Διυλιστήριο: 08/24/17
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

VIDEO - Τούρκος δημοσιογράφος: Οι Τούρκοι εθνικιστές έστηναν παγίδα πολέμου στην Ελλάδα


Ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι οι Τούρκοι Εθνικιστές που υπηρετούσαν στις ένοπλες δυνάμεις της γειτονικής χώρας είχαν αποφασίσει το 2003 να ξεκινήσουν πόλεμο με την Ελλάδα.

Αυτό όπως αναφέρει ο ίδιος θα συνέβαινε με δύο τρόπους.

Ο πρώτος τρόπος ήταν να ωθήσουν τους Έλληνες σε μια αερομαχία πάνω από το Αιγαίο και να καταρρίψουν το Τουρκικό μαχητικό.

Σε περίπτωση που οι Έλληνες πιλότοι όμως δεν το έκαναν τότε ένα άλλο τουρκικό μαχητικό αεροπλάνο θα απογειωνόταν από πλοίο της Τουρκίας και θα το κατέριπτε «ρίχνοντας» το στους Έλληνες.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν ο τουρκικός στόλος να χτυπήσει μια από τις ναυτικές βάσεις της Ελλάδας σε κάποιο από τα νησιά της χώρας μας.

Σύμφωνα πάντα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, τη συνέντευξη του οποίου παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, οι εχθροί του Ταγίπ Ερντογάν τότε είναι σύμμαχοί του τώρα (σ.σ εννοεί τους Τούρκους Εθνικιστές).

Μάλιστα ο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ ισχυρίστηκε ότι: «ο Σουλτάνος συνεργάζεται με τους νεοεθνικιστές (όπως τους αποκαλεί) στον στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες για να κατασκευάσει νέα θερμά επεισόδια που θα αποπροσανατολίσουν τον τουρκικό λαό, και θα δημιουργήσουν την εντύπωση πως ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να ιδρύσει μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία με τον ίδιο σε ρόλο Χαλίφη.

»Πλέον οι νεοεθνικιστές και ο Ερντογάν έχουν το ίδιο κίνητρο, διαβάζουν την ίδια σελίδα, να δημιουργήσουν ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα που θα ευνοήσει την κυβέρνηση Ερντογάν αντίθετα με το 2002 και το 2003» υπογράμμισε ο Τούρκος δημοσιογράφος.Πηγή www.tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ζητά η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ»Σε τίτλο του με άρθρο η «Αυτοκτονία της λογικής», ο Ηλίας Κανέλλης στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» ονομάζει «λογική» να αναγνωρίσει η Ελλάδα τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Ο γνωστός για τις «απόψεις» του Ηλίας Κανέλλης, αποκαλεί τους Έλληνες «κολλημένους στην κοσμάρα μας», επειδή «εκφράζουμε συχνά την περηφάνια μας που καταφέραμε να υπάρχει στα βόρεια σύνορά μας μια μικρή χώρα που ο OHE την αναγνωρίζει με το προσωρινό όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Κάνουμε ότι δεν ξέρουμε πως σε όλο σχεδόν τον κόσμο τη χώρα αυτή τη λένε Μακεδονία, αρκεί που εμείς μπορούμε να την αποκαλούμε ΦΥΡΟΜ ή ΠΓΔΜ. Έτσι άλλωστε λύνουμε εμείς εδώ τα «εθνικά» προβλήματα. Δημιουργώντας εχθρούς και, στη συνέχεια, συντηρώντας τους, αποδεχόμενοι μια προσωρινή λύση, προσδοκώντας τη μέρα που θα είμαστε τόσο ισχυροί ώστε να επιβάλουμε την ιδεοληψία μας. Η Ελλάδα που ηττάται, αυτό ξέρουμε, αυτό θέλουμε».

Σύμφωνα με τον Ηλία Κανέλλη είναι «ιδεοληψία» να μην παραχωρούμε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. Ότι τα Σκόπια έκλεψαν ένα ελληνικό όνομα και προσπάθησαν να σφετεριστούν την αρχαία μακεδονική ιστορία, ισχυριζόμενα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και οι Μακεδόνες του δεν ήταν Έλληνες, ουδόλως ενοχλεί τον «αρθρογράφο» της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», για τον οποίο το εθνικό ξεπούλημα είναι «λογική» και η υπεράσπιση της αλήθειας, της ταυτότητάς μας και της ιστορίας μας «αυτοκτονία».

