Διυλιστήριο: 10/09/15
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Τι δουλειά είχε ο Γιάννος στην Pictet Bank της Γενεύης;


Η Pictet είναι η Ελβετική τράπεζα – πλυντήριο για επιφανείς πελάτες από όλο τον κόσμο. Θεωρείται η μανούλα του Private Banking, ξέρετε αυτό που το έχουμε δει στην Ελλάδα να ανθίζει με μπουμπούκια όπως ο Όσβαλντ και ο Λυγινός. Οι μπροστινοί τραπεζίτες που διαχειρίζονται δις μαύρου χρήματος (και πολιτικού) από το πλιάτσικο του Ελληνικού λαού. Αργότερα μάθαμε και για άλλους διακεκριμένους «διαχειριστές κεφαλαίων» όπως ο Παπασταύρου (και οι άλλοι εννιά, που λέει και ο Σαμαράς).
Η τράπεζα Pictet λοιπόν έχει και αυτή μία εξειδίκευση. Να κρύβει τους πραγματικούς κατόχους των λογαριασμών. Όπως στην HSBC φαινόντουσαν μπροστά οι Παπασταύρου, στην BNP οι Λυγινοί και οι Όσβαλντ (αλήθεια, με τα 5 εκατομμύρια του Θέμου που βρισκόμαστε;), έτσι και στην Pictet μόνο ο προσωπικός τραπεζίτης ξέρει τον πραγματικό δικαιούχο των λογαριασμών. Γι’ αυτόν τον λόγο, η τράπεζα διαθέτει υποκαταστήματα στο Λουξεμβούργο (για φορολογικό ξέπλυμα), στην Σιγκαπούρη (για ασφαλή απόκρυψη των δικαιούχων), στο Nassau και αλλού.
Εκεί λοιπόν, στο private banking φέρεται να εμφανίστηκε ο κύριος Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος παρά το ότι βρέθηκε να έχει οικογενειακό μαύρο λογαριασμό στην Ελβετία, δεν έχει πρόβλημα να βγαίνει από την χώρα για να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του.
Όπως ο εκλεκτός δικηγόρος του συστήματος Σαμαρά, Ασημάκης Ασημακόπουλος που ενώ κατηγορείται για υπεξαίρεση σε μαύρο λογαριασμό της Ελβετίας, δεν του επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από την χώρα! Μπορεί δηλαδή ανενόχλητος να τακτοποιεί τους όποιους «ανοιχτούς λογαριασμούς» έχει στο εξωτερικό.
Ο κύριος Παπαντωνίου λοιπόν, παρότι διερευνάται για μία σειρά σκανδάλων, κυκλοφορεί ελεύθερος εντός και εκτός Ελλάδος. Θα υπενθυμίσουμε στους αρμόδιους φορείς ότι η διατήρηση μαύρου λογαριασμού, όπως τεκμηριώθηκε και στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου, καθιστά το έγκλημα συνεχές, δεν παραγράφεται και δεν καλύπτεται από τον επαίσχυντο νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε άμεσα κινήσεις.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ψηφοφόρε πες αλεύρι!..

    Η ψήφος σου σε γυρεύει!
Και δεν θάβρεις και περίπτερο ν' αγοράσεις τσιγάρο να παν' τα φαρμάκια παρακάτω.
Τα κλεισε η ''πρώτη φορά προς τα ΄κεί'' , τα κατάργησε με το Πολυνομοσχέδιο, προς όφελος των σούπερ μάρκετ, που αν είναι μάλιστα ''ευρωπαϊκών'' συμφερόντων ακόμα καλύτερα!
Θα πληρώσεις την
ηλιθιότητά σου πολύ ακριβά,
..με εξοντωτικούς φόρους, με την υγεία σου, με την περιουσία σου, με τα παιδιά σου μετανάστες ή άνεργους να περιμένουν το δικό σου χαρτζιλίκι.

