Διυλιστήριο: 09/28/13
ροη αναρτησεων

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΣΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΜΕ: Να συλληφθούν οι κατηγορούμενοι βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Να είστε σίγουροι πως η εντολή των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήρθε από την Τρόικα και δεν ήταν απόφαση του Σαμαρά....Είναι η νέα αποχαύνωση και ο εξαγνισμός των φασιστών που μας κυβερνούν !

Mην ξεχνάμε ότι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι και πάρα πολλοί βουλευτές της Βουλής από το 2012, κακούργημα που είναι επίσης διαρκές και συνεπώς έπρεπε να είχαν κι αυτοί συλληφθεί προ πολλού.

Πριν έναν χρόνο σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! 


Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί.

Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα:

Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!
Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!

Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!

Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

1) Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “επίσημα” ή παραδοσιακά MME;

2) Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;

Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!

Σας παραθέτουμε λοιπόν σήμερα ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές! Διότι δεν γινόταν αλλιώς!

Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!!
Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι πάνω από τους μισούς βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!


Στο βίντεο που βλέπετε, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι … συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε … παράβαση του ΚΟΚ !!!

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου


Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων, και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.




Η μήνυση του δικηγόρου Γ. ΝΟΥΛΑ εναντίων όσων χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος


Ο δικηγόρος Γ. ΝΟΥΛΑΣ προσέφυγε στην εισαγγελία εναντίον όσων χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος και παίζουν με την χρεοκοπία της Ελλάδας 

Στην εν λόγω μηνυτήρια αναφορά, η οποία είναι εκτενέστατη (84 σελίδες κυρίως κείμενο και πάνω από 200 σελίδες επικαλούμενα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των μηνυτών)», όπως λέει ο κ. Νούλας, «επισημαίνεται πως οι κερδοσκόποι έστησαν το παιχνίδι και ζημίωσαν την Ελλάδα μέσα σε ελάχιστους μήνες πάνω από 13 δισ. ευρώ». 
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει κατατεθεί η με αριθμό 2744 μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Γεώργιου Ι. Νούλα, καθώς και του ασφαλιστή Κυριάκου Τόμπρα κατά των κερδοσκόπων, οι οποίοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο, τους Έλληνες πολίτες και γενικότερα τα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα. 
  
Ανάμεσα στα άλλα, οι μηνυτές επισημαίνουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν αρκεί το ύψος του ελλείμματος για να οδηγηθεί μια χώρα σε χρεοκοπία, αφού οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία είχαν και συνεχίζουν να έχουν μεγάλα ελλείμματα και παρ’ όλα αυτά καμία από αυτές δεν οδηγήθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. 

Οι 5 παρανομίες:
Στην αγορά των CDS, στην οποία δημιουργήθηκε και εκτελέστηκε όλο το παιχνίδι της παράνομης κερδοσκοπίας εις βάρος της Ελλάδος, δεν συντρέχουν οι στοιχειώδεις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας της, δηλαδή, όπως εξηγεί ο δικηγόρος:

Πρώτον, απαγορεύεται να στοιχηματίζεις στην πτώχευση ενός κράτους. 

Δεύτερον, για να έχεις το δικαίωμα να αντασφαλίσεις σε κάποιο επενδυτικό κίνδυνο πρέπει να λειτουργείς ως ασφαλιστική ή αντασφαλιστική εταιρεία με βάση την εθνική νομοθεσία (ν.2496/1997), την Ευρωπαϊκή Ένωση (Οδηγία 2009/138/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) και το Διεθνές Δίκαιο. Όλες οι εταιρείες όμως που εκδίδουν αντασφάλιστρα επενδυτικού κινδύνου δεν έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία τους ως αντασφαλιστικές εταιρείες. 

Τρίτον, ακόμα και αν είχαν την ιδιότητα της αντασφαλιστικής εταιρείας, δεν έχουν την ικανότητα πληρωμής των αντασφαλίστρων σε περίπτωση που επέλθει ασφαλιστικός κίνδυνος, όπως στην προκειμένη περίπτωση παύση πληρωμών μιας χώρας Έτσι, στην ουσία λειτουργούν ως χρηματοοικονομικές πυραμίδες εκμεταλλευόμενες την ηθελημένη έλλειψη ρυθμιστικών αρχών λειτουργίας και θεσμικού πλαισίου διαφάνειας, εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό τη διεθνή παραοικονομία. 

