Διυλιστήριο: 05/30/14
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΝΑΤΑ, ΝΑΤΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ., Ο Ευρωβουλευτής της Χ.Α., Γιώργος Επιτήδειος, στον FLY: "Δεν αποκλείουμε συνεργασία με τη ΝΔ"

Στον αέρα του FLΥ μίλησε σήμερα ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, αντιστράτηγος Γεώργιος Επιτήδειος, τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού. Ο κ. Επιτήδειος μεταξύ άλλων τόνισε στον FLY ότι ο Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας (στο 3.34) με τη Νέα Δημοκρατία... Ακούστε εδώ τη συνέντευξη



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Άδωνις σε Καρατζαφέρη: Έλα στη μεγάλη παράταξη «και θα τα βρούμε» (βίντεο)

Ο τηλε-υπουργός κάλεσε τον πολιτικό του «πατέρα» να συμβάλει στη δημιουργία της... μεγάλης (ακρο)δεξιάς παράταξης:
 «Να επιστρέψεις στη μεγάλη παράταξη πρόεδρε» είπε ο Άδωνις και τον συνεχάρη για τα υψηλά ποσοστά.
«Θα πρέπει πρώτα η παράταξη να γίνει μεγάλη, για να επιστρέψω» απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Έλα και θα τα βρούμε» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.
Τα σχόλια είναι περιττά



Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

@έσε ψηλά κι αγνάντευε!..

    Τώρα όπως τα κάναμε, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο τίτλος.

Σιγά μην πέσουν!
Σιγά μην διορθώσουν τίποτα!
Σιγά μην συγκινηθούν από την καταστροφή!

Ίσα-ίσα που τους δώσαμε το περιθώριο να ανασυγκροτηθούν, να ελιχθούν, να βυσσοδομήσουν, να σχεδιάσουν, να μας θάψουν ζωντανούς!

Ο Χυδαίος ''κύριος 8%'' θέλει να ανασυγκροτήσει λέει την κεντροαριστερά υπό την ηγεσία του βεβαίως-βεβαίως!
Άλλο αν η ''κεντροαριστερά'' ακόμη και σαν όρος είναι ανύπαρκτη!
Άλλο αν θέλει να συγκροτήσει ένα κάποιο πολιτικό μόρφωμα μόνο και μόνο για να συμπορευτεί με όποιον Ψευταρά, σε όποια συγκυριακή συγκυβέρνηση!

Ο κυρ-Κουνέλης της ΡηΜαΔ, επιχειρεί τακτικούς ελιγμούς να θολώσει τα νερά, μπας και τον ξεχάσουμε, γιατί απ' ό,τι φαίνεται η συγκυβέρνηση του αίσχους δεν θα βρεί άλλον καταλληλότερο (για τα συμφέροντα των τοκογλύφων) για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας,
..τόσο δοκιμασμένο στην προδοσία του λαού, τόσο λιμασμένο για μιά ''καρέκλα'', τόσο ξεφτιλισμένο ώστε να ξεπουλάει την ιδεολογία του (λέμε τώρα!) στα γεράματα, στα ξεκουτιάσματα!

Ο εντελώς ανήθικος και ξετσίπωτος Καρατζαφύρερ, αυτός που πούλαγε πνεύμα και εξυπνάδες τύπου ''σπουδαρχίδης'' και ''αρχολίπαρος'' όταν η χώρα και οι πολίτες καίγονταν, για να φανεί τάχα μορφωμένος και αρχαιολάτρης και ''ρυθμιστής της κατάστασης'' ο ημιμαθής πιθηκάνθρωπος,
..επανέρχεται τώρα στο προσκήνιο, ή μάλλον τον επαναφέρουν, με τα ήξεις-αφήξεις του, με τα ''δεν έρχομαι μέχρι να ξαναγυρίσω'', με τις κωλοτούμπες του, με τις αθλιότητές του, με τα όλα του!

Και πάνω απ' όλους ο περιδεής και ψοφοδεής Ψευταράς, να εκλιπαρεί τηλεφωνικά τ' αφεντικά του για μιά στάλα επιείκειας, για λίγο χαλάρωμα της θηλιάς στο λαιμό του λαού, με αντάλλαγμα όμως την παράτασης της Κατοχής και του βυζάγματος της χώρας για άλλον μισό αιώνα,
..μπας και φανεί αρεστός και επιθυμητός και σε άλλους ηλίθιους εκτός του 22+8+6% των εκλογών που μόλις πέρασαν!

Αν νομίζουμε ότι θα ξεμπερδέψουμε εύκολα (ή καθόλου) απ' αυτή την αηδία που μόνοι μας δημιουργήσαμε, είμαστε μακριά νυχτωμένοι!

''Χ@σε ψηλά κι αγνάντευε'' λοιπόν τα τεκταινόμενα εις βάρος σου ελληνικέ λαέ, έτσι όπως τα κατάφερες!
Παρακολούθα τώρα ανήμπορος (που λέει ο λόγος, γιατί μπορείς ακόμη πολλά!), τί ωραία που μεθοδεύουν την καταστροφή σου,
..τί καλά σκαλίζουν τις αλυσίδες σου,
..με τί μαεστρία θα σε διπλώσουν μεθαύριο σε μιά κόλλα χαρτί,
..να σε προσφέρουν δώρο και αντίδωρο στην Παγκοσμιοποίηση,
..προσφορά στον θεό της νεοφασιστικής Ενωμένης(!) Ευρώπης!

Άβε, βλάκα λαέ!
Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!..



Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Νομική Αθηνών νίκησε το Χάρβαρντ: Πρώτοι οι Έλληνες φοιτητές σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Είχαν απέναντί τους εκπροσώπους από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια στον κόσμο. Παρόλα αυτά, ήταν η ελληνική τετράδα εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό εικονικής δίκης: τα παιδιά της Νομικής Αθηνών, που κατάφεραν να νικήσουν και τους φοιτητές του Χάρβαρντ.

Η Περσεφόνη Βερνάδου, ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ο Παναγιώτης Κυριακού και η Αννα Βεντουράτου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Moot Court Competition, που έγινε στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη.

Ο διαγωνισμός, που διεξάχθηκε φέτος για 12η χρονιά, αποτελεί προσομοίωση της διαδικασίας δικαστικής επίλυσης διακρατικών εμπορικών διαφορών.

Φέτος το θέμα αφορούσε τη διαφορά μεταξύ δύο κρατών μελών του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου, ενός ανεπτυγμένου και ενός αναπτυσσόμενου, που προέκυψε λόγω της απόφασης του τελευταίου να ανακρατικοποιήσει τις υπηρεσίες ύδρευσης - αποχέτευσης μετά από μία περίοδο ιδιωτικοποίησης χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Στο διαγωνισμό μετείχαν 117 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο και η ομάδα της νομικής Αθηνών, αφού πήρε το εισιτήριο στον προκριματικό γύρο της Ευρώπης βρέθηκε στην τελική φάση μαζί με 19 άλλα πανεπιστήμια και στο τέλος κόντρα στο Χάρβαρντ.

Το εννεαμελές δικαστήριο- υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΟΕ και εγνωσμένης φήμης καθηγητές διεθνούς οικονομικού δικαίου, έδωσαν τη νίκη στην ελληνική ομάδα.

Για την επιτυχία τους οι φοιτητές πήραν υποτροφίες για την παρακολούθηση των καλοκαιρινών μαθημάτων διεθνούς οικονομικού δικαίου, ενώ είχαν και προτάσεις για εργασία από μεγάλες εταιρείες.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....