Διυλιστήριο: 06/20/16
ροη αναρτησεων

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Απίστευτες αποκαλύψεις Παπαδάκου στον Alpha για Μαυρίκο! “Μυθικά” ποσά από Attica και ΕΥΔΑΠ μέχρι το 2014!!!


Λες και μια … “αόρατη χειρ” μοίραζε λεφτά μεσα στην κρίση στα έντυπα του Παναγιώτη Μαυρίκου, τα οποια είναι ζήτημα να ειχαν κυκλοφορία μερικών εκατοντάδων φύλλων, είπε χαρακτηριστικά η έγκριτη δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας Γιάννα Παπαδάκου, στην εκπομπή της Checkpoint Alpha. 

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παρουσίασε έδειξε το διαβιβαστικό έγγραφο με το οποίο οι οικονομικοί εισαγγελείς εισηγούνταν στους ανωτέρους τους να αναλάβει τη συνέχιση της υπόθεσης της φερομενης ως σπειρας εκβιαστών, ανώτερος εισαγγελέας, καθώς τα στοιχεία τα οποία ειχαν συλλέξει, καταδείκνυαν ότι η υπόθεση ξεφευγε από το επιπεδο απλού εκβιασμού σε διοικήσεις ΔΕΚΟ και Τραπεζών. 

Σύμφωνα με όσα αναγνώστηκαν υπογραμμισμένα επάνω στο διαβιβαστικό, λίγες ημέρες πριν από το μυστηριώδες δυστηχημα στην Αττική οδό, που προκάλεσε και το θάνατο του Π Μαυρίκου, ο εκδότης φέρεται μόνον το 2014, να έχει εισπράξει για τα έντυπά του από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, το ποσό ρεκόρ, των 220 χιλιάδων ευρώ, εν μέσω κρίσης. 

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε, το ποσό “έσπασε σε δύο κομμάτια. Σε ένα των 149.000 ευρώ, γιατί πάνω από 150.000 θα έπρεπε να περάσει προς εγκριση από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και σε άνα ακόμα, των 70 χιλ ευρώ. Παράλληλα ο Παν Μαυρίκος φέρεται την ίδια περίοδο και τα 3 προηγούμενα χρόνια, να έχει εισπράξει για υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω των εντύπων του, συνολικά 300 χιλ ευρώ από τις Διοικήσεις της Attica Bank. Την ίδια περίοδο υπεύθυνος επικοινωνίας και Δημοσίων Σχεσεων στην τράπεζα ήταν ο συγκατηγορούμενός του Τάκης Μουσσάς. 

Χαρακτηριστικό του “ασυνήθιστου” της εντολής επικοινωνιακής δαπάνης από την τράπεζα, είναι ότι τράπεζες πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς και μπάτζετ “δημοσίων σχέσεων. όπως η ΕΤΕ και η Alpha Bank, ξόδεψαν μόλις 7 και 8 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα στα έντυπα του Μαυρίκου…


https://diulistirio.blogspot.gr


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών της οικογένειας Τατούλη !!!


Έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών με θέμα «Διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι» καίει την οικογένεια Τατούλη, που βρίσκονται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ, η οποία έχει αναλάβει αρκετά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανάμεσά τους και το έργο «Δρόμος Γύθειο - Αρεόπολη - Γερολιμένας» κλπ.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών, μπλόκαραν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο της Εταιρείας, όσο και του αδελφού και της θυγατέρας του Περιφερειάρχη.

Ο λόγος, ότι η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ έχει να αποδώσει ΦΠΑ από το 2005 έως και το 2011, σύμφωνα με έλεγχο που της έγινε.

Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι, πως η εταιρεία αυτή πληρωνόταν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έργα που αναλάμβανε, από τη στιγμή που ενώ χρωστά στο Δημόσιο, λογικά δεν θα μπορούσε να έχει και φορολογική ενημερότητα για να πληρωθεί με δημόσιο χρήμα.



https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....