Διυλιστήριο: 05/11/17
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Οι ''στάρ'' τρολλ προς εξυπηρέτηση της Νέας Δημοκρατίας


Βρήκαμε τις «ψεύτικες» γυναίκες της δεξιάς στην Ελλάδα.

Ζούμε στην εποχή των social media και είναι γνωστό ότι όλα τα κόμματα προσπαθούν να αποκτήσουν ένθερμους διαδικτυακούς υποστηρικτές που θα τους κάνουν like, follow, share και όλα τα συναφή. Φαίνεται ότι σε αυτό τον τομέα η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ευλογημένο κόμμα. Κι αυτό γιατί το Twitter βρύθει από εξέχουσες προσωπικότητες που στηρίζουν παθιασμένα τη γαλάζια παράταξη στο κοινωνικό δίκτυο.  Αλλά μήπως δεν είναι αληθινές ; Μήπως είναι πληρωμένοι δημοσιογράφοι όπως είπε τελευταία ο Νάσος Αθανασίου (ΕΔΩ), όπου λόγω της ομολογουμένης ομορφιά τους, προσπαθούν να προσελκύσουν το φιλεθεάμων κοινό και έμμεσα να περάσουν να ιδέες τους ;
Για να εξετάσουμε τα παρακάτω μοντέλα ...

1. Μαρία Συροπούλου ή Αμερικανίδα πορνοστάρ Madelyn Marie

Το πιο τρανό παράδειγμα είναι η «Μαρία Συροπούλου», που από τον λογαριασμό της στο Twitter καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είναι σκληρή νεοδημοκράτισσα. Στους λίγους χρήστες που ακολουθεί, οι περισσότεροι είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως δείχνει το παρακάτω screenshot από τον λογαριασμό της αλλά και οι αναρτήσεις της :



Τι άλλο μπορεί να θέλει ένα κόμμα εκτός από νέους και όμορφους χρήστες όπως η Μαρία, που στηρίζουν καθημερινά τους εκπροσώπους του στα κοινωνικά δίκτυα; Εμάς αυτό μας φάνηκε πολύ συγκινητικό και είπαμε να ψάξουμε τι άλλο έχει κάνει η Μαρία Συροπούλου στη ζωή της. Βάλαμε την φωτογραφία της στο Google Image και το αποτέλεσμα ήταν πέρα από κάθε φαντασία:

Είναι δυνατόν η Μαρία Συροπούλου να είναι η Αμερικανίδα πορνοστάρ Madelyn Marie, της οποίας τα ομολογουμένως υψηλού επιπέδου βίντεο απολαμβάνουν 72 εκατομμύρια προβολές στο Pornhub; Συνεχίσαμε την ενδελεχή έρευνα και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για το νέο εθνικό κεφάλαιο της χώρας:

Η Madelyn Marie, η οποία γεμίζει τα στήθη μας με εθνική υπερηφάνεια εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική δεξιά στα διεθνή πορνογραφικά fora (το «έξω πάμε καλά» πήγε σε άλλο level), δείχνει να έχει τεράστια αδυναμία στον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, τον οποίο κάνει retweet με μανία.

1. «Stevh Kontopoulou» και η «Dalia Papadimitriou» ή αλλιώς Antonia Iacobescu

Δύο ακόμα ένθερμες «νεοδημοκράτισσες» είναι η «Stevh Kontopoulou» και η «Dalia Papadimitriou».

Αναρτήσεις από Stevh Kontopoulou


και μερικά retweet 


Και της Dalia Papadimitriou 

Και μερικά retweet της Dalias

Οι κυρίες στους δύο παραπάνω λογαριασμούς δεν είναι δίδυμες αδελφές. Μετά από αναζήτηση των φωτογραφιών στο Google Images, καταλάβαμε ότι οι φωτογραφίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο προφίλ, τυχαίνει να ανήκουν στην Antonia Iacobescu, Ρουμάνα τραγουδίστρια και μοντέλο. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον πραγματικό λογαριασμό της στο Twitter.



4. «Χαρά Κάσσιου» ή αλλιώς Maria Doroshina

Πολύ δυνατή στη στήριξη της Νέα Δημοκρατίας μέσω Twitter είναι και η «Χαρά Κάσσιου»

και μερικά retweet 
Πήραμε τη φωτογραφία του παραπάνω λογαριασμού και την πετάξαμε στο Google Images. Βρήκαμε ότι η φωτογραφία δεν ανήκει σε καμία Χαρά, αλλά στο fitness modelκαι αστέρι του Instagram Maria Doroshina. Εδώ μπορείτε να δείτε τον πραγματικό λογαριασμό της στο Twitter, εδώ τον πραγματικό λογαριασμό της στο Instagram και εδώ φωτογραφίες της στο Imgur.

