Διυλιστήριο: 04/08/15
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Στην Ελλάδα της πείνας και του κρύου ... μας διαφημίσουν οι νταβατζήδες της "ενημέρωσης" την κρουαζιέρα της ανωμαλίας και της παρτούζας.

Πλήρες γκλαμουράτο αφιέρωμα, δηλαδή κανονική προώθηση, από το δελτίο "ειδήσεων" του ΑΝΤ1 ... για ...τις παρτούζες εν πλώ. "Νέα Μόδα" στο ανώμαλο μυαλό των δημοσιοκάφρων ...την οποία παρουσιάζουν με φυσιολογικότητα κι όλο χαρά...στις 9 το βράδυ.

Έχουν εντολή να εκπορνεύσουν την κοινωνία , να κάνουν τους ανθρώπους σαν τα μούτρα τους. Άντρες και γυναίκες ...πόρνοι και πόρνες όπως ακριβώς συμβαίνει στους κύκλους τους όπου όλοι έχουν πάει με όλους για να εξασφαλιστεί ότι κανένας δεν θα μιλήσει για κανέναν..


Στην Ελλάδα της πείνας και του κρύου ...είναι υποχρεωτικό να μας διαφημίσουν οι νταβατζήδες της "ενημέρωσης" την κρουαζιέρα της ανωμαλίας και της παρτούζας ως κάτι αποδεκτό, μοδάτο κι ενδιαφέρον.
Κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε οπωσδήποτε...
Έμμεσα περνάει και το σαφές μήνυμα ότι το σεξ πρέπει να διαχωρίζεται από τη γνωριμία, τη σχέση, την εκτίμηση, το συναίσθημα, τον γάμο κλπ

Ούτε δευτερόλεπτο δεν πάει χαμένο χωρίς να προωθήσουν τη βλακεία, την ανωμαλία και την ατζέντα της Νέας Τάξης.

Δεν αξίζει καθόλου να ξοδεύουμε ρεύμα ανοίγοντας την τηλεόραση , το ισχυρότερο εργαλείο χειραγώγησης του ανθρώπου από τους ανωμαλους του συστήματος της εξουσίας.

Κι όπως βλέπετε το μενού των "ειδήσεων" της Νέας Τάξης θα σερβιριστεί υποχρεωτικά απ' όλα τα ΜΜΕ ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα μείνει ούτε ένας νους αμόλυντος.

Σ.Σ.
www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Όλα τα ''spot'' για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου

Όλα τα χρόνια του μνημονίου, οι συντελεστές του μπλογκ με σθένος υποστηρίζαμε την σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου, και τώρα θέλοντας να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή της Ελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητοι 'Ελληνες σας παρουσιάζουμε τα τρία spot που παρουσιάζει η Ελληνική Βουλή θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες και να δείξει τις προθέσεις της σε τρίτους .....

ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ - ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟ

Δείτε το spot 1  Δείτε το spot 2
Δείτε το spot 3
http://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

NASA: Οι εξωγήινοι απέχουν από τη γη... 10 χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ


Ο γαλαξίας μας αποτελείται από διακόσια εκατομμύρια πλανήτες που μοιάζουν με τον δικό μας, τόνισε σε ομιλία της, στην Ουάσιγκτον, η επικεφαλής επιστήμονας της NASA, Ellen Stofan, η οποία δήλωσε ότι δεν γεννάται θέμα, αν οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν εξωγήινους, αλλά αυτό θεωρείται δεδομένο.

