Διυλιστήριο: 11/09/14
ροη αναρτησεων

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ραγκούσης: «Ο Βενιζέλος «έχτισε» καριέρα χαρίζοντας δις στον ΠΑΟΚ!»

Βόμβες… Σε μια από τις σκληρότερες επιθέσεις στον Ευάγγελο Βενιζέλο προχώρησε σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης, βγάζοντας σημαντικά άπλυτα του αντιπροέδρου και υπουργού εξωτερικών στη φόρα!

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Αθήνα 984) είπε μεταξύ άλλων πως ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «…χάριζε τότε δισεκατομμύρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ, για να χτίσει την πολιτική του καριέρα…».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, μίλησε για παρωδία! «…Εγώ δεν μπορώ να δώσω μέλλον σε κάτι, το οποίο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ως παρωδία. Δεν είναι δυνατόν να φεύγουν στελέχη από ένα κόμμα, όπως είχε γίνει με τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Μόσιαλο και να επιστρέφουν στο κόμμα από το οποίο έφυγαν και το κόμμα αυτό να ισχυρίζεται ότι με αυτούς τους δύο κάνει κάτι άλλο από αυτό που είχε ήδη. Αυτά δεν γίνονται. Προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών σε τέτοιο βαθμό, που η αντίδραση των πολιτών είναι τόσο ακραία απέναντι στο σημερινό ΠαΣοΚ… Ποια Δημοκρατική Παράταξη; Αυτό είναι ένα μικρό ΠαΣοΚ, το οποίο, εξαιτίας των επιλογών που έχει κάνει η ηγεσία του τα τελευταία χρόνια, είναι εξαιρετικά εκτεθειμένο, πολιτικά και ηθικά, στην συνείδηση του ελληνικού λαού, ξεκινώντας από το ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ…».

Και κατέληξε: «Εγώ, αυτή την στιγμή, μέσα από το σημερινό ΠαΣοΚ, δυστυχώς δεν βλέπω αντίδραση. Κάτι που θεωρώ ολέθριο λάθος για όσους, τουλάχιστον κατά καιρούς, ψελλίζουν κάποιους ισχυρισμούς περί διαφωνίας γι” αυτό που συμβαίνει μέσα στο ΠαΣοΚ. Διότι αυτό που συμβαίνει μέσα στο ΠαΣοΚ κυριολεκτικά αγγίζει τα όρια του πολιτικού τέλους μιας ολόκληρης παράταξης…».

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Διαδηλωτές αποζημίωσαν ιδιοκτήτη ΙΧ που κάηκε στα επεισόδια στις Βρυξέλλες

Η φωτογραφία ενός μικρού, πορτοκαλί Peugeot 106, το οποίο καταστράφηκε και πυρπολήθηκε από μια ομάδα «ταραξιών» κατά τη μεγάλη διαδήλωση κατά της λιτότητας στις Βρυξέλλες, έκανε την Πέμπτη τον γύρο των βελγικών και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης του, ένας ηλεκτρολόγος, πληροφορήθηκε κατάπληκτος ότι θα «αποζημιωθεί» για τη ζημιά που υπέστη χάρη στην αλληλεγγύη των χρηστών του διαδικτύου.

Συγκινημένος από τη «συμφορά» του Αμπντεσλάμ Γκαραφί ο Μπρούνο Ντιλέν, ένας νεαρός από την Αμβέρσα που ειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, έκανε έκκληση σήμερα το πρωί μέσω ενός ιστοτόπου συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) να συγκεντρωθούν χρήματα για τον άτυχο ηλεκτρολόγο.

«Ο Γκαραφί είναι ηλεκτρολόγος και χρειάζεται το αυτοκίνητό του για να δουλέψει. Ας φροντίσουμε να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα ώστε ο Αμπντεσλάμ και η οικογένειά του να συνεχίσουν να συμβάλουν στην κοινωνία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι μια μειονότητα θα καταστρέφει ζωές και θα ωθεί την πόλωση στα άκρα», εξήγησε ο Ντιλέν, ζητώντας από τους χρήστες να κάνουν δωρεές για να συγκεντρωθεί το ποσό των 2.000 ευρώ.

Μέσα σε επτά ώρες ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι που μάζεψαν πάνω από 14.500 ευρώ, μέσω του ιστοτόπου gofundme.com.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις δωρεές σας. Ξεπεράσαμε τον αρχικό στόχο και θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε κι άλλους ανθρώπους», σχολίασε ο Ντιλέν.

Ο ίδιος ο Γκαραφί αιφνιδιάστηκε ευχάριστα με την είδηση αυτή. «Δεν ήξερα απολύτως τίποτα. Άλλωστε, ειλικρινά, ακόμη δεν το πιστεύω», είπε στην εφημερίδα La Derniere Heure.

Σύμφωνα με τις βελγικές αρχές, μερικές εκατοντάδες ταραχοποιοί πυρπόλησαν 11 οχήματα και προκάλεσαν ζημιές σε άλλα 60 στο περιθώριο της διαδήλωσης στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι. Τα επεισόδια καταδικάστηκαν από τα συνδικάτα που είχαν οργανώσει την κινητοποίηση ενώ ο δήμαρχος των Βρυξελλών τα απέδωσε σε «χούλιγκαν και σε ακροδεξιούς που ήθελαν να καταστρέψουν την πόλη».

Διαβάστε περισσότερα.... »
....