Διυλιστήριο: 07/26/15
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ. Η κυβέρνηση θα υπέκλεπτε τα ΑΦΜ μας από τους… Γερμανούς!!!

Αν δεν κάνουμε λάθος, το ΑΦΜ είναι ένας ατομικός φορολογικός αριθμός που το ίδιο το κράτος χορηγεί στον πολίτη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί η ελληνική κυβέρνηση (ως αρχηγός του κράτους) θα έπρεπε να υποκλέψει τα ΑΦΜ μας; Τα ΜΜΕ στη σπουδή τους να αποκαλύψουν το plan Β του Γ. Βαρουφάκη, δεν πρόσεξαν προφανώς την παράλληλη ανατριχιαστική αποκάλυψη βόμβα που έκαναν και εξηγούμαστε.


Μεγάλος λοιπόν σάλος έχει ξεσπάσει και πάλι στα ΜΜΕ, με αφορμή αυτή τη φορά το φερόμενο ως plan B του Γ. Βαρουφάκη, με
την υποκλοπή των ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών.


Αν κάποιος μείνει μόνο εδώ και δεν καταλάβει τι ακριβώς διαβάζει, θα εκνευριστεί με τον Γ. Βαρουφάκη. Αν όμως καταλάβει τι διαβάζει, τότε θα ανατριχιάσει συνειδητοποιώντας ότι τα ΑΦΜ μας και όλα τα προσωπικά φορολογικά στοιχεία όλων μας, βρίσκονται αποκλειστικά στα χέρια των Γερμανών και της τρόϊκας.


Τότε θα μάθει για πρώτη φορά ότι στο λογισμικό της ΓΓΠΣ αποκλειστική πρόσβαση έχουν μόνο οι Βρυξέλλες και όχι η εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση.


Αντίθετα η κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να υποκλέψει τα ΑΦΜ μας, προκειμένου να μας προστατέψει με τη δημιουργία ενός παράλληλου ψηφιακού τραπεζικού συστήματος, εξ αιτίας του κλεισίματος των τραπεζών, το οποίο θα έκαναν οι Βρυξέλλες (κυρίως οι Γερμανοί), όταν η κυβέρνηση αποφάσιζε επιστροφή στη δραχμή.


Κι όμως, πολλοί από εμάς είμαστε ΜΑΚΑΚΕΣ (με κεφαλαία γράμματα). Μας πειράζει που η ελληνική κυβέρνηση θα υπέκλεπτε τα ΑΦΜ και δεν μας πειράζει που τα ΑΦΜ μας και όλα τα προσωπικά φορολογικά μας δεδομένα, τα ελέγχουν αποκλειστικά η τρόϊκα, οι Γερμανοί και το ΔΝΤ


Αποδείχθηκε τελικά, ότι όλοι είμαστε φυλακισμένοι σε ένα «ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης», το οποίο ελέγχουν απόλυτα οι δανειστές.


Τι είδους εθνική κυριαρχία έχουμε άραγε; Τι είδους δημοκρατία;


Ντροπή μας.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Τμήμα της Ιόνιας Οδού σε κυκλοφορία την Δευτέρα!

Για την προσεχή Δευτέρα 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η παράδοση στην κυκλοφορία τμήματος 4,5 χιλιομέτρων της Ιόνιας Οδού.
Ο λόγος για το τμήμα από Κεφαλόβρυσο έως και τα όρια της βιομηχανικής περιοχής Μεσολογγίου όπου σταματά διότι εκκρεμεί η απαλλοτρίωση ενός ποιμνιοστασίου. Αυτό το τμήμα (150 μ.) και άλλο ένα μικρό που εμποδίζει την κατασκευή της γέφυρας είναι οι λόγοι που κολλάει η απόδοση ενός κομματιού 7.5 χιλιομέτρων, δηλαδή το τμήμα Κεφαλόβρυσο – Μεσολόγγι......


Την Δευτέρα λοιπόν θα δοθεί ο ένας κλάδος της μελλοντικής Ιόνιας Οδού σε κυκλοφορία και οι κατασκευαστές θα ξεκινήσουν την κατασκευή του βόρειου κλάδου, αλλά και της παλιάς εθνικής που θα είναι παράπλευρη στη νέα.
Εν τω μεταξύ οι απαλλοτριώσεις συνεχίζουν και αποτελούν τον μεγαλύτερο μπελά στην ολοκλήρωση του έργου. «Ούτε τα capital controls, ούτε οι χρηματοδοτήσεις μας απασχολούν τόσο πολύ όσο οι απαλλοτριώσεις», έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της εταιρείας η οποία σηκώνει τα χέρια ψηλά μ’ αυτή την τεράστια καθυστέρηση.
Ενθαρρυντικό είναι πάντως πως τα έργα προχωρούν ταχέως στα κομμάτια που είναι ελεύθερα. Για παράδειγμα η σήραγγα της Κλόκοβας διανοίγεται πολύ γρήγορα και ήδη περίπου 300 μέτρα έχουν γίνει τούνελ και από τις δύο πλευρές.

Δείτε ένα video από την κατασκευή της Ιόνιας οδού
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Το φριχτό έθιμο με τη μαζική σφαγή φαλαινών

Πάνω από 250 φάλαινες συνολικά βρήκαν τραγικό θάνατο στις παραλίες Bour και Torshavn στα νησιά Φερόε, ένα έθιμο που κρατά από τον 16ο αιώνα.

Αυτή η αποτρόπαια σφαγή είναι ένα έθιμο το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όπου ψαράδες βάζουν παγίδες με σχοινιά και παγιδεύουν τις φάλαινες για να βγουν στην ακτή.

Δείτε το βίντεο από το "Ruptly TV":
Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....