Φωτογραφία από το «ψεύτικο» προφίλ:


Φωτογραφία από το επίσημο προφίλ της Maria Doroshina στο Instagram:



5. «Λία Γεωργίου» ή αλλιώς Daniela Lanio



Αυτούς που ακολουθεί 



Και ο πραγματικός λογαριασμός 


6. Kate Papatheodorou ή αλλιώς Silje Norendal

Φανατική νεοδημοκράτισσα όπως και οι άλλες 



Με προτίμηση στον Βασίλη Κικίλια 


Το πραγματικό όνομα της κυρίας με το κόκκινο κρασί στο χέρι είναι Silje Norendal και είναι Νορβηγή snowboarder. Εδώ μπορείτε να δείτε το πραγματικό προφίλ της στο Twitter. Η φωτογραφία του προφίλ «Kate Papatheodorou» φαίνεται ότι πάρθηκε κατευθείαν από τον επίσημο λογαριασμό της αθλήτριας στο Instagram.

Πηγή www.vice.com

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΕΓΓΡΑΦΑ - Ο αδελφός του Βαρβιτσιώτη εκπρόσωπος FUND που θα αγοράσει τα κόκκινα δάνεια


Mε σχετικό κοινό δελτίο τύπου που εκδώσανε χθες οι τράπεζες EUROBANK & ALPHA BANK ετοιμάζονται να πουλήσουν τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια σε ένα εταιρικό σχήμα που περιλαμβάνει την γνωστή επενδυτική εταιρεία Pillarstone την KKR Finance και με την τραπεζική κάλυψη της Ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων και τις ευλογίες της ΤτΕ. Με έκπληξη όμως είδαμε στο εν λόγω δελτίο πως εκπρόσωπος του εν λόγω εταιρικού σχήματος στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Θωμά Βαρβιτσιώτη αδερφό του γνωστού Βουλευτή της ΝΔ..

Την ώρα που η Ν.Δ. έδωσε αρνητική ψήφο στις διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου αναφορικά με τα «κόκκινα» δάνεια, παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις και διαρροές των προηγούμενων εβδομάδων, η V+O των Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιου συμπεριέλαβε στο πελατολόγιο της την KKR Credit, την οποία και εκπροσωπεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο επενδυτικό fund που έχει ενδιαφερθεί για την εξαγορά «κόκκινων» δανείων από τις τράπεζες, το οποίο πριν από λίγες ημέρες συνέστησε ένα σχήμα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα με την Alpha Bank και τη Eurobank. Με το deal αυτό, το δίδυμο εισέρχεται σε μια αγορά που θα παραμείνει στο επενδυτικό προσκήνιο την επόμενη διετία. Κι όλα αυτά παρά την κάμψη του τελευταίου χρόνου, σε σχέση με την περίοδο Σαμαρά, οπότε οι Βαρβιτσιώτης-Ολύμπιος σάρωναν προκλητικά τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ωστόσο, το πλέον σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με το πολιτικό και ηθικό ζήτημα που προκύπτει για τη Ν.Δ., και δη για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (εκ των πλέον σημαντικών στελεχών του συστήματος Μητσοτάκη) για το γεγονός ότι ο αδελφός του κάνει business σε ένα μέτωπο που αποδοκιμάστηκε κοινοβουλευτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Φυσικά, δεν θα πρέπει να λησμονεί κανείς και τις «σχέσεις αίματος» του Γιάννη Ολύμπιου με τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου υπήρξε εξ απορρήτων συνεργάτης. Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται, αν αναλογιστεί κανείς πως ρόλο-κλειδί στην προσέγγιση της V+O με την KKR Credit, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιξε ο τραπεζίτης Ανθιμος Θωμόπουλος, ο οποίος είχε προσπαθήσει να φέρει σε επαφή το εν λόγω fund με την Τράπεζα Πειραιώς.