Κι εσύ ''επαναστάτη'' της αποχής και του καναπέ, θα πληρώσεις πολύ ακριβά την ψήφο των άλλων.
Θα πληρώσεις την γελοία σου αφέλεια να πιστεύεις τους καναλάρχες όταν σου έλεγαν πως το σύστημα τρέμει(!) την αποχή, και πώς τάχα αν η αποχή φτάσει πάνω από ένα ορισμένο ποσοστό, βάσει Συντάγματος(!!) οι εκλογές θα θεωρούνταν άκυρες(!!!).
Ποιό Σύνταγμα; Τί Σύνταγμα;
Αυτοί το Σύνταγμα τόχουν για να σκουπίζουν τον κ@λο τους.
Πίστεψες εσύ, ότι θα ακύρωναν κάποιες εκλογές; Είσαι τόσο γελοία αφελής, ή σκέτα γελοίος;

Όσο για τ' άλλα τα εμπριμέ πως εσύ δεν θα τους νομιμοποιήσεις τάχα με την συμμετοχή σου, να πας να τα πείς όταν θα σου στέλνουν τα ραβασάκια της εφορίας, τα κατασχετήρια του μισθού σου, την κατάσχεση του σπιτιού σου.
Να πας να τους πεις ότι ''ξερετε, εγώ δεν σας νομιμοποίησα μα την συμμετοχή μου, και άρα δεν θα μου κόψετε τον μισθό, δεν θα μου κατάσχετε το σπίτι''!
Γελοιότητες, ηλιθιότητες και αφέλειες που παρασέρνουν όλους μας στον όλεθρο.

Τράβα τώρα ψηφοφόρε να διαμαρτυρηθείς (πού άραγε;),
..που ως τις 15 Οκτωβρίου θα σου γ@μήσουν την ζωή ''μ' έναν νόμο, μ' ένα άρθρο''!
Η ζωή εν τάφω μ' ένα άρθρο! Κάνει και ομοιοκαταληξία!

''Ψηφίστε ζώα!'' που έλεγε κάποτε και ο καινούργιος σχιζοφρενής που βάλατε στην Βουλή.
Αυτόν άραγε γιατί τον βάλατε στην Βουλή;
Για να τον επιβραβεύσετε για τις δηλώσεις του μετά το δημοψήφισμα,
..πως: '' Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας, ή λυσσασμένο σκυλί, ή λιγούρι που ζηλεύει τους ευπόρους'';
Δεν σας έφτανε που πήγατε και ψηφίσατε υπέρ των μνημονίων; Έπρεπε και να αυτογελοιοποιηθείτε κιόλας;

Ψηφοφόρε, εικόνα σου είναι η Βουλή και σου μοιάζει.
Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά.
Και έτσι πρέπει!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στοιχεία -σοκ: Φαντάσματα 404 οργανισμοί στο Δημόσιο

Σε καθεστώς αδιαφάνειας και με άγνωστο αριθμό εργαζομένων εξακολουθούν να λειτουργούν 404 οργανισμοί και φορείς του ευρύτερου δημοσίου.

Οι παρεμβάσεις στο μισθολόγιο του Δημοσίου αλλά και η δημιουργία της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφεραν να σταματήσουν φαινόμενα αυθαιρεσίας στις απολαβές σε συγκεκριμένες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», συνολικά 404 φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα δεν έχουν απογραφεί, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει η κεντρική διοίκηση τον αριθμό των εργαζομένων τους αλλά και το σύνολο των αποδοχών τους.

Η μη απογραφή των 404 ΝΠΙΔ εμπεριέχει στοιχεία παρατυπίας, καθώς στο παρελθόν έχουν τεθεί αυστηρά χρονοδιαγράμματα για την καταγραφή τους, τα οποία έχουν παραβιάσει οι διοικήσεις, ενώ παράλληλα δεν πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών όπως ισχύει για το σύνολο των υπαλλήλων του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστός ούτε ο αριθμός των εργαζομένων ούτε το ύψος των αποδοχών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των αποδοχών του συνόλου των υπαλλήλων στο Δημόσιο αποτελεί μνημονιακή δέσμευση της χώρας από το 2011.

