Διυλιστήριο: 06/21/16
ροη αναρτησεων

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Απίστευτες αποκαλύψεις : Η σύζυγος του Σκανδαλίδη, ο Αιμίλιος (Noor One) Κοτσώνης & ο Λούβαρης

Kαυτή” συνομιλία της συζύγου τού πρώην υπουργού κ. Κώστα Σκανδαλίδημε τον προφυλακισμένο για το NOOR ONE κ. Αιμίλιο Κοτσώνη στις 8 Ιουλίου 2012.

Την αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαίδης στην Δίκη του ΣΚΑΙ.

Γιατί τηλεφώνησε όμως η κ. Μπέττυ Σκανδαλίδη στον επιχειρηματία κ. Αιμίλιο Κοτσώνη;

(Να σημειώσουμε σ΄αυτό το σημείο ότι ο επιχειρηματίας μπήκε στην σύνθεση του Ολυμπιακού τον Σεπτέμβριο του 2010 -λίγους μήνες μετά την μη εκλογή του στο Δήμο Γλυφάδας με την παράταξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν υπoυργός Εμπορικής Ναυτιλίας την περίοδο που έσκασε η υπόθεη του Noor One.)

Ο Αιμίλιος Κοτσώνης ήταν υπεύθυνος στο τμήμα προμηθειών του Ολυμπιακού. Ο λόγος που του τηλεφώνησε η κ. Μπέττυ Σκανδαλίδη ήταν ένα ρουσφέτι. Η κα του πρώην υπουργού ζήτησε να προσέξει ο Αιμίλιος Κοτσώνης ένα δικό της παιδί (στενό φίλο της οικογένειας Σκανδαλίδη ο οποίος ήταν επόπτης).

Με την σειρά του ο κ. Αιμίλιος Κοτσώνης τηλεφώνησε στον κ. Γιώργο Λούβαρη και τον ενημέρωσε για το τηλεφώνημα της κας Σκανδαλίδη.

Ιδού ο διάλογος Κοτσώνη-Λούβαρη:

– Κύριε Γιώργο…
– Ησαστε καλά;
– Μια χαρά είμαι…
– Εγώ δεν βγήκα έξω σήμερα γιατί είναι υψηλού κινδύνου η κατάσταση…
– Ε, βέβαια είναι…
– Ναι.. είναι τραγική η κατάσταση…
– Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;
– Ναι… ότι θέλεις…
– Για ρουσφέτι σας πήρα… Με το γιατρό τα λέτε;
– Ποιο γιατρό μου λέτε… δεν σας ακούω…
– Τον Οικονομίδη…
– Ναι… προχτές με πήρε… έχει πάρα πολλά εκεί… μου λέει…. Βρε χρυσέ μου άνθρωπε του λέω… μόνον με έναν άνθρωπο μπορώ… δεν του ανέφερα όνομα… μπορώ έμεσσα να.. (ακατάληπτο) να το κάνω… και είχα σκοπό να σας πάρω σήμερα αύριο… αλλά μ’ αυτή τη ζέστη και μ’ αυτό έμπλεξα… ναι τι θέλετε;
– Τι παράπονο έχει αυτός;
– Παράπονο… κοίταξε να δεις μου λέει… εγώ είμαι πρόθυμος για κείνον… να κάνω… ξέρεις…. Αλλά, μου λέει, δεν μου δίνει σημασία …(ακατάληπτα πολύ)… ξέρω γω δεν μου λέει.. κάτι τέτοια παράπονα… ξέρετε… γενικά…
– Μ…
– Και του ‘πα… λέω, κοίταξε… μην μου τ’ απαριθμείς, αυτό που μπορώ να κάνω με άνθρωπο… χωρίς να κατονομάσω… δικό μου, θα κάνω μια επικοινωνία και θα προσπαθήσω να του περάσω το μήνυμα για λογαριασμό σου… Εντάξει, μου λέει, ευχαριστώ πολύ… Χτες το βράδυ αυτά…

– Ναι…
– Ναι… Τι θες… Θες να του πω τίποτα;
– Εντάξει… Θα μιλήσω κι εγώ γι’ αυτό. Αυτός εκεί πέρα δεν είναι στα (ακατάληπτο) εκεί πέρα;
– Ναι… εκεί είναι…
– Και παραμένει εκεί…
– Ναι… είναι αναπληρωτής πρόεδρος… και είναι στην Πολωνία… ήταν εκεί μαζί…
– Με πήρε η γυναίκα του Σκανδαλίδη…
– Α… του Κώστα;
– Ναι.
– Και είπε γι’ αυτόν;
– Και μου λέει, έχω ένα δικό μου παιδί, το οποίο είναι επόπτης…
– Α, μάλιστα…
– Και θέλει.. μου λέει, …. δικό μου παιδί… όχι δικό μου παιδί, δηλαδή έχει τα κλειδιά του σπιτιού μας… μας ανοίγει … μας κάνει… κατάλαβες;
– Ναι, ναι…
– Είναι του σπιτιού μας…
– Του Κώστα του Σκανδαλίδη;
– Του Κώστα…
– Είναι φίλος μου πολύ αυτός; Μου ‘στειλε και το βιβλίο του προχτές…
– Ωραία… ότι θέλετε… Στείλτε μου το ονοματεπώνυμό του…
– Σας το λέω τώρα…
– Μπορεί να μου το στείλετε στο μήνυμα γιατί η γραμμή είναι κακή δεν σας ακούω … Στείλτε το με μήνυμα… τον λένε έτσι και είναι εκεί…
– … και θέλει να παραμείνει.
– Θέλει να παραμείνει… (ακατάληπτο)… τι να τον κάνουν δηλαδή, να τον διώξουνε δηλαδή…;
– Ναι….
– Ε… εντάξει στείλτε μου το ονοματεπώνυμο κι εγώ θα τον πάρω… θα σας ενημερώσω.
– Ωραία.. Ευχαριστώ…
– Να ‘στε καλά… γεια σας, γεια.


