Διυλιστήριο: 07/18/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Πάντα επιπλέουν οι φελλοί ..... Αιμίλιος Λιάτσος !!! Από την μνημονιακή ΕΡΤ στο αντιμνημονιακό KONTRA !!!

Για να θυμηθούμε ποιος είναι ο Αιμίλιος Λιάτσος και ποιες είναι οι ''αβάντες'' που έκανε στην μνημονιακή κυβέρνηση και συγκεκριμένα στην ΝΔ.

Πριν τις διπλές εκλογές του 2012, Μάιο και Ιούνιο, ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή & 13».

Κατά το κρίσιμο διάστημα της προεκλογικής μάχης η «Παρασκευή & 13» και ειδικά την περίοδο της πρώτης με δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, ξεκίνησε πρωτοσέλιδες επιθέσεις σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Ελένης Τζούλη. Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε αναδημοσίευση των άρθρων στα φιλικά προς την μνημονιακή κυβέρνηση μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Αυτοί ήταν μερικοί από τους πρωτοσέλιδους τίτλους της εφημερίδας.
«ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ»,
«Π. Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ», 
«Κέρδισε 1 δισ. δρχ στη Σοφοκλέους», 
«κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος», 
«Η σύζυγος Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών».

Η κυρία Έλενα Τζούλη Καμμένου προχώρησε σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε περίπτωση που χρησιμοποιήσει ξανά το όνομά της. Μετά την παραβίαση της απόφασης ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος βγάζοντας τις απαραίτητες φωτογραφίες για δημοσιοποίηση της υπόθεσης και κατά τις ελευθερίας του τύπου. Φυσικό όλα τα megaλα κανάλια να ''παίζουν'' την υπόθεση και να χτυπούν ασταμάτητα τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εμφανίζοντας τον Πάνο Καμμένο ως φασίστα, ψεκασμένο, και αναδημοσιεύοντας συνεχώς τα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής και 13. Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και η εκδίκασή της θα γίνονταν φυσικά μετά τις εκλογές. Το αποτέλεσμα ήταν ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν ένα ποσοστό του 11% στις πρώτες εκλογές, στις δεύτερες να φτάσουν το 7% και να ενισχυθεί με αυτό το τρόπο το κόμμα της ΝΔ και η κυβέρνηση του μνημονίου.

Αμέσως μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2012, η μνημονιακή κυβέρνηση θέλοντας να αναγνωρίσει τον ρόλο που έπαιξαν οι κινήσεις του Αιμίλιου Λιάτσου προεκλογικά στην εκλογή της συγκυβέρνησης των προδοτών, τον διορίζει Γενικό Διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ. 
Κατά την διάρκεια της θητείας του, λύνεται εξωδικαστικά, η υπόθεση, με τον Αιμίλιο Λιάτσο να ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τον Πάνο Καμμένο. 
Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις τα megaλα κανάλια δεν δημοσιοποίησαν την έκβαση αυτής της υπόθεσης.
Παρέμεινε στην θέση αυτή έως το οριστικό κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση των δοσιλόγων και θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί στο κατά πόσο συνέβαλε στο κλείσιμο της κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.

Και σήμερα ...... μετά από όλα αυτά, εμφανίζεται τώρα ως αντιμνημονιακός, δίνοντας του πάλι, λόγο και βήμα το αντιμνημονιακό κανάλι kontra channel. Και εμείς τώρα αναρωτιόμαστε, ΓΙΑΤΙ ; Μήπως πέτυχε ως λασπολόγος ; Μήπως έκανε το λειτούργημα του δημοσιογράφου σωστά ; Μήπως πέτυχε ως γενικός διευθυντής της ΕΡΤ; Ή μήπως είδε την πτώση της κυβέρνησης και θέλει τώρα να μας εμφανιστεί ως αντικειμενικός δημοσιογράφος;
Πιστεύουμε πως η διεύθυνση του kontra channel και ο Μάκης Κουρής έκανε ένα τρομερό λάθος. Πρέπει επιτέλους, όλοι αυτοί που έπαιξαν το ρόλο τους το λιγότερο είναι να οδηγηθούν σπίτι τους. Ποιος πραγματικά θα πιστέψει τα λεγόμενα του δήθεν αντιμνημονιακού δημοσιογράφου. Σε αυτή την κατάσταση που είμαστε δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Αλλά και όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που μετέδιδαν ψευδείς ειδήσεις. Εμείς θα τον παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε.  

http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Φχαριστηθήκαμε ενημέρωση!..

    Κι αφού επί μιάμισυ ώρα χθες ενημερωθήκαμε επιμελώς για το αδαμάντινο τού χαρακτήρος τού ειδικού φρουρού, που πάλεψε σώμα με σώμα με τον συλληφθέντα τρομοκράτη,
..από συγγενείς, φίλους, τον νεοκόρο που έσβηνε τις λαμπάδες στην εκκλησία που βαφτίστηκε, κι απ' τον μανάβη στου οποίου το πεζοδρόμιο έπαιζε μπάλα μικρός ο εν λόγω φρουρός,
..αφού ακούσαμε και μάθαμε απ' έξω κατά λέξη, την συνομιλία που είχε μαζί του ο ''πρωθυπουργός'' απ' τις Βρυξέλλες, για να τον ευχαριστήσει για την δράση του ως σωστού και συνεπούς πραιτωριανού,

..η ενημέρωση των ελλήνων ολοκληρώθηκε με φωτογραφίες απ' την Μύκονο που αποκάλυπταν τις ατέλειες των κορμιών των πρωϊνατζούδων τηλεπαρουσιαστριών και των μεσημεριανάδων μαϊντανών,
..καθώς και με τις τσιριμόνιες του καιρού, που ενώ όταν είναι στα κέφια του ''φτιάχνει παπάδες'', όταν έχει τα διαόλια του δαιμονίζεται, και δαιμονίζει και 'μάς!

Μετά,
..τ' αφεντικά των καναλιών και των εφημερίδων, ικανοποιημένα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες, στην χώρα, αλλά προπαντός στον συρφετό των κυβερνητικών δωσιλόγων,
..πήγαν να τα βρούν με τις τράπεζες στις οποίες χρωστάνε πάνω από 400 μύρια ευρώ,
..να ''κουρευτούν'' γύρω στα 300 από αυτά, ώστε να μπορέσουν να δανειστούν κι άλλα,
..για να συνεχίσουν το εθνοσωτήριο έργο τους,
..ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ !
Και αυτήν την είδηση δεν πρόκειται να την ακούσουμε ποτέ, κι από κανένα μνημονιακό κανάλι.

Με ανοιχτά τα κυβερνητικά-καθεστωτικά κανάλια, ή έστω με ανοιχτές και συντονισμένες τις τηλεοράσεις μας σε αυτά, ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!
Τα κανάλια και οι ιδιοκτήτες τους ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
Κι όπως εκείνα τα πραγματικά τανκς εκείνης της ''αθώας'' (σε σύγκριση με την σημερινή) χούντας, αντιμετωπίζονταν μόνον με δολιοφθορά,
..έτσι και τούτα τα τανκς της ''ενημέρωσης'' και της μνημονιακής προπαγάνδας, είναι ευαίσθητα, σταματιούνται μόνον με ''δολιοφθορά'':

Την ''δολιοφθορά'' του τηλεκοντρόλ μας,
..και του κουμπιού που κλείνει την τηλεόραση!..Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....