Διυλιστήριο: 06/04/19
ροη αναρτησεων

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

VIDEO - Κυριάκος Μητσοτάκης: «Γιατί να μην απολυθούν εκπαιδευτικοί; Δεν κατάλαβα; »



Μπορεί προεκλογικά να προσπαθούν να καλύψουν τις ίδιες τους τις θέσεις, να βάζουν άλλους να μιλούν για χάρη τους (Ξαφά, Στουρνάρα), να ενδύονται προβιά ή να προσπαθούν να μπαλώσουν ό,τι είπαν(Βρούτσης), αλλά τα έχουν πει τόσες φορές!

Είτε πρόκειται για το πενθήμερο, είτε για το οκτάωρο, είτε για τους μισθούς και τις συντάξεις, είτε για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της Παιδείας…

Δεν δήλωναν μέχρι πρόσφατα ανερυθρίαστα πως ήθελαν μείωση των συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου;

Για να μην μιλήσουμε για την φαεινή ιδέα του Κυριάκου Μητσοτάκη να νοικιάσουν τα νοσοκομεία μηχανήματα από ιδιώτες και να δώσει το κράτος τους δημόσιους υπαλλήλους για τον χειρισμό τους!

Τώρα πώς θα γίνει αυτό με τις αποχωρίσεις /προσλήψεις στο δημόσιο σε ποσοστό 5/1, μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ξέρει, αν το ξέρει…

Εξάλλου, πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ακούσει το παράπονο απολυμένου σχολικού φύλακα μετά την ομιλία του στο 7ο συνέδριο…

«Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;», είχε πει τότε.

Στο βίντεο ωστόσο που ακολουθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή του με εκπαιδευτικούς, το 2014 εξανίσταται και λέει: «Γιατί να μην απολυθούν και εκπαιδευτικοί;»

Και όταν οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν και του λένε πως τους εκπαιδευτικούς τους χρειαζόμαστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει με ερώτηση, εννοώντας πως δεν τους χρειαζόμαστε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Υ.Γ. Σημειώνεται πως τον Ιούλιο του 2013, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο τότε υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αποφάσισαν την κατάργηση 46 ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και την απόλυση 2500 χιλιάδων εκπαιδευτικών.




Πηγή netakias.com

https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....