Πηγή:

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Δύο ελληνικές εταιρείες στις 100 καλύτερες της Ευρώπης

Οι πολυεθνικές Mars Group (Mars Hellas και Royal Canin Hellas), Microsoft, AbbVie Pharmaceuticals οι οποίες δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας και οι ελληνικές Διαμαντής Μασούτης ΑΕ (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) και Data Communication (παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής), είναι οι πέντε εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες διακρίνονται και βραβεύονται μεταξύ των 100 καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών, των οποίων η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Δουβλίνο, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο «The Royal Dublin Society», περιλαμβάνει 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις, 25 μεγάλες με πάνω από 500 εργαζόμενους και 50 μικρομεσαίες με 50 έως 500 εργαζόμενους.

Την πρωτιά στις πολυεθνικές της Ευρώπης για το 2016 κατέκτησε η Mars, στις μεγάλες εταιρείες η Γαλλική Davidson (συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα τεχνολογίας) και στις μικρού και μεσαίου μεγέθους η φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Vincit.

Στη φετινή ευρωπαϊκή έρευνα συμμετείχαν 2.250 εταιρείες από 19 χώρες, οι οποίες συνολικά απασχολούν πάνω από 2,6 εκατ. εργαζόμενους. Οι κορυφαίοι κλάδοι, αυτοί δηλαδή στους οποίους ανήκουν οι περισσότερες εταιρείες της λίστας είναι οι εξής: Πληροφορική, Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Οικονομικές Υπηρεσίες και Ασφάλειες, Βιομηχανία και Παραγωγή Προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 και πλέον χρόνων, μέσα από τις έρευνες εργασιακού κλίματος που διεξάγει το Great Place to Work σε έξι ηπείρους, έχει αποδειχθεί ότι η εμπιστοσύνη των εργαζομένων στη διοίκηση μιας εταιρείας τους, η υπερηφάνεια που νοιώθουν για τη δουλειά τους και την εταιρεία τους και η αίσθηση συντροφικότητας με τους συναδέλφους τους, αποτελούν διεθνώς τα θεμέλια για ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά: «είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στις σημερινές συνθήκες που βιώνουμε, το γεγονός ότι βραβεύονται εταιρείες της ελληνικής αγοράς μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης. Επιχειρήσεις που κτίζουν πάνω στην ειλικρίνεια, την επικοινωνία, το σεβασμό και τη συντροφικότητα, αποδεικνύουν ότι τα συστατικά για ένα καλό εργασιακό περιβάλλον εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να τα εντοπίσει κανείς και να τα ‘δουλέψει’ με κέφι. Να κάνει τη δική του ξεχωριστή συνταγή σε κάθε επιχείρηση».


https://diulistirio.blogspot.gr


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ένωση " Εταιρεία Δολοφόνων Α.Ε. "..

    Μιά παρέα, ένας συνεταιρισμός, μία ένωση, αν δεν μπορείς να αποχωρήσεις απ' αυτήν οικειοθελώς και χωρίς απειλές και κόστος,
..δεν είναι παρέα, συνεταιρισμός, ένωση. Είναι συμμορία.

Και μάλιστα όπως αποδεικνύεται στην
περίπτωση της Κοξ,
..όχι απλώς συμμορία ληστών, αλλά συμμορία δολοφόνων.
Βέβαια αυτό είχε διαπιστωθεί περίτρανα και στην περίπτωση της Ελλάδας,
..όπου προκειμένου να καταληστεύσουν την χώρα, εξόντωσαν πρώτα οικονομικά αλλά και σωματικά (πάνω από 12.000 αυτοκτονίες ως τώρα, και δεκάδες χιλιάδες θάνατοι "ευθανασίας" από αδυναμία προμήθειας φαρμάκων, νοσηλείας κλπ) έναν ολόκληρο λαό.

Στο bankingnews.gr διαβάζουμε: "..Την ανάκαμψη της συναλλαγματικής ισοτιμίας της στερλίνας έναντι του ευρώ "πυροδότησε" παραδόξως η ανακοίνωση του θανάτου της Βρετανίδας βουλευτού Jo Cox την Πέμπτη 16 Ιουνίου.."