Η ίδια υποστήριξε ότι οι επιστήμονες της NASA γνωρίζουν καλά πού να ψάξουν για στοιχεία εξωγήινης ζωής σε άλλους πλανήτες, πώς να ψάξουν και επιπλέον διαθέτουν και την απαραίτητη τεχνολογία. Με αυτά τα δεδομένα η Stofan θεωρεί ότι μέσα στα επόμενα δέκα με είκοσι χρόνια θα έχουμε σίγουρα ανακαλύψει εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες του γαλαξία μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την Stofan, o Jeffery Newmark, διευθυντής Ηλιοφυσικής στη NASA, πρόσθεσε ότι: «Δεν συζητάμε για το αν θα ανακαλύψουμε εξωγήινους, αλλά για το πότε θα τους ανακαλύψουμε», ενώ η Stofan πρόσθεσε να μην περιμένουμε να βρούμε «μικρά πράσινα ανθρωπάκια, αλλά θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για μονοκύτταρους οργανισμούς».

Ο Jim Green, διευθυντής πλανητικής επιστήμης στη NASA, δήλωσε ότι σε μια πρόσφατη μελέτη της ατμόσφαιρας του Άρη βρέθηκε ότι το 50% στο βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη είχε κάποτε ωκεανούς με βάθος πάνω από 1.500 μέτρα. Η ίδια μελέτη αποκάλυψε ότι στον «κόκκινο» πλανήτη υπήρξε νερό για διάστημα περισσότερο από 1.200 εκατομμύρια χρόνια!

Οι επιστήμονες με την χρήση του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble έχουν αποκτήσει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι το φεγγάρι του πλανήτη Δία, ο Γανυμήδης, έχει αλμυρό νερό και υπόγειους ωκεανούς, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να βρίσκονται ανάμεσα σε δύο στρώματα πάγου. Αυτά τα ευρήματα σε συνδυασμό με τα πλούσια μεταλλικά στοιχεία που υπάρχουν στο φεγγάρι του Κρόνου, τον Εγκέλαδο, συνηγορούν ότι τα συστατικά για την διαμόρφωση ζωής, όπως εμείς την γνωρίζουμε, υπάρχουν και σε άλλους πλανήτες.

Δείτε το βίντεο:Πηγή βίντεο: NASA
Πηγή: nbcnews.com

 http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΙΝΤΕΟ - Η ατζέντα της συνάντησης του Τσίπρα με τον Πούτιν- Τι δήλωσαν και τι αλλάζει στις Ελληνορωσικές σχέσεις


Για τις ελληνορωσικές σχέσεις, το εμπάργκο, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον τουρισμό και τις ενεργειακές συμφωνίες, συζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε ότι «η ελληνική πλευρά δεν κατέθεσε αίτημα για οποιαδήποτε βοήθεια», ενώ από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας στους διεθνείς οργανισμούς, αλλά θα αξιοποιήσουμε και τις δυνατότητες που μας δίνονται για αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες προς όφελος του ελληνικού λαού».

Πούτιν: Να επιστρέψουμε στο... παρελθόν - ΒΙΝΤΕΟ


Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας στον τομέα του εμπορίου. Όπως σημείωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, "καταβάλουμε προσπάθειες, ώστε να επαναφέρουμε το εμπόριο των χωρών μας στο προηγούμενο επίπεδο".

"Έχουμε συμφωνήσει να αποδίδουμε μεγαλύτερη σημασία στη συνεργασία στον τομέα επενδύσεων και της ενέργειας" δήλωσε επίσης ο Βλαντιμίρ Πούτιν, υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία εξασφαλίζει τα 2/3 των αναγκών της Ελλάδας σε φυσικό αέριο.

"Αναφερθήκαμε στις προοπτικές υλοποίησης του σχεδίου μεταφοράς ρωσικού αερίου στην Ευρώπη" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρώσος Πρόεδρος προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θα γίνει βασικό κέντρο διανομής.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε ότι ενισχύονται οι επαφές στον τομέα του τουρισμού, καθώς επίσης και η συνεργασία των δυο χωρών στον τομέα της βιομηχανίας.

Σημείωσε ότι οι ρωσικοί σιδηρόδρομοι ενδιαφέρονται για τον εκσυγχρονισμό του ΟΛΘ, καθώς και ότι ενισχύεται η περιφερειακή συνεργασία των δύο χωρών.