Τέταρτον, δεν διαπραγματεύονται σε αναγνωρισμένα χρηματιστήρια. 

Πέμπτον, δημιουργούν και υποβάλλουν σε εναρμονισμένες πρακτικές υποτιμητικής κερδοσκοπίας. Να σημειωθεί ότι πάνω από το 80% της παγκόσμιας αγοράς CDS (με τζίρους πάνω από 100 τρισ. δολάρια) ελέγχουν η εταιρεία Goldman Sachs, η G.P. Morgan και η Deutsche Bank. 

Εκείνο το οποίο δεν γνωρίζουμε είναι εάν έγινε συζήτηση και ζητήθηκαν ή αξιολογήθηκαν στοιχεία για μια σειρά θεμάτων που εξέθεσε και ανέλυσε εκτενώς και με νομική αρτιότητα η μηνυτήρια αναφορά, όπως:

I. Το αποτέλεσμα της έρευνας της ΕΥΠ που έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του 2010 επί συγκεκριμένων κυβερνητικών κεφαλαίων.
II. Υπήρξε συνεργασία για το αποτέλεσμα των ερευνών της αμερικανικής και αγγλικής Δικαιοσύνης για τις αλλοιώσεις του Προϋπολογισμού από την Goldman Sachs;
III. Συζητήθηκε το θέμα της μήνυσης κατά Τρισέ για τα swaps της Goldman Sachs επί κυβέρνησης Σημίτη;
IV. Έχουν συνεργαστεί ο Αθανάσιος Κατσιρώβης, αντεισαγγελέας, με την κυρία Ελένη Ράικου, προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών, για πιθανή ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών;
V. Ερευνήθηκε αν ο όμιλος αξιολόγησης Moody’s αποτελείται κατά 90% από μέλη της Goldman Sachs;
VI. Θα κληθεί ο κ. Φιλιππίδης να εξηγήσει γιατί επένδυσε στη χρεoκοπία της Ελλάδας όταν ήταν διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;
VII. Θα κληθεί ο κ. Χριστοδούλου (πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους - ΟΔΗΧ) να καταθέσει ποια ήταν η συμμετοχή του σαν Goldman Sachs, της οποίας υπήρξε στέλεχος, στην παραποίηση του δημοσίου χρέους επί Κ. Σημίτη, αλλά και αργότερα σε άλλες χώρες;
VIII. Θα ερευνηθεί για ποιο λόγο δαπανήθηκαν 400.000.000€ μόνο για τη σύνταξη του μνημονίου;

Να σημειωθεί ότι η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε πολύ πριν την υπογραφή του μνημονίου, ενώ στην ουσία την είχε προβλέψει!


Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία ΚΑΤΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ απο την Ολγα Γ. Γεριτσίδου


Τετάρτη 10-10-2012 κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου, ειδικής εκπαιδευτικής ψυχολόγου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και τον Ελληνικό Λαό, συγκάλυψαν, δέχθηκαν και καρπώθηκαν ωφελήματα παρανόμως από εκλογές που βασίστηκαν σε νοθευμένα στατιστικά και εκλογικά στοιχεία που de factoχαρακτηρίζουν τις εκλογές άκυρες και αυτούς χωρίς δικαίωμα να ασκούν εκτελεστική εξουσία ( κυβέρνηση ) και νομοθετική και ελεγκτική εξουσία ( Βουλή ).

Εντός της μηνύσεως αποδεικνύεται πασιφανώς ότι οι εκλογικοί κατάλογοι ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κάτι που επίσης υποστηρίζεται/τεκμηριώνεται και από δηλώσεις δημόσιες και επίσημες αρμοδίων ατόμων.

Διαβάστε όλη την μήνυση Εδώ

Συνολικά έχουν κατατεθεί πάνω απο 60+ μηνύσεις (μπορείτε να τις δείτε εδώ) εναντίον των προδοτικών κυβερνήσεων και των φερεφώνων τους απο το 2009 μέχρι σήμερα

Ένοχοι, μπορούν να δικάσουν Ενόχους;

Ζούμε αναμφισβήτητα το απόλυτο πολιτικό θέατρο του παραλόγου.

