Διυλιστήριο: 04/21/15
ροη αναρτησεων

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

VIDEO - Αθανάσιος Τάρτης : Δικηγόρος της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος των Σκοπιανών στην Ελλάδα

Ο δικηγόρος Χαλκίδας Θανάσης Τάρτης ο οποίος δηλώνει «Μακεντόνσκι», δηλαδή Βούλγαρος εθνικιστής που αυτοπροσδιορίζεται ως «Μακεδόνας» του ανύπαρκτου σλαβομακεδονικού έθνους, ανέλαβε δικηγόρος υπεράσπισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση και Μίχου.

Αρχικά πολλοί απόρησαν. Κάποιοι είπαν «πώς είναι δυνατόν οι χρυσαυγίτες να καταφεύγουν σε φιλοσκοπιανό να τους υπερασπιστεί» και κάποιοι άλλοι, από την «χωρίς σύνορα» πλευρά, είπαν «πώς είναι δυνατόν αυτός να υπερασπίζεται χρυσαυγίτες που καταδιώκουν τους (ψευδο)μακεδόνες;».


Μα τι δεν βλέπετε πιο φανερό από τον ήλιο; Ο Θανάσης Τάρτης είναι σλαβομακεδόνας εθνικιστής. Οι χρυσαυγίτες είναι Έλληνες εθνικιστές. Μεταξύ εθνικιστών «αλληλεγγύη»! Τόσο απλά…

Δείτε και βίντεο, με τον Θανάση Τάρτη, να εξηγεί πώς ανέλαβε τους χρυσαυγίτες. Τη συνέντευξη την έδωσε στον χορό της εθνικιστικής Nova Zora.

Σημείωση, αυτός ο σλαβομακεδόνας εθνικιστής δηλώνει «αριστερός»… Για τα προσχήματα, φυσικά, ενώ είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ως προσωπικός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου που διακήρυττε ότι «το όνομά μας (Μακεδονία) είναι η ψυχή μας» και ότι «ποτέ δεν θα αναγνωρίσουμε κράτος με το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του».

Και τώρα κολάει το νέο σύνθημα: «Χρυσαυγίτες, ναζί, φιλοσκοπιανοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!» – Τι ωραία είναι όταν πέφτουν οι μάσκες; Δεν συμφωνείτε;





Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/



Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στην Συγγρού πήγαν σήμερα οι κλητήρες με τα κατασχετήρια για χρέη της Ν.Δ

Οι πιστωτές βάζουν ...χέρι στους "γαλάζιους" λογαριασμούς, ενώ το κόμμα κινδυνεύει και με έξωση από τα γραφεία


Η ηγεσία της ΝΔ πέρα από τα εσωκομματικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου όπως φαίνεται βρίσκεται αντιμέτωπη και με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού έφτασε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος που κατέθεσε η εταιρία επικοινωνία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άλλος ένας …πονοκέφαλος για τους ανθρώπους που χειρίζονται τα οικονομικά του κόμματος είναι τα ανεξόφλητα ενοίκια.

Στη Συγγρού έφτασε και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει πλέον. Το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζονται από το 2011 τα γραφεία της Συγγρού άνηκε στην εταιρία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευση της εταιρίας του περιήλθε στη ιδιοκτησία της συγκεκριμένης τράπεζας.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΒΟΜΒΑ της έσχατης προδοσίας Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου: Είχαν μεθοδεύσει πτώχευση για τον Ιούνιο του 2015! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

8 Ιουνίου του 2011 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος αποκαλύπτει την συμφωνία Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου με την ΕΕ για χρεωκοπία της χώρας μετά από «3 ή 4 χρόνια». Προκειμένου να απαλλαγούν από το χρέος οι ιδιώτες και να το πάρουν οι «θεσμικοί»! Όπως ακριβώς έγινε δηλαδή!

Ξεφόρτωσαν το χρέος οι «ιδιώτες» Deutsche Bank, BnP κλπ και το μετακύλισαν στα κράτη, στους μικροομολογιούχους, στις Ελληνικές τράπεζες (δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο) στα ΝΠΔΔ, στις Κυπριακές τράπεζες κλπ. Έπειτα θα ερχόταν η χρεωκοπία.

