Διυλιστήριο: 12/16/14
ροη αναρτησεων

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Διαγωνισμός αθλιότητας

Δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα...
ραγιά, άκου! 
Αν είναι να πάθεις ανακοπή από τον τρόμο που σου σπέρνουν, να καταργήσουμε και τις εκλογές... ούτε γι' αυτό δεν είσαι άξιος...

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Το 84% της αξίας του έχασε το Ρωσικό ρούβλι μετά τις οικονομικές επιθέσεις των τοκογλύφων.
Το 84% της αξίας του έχασε το Ρωσικό ρούβλι μετά τις οικονομικές επιθέσεις των τοκογλύφων.

Στην καρδιά του Χειμώνα ,παρά την υψηλή ζήτηση έριξαν σκόπιμα την τιμή του πετρελαίου αποδεικνύοντας ότι δεν ισχύουν πουθενά οι δήθεν νόμοι της αγοράς περί προσφοράς και ζήτησης. Είναι όλα ελεγχόμενα.

Για 2η φορά σε λιγότερο από 100 χρόνια οι τοκογλύφοι επιτίθονται στη Ρωσία για να ανατρέψουν τον ηγέτη της.Για την ανατροπή του Τσάρου ...οι σιωνιστές είχαν προκαλέσει τεχνητή έλλειψη σιτηρών ώστε οι Ρώσοι να πεθάνουν από την πείνα και να εξεγερθούν.

Ότι έκαναν και στην Ελλάδα κατά την κατοχή , ότι έκαναν και με τις κυρώσεις στο Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία κλπ.
Σκορπούν τον θάνατο και μετά απονέμουν στους εαυτούς τους Νόμπελ Ειρήνης κι όλα ξεχνιούνται.
Μετά από 1.000.000 νεκρούς στη Μικρά Ασία ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για Νομπελ Ειρήνης.Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Βούλτεψη σε ρόλο ....μπαμπούλα ! VIDEO


Τι λέει ο ποινικός κώδικας για τις παρεμβάσεις της κυρίας Βούλτεψη ; Δεν πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας;

Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191

1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με αφορμή τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, νωρίτερα σήμερα, ότι «αν πάμε σε εκλογές, θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός».

«Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία,οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη,ναι ή όχι;» διερωτήθηκε μέσ από το twitter σήμερα το πρωί.
Όταν κάποιος ασκεί απροκάλυπτη τρομοκρατία,οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη,ναι ή όχι;

Δείτε το video για το οποίο πρέπει να επέμβει εισαγγελέας. Μέχρι και ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας ''βγήκε έξω από τα ρούχα του''. Προφανή ερώτηση Καμπουράκη ''Μέχρι τώρα ξέραμε ότι πιστωτικό γεγονός είναι όταν μια χώρα χρωστάει και δεν πληρώνει, τώρα πιστωτικό γεγονός είναι η βούληση ενός στον οποίο επικαλείστε κιόλας ;'' 
Φυσικά μετά από λίγες ώρες η κύρια Βούλτεψη προέβη στην ακόλουθη δήλωση άτακτης υποχώρησης:

«Η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει τη χώρα από κάθε κίνδυνο» τόνισε σε γραπτή διευκρινιστική δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος για όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Mega.


Όπως σημειώνει η κα Βούλτεψη, στην εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στα μηνύματα και δημοσιεύματα από το εξωτερικό, στην έκθεση του διεθνούς οίκου Moody’s περί «αρνητικού πιστωτικού γεγονότος», καθώς και στις υποβαθμίσεις από τους διεθνείς οίκους χωρών όπως η Γαλλία και η Φινλανδία.

«Είναι προφανές ότι ουδέποτε υιοθέτησα κάτι τέτοιο, καθώς η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει τη χώρα από κάθε κίνδυνο» υπογραμμίζει η κα Βούλτεψη.

Ωστόσο, συνεχίζει «είναι απορίας άξιο πώς μια αναφορά σε ένα γεγονός, μπορεί τελικά να διαστρεβλώνεται και να εμφανίζεται ως …«δήλωση», κάτι το οποίο δεν συνέβη. Εκτός και αν κάποιοι θεωρούν πως οι αναφορές των διεθνών οίκων είναι περισσότερο επικίνδυνες από δηλώσεις για μονομερή διαγραφή του χρέους, μη καταβολή των τοκοχρεολυσίων και «σκληρές διαπραγματεύσεις» από «σκληρά καρύδια», υπό τους ήχους νταουλιών, ζουρνάδων και λυρών».
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....