Ανάκαμψη λοιπόν της λίρας μετά την δολοφονία. Και "παραδόξως" κιόλας!
Καταλάβαμε λοιπόν πόσο "παράδοξα" δένουν όλα μεταξύ τους;
Δολοφονία, υποχώρηση της τάσης του Brexit, ανάκαμψη της λίρας!
Τα συμφέροντα φαίνεται πως διασώζονται. Κι η λίρα ανεβαίνει!

Με μιά απλή δολοφονία.
Όχι σαν κι εμάς που χρειάστηκε να εξοντωθεί ένας ολόκληρος λαός!
Οι Βρεττανοί είνα άνθρωποι λογικοί.
Σου λέει: " Τί; Να βαρέσουμε γροθιά στο μαχαίρι; Αφού αυτοί σκοτώνουν. Ένωση και πάλι Ένωση!" Ό,τι ακριβώς θα λέγανε και εάν είχαν να κάνουν με την Μαφία.

Το θέμα εδώ είναι το εξής: Αυτοί που συμπράττουν με τους δολοφόνους είναι κι αυτοί δολοφόνοι;
Σύμφωνα με την λογική, αλλά και με τους νόμους των περισσότερων κρατών, ΝΑΙ.
Τώρα που πέφτουν πιά όλες οι μάσκες,
..τώρα που άνθρωποι δολφονούνται και η λίρα ανεβαίνει,
..τώρα που τα διεθνή κυκλώματα τοκογλύφων εκβιάζουν ωμά τους λαούς της Ευρώπης,
..οι κυβερνήσεις που συμπλέουν μ' αυτά τα κυκλώματα δεν είναι κι αυτές συνεργοί εκβιασμών και δολοφονιών;

Οι λαοί άραγε, δεν πρέπει και οφείλουν,
..να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους;..

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Λεβέντης: Θα πάθουμε ζημιά επειδή η «Αγορά» αποκάλυψε το σκανδαλο Mercedes και BMW!!!


Δεν έπρεπε να κυνηγάμε τις γερμανικές εταιρείες που φοροδιαφεύγουν! Είναι επικίνδυνο επειδή μπορεί να μην έλθουν επενδύσεις!

Αυτή είναι η άποψη Λεβέντη για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας Αγορά, ότι BMW και Mercedes ………..

έχουν διαπράξει φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων.

Κάποιοι, αυτόν τον Γερμανοτσολιά τον ψήφισαν για πλάκα!

Καλά να πάθετε εσείς, αλλά και εμείς που σας έχουμε «συμπολίτες»!



Πηγή

https://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Εκφοβισμό και προειδοποίηση κατά της Ζωής Γεωργαντά


Περίεργα πράγματα συνέβησαν λίγες ώρες πριν, και μόλις ενημερώθηκα από φιλικό πρόσωπο, πως έγινε απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά.

Σύμφωνα με κοινό φίλο, με τον οποίον συνομίλησα πριν λίγο, η κ. Γεωργαντά, μετέβαιε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίντητό της, όταν διαπίστωσε πως ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια, την ακολουθούσε για ώρα.


Ξαφνικά, το τζίπ ανέπτυξε ταχύτητα και αφοού κτύπησε το αυτοκίνητο της κ. Γεωργαντά, ανέπτυξε ταχυτητα και χάθηκε στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιος πληροφορίες, η κατάσταση της κ. Γεωργαντά, πλην ενός δυνατού σοκ, είναι καλή.

Με παραίνεση φιλικού προσώπου, κάλεσε το 112 της Τροχαίας και αστυνομικά αυτοκίνητα την συνόδευσαν μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Πάντα σύμφωνα με την άποψη του κοινού φίλου, η ενέργεια αυτή κατά της Ζωής Γεωργαντά, μάλλον δείχνει εκφοβισμό και προειδοποίηση, καθώς πρόσφατα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Διευθυντής της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ στον Άρειο Πάγο, εκκρεμεί αναίρεση, η οποία αφορά στο πλασματικό έλλειμμα βάσει του οποίου υπογράφτηκε το δεύτερο μνημόνιο.

Υπενθυμίζω, πως τρεις άνθρωποι έχουν δώσει τιτανιους αγώνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ.

Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, αποτελεί μείζον ερωτηματικό το γεγονός ότι ενώ αυτοί οι τρεις άνθρωποι έπρεπε να τυγχάνουν αστυνομικής προστασίας από την πρώτη στιγμή, μέχρι σήμερα είναι έρμαια στα ανά πάσαν στιγμή δολοφονικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.

Μήπως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο υπουργός Δικαιοσύνης, πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την παρουσία αστυνομικών στη φύλαξη των κ.κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΛΟΓΟΘΕΤΗ και ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ;

Σε διαφορετική περίπτωση, και αν το σημερινό γεγονός αποδειχθεί πως ήταν ένα πρώτο "μήνυμα" προς την κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, τότε είναι βέβαιο πως θ' ακολουθήσουν κι άλλα...

Και σ' αυτή την περίπτωση, ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..


https://diulistirio.blogspot.gr


Διαβάστε περισσότερα.... »
....