Διυλιστήριο: 05/26/14
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Νενιχάσαμεν!..

    Είναι πλέον επίσημο!
Από τους μισούς συμπατριώτες μας που ψήφισαν (50% αποχή), το 30% που το έριξαν στην ΝΔ και στην Ελιά κι ένα ακόμα 6% του Ποταμιού, δηλαδή συνολικά 36%,
..πρόκειται επιεικώς για ηλίθιους!
Κι επειδή κανείς δεν εγγυάται ότι στο υπόλοιπο 50% τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μιλάμε για ένα 36% επί του γενικού πληθυσμού.
Συμπέρασμα: απελπισία!

Το νυσταλέο σήμερα blog, είδε το πρώτο φως της ανατολής αναρωτώμενο και τραβόντας τα μαλλιά του ήδη ξυρισμένου του κρανίου, αν αξίζει τον κόπο και η φαιά ουσία που ξοδεύει το ίδιο και όλοι όσοι προσπαθούν να γεμίσουν με κάτι άλλο εκτός από σκ@τά το ερημωμένο εσωτερικό του κεφαλιού 36% των συμπολιτών μας!

Φοβάται ότι δεν αξίζει!
Παρ' όλα αυτά, κι επειδή το blog είναι απολύτως ξεροκέφαλο, δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω!
Αφού ευχηθεί στους πλέον υπέργηρους αυτού του 36%, με το καλό ''γι αλλού'' και καλά σαράντα,
..αφού καταραστεί το υπόλοιπο του 36% να τους βρεί ό,τι χειρότερο στην οικονομική τους ζωή, να γίνουν άνεργοι, να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, να τους περικοπούν οι μισθοί και να πεινάσουν,
..θα συνεχίσει τον χαβά του μέχρι τελικής πτώσεως της κυβέρνησης των δωσιλόγων,
..εν γνώσει του ότι είναι σαν να προσπαθεί να γκρεμίσει τοίχο με το κεφάλι!

Ψυχραιμότερες αποτιμήσεις των αποτελεσμάτων από αύριο!..

Υ.Γ. Το blog θα ευλογήσει τα γένια του υπενθυμίζοντας ότι σε ανύποπτο χρόνο είχε πεί πως το ΠαΣοΚ και οι πασόκοι είναι σαν τα φίδια: αν δεν τους πατήσεις στο κεφάλι κάπου θα βρουν να τρυπώσουν και να περιμένουν να δαγκώσουν κράτος και κοινωνία με το φαρμακερό τους δηλητήριο. Προς το παρόν έχουν τρυπώσει στην Ελιά. Έχουμε 8% ανθρώπινα φίδια ανάμεσά μας!..



Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....