Τέλος, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρότεινε να γίνει διευθέτηση του Κυπριακού βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.
Πούτιν: Η Ελλάδα αναγκάστηκε να ψηφίσει τις κυρώσεις αλλά δεν φταίμε εμείς - ΒΙΝΤΕΟ


Αναφερόμενος στο εμπάργκο και στις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Ρωσία, αλλά και στη στάση της Ελλάδας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σημείωσε:

«Καταλαβαίνουμε ότι η Ελλάδα αναγκάστηκε να ψηφίσει τις κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία, αλλά δεν φταίμε εμείς. Το 50% από τις εξαγωγές της Ελλάδας προς τη Ρωσία είναι αγροτικά προϊόντα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Δεν μπορούν να υπάρχουν εξαιρέσεις για μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».Τσίπρας: Μπορούμε να φέρουμε την άνοιξη στις ελληνορωσικές σχέσεις - ΒΙΝΤΕΟ


«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τις σχέσεις της Ελλάδας και της Ρωσίας, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «όπως σήμερα ήρθε η άνοιξη στη Μόσχα, έτσι μπορούμε να φέρουμε την άνοιξη και στις ελληνορωσικές σχέσεις».

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα για την επίσκεψη του στο Κρεμλίνο, τόνισε ότι «η Ελλάδα είναι μία κυρίαρχη χώρα με αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να ασκεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική» και συμπλήρωσε ότι «σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, στους οποίους συμμετέχουμε, αλλά παράλληλα αξιοποιούμε τις διμερείς σχέσεις μας».

Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, τόνισε ότι η Ελλάδα ενδιαφέρεται να διερευνήσει τη δυνατότητα κατασκευής ελληνικού αγωγού για μεταφορά φυσικού αερίου, να μπορέσει να επεκτείνει τις εξαγωγές στη Ρωσία και να συνεργαστούν οι δύο χώρες στον τουρισμό. Αναφερόμενος στις κυρώσεις και στο εμπάργκο των αγροτικών προϊόντων, από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ρωσία, υπογράμμισε ότι πρέπει «να αφήσουμε πίσω μας τις αδιέξοδες αυτές κυρώσεις».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας, σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι πρόθυμη να συμβάλλει ενεργά στη δημιουργία γεφυρών μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας και πρόσθεσε ότι σε σχέση με το παρελθόν οι εξαγγελίες αυτή τη φορά θα γίνουν πράξη.

Δείτε το βίντεο από την ΝΕΡΙΤ


Τσίπρας: Πως θα μας διώξουν από το καράβι της Ε.Ε; Είμαστε συνεπιβάτες – ΒΙΝΤΕΟ


Με αφορμή την παρατήρηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο οι εταίροι να πετάξουν την Ελλάδα από το καράβι, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε:

«Στο καράβι της Ε.Ε. είμαστε όλοι συνεπιβάτες και δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να θεωρεί κάποιους λαθρεπιβάτες. Είμαστε συνεπιβάτες και συνιδιοκτήτες του καραβιού, ισότιμοι. Και δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να θεωρεί ότι μπορεί κάποιοι επιβάτες να είναι στην πρώτη θέση και κάποιοι στο κατάστρωμα με κίνδυνο μάλιστα να πέσουν και στη θάλασσα. Αν αρχίσει να ρίχνει ο ένας τον άλλον, το καράβι θα πέσει στα βράχια».


Η διόρθωση του Τσίπρα και η αντίδραση του Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ


«Turkish stream στο ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρξει, θα υπάρξει ελληνικός αγωγός. Ο τουρκικός αγωγός θα είναι στο τουρκικό έδαφος» ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εν είδει… παρατήρησης προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος απαντούσε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου σε σχετική ερώτηση για τη συμμετοχή της Ελλάδας στον νέο αγωγό φυσικού αερίου «Turkish stream».

Ο κ. Τσίπρας έκανε τη διευκρίνιση... χαμογελαστός, όμως αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του κ. Πούτιν, ο οποίος απάντησε με μια χειρονομία, σηκώνοντας τα χέρια... ψηλά.