Ο ίδιος επίσης στρέφεται και κατά της εθνική ομάδας νεανίδων του χάντμπολ, η οποία δεν αποδέχθηκε την παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας και αποχώρησε από αθλητική διοργάνωση στα Σκόπια.

«Κάπως έτσι, στην επικράτεια της ευήθειας που συχνά πλημμυρίζει τη γαλάζιά μας χώρα, ένα δήθεν εθνικό θέμα γίνεται αφορμή για ακόμα μια φαρσοκωμωδία. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, η Εθνική Νεανίδων του χάντμπολ, η οποία μετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Σκόπια, αποχώρησε από τη διοργάνωση επειδή η φανέλα των παικτριών της γείτονας έγραφε Μακεδονία. Πού ζουν οι παράγοντες του αθλήματος, με εξωγήινους νόμιζαν ότι έπαιζαν; Δεν έχουν ξαναπάει σε διεθνή οργάνωση να δουν τι συμβαίνει με τους αθλητές αυτής της χώρας; Δεν έχουν ποτέ εισπράξει την ειρωνεία των ξένων για την ακατανόητη ελληνική εμμονή;».

Η τήρηση της ενδιάμεσης συμφωνίας και της διεθνούς νομιμότητας θεωρείται από τον Ηλία Κανέλλη «ακατανόητη ελληνική εμμονή». Και συνεχίζει:

Οι παράγοντες του χάντμπολ νεανίδων προτίμησαν την (ηρωική) αυτοκτονία της λογικής. Αυτή την αυτοκτονία επέλεξε τις προάλλες να τη βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ο οποίος φώναξε τις αθλήτριες και τα μέλη της Ομοσπονδίας στην Προεδρία για να τους δώσει συγχαρητήρια επειδή είχαν στάση ευθύνης και μπλα-μπλα-μπλα. Στάση ευθύνης η εγκατάλειψη μιας μάχης;».

Εάν παρατηρήσατε, προσπαθεί να πείσει ότι είναι «λογική» ο ενδοτισμός. Η λέξη «λογική» στις αράδες του Ηλία Κανέλλη υφίσταται βιασμό και κατάργηση της κοινής λογικής. Δεν θα αναφερθούμε σε Ορθό Λόγο, ο αρθρογράφος των ΝΕΩΝ ούτε ξέρει ποιος είναι αυτός.

«Λυπάμαι αλλά η επιλογή της αποχώρησης από ένα ανταγωνιστικό πεδίο μιας ομάδας ελληνικών συμφερόντων δεν επιτρέπεται ούτε για συμβολικούς λόγους. Στον ανταγωνισμό πέφτεις με τα μούτρα για να νικήσεις τους άλλους, δεν παραιτείσαι για να βεβαιώσεις τον εαυτό σου ότι είσαι ο καλύτερος. Ο πραγματικός κόσμος δεν είναι η Βουλή των Εφήβων ούτε ο ελληνικός ανορθολογισμός. Ο πραγματικός κόσμος μάς καλεί να αντιμετωπίσουμε με γενναιότητα, εργατικότητα και λογική τις προκλήσεις με τις οποίες είμαστε αντιμέτωποι. Το κάναμε ποτέ; Μόνο όταν μας υποχρέωσαν με το ζόρι. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν γιατί, στη χώρα του παραμυθιού, έχουμε μείνει και θα μείνουμε ακόμα για καιρό στα Μνημόνια».

Μπορεί Τα ΝΕΑ να αλλάξαν ιδιοκτησία αλλά οι Κανέλληδες συνεχίζουν το τροπάρι τους. Ενάντια στην κοινή Λογική, στην υπερηφάνεια του λαού μας, στην ιστορική αλήθεια και την ψυχή μας.

