Διυλιστήριο: 10/26/17
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

VIDEO - Ο Σόιμπλε καρφώνει Σαμαρά ... Δεν υπήρχε success story , ζήτησε απλά ένα διάλειμμα στο πρόγραμμα για να εκλεγεί ο ΠτΔ


«Τότε όμως ο Σαμαράς μας είπε πως χρειάζεται ένα διάλειμμα ( time-out ) στις μεταρρυθμίσεις του ( πρόγραμμα ). Το δήλωσε και επίσημα στο Βερολίνο διότι η αντίσταση στην Ελλάδα ήταν μεγάλη και επιπλέον, πλησίαζε η εκλογή ενός νέου Προέδρου για την οποία, αν θυμάμαι καλά, απαιτείται πλειοψηφία 60%. Χωρίς αυτή την πλειοψηφία διαλύεται η Βουλή και κηρύσσονται νέες εκλογές και έτσι θα έπεφτε η κυβέρνησή του …” ( Δείτε το βίντεο στο 4.43′ )


Τα παραμύθια Σαμαρά – Βενιζέλου αλλά και της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ που υπερασπίζεται το δήθεν success story που προσπάθησε να πουλήσει ( και προσπαθεί ακόμα …) ο Μεσσήνιος πολιτικός και τα “παπαγαλάκια” του στα ΜΜΕ, κατεδάφισε με τον πλέον απόλυτο τρόπο, ο Γερμανός ΥπΟικ στην συνέντευξή του στον Αλ Παπαχελά, που προβλήθηκε χθες από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ! Ταυτόχρονα “γκρέμισε” και τον μύθο του υπέυθυνου και πατριώτη Πρωθυπουργού που προσπάθησε σκληρά να ανοικοδομήσει τα τελευταία χρόνια, μετά την ολική επαναφορά του από τα αζλητητα της ιστορίας και το περιθώριο του πολιτικού χειμώνα, όπου είχε καταδικαστεί από τις τυχοδιωκτικές και καιροσκοπικές πολιτικές επιλογές του … ΚΑΙ … την πρώτη περίοδο της πολιτικής του διαδρομής, όταν ακόμα ήταν ενταγμενος στη ΝΔ !

Πιο συγκεκριμενα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σημείωσε πως η κυβέρνηση του Αντ Σαμαρά το 2014 είχε επίσης σημειώσει δημοσιονομική πρόοδο, όπως τώρα η κυβέρνηση του Αλ Τσίπρα και πως και τότε είχε καταφέρει να δοκιμάσει μια πρώτη έξοδο στις αγορές, όπως ήδη έχει καταφέρει σήμερα η κυβέρνση του Αλ Τσίπρα, μόνο που τότε … ξαφνικά όλα σταμάτησαν, καθώς ο Αντ Σαμαράς ζήτησε από τους δανειστές επίσημα, να διακόψει την εφαρμογή του προγράμματος διάσωσης, για καθαρά εσωτερικούς πολιτικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα για να καταφέρει να εκλεξει ΠτΔ και να μην πέσει η κυβέρνησή του ! Στη συνέχεια δε, υποσχέθηκε πως θα συνέχιζε την εφαρμογή των μέτρων … Αυτη η αποκάλυψη βέβαια του Γερμανού ΥπΟικ , έρχεται να γκρεμίσει και το αφήγημα του Κυριακου Μητσοτάκη, της Ντόρας, του Άδωνι, αλλά και των συστημικών ΜΜΕ, ότι η χώρα και η οικονομία, “εκτροχιάστηκαν” το 2015 από τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αππδεικνύεται ότι η ίδια η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου αλλα και Στουρνάρα, αποφάσισαν το 2014 να βγάλουν το “τρένο από τις ράγες” και να το παρκαρουν στον σταθμό, προκειμένου να … διασωθούν πολιτικά και να αποφύγουν τις εκλογές, όπου ήξεραν ότι θα έχαναν !!! Υπενθυμίζεται οτι την περίοδο εκεινη Σαμαρας – Βενιζέλος και εκδότες έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν υποψηφιοτητα για την ΠτΔ που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να υπερψηφίσει η Αριστερά, ώστε να μην διαλυθεί η Βουλη. Ο Φώτης Κουβέλης είχε απορρίψει δύο φορές προτάσεις που του είχαν γίνει να ειναι υποψηφιος.

Πηγή thefaq.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ελληνική «Εισβολή» στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή !



Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΕΗ - Archirodon Group NV

Η ΔΕΗ Α.Ε. και η Archirodon Group NV ανακοινώνουν την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, πενταετούς διάρκειας, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην κατασκευή Ενεργειακών Έργων στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και περαιτέρω σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές τα μέρη θα συμφωνήσουν.

Σχετικά με την Archirodon Group NV

Η Archirodon Group NV είναι ένας μεγάλος διεθνής Όμιλος Εταιρειών με έδρα το Dordrecηt στην Ολλανδία, κυρίως Ελληνικών συμφερόντων, με σημαντική παρουσία για 60 περίπου χρόνια σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, περιλαμβανομένης της γεωγραφικής περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε μεγάλα και πολύπλοκα έργα τύπου EPC (Engineering, Procurement and Construction). Ειδικότερα στον τομέα της Ενέργειας, η εμπειρία της περιλαμβάνει κατασκευές Σταθμών Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκαταστάσεων αφαλάτωσης και πετρελαϊκά έργα.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εισαγγελέας του Noor1 : “Απειλείται η ζωή μου”



“Απειλείται η ζωή μου”
Με μία δραματικού περιεχομένου επιστολή η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ενημερώνει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για ύποπτες κινήσεις που αντελήφθη εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένει και οι οποίες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Με μία δραματικού περιεχομένου επιστολή η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ενημερώνει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για ύποπτες κινήσεις που αντελήφθη εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένειΗ εισαγγελέας, αφού αναφέρεται στην υπόθεση την οποία χειρίζεται και αφορά στους εμπλεκομένους στη χρηματοδότηση και μεταφορά της ηρωίνης με το πλοίο «NOOR1» από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα, σημειώνει πως δύο άτομα εισήλθαν στην πολυκατοικία της την 16η του τρέχοντος μηνός στις 12.45 και αφού ανέβηκαν με το ασανσέρ στον 3ο όροφο όπου διαμένει, όταν αντιλήφθηκαν την κάμερα ασφαλείας, κάλυψαν τα πρόσωπά τους. Αμέσως μετά ανέβηκαν στον 4ο και τελευταίο όροφο, ενώ στη συνέχεια κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου διασταυρώθηκαν με τη διαχειρίστρια, στην οποία ισχυρίστηκαν πως διένεμαν φυλλάδια. Όμως, ούτε φυλλάδια κρατούσαν ούτε και σακίδιο με τέτοιο υλικό, σύμφωνα μάλιστα με τις καταγραφές από την κάμερα ασφαλείας. Κατόπιν όλων τούτων η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα ζήτησε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. την τοποθέτηση στατικού-μονίμου σημείου φύλαξης στην είσοδο του κτηρίου όπου διαμένει.Η εισαγγελέας στην επιστολή της υπενθυμίζει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. πως διενεργεί προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση κακουργηματικών πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από κακουργηματικές πράξεις τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, και πως η έρευνα αυτή συνδέεται με την υπόθεση μεταφοράς δύο και πλέον τόνων ηρωίνης, γνωστή και ως υπόθεση «NOOR1».

Υπενθυμίζει η εισαγγελέας πως η υπόθεση αυτή έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα και πως μερίδα του Τύπου (εντύπου και ηλεκτρονικού) καθώς και δημοσιογράφοι καταφέρονται για δικούς τους λόγους εναντίον της.
Η εισαγγελέας είναι απολύτως σαφής και υποδεικνύει στην αστυνομία πού ακριβώς βασίζονται οι υποψίες της και πώς συμπεραίνει ότι απειλείται η ζωή της. Η εισαγγελέας είναι απολύτως σαφής και υποδεικνύει στην αστυνομία πού ακριβώς βασίζονται οι υποψίες της και πώς συμπεραίνει ότι απειλείται η ζωή της.

Είναι γνωστό στον καθένα πως η εισαγγελέας Τζίβα έχει καλέσει να καταθέσουν μία ομάδα βασικών συνεργατών του επιχειρηματία – εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη, μεταξύ των οποίων το ανώτερο στέλεχος της εταιρείας Capital Νίκος Συντυχάκης, ο δικηγόρος Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης, ο ναυτασφαλιστής Ηλίας Τσακίρης, οι οποίοι συγκαταλέγονται στη λίστα εκείνων που απέστειλαν χρηματικά ποσά στην εταιρεία του ισοβίτη Γιαννουσάκη στο Ντουμπάι. Σημειώνεται πως ποσά απέστειλε και εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τις σχέσεις μεταξύ των εμβασμάτων αυτών και της χρηματοδότησης της αγοράς και μεταφοράς του φορτίου ηρωίνης εξετάζει η εισαγγελέας.


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....