Δηλαδή, σύμφωνα με το olympia.gr, ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου μεθόδευσαν την Ελληνική χρεωκοπία προς όφελος των ιδιωτών αλλά και τον «φίλων» Hedge Funds που με εσωτερική πληροφόρηση απεκόμισαν κέρδη εως και 500% μέσα σε λίγους μήνες.

Πέραν της έσχατης προδοσίας, εδώ προκύπτουν και μία σειρά κακουργημάτων. Από Εσωτερική πληροφόρηση, προνομιακή μεταχείριση κα.

Ο κύριος Κουκουλόπουλος, άνθρωπος του Βενιζέλου, όταν έκανε την αποκάλυψη ήταν απλός βουλευτής. Λίγες ημέρες μετά, έγινε υπουργός! Και ο Βενιζέλος υπουργός οικονομικών στην θέση του Παπακωνσταντίνου! Και το όλο θέμα καλύφθηκε. Έτσι παίζεται το παιχνίδι, έτσι οργάνωσαν την χρεωκοπία για την οποία όλοι τώρα μιλούν. Οι Μποτόπουλοι του Παπανδρέου, οι συνεργάτες του Σαμαρά και βέβαια ο Σόιμπλε και άλλοι εταίροι. Που σύμφωνα με τον Κουκουλόπουλο οργάνωσαν το σχέδιο παρέα με την κυβέρνηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου.

ΟΙ δηλώσεις αυτές Κουκουλόπουλου όχι μόνον δεν διαψεύσθηκαν, αντίθετα επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα. Το χρέος των ιδιωτών μεταφέρθηκε σε θεσμικούς και τώρα πέρασαν στο τελικό στάδιο του σχεδίου. Ακριβώς στο χρονοδιάγραμμα που αποκάλυψε ο Κουκουλόπουλος.

Η εισαγγελία οφείλει τώρα να εκδόσει εντάλματα σύλληψης για Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου.

Η κυβέρνηση οφείλει τώρα να αποκαλύψει αυτή την βρώμικη συμφωνία και ποιοί εταίροι σύμφώνησαν να αναλάβουν οι λαοί το χρέος των τραπεζών.

Ειδ’ άλλως, εάν οι θεσμοί δεν λειτουργήσουν, θα πρέπει να αποδοθεί λαϊκή δικαιοσύνη."




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εμπάργκο τέλος: Ήρθαν οι Ρώσοι επιθεωρητές - Ξεκινάνε οι εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων από τον επόμενο μήνα

Eμπάργκο τέλος: Ήρθαν οι Ρώσοι ειδικοί για τον έλεγχο των ελληνικών εταιρειών με σκοπό από τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν οι εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων στη Ρωσία.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της ρωσικής αγοράς στη Ελλάδα, Ουγγαρία, Ινδία και Κύπρο.

Ο υπεύθυνος ρωσικός οργανισμός, «Rosselhoznadzor», ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2015 τον έλεγχο των προμηθευτών των γεωργικών προϊόντων στις προαναφερθείσες χώρες αναφέρει ο Alexei Alekseenko.

Ο έλεγχος των προμηθευτών στις τρεις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν προγραμματισμένος για τις αρχές Απριλίου, αλλά στη συνέχεια η ημερομηνία άλλαξε. Ο έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις γεωργικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για προμήθειες στη ρωσική αγορά.

«Περίπου 24 εταιρείες θα ελεγχθούν στην Ελλάδα, αρκετές στην Ουγγαρία, ενώ στην Ινδία τέσσερις ή πέντε εταιρείες. Η Κύπρος ζήτησε για τεχνικούς λόγους λίγο χρόνο, ώστε να ελέγξει τις εταιρείες της Νήσου, ώστε να ξεκινήσει ο έλεγχος στις 27 Απριλίου, για περίπου έξι έως οκτώ εταιρείες », δήλωσε ο Alexeenko.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο έλεγχος θα πρέπει να λήξει στις 30 Απριλίου. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αμέσως στις χώρες, καθώς και τα τελικά αποτελέσματα θα είναι έτοιμα μέσα σε λίγες ημέρες μετά την επιθεώρηση.

Η Ρωσία τον Αύγουστο του 2014 περιόρισε τις εισαγωγές προϊόντων διατροφής από τις χώρες που είχαν επιβάλλει κυρώσεις εναντίον της, μεταξύ άλλων και των τριών χωρών από την ΕΕ.