Την ώρα που οι πολιτικοί αλήτες δεξιοί και αριστεροί υπογράφουν μνημόνια και καταστρέφουν την χώρα οι ίδιοι και τα σόγια τους κάνουν business πάνω στο κουφάρι της χώρας και ετοιμάζονται να πετάξουν στο δρόμο τους Ελληνες πολίτες...Μετά την εταιρεία PQH ιδιοκτησίας αδερφού τσακαλώτου που θα αναλάβει και αυτή το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων σήμερα αποκαλύπτουμε τις business των δεξιών αλητήριων...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





https://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Προσαγωγή Ψυχάρη, Αλογοσκούφη και Μεϊμαράκη για την «θηριώδη» προμήθεια μαχητικών Eurofighter



Την προσαγωγή του Σταύρου Ψυχάρη και των πρώην Υπουργών Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη για να καταθέσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2017 στο πλαίσιο ποινικής υπόθεσης που αφορά θέματα σχετικά με τις πιέσεις που ασκούντο στα μέσα της δεκαετίας του 2000 για «θηριώδη» προμήθεια μαχητικών Eurofigher, διέταξε σήμερα το ΣΤ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.

Πως έφτασε η υπόθεση στο Δικαστήριο;

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, τον Ιούλιο του 2006 άσκησε αγωγή κατα των αείμνηστων, πλέον, δημοσιογράφων Αριστέας Μπουγάτσου και Χάρη Μπότσαρη, με την οποία ζητούσε από κάθε εναγόμενο δημοσιογράφο το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αποζημίωση για αναφορές τους σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με «ενδιαφέρον» του για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών τέταρτης γενιάς. Το πρωτοδικείο απέρριψε την αγωγή του κατα των δύο δημοσιογράφων και τον καταδίκασε να τους καταβάλει δικαστικά έξοδα ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ. Ο κ. Ψυχάρης άσκησε έφεση και, λίγο πριν την συζήτησή της, ο δημοσιογράφος . Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος, ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ στο Υπουργείο Οικονομικών την επίμαχη περίοδο, κατέθεσε ένορκα σε συμβολαιογράφο σχετικά με ερώτηση που είχε απευθύνει στον τότε υπουργό Οικονομικών για τις πιέσεις που ασκούντο τότε για την αγορά Eurofighters αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Ψυχάρης, παρότι η Αριστέα Μπουγάτσου απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2013, επέμεινε στη συζήτηση της έφεσής του κατα του Χάρη Μπότσαρη και των κληρονόμων της Αριστέας Μπουγάτσου, δηλαδή κατα της υπέργηρης μητέρας της και της αδελφής της. Δύο ημέρες μετά τη συζήτηση της έφεσής του, το Μάρτιο του 2013, ο τότε Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο ιδιώτης, πλέον, Γιώργος Αλογοσκούφης, προσήλθαν σε συμβολαιογραφείο για να καταθέσουν ένορκα προς υπεράσπιστη του «εκδότη και όχι επιχειρηματία» κ. Ψυχάρη ώστε να υποστηρίξουν την συζήτηση της έφεσής του. Ο κ. Ψυχάρης, ο οποίος με τη χρήση των δύο αυτών ένορκων βεβαιώσεων πέτυχε το Εφετείο να του επιδικάσει αποζημίωση 10.000 ευρώ, στο πλαίσιο της νομικής του στρατηγικής, την επομένη κιόλας της λήψης των ένορκων βεβαιώσεων και πριν κλείσει ο φάκελλος για το δικαστήριο, κατέθεσε μήνυση κατα του Δημήτρη Παπαδοκωστόπουλου και του Χάρη Μπότσαρη για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα. .

Στη σημερινή δικάσιμο, στην οποία ο κ. Ψυχάρης παραστάθηκε μέσω δικηγόρου , ο Χάρης Οικονομόπουλος - συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου και δικηγόρος των Αριστέας Μπουγάτσου και Χάρη Μπότσαρη - αρνήθηκε τη συζήτηση χωρίς μάρτυρες κατηγορίας και ζήτησε από το δικαστήριο την βίαιη προσαγωγή του μηνυτή και των μαρτύρων του ώστε να υποστούν τη βάσανο της εξέτασής τους σχετικά με τα όσα ο κ. Ψυχάρης καταλόγιζε προς τους δημοσιογράφους και οι πρώην υπουργοί κατέθεσαν. Αν και ο κ. Αλογοσκούφης δεν παραστάθηκε, ο κ. Μεϊμαράκης, μέσω συνεργάτη του δικηγόρου του δήλωσε αδυναμία παράστασης λόγω κοινοβουλευτικών του υποχρεώσεων.

Η συνέχεια θα δοθεί στην αίθουσα του ΣΤ Τριμελούς Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στις 15 Δεκεμβρίου όπου οι κ.κ. Ψυχάρης, Μεϊμαράκης και Αλογοσκούφης αναμένεται να καταθέσουν και να απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τους θέσει το δικαστήριο.

Πηγή documentonews

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....