Όσο και να έψαξα με επιμονή και υπομονή, ΟΛΟ το διαδίκτυο, πουθενά στον κόσμο, σε καμμία άλλη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των χωρών του λεγόμενου "τρίτου κόσμου", δεν έχει συμβεί Εφέτης Εισαγγελέας να έχει καταθέσει φάκελλο για διαφθορά και προδοσία πολιτικών προσώπων σε Βουλή και η ...Βουλή να αρνείται κάθε είδους συζήτηση για σύσταση σχετικής επιτροπής που θα αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες. 

Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και ΜΟΝΟ απο αυτό το πολιτικό σύστημα, που έχει τόση διαφθορά, που αγγίζει και ίσως ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις, τη περίφημη ιταλική Μαφία και τον Νόμο της Σιωπής, την περίφημη επίσης "Ομερτά" που την διέπει.

Η Νέα Δημοκρατία με συνεπίκουρο το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και εσχάτως και το ΚΚΕ, αρνούνται την όποια σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα, προβάλλωντας ως δικαιολογία το άσχημο χρονικό τάιμινγκ για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, εκτιμώντας οτι μια τέτοια ενέργεια αυτή τη στιγμή ενδεχομένως να πυροδοτήσει κοινωνικές αντιδράσεις μεταξύ των...ψηφοφόρων! 

Η υποκρισία και το όνειδος σε όλο τους το μεγαλείο, από ένα απολύτως διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο, όντας στριμωγμένο άσχημα στη γωνία, παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Αντωνης Σαμαράς, ξεπερνώντας σε υποκρισία και θεατρινισμό ακόμη και αυτόν τον φίλο και συμφοιτητή του Γ.Α.Παναδρέου, δεν δίστασε να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων, άλλη μια προεκλογική του δέσμευση και υπόσχεση στην ΔΕΘ το Σεπτέμβριο του 2011  (δείτε το βίντεο εδώ), η οποία φυσικά και δεν επρόκειτο να ισχύσει ποτέ, μιας και το είχε θέσει ως όρο προηγουμένως ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις διαπραγματεύσεις για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων.



Και καλά αυτοί οι δύο, ας πούμε πως ήταν οι δύο μεγάλοι διαχειριστές της εξουσίας τα τελευταία 36 χρόνια. Ας πούμε πως μέσα απο όλη αυτή τη διαχείρηση, υπάρχουν πολλοί σκελετοί στις ντουλάπες τους που θέλουν πάση θυσία να παραμείνουν εκεί για πάντα.

Η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη; Τι άραγε θέλει να κρύψει το μικρό αυτό και - στην ουσία του - ανύπαρκτο - κόμμα; Και ο ίδιος ασφαλώς ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος και κάποτε ήταν και ...δημόσιος κατήγορος ως συμμετέχων στην κυβέρνηση Ν.Δ. - Συνασπισμού Αριστεράς με επικεφαλής τον Τζαννή Τζαννετάκη το 1989 για τη διερεύνηση του σκανδάλου Κοσκωτά;

Το ΚΚΕ; Ο ...υπέρμαχος της ...Αριστεράς και του ...δικαίου του λαού και του ...εργάτη; Τι λόγο έχει το ΚΚΕ να ΜΗ ΘΕΛΕΙ κι αυτό τη σύσταση της επιτροπής, επικαλούμενο κι αυτό επίσης το ...ρημαδιασμένο τάιμινγκ;

Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι σχεδόν "ομοιδεάτης" με Κουβέλη και Παπαρρήγα γιατί την επιδιώκει και την υποστηρίζει, συνεπικουρούμενος και απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου; Γι αυτούς τους δύο τελευταίους, δεν ...ισχύει το ...κακό τάιμινγκ; Δηλαδή μόνο οι Νεοδημοκράτες, ΠΑΣΟΚοι, ΔΗΜΑΡίστες και ΚΚΕδες είναι οι ...λογικοί, που βάζουν πάνω απ όλα το ...συμφέρον της πατρίδας και οι άλλοι δύο όχι; Ή μήπως πράγματι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν είναι τίποτε άλλο παρά άλλο ένα πολιτικό θέατρο του παραλόγου, όπως είπαμε και στην αρχή;

Έίναι πλέον προφανές, ότι το ΟΛΟ το Κοινοβούλιό, λειτουργεί συντεχνιακά!

