Διυλιστήριο: 08/25/18
ροη αναρτησεων

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Πολίτες έστειλαν εξώδικο σε Υπουργό γιατί ''καθάριζε'' τα ρέματα για αποφυγή πλημμυρών το χειμώνα




Στον καθαρισμό περιοχών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου προχώρησαν συνεργεία της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) και του δήμου, μετά από εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και αιτήματα του δήμου και της περιφερειακής ενότητας ανατολικής Αττικής. 
Παρόλο αυτά ο καθαρισμός της κοίτης από ξενόφερτα υλικά (μπάζα, κλαδιά, σκουπίδια, πέτρες, όγκοι λάσπης) "βαφτίστηκε" από 37 συμπολίτες μας "καταστροφή της πανίδας" κι έστειλαν εξώδικο στον Υπουργό Πάνο Καμμένο για να πάψει τις εργασίες.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, και πραγματοποιήθηκαν από τις 27 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου:
  • Ολοκληρώθηκε καθαρισμός και αποκομιδή φερτών υλικών της κοίτης του Μεγάλου Ρέματος στην περιοχή της Ραφήνας, καθώς και καθαρισμός της κοίτης έτερου ρέματος στον αστικό ιστό της Ραφήνας, όπως υποδείχθηκε από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.
  • Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και απομάκρυνση φερτών υλικών και οικοδομικών υλικών κατεδάφισης από κοίτη του ρέματος στη θέση «Πετρέζα», όπως υποδείχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Πανικός στο στούντιο του ΑΝΤ1 – Ο Χριστοφορίδης κοινοποίησε παλιότερες δηλώσεις του Άδωνι για την ονομασία των Σκοπίων



Το Διυλιστήριο λέει : '' ...Προτείνουμε να παρατηρήσετε τις αγωνιώδεις προσπάθειες των δημοσιογράφων να μην ακουστούν αυτά τα όποια έλεγε παλιότερα ο Άδωνις για τον Καραμανλή, την ΝΔ και της ονομασίας των Σκοπίων. Εφτασαν στο σημείο να φωνάζουν και οι δυο για να καλύψουν τον ήχο από το video. Πραγματικά θα ήταν ενδιαφέρον στα πολιτικά πάνελ, από την στιγμή που τώρα πια η τεχνολογία το επιτρέπει, να αφήνουν να ''παίζουν'' παλιότερες δηλώσεις των παρευρισκόμενων πολιτικών ...'' 

Σε πολύ… δύσκολη θέση βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης, έπαιξε κάποιες δηλώσεις του από το παρελθόν που «τον καίνε».

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης μέσω του τάμπλετ του έπαιξε κάποιες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, πριν… βαπτισθεί νεοδημοκράτης, στις οποίες κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή, τότε πρόεδρο του κόμματος, ότι «ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Όσο οι παρουσιαστές και το κοινό άκουγαν τον Άδωνι να επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή στο βίντεο, ο Άδωνις κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ παραποίησε τις παλαιές του δηλώσεις γιατί επέλεξε ένα απόσπασμα.

Ο Χριστοφορίδης τότε του είπε: «Ωραία ας δούμε ολόκληρες τις δηλώσεις σας».

Ο Άδωνις έσπευσε να τονίσει τότε ότι: «Ήμουν ΛΑΟΣ, αυτή ήταν η γραμμή του κόμματος» και διάφορα τέτοια σχεδόν παιδιάστικα επιχειρήματα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:





Διαβάστε περισσότερα.... »
....