Πηγή: Έθνος

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Μαύρα σύννεφα» πάνω από τη Γερμανία ! Τραντάζεται η οικονομία της

Η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης αρχίζει να χάνει την ..υπεροψία της. Τα οικονομικά στοιχεία της Γερμανίας δείχνουν ότι η ευρωστία της και η ανάπτυξη που είχε σημειώσει επί τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα, μάλλον αποτελούν παρελθόν.
Χωρίς να έχουν αποτυπωθεί ακόμα οι επιπτώσεις από το σκάνδαλο με τη VW, έναν γερμανικό κολοσσό που συνεισφέρει στο ΑΕΠ και στις εξαγωγές της χώρας, μια σειρά οικονομικών στοιχείων είναι μάλλον ανησυχητικά για τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε που κουνούσαν – για καιρό – το δάχτυλο στην υπόλοιπη Ευρώπη και κυρίως στις χώρες της περιφέρειας. Την ίδια ώρα, η Deutsche Bank υπό το βάρος των προστίμων είναι έτοιμη να ανακοινώσει ζημίες 6,2 δις μόνο για το τρίτο τρίμηνο.

Σήμερα, η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως οι γερμανικές εξαγωγές κατέγραψαν τη μεγαλύτερη πτώση (σε όγκο) από τις αρχές του 2009, ενώ στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2012 κινήθηκαν και οι εισαγωγές. Οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 5,2% στα 97,7 δισ. ευρώ σε μηνιαία βάση και οι εισαγωγές κατά 3,1% στα 78,2 δις ευρώ, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη μηνιαία πτώση από τον Νοέμβριο του 2012.
Χθες η Γερμανία ανακοίνωσε απρόσμενη πτώση της βιομηχανικής παραγωγής της τον Αύγουστο κατά 1,2% σε μηνιαία βάση. Χθες, ανακοινώθηκε απρόσμενη πτώση και στις βιομηχανικές παραγγελίες. Μείωση 1,1% τον Αύγουστο σημείωσε και η παραγωγή στον μεταποιητικό τομέα. Πτωτικά κινήθηκαν επίσης οι κατασκευές και η παραγωγή στον τομέα της ενέργειας. Χειρότερα του αναμενόμενου ήταν τα στοιχεία και για τις λιανικές πωλήσεις, που σε μηνιαία βάση μειώθηκαν κατά 0,4% τον Αύγουστο
Κάποια από τα στοιχεία αποδίδονται στη θερινή περίοδο που παραδοσιακά δίνουν χαμηλότερες επιδόσεις.
Η ζήτηση όμως, στο εξωτερικό παρουσιάζεται μειωμένη, κυρίως στην Κίνα (σημαντικότατος εμπορικός εταίρος) και στις αναδυόμενες αγορές. Μόνο προς την Κίνα οι εξαγωγές της Γερμανίας αγγίζουν τα 100 δις ευρώ.
Πέραν αυτών όμως, δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα και η επίπτωση από το σκάνδαλο της Volkswagen. Οι βιομηχανικές παραγγελίες μειώθηκαν κατά 1,8% τον Αύγουστο.
Ο γερμανικός κολοσσός απειλείται με πρόστιμο έως και 18 δις δολάρια μόνο από τις ΗΠΑ, ενώ για το τρίτο τρίμηνο του έτους βάζει στην «άκρη» 6 δις ευρώ για αποζημιώσεις. Επισήμως, έχει παραδεχθεί από το παράνομο λογισμικό έχει τοποθετηθεί σε 11 εκατ. οχήματα παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 8 εκατ. στην Ευρώπη. Αναλυτές θεωρούν πως ο αριθμός θα αυξηθεί κατακόρυφα.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αντιστοιχούσε το 2014 στο 17,9% των εξαγωγών της Γερμανίας (συνολικά οι εξαγωγές της χώρας φτάνουν το 1,1 τρις). Επίσης, ένας στους πέντε εργαζομένους της χώρας ανήκει στον γερμανικό όμιλο.
Και δεν είναι μόνο αυτά: η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανία, Deutsche Bank, αναμένεται να ανακοινώσει ζημιές 6,2 δις ευρώ μόνο για το τρίτο τρίμηνο του 2015, υπό το βάρος των προστίμων που έχουν επιβληθεί στην τράπεζα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Έλληνας οφθαλμίατρος διορθώνει χωρίς λέιζερ μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό !Τέλος δεν έχουν τα επιτεύγματα των Ελλήνων οφθαλμιάτρων, οι οποίοι σε δύσκολες εποχές δοξάζουν διεθνώς την πατρίδα μας.

O χειρουργός-οφθαλμίατρος δρ Αναστάσιος Κανελλόπουλος, καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δημιούργησε μεταξύ των άλλων επιτευγμάτων του μια πρωτοποριακή μέθοδο διόρθωσης των διαθλαστικών παθήσεων (δηλαδή της μέτριας μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού) χωρίς καν τη χρήση λέιζερ!