Η απαγόρευση περιελάμβανε, το βόειο κρέας, το χοιρινό κρέας, τα πουλερικά, λουκάνικα, το ψάρι, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και ορισμένα άλλα προϊόντα. Ωστόσο, ορισμένες χώρες εκτός ΕΕ, όπως η Ελλάδα και η Ουγγαρία, στράφηκαν προς τη Μόσχα με το αίτημα να ακυρωθεί ή ακόμη και να μειωθεί το εμπάργκο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μελετάται η δυνατότητα αυτή και για την Κύπρο.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρωσία στις αρχές Απριλίου, δήλωσε ότι οι αγρότες στην Ελλάδα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές λόγω των ρωσικών κυρώσεων.

Με τη σειρά του ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι η απαλλαγή από την επιβολή κυρώσεων για μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι εύκολη, υπάρχει όμως διέξοδος με τη δημιουργία σύμπραξης ελληνο-ρωσικών εταιρειών.

Η ρωσική ηγεσία φαίνεται ότι προτιμά την άρση των περιορισμών όχι έναντι χωρών συνολικά, αλλά έναντι μικτών εταιρειών, επικαλούμενη τη συμμετοχή της στον ΠΟΕ και τις τυχόν ενστάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν από άλλες χώρες-μέλη του Οργανισμού.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εισαγγελική έρευνα για το στενό συνεργάτη του Α.Σαμαρά, Σ.Παπασταύρου - Σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία


Το δρόμο προς τη δικαιοσύνη φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Σταύρου Παπασταύρου, στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εμπλεκόμενου στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε γραπτή απάντηση που απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, «σύμφωνα με έγγραφο του Εισαγγελέως Οικονομικού Εγγλήματος σχετικά με την εμπλοκή του αναφερόμενου στην ερώτηση εκπροσώπου στη Λίστα Λαγκάρντ , η εν λόγω υπηρεσία έχει παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην Περιφερειακή διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής – Αιγαίου η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».

Επίσης, όπως τονίζεται στην ίδια απάντηση, «σύμφωνα με έγγραφο σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία κατά παντός υπευθύνου, η οποία χρεώθηκε σε Εισαγγελέα για επεξεργασία».



http://diulistirio.blogspot.gr/



Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες είναι οι τρίτοι πιο σκληρά εργαζόμενοι στον κόσμο


Οι Έλληνες όχι μόνο δεν είναι «τεμπέληδες» αλλά αντίθετα είναι οι τρίτοι σκληρότερα εργαζόμενοι στον κόσμο.

Με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία που ανέλυσαν οι ειδικοί του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, σκληρότερα εργαζόμενοι από όλους είναι οι Μεξικανοί και στη δεύτερη θέση οι Νοτιοκορεάτες.

Λιγότερο σκληρά εργαζόμενοι, κατατάσσονται οι Ολλανδοί του...Γερούν Ντάισεμπλουμ.Μία θέση μπροστά από τους Ολλανδούς εμφανίζονται οι Γερμανοί που αρέσκονται να καλλιεργούν το μύθο του τεμπέλη Έλληνα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Να ζήσεις Αντώνη και χρόνια πολλάαα..

     Ανήμερα σήμερα της επετείου της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως,
..το blog θα ήθελε να ευχηθεί και να δώσει συγχαρητήρια στον πρώτο ούγκανο που κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία,
..με φήφους του ελληνικού λαού!

Πολλοί άλλοι τέτοιοι βέβαια είχαν καθήσει στην καρέκλα του πρωθυπουργού πριν απ' αυτόν,
..όλοι όμως με πραξικοπήματα, τανκς και διάφορες άλλες εμπριμέ μεθόδους που πολύ τούς αμαύρωσαν την δημόσια εικόνα και επηρρέασαν την λαοφιλία τους.

Τούτος εδώ, παρά την καταφανή δυσκοιλιότητα σκέψης, και ατελή και προβληματικό του λόγο, κατάφερε εντούτοις να την φέρει στον έλληνα ψηφοφόρο, κερδίζοντας σε δημοκρατικές εκλογές την εξουσία,
..και συγχρόνως το δικαίωμα(!) να καταστρέψει την χώρα, να κατεδαφίσει την δημοκρατία, και να ταχθεί απροκάλυπτα στο πλευρό των εχθρών της Ελλάδας σαν γνήσιος απόγονος του Εφιάλτη,
..έχοντας ως άλλοθι την λαϊκή εντολή!

