Διυλιστήριο: 03/01/19
ροη αναρτησεων

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

VIDEO - Πρωτοφανές! Ο Σκάι έδειξε ψεύτικο πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη



Κραυγαλέα περίπτωση εξαπάτησης της κοινής γνώμης. Το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ οφείλουν να παρέμβουν

Aθλιότητες που παραβιάζουν κάθε έννοια δεοντολογίας και σεβασμού στην ενημέρωση των πολιτών είναι όσα διέπραξαν οι υπεύθυνοι τηλεοπτικής εκπομπής του Σκάι εις βάρος της «δημοκρατίας».

Ολα άρχισαν στην εκπομπή «Σήμερα», την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων.

Αρχικά, λοιπόν, παρουσίασαν το σωστό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» (6.40 π.μ.), με τίτλο «Κυριάκο διώξε τους φαύλους» (27/2/19).

Η ασέλγεια

Ως θέμα είχε την καταδίκη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και συμβούλου του κ. Μητσοτάκη Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο άνω των 15, με χρηματική ανταμοιβή, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν!

Στη συνέχεια όμως -και αυτό είναι το ανήθικο-, προφανώς κάποιοι έσπασαν τα τηλέφωνα δίνοντας εντολή εξαφάνισης του αποκαλυπτικού πρωτοσέλιδου της «δημοκρατίας».

Προκλητικά οι συντελεστές της εκπομπής αλλά και οι υπεύθυνοι του καναλιού όχι μόνο εξαφάνισαν το πρωτοσέλιδο με τίτλο «Κυριάκο διώξε τους φαύλους», αλλά έφτασαν στο σημείο να μοντάρουν την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων εμφανίζοντας στη θέση της «δημοκρατίας» πρωτοσέλιδο του 2016! Μάλιστα, το συγκεκριμένο άσχετο φύλλο, τριών χρόνων πίσω, ήταν σαββατιάτικο! Το θέμα ανάδειξε αναρτώντας το σχετικό βίντεο το «Αλ τσαντίρι».




Το θράσος των συντελεστών της εκπομπής ήταν τέτοιο που όχι μόνο δεν διόρθωσαν την προβοκάτσια τους αλλά έκαναν σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Να παρέμβουν

Τα ερωτήματα από αυτή την αθλιότητα είναι πολλά και θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, να κάνουν έρευνα και να βρουν τους δράστες αυτής της πρωτοφανούς ενέργειας που παραβιάζει κάθε έννοια δικαίου και δεοντολογίας.

Περιμένουμε, λοιπόν, απαντήσεις:

• Ποιος έδωσε εντολή να αλλάξει το πρωτοσέλιδο;

• Ποιος ενοχλήθηκε από το πρωτοσέλιδο;

• Ποιος μόνταρε την παρουσίαση εμφανίζοντας πρωτοσέλιδο του 2016;

• Ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του σωστού πρωτοσέλιδου της «δημοκρατίας»;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, καθώς δεν στέκει καμία δικαιολογία περί λάθους, αλλά πρόκειται για μια εσκεμμένη και αντιδεοντολογική παρέμβαση, που στόχο είχε να εξαφανίσει την είδηση και να παραπλανήσει σκόπιμα τους τηλεθεατές.


https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον παιδόφιλο Γεωργιάδη



«Παγωμάρα» στη βάση και σε στελέχη της Ν.Δ. από την επιλογή του κόμματος να τον καλύψει με «αστεία» επιχειρήματα
Σοκ προκαλεί στη βάση και σε πολλά στελέχη της Ν.Δ. η επιλογή του Μοσχάτου όχι απλώς να μην αποδοκιμάσει ακαριαία τον καταδικασθέντα για ασέλγεια Νίκο Γεωργιάδη, αλλά, αντιθέτως, να τον στηρίξει εμμέσως με τη στάση της. Η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ., η οποία θέλει να γίνει κυβέρνηση, μουδιάζει την κοινή γνώμη και τους ψηφοφόρους της, που έχουν ψηλά τον θεσμό της οικογένειας.

Κεντρικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά υποτίθεται «ανεπίσημα», η οδηγία που έχει δοθεί στους βουλευτές και στα στελέχη της Ν.Δ. είναι να εγκαλούν την κυβέρνηση για «πολιτικό κανιβαλισμό» μιας «προσωπικής δικαστικής περιπέτειας». Η ξεδιάντροπη στήριξη στον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκο Γεωργιάδη φτάνει μέχρι του σημείου να υποβαθμίζεται η σημασία της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης, με το επιχείρημα ότι θα κριθεί στο Εφετείο.

Στελέχη της Ν.Δ., μάλιστα, ακόμα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, κατηγορούν το Μαξίμου ότι με τις ανακοινώσεις του «παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας». «Γαλάζια» στελέχη υπενθυμίζουν ότι ο Νίκος Γεωργιάδης αποχώρησε από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από τρία χρόνια -όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση- προκειμένου να μη γίνει «αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».


Από το Μαξίμου επιτέθηκαν ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας ότι «η Ν.Δ. φρόντισε να προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης». Οπως υπογραμμίζει το γραφείο του πρωθυπουργού: «Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και γι' αυτό το έγκλημα και να ζητάει από τα φιλικά του μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση». Εδώ να σημειωθεί ότι η είδηση της καταδίκης «έπαιξε ψηλά» στα μολδαβικά media.

Την ίδια ώρα, στην Ολομέλεια της Βουλής ξέσπασε άγρια κόντρα με αφορμή την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε, απευθυνόμενος στη Ν.Δ.: «Εμείς δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής με φίλους παιδεραστών». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, κινούμενος με βάση τις «οδηγίες» του Μοσχάτου, τόνισε ότι «δεν είναι αυτονόητη η δημοκρατία, όταν παραβιάζεται το δικαίωμα κάθε κατηγορουμένου στην απόδειξη της αθωότητάς του». Το τράβηξε όμως ακόμη παραπάνω λέγοντας ότι «υπάρχουν κυρώσεις για όποιον παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας».

«Ενας πρώην βουλευτής της Ν.Δ. καταδικάστηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη, αυτή είναι η εκδίκηση της ηθικής απέναντι σε ηθικολογούντες στο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» σχολίασε η Φωτεινή Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι είναι υπόδικοι για βαρύτερα εγκλήματα.


https://diulistirio.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....