Πρόκειται για τη λεγόμενη «τεχνική διασύνδεσης κολλαγόνου» η οποία πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικής συσκευής και αφορά τη θεραπεία της διαθλαστικής πάθησης με ενστάλαξη σταγόνων ριβοφλαβίνης (της γνωστής μας βιταμίνης Β2) στο πάσχον μάτι για 10 λεπτά, ενώ ακολουθεί έκθεση του υπό θεραπεία ματιού σε ειδικό φως.

Οπως εξηγεί ο ειδικός, η μη επεμβατική διαδικασία έχει μεγάλα οφέλη για τους ασθενείς, καθώς ελαχιστοποιείται ο μετεγχειρητικός πόνος και η ταλαιπωρία (της κλασικής παρέμβασης), με συνέπεια να επιτυγχάνεται ταχύτατη ανάρρωση.
Η μέθοδος που «γεννήθηκε» από την ομάδα του δρα Κανελλόπουλου, σε συνεργασία με το Cliveland Clinic Foundation, ξεκίνησε να εφαρμόζεται από το 2014 στην Ελλάδα και πέρασε στη διεθνή κλινική ρουτίνα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

SOS για τις ΜΕΘ: Δεν επιτρέπει ο νόμος, την ανανέωση των συμβάσεων - Με 120 λιγότερες κλίνες πλέον το ΕΣΥ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας και κλείνουν πολλά κρεβάτια ΜΕΘ, αναφέρει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, μετά το έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ με το οποίο ενημερώνονται επισήμως οι ενδιαφερόμενοι μέσω της Διοίκησης των νοσοκομείων που υπηρετούν, ότι δεν προβλέπεται καμία διαδικασία ανανέωσης σύμφωνα με τα οριζόμενα εκ του νόμου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά πάνω στο θέμα ο Πρόεδρος της ΕΝΕ Δημήτρης Σκουτέλης «Είναι ντροπή σήμερα να παζαρεύουμε την επαναπρόσληψη 170 συμβασιούχων συναδέλφων, την ώρα που πεθαίνουν συνάνθρωποί μας στο δρόμο γιατί δεν υπάρχει μια κενή κλίνη σε ΜΕΘ. Τις επόμενες μέρες το πρόβλημα θα ενταθεί ».

Σύμφωνα με δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΕΝΕ Αριστείδη Δάγλα «Με 120 λιγότερες κλίνες ΜΕΘ θα λειτουργούν τα ελληνικά νοσοκομεία. Η άμεση πρόσληψη νοσηλευτών καθίσταται αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Η ΕΝΕ διεκδικεί από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ενσκήψει πάνω από το συγκεκριμένο θέμα και να προβεί σε άμεσες ενέργειες. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα που ζητάει άμεσα την επίλυσή του.

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Νταισεμπλούμ για το ελληνικό χρέος :''υπάρχει συμφωνία η ετήσια εξυπηρέτηση του χρέους να φτάσει στο 15% του ΑΕΠ''

Τότε θα καταγραφούν τα πρώτα χρηματοδοτικά εμπόδια λέει ο επικεφαλής του Eurogroup - Υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία η ετήσια εξυπηρέτηση του χρέους να φτάσει στο 15% του ΑΕΠ - Ανοιχτό το πότε και πώς θα γίνει η παρέμβαση.

Την ευθεία σύνδεση της απομείωσης του ελληνικού χρέους με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο νέο πρόγραμμα της Ελλάδας επιφύλασσε από βήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Λίμα του Περού η Κριστίν Λαγκάρντ, αυξάνοντας τις πιέσεις στο Βερολίνο και τον ESM για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος της βιωσιμότητας του χρέους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στο Eurogroup της 5ης Οκτωβρίου είχε επιχειρήσει να παραπέμψει στις καλένδες τη συζήτηση για το χρέος, σημειώνοντας ότι οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν με το ΔΝΤ εν ευθέτω χρόνω.

