Διυλιστήριο: 09/05/18
ροη αναρτησεων

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Βομβα για την Θεσσαλονίκη : Στον ΠΑΟΚ παραχωρείται με πρωτοβουλία και πιέσεις του Καμμένου όλος ο χώρος γύρω από το γήπεδοΕκπληκτικά νέα για όλους τους Θεσσαλονικείς!

Με ασφαλείς και εξακριβωμένες πληροφορίες του news.makedonias.gr, ολόκληρος ο περιβάλλοντας χώρος του γήπεδου της Τούμπας παραχωρείται, στο άμεσο χρονικό διάστημα, ολόκληρος στον ΠΑΟΚ, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου!

Πρόκειται για μια εξέλιξη εξαιρετικά σημαντική για τη Θεσσαλονίκη, καθώς με την παραχώρηση προχωρούν τα σχέδια του Συλλόγου για μια "Νέα Τούμπα", και θα αξιοποιηθούν και ανοικοδομηθούν περιοχές που έμεναν ως τώρα ανεκμετάλλευτες και το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει νέο επίκεντρο για την πόλη.

Η αξιοποίηση και ανάδειξη της περιοχής της Τούμπας είναι ιδιαίτερα σημαντική για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, που θα έχει πολλαπλά οφέλη από την παραχώρηση αυτή.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη εξέλιξη των γεγονότων, καθώς πίεσαν για το θέμα, που σχετίζεται με διάφορους τρόπους με το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.


https://diulistirio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα.... »
....