Και πάλι εύγε κύριε πρώην ''πρωθυπουργέ''!
Απέδειξες ότι η βλακεία του λαού ώρες-ώρες δεν έχει όρια,
..όπως δεν έχει και όρια η χαμέρπεια, η ξεφτίλα, ο καιροσκοπισμός του έλληνα πολιτικού!
Συνέχισε τον καλό αγώνα εναντίον του Έθνους και του λαού, που άρχισες μαζί με την πολιτική σου καριέρα,
..και απογείωσες ως ''πρωθυπουργός'' της χώρας!
Άλλωστε βλέπουμε ότι συνεχίζεις με μεγάλη συνέπεια, πείσμα και πάθος!

Εμείς,
..κάθε χρόνο τέτοια μέρα, θα σε θυμόμαστε, και θα σε γιορτάζουμε,
..μαζί με τους υπόλοιπους του είδους σου!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στο απόηχο της ''δυσαρέσκειας'' της Αμερικής για τον Ξηρό, έρχεται σήμερα η Gazprom για την υπογραφή αγωγού

Όλες αυτές τις μέρες ακούμε από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι οι Αμερικάνοι και ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι δυσαρεστήθηκε από τον νόμο της κυβέρνησης για την ''αποφυλάκιση'' του Σάββα Ξηρού. Πραγματικά σκεφτήκαμε και εμείς ότι, δεν έπρεπε τώρα να ψηφιστεί αυτός ο νόμος, από την στιγμή, που από ότι γνωρίζουμε έφερε και τριγμούς στις τάξεις της συγκυβέρνησης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων. Βέβαια ο τελικός νόμος που ψηφίστηκε, δεν είχε καμιά σχέση με το αρχικό σχέδιο αφού προβλέπει αποφυλάκιση για αυτών που έχουν αναπηρία από 90%, ενώ ο προηγούμενος νόμος είχε για 70% αναπηρία, και φυσικά η τοποθέτηση ''βραχιολάκι'' που υπάρχει σε όλες τις Αμερικάνικες πολιτείες.
Στο απόηχο αυτών δηλώσεων διαβάζουμε ότι σήμερα ο Τσίπρας, έχει συνάντηση με τον επικεφαλή της Gazprom Αλεξέι Μίλερ. Να θυμηθούμε ότι επί κυβερνήσεως Καραμανλή, όταν ο τότε πρωθυπουργός υπέγραψε τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, οι Αμερικάνοι είχαν δηλώσει την δυσαρέσκειά τους, και φυσικά από εκείνη την μέρα ξεκίνησε η αποδόμηση του τότε Πρωθυπουργού (βατοπέδι, φωτιές σε όλη την Ελλάδα κ.α.).
Και τώρα ερχόμαστε να θέσουμε το βασικό ερώτημα. Μα υπάρχει Έλληνας που να νομίζει ότι δυσαρέσκεια των Αμερικανών ήταν για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού ; Πιστεύετε αλήθεια ότι η Αμερική ως κυβέρνηση έχει ευαισθησία σε αυτά τα ζητήματα ; Λέτε να είχε αυτήν την ευαισθησία και να δημιουργούσε ή έστω να συμμετείχε σε εχθροπραξίες πολύ μακριά από το γεωγραφικό τους μέρος; Λέτε οι συζητήσεις με τον Τζον Κέρι να περιστράφηκαν μόνο στο επίπεδο ενός τυφλού τρομοκράτη; Μήπως είναι ένας τρόπος πίεσης προς την Ελληνική κυβέρνηση να μην υπογραφεί ο αγωγός που σίγουρα θα έκανε την Ρωσία έναν σημαντικό παίκτη στο γεωπολιτικό παιχνίδι της περιοχής; Και σύμφωνα με την χθεσινή ''υπόδειξη'' του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, μήπως η επόμενη πίεση προς την Ελλάδα είναι να βγάλει ταξιδιωτική οδηγία η Αμερική ότι η Ελλάδα είναι τόπος που προορισμού μη φιλικός προς τους Αμερικανούς υπηκόους, κτυπώντας τον μόνο τομέα ανάπτυξης που έχει απομείνει στην Ελλάδα που είναι ο τουρισμός; Και ποια, αν είναι έτσι, θα είναι λύση από την Ελληνική κυβέρνηση;
Ερωτήματα προς ζύμωση, που έχουν προφανείς απαντήσεις .....

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....