Η απάντηση στον Σόιμπλε ήρθε από μία ερώτηση που απευθύνθηκε στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία η επικεφαλής του Ταμείου επανέλαβε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο καθώς η θέση του Ταμείου για την διατηρησιμότητα του χρέους δεν έχει μεταβληθεί από τον περασμένο Ιούλιο οπότε και δημοσίευσε την τελευταία Έκθεση βιωσιμότητας.

Υπογράμμισε ότι το ΔΝΤ είναι πρόθυμο να συνδράμει την Ελλάδα μετά από το σχετικό αίτημα που έχει υποβάλλει η κυβέρνηση της χώρας, θέτοντας ωστόσο δύο βασικές προϋποθέσεις.

Το πρώτο σκέλος αφορά την υιοθέτηση και ψήφιση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, προσθέτοντας ότι θα πρέπει η χώρα να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό αλλά και στο μέτωπο της τραπεζικής διακυβέρνησης.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την βιωσιμότητα του χρέους, καθώς πρέπει να αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες που θα επαναφέρουν το Χρέος της χώρας σε τροχιά βιωσιμότητας.

Στον απόηχο των θετικών για την Ελλάδα δηλώσεων για το χρέος, αλλά και στη σκιά της προοπτικής επιπρόσθετων μέτρων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Κατρούγκαλος συναντώνται σήμερα με την επικεφαλής του ΔΝΤ, με ανοιχτά ζητήματα, τα οποία θα τεθούν επί τάπητος τη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού, τα εργασιακά και το μείζον θέμα της βιωσιμότητας του χρέους.
Σήκωσε το γάντι ο Ντάισελμπλουμ σε ρόλο Σόιμπλε

Η απάντηση στην Κριστίν Λαγκάρντ ήρθε διά στόματος του επικεφαλής του Eurogroup και δορυφόρου του Σόιμπλε, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος αναγωνρίζοντας μεν το υπαρκτό του ζητήματος του χρέους, έφτασε να παραπέμψει εμμέσως πλην σαφώς της όποιες αποφάσεις σε βάθος... δεκαπενταετίας. «Οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωζώνης συμφωνούν ότι η ελάφρυνση χρέους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω της τοποθέτησης του ορίου της ετήσιας εξυπηρέτησης του χρέους μάξιμουμ στο 15% του ΑΕΠ» σημείωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν «εν ευθέτω χρόνω και αφού η Αθήνα πληροί κάποιες προϋποθέσεις και έχει ολοκληρώσει την πρώτη αξιολόγηση».

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Reuters ο Ντάισελμπλουμ μετά τις δηλώσεις Λαγκάρντ, υπογράμμισε ότι (οι πιστωτές) «θα πρέπει να έχουμε μια κοινή βάση για τα σενάρια εφαρμογής της ελάφρυνσης του χρέους.Ποιες είναι πραγματικές προσμονές σε ένα κανονικό σενάριο; Ή διαφορετικά σε ένα αντίθετο σενάριο όσον αφορά την ανάπτυξη ή τον πληθωρισμό; κ.ο.κ.».

Ο Ντάισελμπλουμ ωστόσο σημείωσε ότι «ίσως να μην ήταν η καλύτερη λύση μία πλήρης και πρόωρη μείωση του χρέους», ενώ εξηγώντας τόνισε πως«θα εξετάσουμε αν υπάρχουν "κορυφές" στις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας τα επόμενα 30 χρόνια. Η ανάλυση του ESM έχει δείξει ότι τα πρώτα χρηματοδοτικά εμπόδια μπορεί να καταγραφούν σε 15 χρόνια. Οπότε αν αυτά είναι τα δεδομένα θα ήταν παράξενο να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε από τώρα - είναι πολύ μακριά».
Σιγουριά Σαπέν για τη συμμετοχή του ΔΝΤ

Τη βεβαιότητά του ότι το Ταμείο θα μετέχει κανονικά στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα υπογράμμισε στον απόηχο της «βόμβας» Λαγκάρντ, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν. «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι δεδομένο, αλλά δεν έχω αμφιβολία ότι το ΔΝΤ, που συμμετέχει σήμερα, θα συμμετέχει και αύριο» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «το ΔΝΤ ήταν εκεί τη στιγμή των διαπραγματεύσεων για τη συμφωνία του Ιουλίου, το ΔΝΤ είναι παρόν στην αξιολόγηση της κατάστασης το ΔΝΤ κάνει προτάσεις σήμερα».


http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....