Το πρόγραμμα δράσης που υπέγραψαν Τσίπρας και Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψαν κοινό πρόγραμμα δράσεων μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τα έτη 2015-2016. Επίσης υπέγραψαν κοινή δήλωση με την ευκαιρία της 70ης επετείου της λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η χ(ώρα)ήνα με τα χρυσά αυγά..

     Εκατομμύρια εκατομμυρίων , δηλαδή δισεκατομμύρια για τόκους ουδέποτε εκταμιευθέντων χρηματικών ποσών (παρά άϋλων λογιστικών εγγραφών), εισπράττουν σήμερα και επιθυμούν και για πάντα, οι ''εταίροι''.

Τα ποσά όμως που αυτοί κερδίζουν απ' την τοκογλυφία τους δεν είναι άϋλα. Είναι ματωμένα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Προέρχονται από τα σπλάχνα της χώρας που έχει καταντήσει ''η χήνα με τα χρυσά αυγά ''.
Χρυσοί τόκοι ανακατεμένοι με αίμα πολιτών, της ελληνικής κοινωνίας ολόκληρης.
Δεν τους νοιάζει όμως.
Το αίμα εύκολα το ξεπλένουν και κρατούν το χρυσάφι.
Αυτό τους νοιάζει. Το αέναο χρυσάφι.
Η χώρα με τα χρυσά αυγά!

Δεν τους συμφέρει να την σκοτώσουν και δεν θα το κάνουν.
Προτιμούν να την κρατήσουν ακόμα και σε καταστολή, σαν ''φυτό''. Αρκεί να γεννάει.
Προτιμούν ανεπιφύλαχτα να ''σκοτώσουν'' αυτόν που την προσέχει: την κυβέρνησή της!
Κι αυτό θα επιχειρήσουν. Το επιχειρούν ήδη.

Το μακρύ χέρι των τοκογλύφων ''εταίρων'', η πέμπτη φάλαγγα της παγκοσμιοποίησης στην Ελλάδα,
..που είναι το διαπλεκόμενο σύστημα των μνημονιακών-δωσιλογικών κομμάτων παρέα με τα παράνομα και οιονεί εγκληματικά ΜΜΕ, βρίσκεται ήδη σε πλήρη δράση:
Απειλές, εκφοβισμός, προειδοποιήσεις, πατερναλισμός,
..και η πρόσφατη επανεμφάνιση του κουκουλοφόρου παρακράτους σε ''έκτακτες παραστάσεις'' καταλήψεων και μπάχαλου, δεν είναι τυχαία!

Τώρα που η χήνα-χώρα αρνείται να κάνει κι άλλα χρυσά αυγά, και ψάχνει και για άλλους, πιό λογικούς εταίρους,
..κινδυνεύουμε περισσότερο.
Αυτοί, γνωρίζουν χίλιους τρόπους για να ''σκοτώσουν'' μία κυβέρνηση και τον λαό της:
Από στρατιωτικό ένοπλο πραξικόπημα, μέχρι κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, καταπάτηση Συνταγμάτων, εξαγορές βουλευτών, οικονομικούς εκβιασμούς, υποκίνηση ''δορυφόρων'' τους για ''αλυτρωτικές'' και εδαφικές αξιώσεις, και μέχρι εξαπόλυση παρακρατικών και τάχα ''τρομοκρατών'' για εκτροχιασμό της εσωτερικής ειρήνης ενός κράτους.

Ας το έχουμε αυτό υπ' όψη μας, κι ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα ακόμη κι αν αυτά δεν έρθουν.
Ας είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την ρήξη που εμείς οι ίδιοι κάναμε στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Σε κάθε προσπάθειά τους να γκρεμίσουν όσα εμείς προσπαθούμε να συνεφέρουμε,
..ας μας βρούν μπροστά τους στους δρόμους και στις πλατείες.

Ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει!
Επαγρύπνηση και αποφασιστικότητα!..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....