Τελικά, μας δουλεύουν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ! Συμπεριλαμβανομένων και των ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝ.ΕΛ. Δηλαδή, θέλω να πώ οτι μήπως το παιχνίδι ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ απο πρίν και οτι ούτε αυτοί οι δύο τελευταίοι ήθελαν ποτέ στ' αλήθεια τη σύσταση μιας τέτοιας επιτροπής, αλλα επειδή τους βολεύει το γεγονός οτι το αρνούνται όλοι οι υπόλοιποι, απλά αυτοί οι δύο παίζουν το παιχνίδι της "άρνησης" για να δείξουν το ..."πατριωτικό τους προσωπείο";

Και γιατί το λέω αυτό;

Μα για τον απλούστατο λόγο, οτι έχουν ήδη στα χέρια τους ένα ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ όπλο, την ήδη κατατεθειμένη ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ αναφορά του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου εναντίον των Γ.Α. Παπανδρέου και όλων όσων υπέγραψαν και ψήφισαν το Μνημόνιο ως Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε οτι η μηνυτήρια αυτή αναφορά, έχει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ, οτι δηλαδή μέχρις να ...βγεί απ το συρτάρι όπου την έχουν χώσει οι πρώην και νύν κυβερνητικοί και βουλευτάδες, αυτή η αναφορά θα εξακολουθεί να υπάρχει είς το...διηνεκές! Και χρειάζεται ΜΟΝΟ 30 υπογραφές απο τους 300σίους βουλευτές, δήλαδή μόνο ένα φτωχό και μίζερο...10% των πολιτικών, ενώ η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, και πιο μεγάλη φασαρία έχει και απαιτεί ένα σημαντικό αριθμό βουλευτών για να συσταθεί. Οπότε κύριοι ΣΥΡΙΖΑαίοι και "Αν.Ελληνες", τι περιμένετε; Αφού λοιπόν, οι...παλαιοκομματιστές σας αρνούνται αυτό που εσείς επιδιώκετε, τι σας εμποδίζει να ...αλώσετε το άντρο της διαφθοράς απο τη Κερκόπορτα που σας έχει ήδη ανοίξει ο Αντωνίου;
Σε αυτή τη βρωμερή ιστορία, υπάρχουν παράμετροι που ενοχοποιούν ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα. Και επειδή κάθε πολιτικός που έδρασε απο το 1981 και μετά, συμμετέχοντας είτε ως κυβερνητικός είτε ως απλός βουλευτής κρύβει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του, υπάρχει η λεγόμενη Ομερτά ή αλλιώς ο Νόμος της Σιωπής. Το "Δε με πειράζεις, δε σε αγγίζω". Κανείς απο αυτούς δεν επιθυμεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την κάθαρση του δημοσίου βίου και την απονομή της δικαιοσύνης, γιατί αν στ΄αλήθεια το επιθυμούσε, θα ξεκίναγε τη κάθαρση πρώτα από τα του οίκου του. Κι αυτό όχι μόνο δεν έχει γίνει, αλλά αντίθετα, η διαφθορά μέσα στα κόμματα εξακολουθεί να ΖΕΙ και να ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

Κανένας σημερινός πολιτικός που ανήκει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στον παλαιοκομματισμό, δε πρόκειται να τα ...βάλει στα ίσα με ...ομόλογό του. Γιατί οι ...σκελετοί στις ντουλάπες καραδοκούν. Και κανείς δε ξέρει πώς και με ποιόν τρόπο μπορεί να ξεπηδήσουν απο μέσα.

Γι αυτό αγαπητοί μου κύριοι Εισαγγελείς, ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το μόνοι σας.

Το ξέρω οτι σας δένει τα χέρια ο επαίσχυντος νόμος περι ευθύνης Υπουργών, αλλά ...όλο και κάποιο παραθυράκι μπορείτε να βρείτε για να τον παρακάμψετε. Στην ανάγκη, απευθυνθείτε στο λαό.

Όπου να 'ναι θα επαναστατήσει.

Μιλήστε, βγάλτε τα στη φόρα όλα.

Υποδείξτε τη συνενοχή ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος.

Γιατί σας το ξαναλέω: "Ενοχοι δεν μπορούν να δικάσουν Ενόχους".
πηγή

www.diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πόλεμος συμμοριών..

Κλασσικό..

