Διυλιστήριο: 12/04/14
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

«ειδικοί» και «φωστήρες» μας παροτρύνουν να «απαλλαγούμε» από τον Δημόσιο ΠλούτοΤώρα που οι πολίτες δεν έχουν λεφτά ΟΥΤΕ για τα απαραίτητα , γνωρίζοντας ότι οι τοκογλύφοι έχουν συγκεντρώσει όλο τον πλούτο , ξεφυτρώνουν από παντού «ειδικοί» και «φωστήρες» που μας παροτρύνουν να «απαλλαγούμε» από τον Δημόσιο Πλούτο. Δηλαδή τώρα που ΜΟΝΟ τα ξένα αρπακτικά έχουν αγοραστική δύναμη ... όλοι μας συμβουλεύουν να ξεπουλήσουμε. 

Να απαλλαγούμε από Δημόσιες Επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που πληρώθηκαν με αίμα για δεκαετίες ... ώστε τα γεράκια της τοκογλυφίας να αποκτήσουν τον έλεγχο καίριων και μονοπωλιακών εταιριών για πενταροδεκάρες. Όσο πιο πολύ θα απαξιώνουν τον Δημόσιο Πλούτο στο μυαλό μας ... τόσο πιο λίγα χρήματα θα χρειαστεί να ξοδέψουν για να πάρουν τον έλεγχο. 

Η προπαγάνδα είναι τόσο εξελιγμένη που χιλιάδες Έλληνες στηρίζουν με πάθος το ξεπούλημα της ΔΕΗ ,της ΕΥΔΑΠ , του ΟΠΑΠ κλπ. Αντί να ζητάμε ως μέτοχοι να έχουμε μέρισμα από τα κέρδη αυτών των δικών μας εταιριών, αντί να ζητάμε τα κέρδη αυτά να γίνουν μειώσεις στα τιμολόγια, αντί ως Έλληνες να απαγορεύσουμε τον ανταγωνισμό ξένων εταιριών στο δικό μας οικόπεδο... μας έπεισαν να παραχωρήσουμε τις κρατικές επιχειρήσεις για πενταροδεκάρες στους ξένους τοκογλύφους. 

Μας έπεισαν ότι είναι έξυπνη κίνηση να ξεπουλήσουμε τα πάντα ...λες και τα γεράκια τύπου Soros, Paulson και Loeb είναι βλάκες. 

Και βέβαια τα δισεκατομμύρια ΚΕΡΔΩΝ που έχουν στην άκρη αυτά τα γεράκια ...και τα δισεκατομμύρια ΧΡΕΩΝ που έχουμε συσσωρεύσει εμείς οι «έξυπνοι» από την άλλη πλευρά...δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι βλάκες είμαστε ΠΑΝΤΑ εμείς.


Εμείς που σαν καθυστερημένοι ιθαγενείς ... διαβάζουμε και πιστεύουμε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ, τους δικούς τους πράκτορες και συνεργάτες για να καταλήξουμε να βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.

Αντί να απαιτήσουμε να πάνε φυλακή αυτοί που καταχράστηκαν τα υπερκέρδη των δικών μας μονοπωλιακών κρατικών εταιριών... συνεχίζουμε να τους παρέχουμε ασυλία και μισθούς βουλευτή ... και τους αφήνουμε να χαρίζουν τη δική μας περιουσία στα δικά τους ξένα αφεντικά. 

Δείτε πώς ο πρόλογος του in.gr για τον Πάλμερ μας προετοιμάζει να αποδεχθούμε με δέος την προπαγάνδα υπέρ της ιδιωτικοποίησης ως «σοβαρή» άποψη ενός πιστοποιημένου ειδικού.


Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μη σας ΜΑΤιάσουμε!..

     Μα, ΜΑΤ εναντίον των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, ώ υπάνθρωποι;!!!
Ωρέ παλιοκάφροι, βασιβουζούκοι, βησιγότθοι, καννίβαλοι;

Αυτό ήταν το όνειρό σου; Έτσι να κυβερνήσεις ήθελες παλιανθρωπόπουλε;
Με τα ΜΑΤ και τα μέτρα καταστολής;
Τόσο πολύ παλιοχαρακτήρας είσαι τελικά;
Τόσο ανάλγητος;
Τόσο απάνθρωπος;

Ή, η εξουσία είναι τόσο γλυκιά, που καταντάει τον άνθρωπο ζώο προκειμένου να την διατηρήσει;
Αν είναι έτσι, δεν την θέλουμε ρε τέτοια εξουσία. Χάρισμά σου!
Αν είναι να γίνουμε σαν και σένα, να μας λείπει!
Δεν ξεπουλάμε ρε το χαμόγελό μας και την ανθρωπιά μας, για να γίνουμε σαν τα μούτρα σου! Έστω και κυβερνήτες, έστω και ισχυροί.

Και να ξέρεις: αυτή η εξουσία και η τάχα δύναμη, είναι ντεμέκ.
Πρόσωπο με πρόσωπο δεν φτουράς απέναντι σε κανέναν τίμιο έλληνα εργαζόμενο.
Ένα άχρηστο κουφάρι είσαι, ανίκανος να δουλέψεις και να ζήσεις την οικογένειά σου τίμια και με αξιοπρέπεια.
Ανίκανος να κάνεις αληθινούς φίλους, γιατί είσαι άφιλος και μισάνθρωπος.
Σκέψου μόνον, όταν θα έρθει η ώρα να απαλλάξεις τον κόσμο απ' την κούφια παρουσία σου, πόσοι θα βρεθούν να κλάψουν και να θρηνήσουν για σένα,
..και πόσοι είναι αυτοί που κλαίνε και ολοφύρονται καθημερινά απ' τον χαμό ενός ''τυχαίου'', φτωχού, καλού ανθρώπου, με οικογένεια και αληθινούς φίλους.

Έχασες και εσύ, και οι όμοιοί σου, το μεγαλύτερο δώρο, την μεγαλύτερη αξία που δόθηκε στον Άνθρωπο: την ψυχή!
Την ξεπουλήσατε στον διάολο αντί πινακίου εξουσίας, και στον βωμό του κλεμμένου και ματωμένου χρήματος.

Να ξέρετε όμως πως όταν φτάσει η καλή εκείνη ώρα που το καπάκι της λαϊκής οργής θα εκσφενδονιστεί στα ουράνια,
..ούτε τα ΜΑΤ, ούτε η εξουσία, ούτε το χρήμα θα σας είναι αρκετά!
Δεν το λέμε εμείς.
Το λέει η Ιστορία!..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....