να πάρει από κάποιο πεταμένο μπουκάλι, ούτε είχε πρόβλημα η ΔΕΗ . Στην συνέχεια υπάρχει σχετικό video (εδώ) στον Υμηττό όπου οι εστίες ανάβουν ξαφνικά σε διαφορετικά σημεία, την ίδια ακριβώς στιγμή. Γενικά είναι στατιστικά αδύνατο να έχουμε χθες μόνο 79 εστίες σε διαφορετικές περιοχές στην Ελλάδα. Και επειδή το μυαλό μας πάει και σε εργολάβους που θέλουν να κτίσουν, να πούμε ότι όλες οι εστίες, πέρα του Υμηττού, ήταν σε δύσβατες περιοχές έτσι το έργο της κατάσβεσης γινόταν ακόμα δυσκολότερο ......''
20 τέτοιες φυάλες βρέθηκαν διάσπαρτες στην περιοχή μόνο του Υμηττού
Τι είναι οι «κουκουβάγιες» που ζητούν για την Αθήνα;;; Όχι, δεν είναι πουλιά!

Στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιεύθηκε προχθές στην εφημερίδα Daily Telegraph, ένα ΜΗΝΥΜΑ -όχι αγγελία – ζητώντας “να έλθουν “κουκουβάγιες” στην Αθήνα”.
Το μήνυμα, που το αναπαρήγαγε ακόμη και ο Guardian, έλεγε το εξής:
WANDED: Owls to be brought toAthens. (ζητούνται κουκουβάγιες να έλθουν στην Αθήνα)
Τι είναι όμως αυτές οι “κουκουβάγιες” που κάποιοι τις παρουσίασαν με τα αρχαία νομίσματα της θεάς Αθηνάς; Λέτε να έρθουν τρέχοντας τα αρχαία νομίσματα στην Αθήνα;
Το συγκεκριμένο θέμα, θα είδατε πως πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε για να ενημερωθούν οι Έλληνες , αλλά για να ειδοποιηθούν οι “κουκουβάγιες”. Δεν δουλεύουν σαν ομάδα, αλλά σαν «κουκουβάγιες», δηλαδή αθόρυβα και μοναχικά αρπαχτικά της νύχτας.
Πρόκειται λοιπόν για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, που δεν έχουν φυλή, χρώμα και πατρίδα και τους είδαμε σε δράση, που ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014.
Αυτό το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.
Είναι τόσο αισχροί και κυνικοί πλέον οι πολιτικοί δολοφόνοι, που ομολογούν ψυχρά, πως αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των ψυχρών δολοφονιών αθώων πολιτών.
Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημa, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.
Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.
Μιλάω και φωνάζω πολύ καιρό.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.
Δεν θέλουν μόνο μία απλή αναστρέψιμη χρεοκοπία για την Ελλάδα, όπως τις Αργεντινής που ανέκαμψε και επανήλθε Θέλουν τον ακαριαίο και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος.
Θέλουν να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικούς, αλλά ψυχρούς δολοφόνους των λαών.
Το ομολογούν οι ίδιοι κυνικά.

Έρχονται για την Ελλάδα. Δεν το βλέπετε;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Ελλάδα «σβήνει» και εκπέμπει SOS

ΦΕΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ

Η Ελλάδα εκπέμπει... SOS και αν ως Έλληνες δεν το λάβουμε στα σοβαρά, αν η ελληνική κυβέρνηση δεν πράξει άμεσα όσα απαιτούνται για να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα και να επιδοτήσει, ναι, να επιδοτήσει τις ελληνικές οικογένειες να αποκτούν παιδιά, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα.


Η εγκληματική... δράση εκείνων που με οργανωμένο σχέδιο έχουν εδώ και χρόνια ξεκινήσει την προσπάθεια για να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα πολυπληθυσμιακό κέντρο φιλοξενίας, αλλά και μόνιμης κατοικίας μεταναστών, δίχως την ίδια στιγμή να λαμβάνονται μέτρα για την αύξηση του ελληνικού πληθυσμού, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το έθνος μας.

Οι αριθμοί προκαλούν σοκ και μπροστά σε αυτούς απαγορεύεται να κλείνουν τα μάτια, αυτοί που σήμερα έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

Όταν μόνο μέσα σε μια εβδομάδα μπαίνουν στη χώρα μας 28.000 μετανάστες και σε ένα χρόνο, γεννιούνται μόλις 94.134 παιδιά, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής ότι ελληνικό μέλλον σε αυτό τον τόπο δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.

Η Ελλάδα μετατρέπεται από χρόνο σε χρόνο σε χώρα γερόντων. Το 2013 καταγράφηκε φυσική μείωση πληθυσμού κατά 17.660 κατοίκους, αφού οι θάνατοι ήταν και πάλι περισσότεροι από τις γεννήσεις (111.794).

Δυστυχώς, η μνημονιακή πολιτική που με τόση αποφασιστικότητα εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τη χώρα την τελευταία πενταετία δεν προβλέπει καμία απολύτως μέριμνα για την επίλυση αυτού το τεράστιους προβλήματος.

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, αφού ο στόχος του Σόρος και των υπολοίπων τοκογλύφων αυτός είναι, να αποτελούν οι Έλληνες τη μειοψηφία στην ίδια τους την πατρίδα, όταν σε λίγα χρόνια από σήμερα θέσουν σε εφαρμογή και την τελική φάση των βρώμικων σχεδίων τους, αφού ο οικονομικός πόλεμος θα κορυφωθεί όταν πια ξεκινήσει η διαδικασία της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων που βρίσκονται στο υπέδαφός μας.

Εκτός και αν κάποιος πιστεύει ακόμα και σήμερα πως όλα αυτά που ζούμε, συμβαίνουν επειδή ξαφνικά μας έχουν... αγαπήσει οι δανειστές και δεν θέλουν να μας αφήσουν να επιβιώσουμε δίχως να συνθηκολογήσουμε μαζί τους για... αιώνια υποταγή, μέχρι να «ρουφήξουν» και το τελευταίο βαρέλι πετρελαίου ή φυσικού αερίου.

Ο ελληνικός λαός επιβάλλεται άμεσα να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και η ελληνική κυβέρνηση να νομοθετήσει για την παροχή των προνομίων εκείνων που απαιτούνται ώστε να λυθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Με την ίδια ευκολία που ήρθε στη Βουλή και έγινε νόμος του κράτος το θέμα της ιθαγένειας παιδιών από οικογένειας μεταναστών που γεννιούνται στην πατρίδα μας, θα πρέπει άμεσα να δούμε ποιο είναι το πλάνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις οικογένειας των Ελλήνων που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά δεν τους το επιτρέπουν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Πάνος Καμμένος είναι αυτός που θα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα, καθώς και το πρόβλημα γνωρίζει καλά, αλλά και το κόμμα του έχει την υποχρέωση να αναλάβει την πρωτοβουλία, η οποία είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ.

Το Newsbomb.gr θα ξεκινήσει άμεσα την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να υποχρεωθεί η ελληνική κυβέρνηση να περάσει και ένα νόμο από το μνημονιακό κοινοβούλιο, υπέρ της πατρίδας και της επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Μπακογιάννη : Ο Σόιμπλε είναι φιλέλλην ....

Απολαύστε την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που μας είχε πει ότι αν δεν βγεί το κόμμα της δεν θα ξανασχοληθεί με την πολιτική, παρόλο αυτά κατέβηκε σαν πρώτη επικρατείας με την ΝΔ και σήμερα έρχεται να μας πει ότι Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ !!!

Απολαύστε την στο παρακάτω videoΠηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....