Από τον καιρό του Αλ Καπόνε και των άλλων ''Νονών'' των μαφιόζικων εγκληματικών συμμοριών, ο πόλεμος μεταξύ τους, ήταν ο τρόποςξεκαθαρίσματος των λογαριασμών για τον έλεγχο των περιοχών δραστηριοτήτων και ''προστασίας'' τους.

Με την διαφορά ότι η μία συμμορία, η μνημονιακή, είναι η πραγματική συμμορία, με εξουσία, χρήμα, παρακράτος, προβοκάτορες, δικαιοσύνη, προβολή, ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ.

Η άλλη είναι κάτι γραφικοί, πλην επικίνδυνοι αγράμματοι νταήδες, που νόμισαν ότι θα μπορούσαν να γίνουν κι αυτοί τόσο δυνατοί, και που τώρα θα τους φορτώσουν εκτός από τις μ@λ@κίες και τα εγκλήματα που οι ίδιοι κάνανε, και ό,τι αδιευκρίνιστο έγκλημα έχει γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια, συν την ρουφιανιά εναντίον του Οτσαλάν(!), τις αποδράσεις του Ρωχάμη, και την βύθιση του Εξπρές Σάμινα στις ''Πόρτες'' της Πάρου!!!

Το κέρδος για την μνημονιακή συμμορία μεγάλο:
-Ελέγχουν πιά όλον τον υπόκοσμο και όχι ένα μέρος του..
-Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ότι τάχα αυτοί είναι οι ''δημοκράτες''!..
-ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ''..
Και το σπουδαιότερο:
Κάνουν επίδειξη ισχύος, δείχνοντας ότι μπορούν να συλλάβουν και να εξουθενώσουν όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με όποιες κατηγορίες θέλουν, στο όνομα της Δημοκρατίας που οι ίδιοι έχουν σκοτώσει προ πολλού!

Με την ελπίδα ότι ο λαός ξέρει πιά να ξεχωρίζει τα ''παιχνίδια εξουσίας'', και την ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ας κάνουμε μία παρατήρηση:

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της εγκληματικής δράσης των δύο συμμοριών, που..
..αν οι σημερινοί συλληφθέντες αξίζουν όντως χειροπέδες..
..η μνημονιακή συμμορία όταν συλληφθεί θα πρέπει να προσαχθεί με το σκοινί ήδη στον λαιμό..
πηγή

www.diulistirio.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Άρχισαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

Στοιχεία που «δένουν» την κατηγορία της «συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης» και τα οποία εκτιμάται ότι ενεργοποίησαν τα εντάλματα σύλληψης ακόμη και για άτομα που βρίσκονται στον «πυρήνα» της Χρυσής Αυγής έχει στη διάθεση του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα του εισαγγελικού λειτουργού είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και για το λόγο αυτό αναμένεται μέσα στα επόμενα κιόλας 24ωρα να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τουλάχιστον έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής και να ασκηθούν οι προσήκουσες ποινικές διώξεις.
Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής  ο κ. Βουρλιώτης φαίνεται να προκύπτει  πάντως ότι η δράση της Χρυσής Αυγής δεν περιορίζεται μόνο σε ρατσιστικές επιθέσεις αλλά επεκτείνεται και σε άλλα αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου όπως εκβίαση επιχειρηματιών από «μπράβους» της νύχτας, ακόμη και εκμετάλλευση μεταναστών.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει στη διάθεσή της στοιχεία και για εμπλοκή αστυνομικών στη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ, προς το παρόν δεν προκύπτουν ανάλογα στοιχεία για την εμπλοκή εν ενεργεία στρατιωτικών.
Πολύτιμα "δικονομικά όπλα" στα χέρια του εισαγγελέα είναι οι νόμιμες συνακροάσεις με το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, ( σ.σ ορισμένες εκ των οποίων ενδέχεται να είχαν γίνει σε ανύποπτο χρόνο) μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής ακόμη και βουλευτών, καθώς και οι αποκαλυπτικές καταθέσεις δυο προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίοι -κάτω από απόλυτη μυστικότητα- εισέφεραν σημαντικά στοιχεία για τη δράση, τη δομή και την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής.
Αξίζει να σημειωθεί πως στα αυτόφωρα κακουργήματα, όπως είναι η συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, (σ.σ. αδίκημα διαρκές) οι αρχές μπορούν να προχωρούν στη σύλληψη βουλευτών χωρίς να απαιτείται προηγούμενη  άρση της βουλευτικής ασυλίας.
Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....