Πηγή www.tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

13,5 εκατ. Ευρώ από την ενοικίαση μόνο 4 αναξιοποίητων, ακινήτων του ΥΠ.ΕΘ.ΑΑπό τα πρώτα τέσσερα «deal» θα εισπραχθούν 13.556.000 ευρώ

Ρεπορτάζ
Ανδρέας Κούτρας

Με γρήγορα βήματα προχωρεί η αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και τα πρώτα χρήματα έχουν ήδη αρχίσει να εισρέουν στα ταμεία. Η αρμόδια υπηρεσία του Πενταγώνου έχει προχωρήσει στην ενοικίαση ακινήτων που σήμερα είναι κλειστά ή αναξιοποίητα και από τα μισθώματα μόλις τεσσάρων υπολογίζεται ότι θα εισπραχθούν τα επόμενα χρόνια συνολικά 13.556.000 ευρώ.

Από την Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΑΑΠΕΔ) αναφέρεται ότι οι διαγωνιστικές διαδικασίες είναι ακόμη στην αρχή, αφού υπάρχουν λίστες με εκατοντάδες ακίνητα προς διάθεση (όχι πώληση αλλά μίσθωση), ενώ υπάρχουν σχέδια πολύ μεγαλύτερα, όπως η αξιοποίηση των νησίδων Φλέβες και περιοχές της Αίγινας, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλα επενδυτικά σχήματα για την κατασκευή resort. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει πως τα όποια έσοδα προκύψουν θα διατεθούν για τις ανάγκες τόσο του προσωπικού όσο και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα.
Τα ακίνητα λοιπόν που μισθώθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΥΑΑΠΕΔ, είναι:

Α. Κατά το πρώτο πακέτο διαγωνισμών αναδείχθηκε πλειοδότης για το ακίνητο του πρώην στρατοπέδου «Λιόση», ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, με μηνιαίο μίσθωμα 3.400 ευρώ για 25 χρόνια (με δυνατότητα παράτασης για άλλα 25 χρόνια), με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% τον χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την υπηρεσία είναι 1.152.322 ευρώ.

Επιπρόσθετα, για το ακίνητο του ισόγειου καταστήματος επί της οδού Σούτσου 40 αναδείχτηκε πλειοδότης μισθωτής με μηνιαίο μίσθωμα 6.700 ευρώ για 12 χρόνια (με δυνατότητα παράτασης για άλλα 12 χρόνια), με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% τον χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την υπηρεσία θα είναι 1.019.673 ευρώ.

Β. Κατά το δεύτερο πακέτο διαγωνισμών, το οποίο διενεργήθηκε τον Αύγουστο που διανύουμε, αναδείχθηκε πλειοδότης για το ακίνητο επί της οδού Πουλίδου 62, Καβάλα, ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, με μηνιαίο μίσθωμα 4.000 ευρώ για 20 χρόνια (δυνατότητα παράτασης για άλλα 20 χρόνια), με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% τον χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την υπηρεσία θα είναι1.034.922 ευρώ.

Επιπλέον, για το ακίνητο επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5, Αθήνα, ιδιοκτησίας ΜΤΣ, αναδείχθηκε πλειοδότης με μηνιαίο μίσθωμα 40.000 ευρώ για 20 χρόνια (δυνατότητα παράτασης για άλλα 20) με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% τον χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την υπηρεσία από τη συγκεκριμένη σύμβαση μισθώσεως θα είναι κατ' ελάχιστον 10.349.229 ευρώ.

Για τις 6 Σεπτεμβρίου 2017 έχει προκηρυχθεί και θα διενεργηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ ο ηλεκτρονικός πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ισόγειου καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Κοτοπούλη 3, Αθήνα (ΜΤΑ).


https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Πες μου τί μου κάνεις; -Σε αναβαθμίζω!..

     Πριν από πέντε ημέρες ο οίκος "πιστοληπτικής αξιολόγησης" Fitch,
..προχώρησε σε αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου κατά μία βαθμίδα,
..σε Β από CCC.
Τέτοιες χαρές και πανηγύρια από "αριστερή" κυβέρνηση (έστω και δωσιλόγων) για μιά "θετική" αξιολόγηση του μακριού χεριού, της εμπροσθοφυλακής του καπιταλισμού έτσι όπως εκφράζεται στον σύγχρονο
νεοφιλελευθερισμό δεν έχει ξαναματαγίνει.

Και δώστου τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ που τρέφονται απ' το κουφάρι της ελληνικής κοινωνίας, να παίζουν και να ξαναπαίζουν την είδηση.
Και δώστου οι κυβερνητικοί αν-αληταράδες να καλούνται και να ξανακαλούνται να εξηγήσουν στον άνεργο, στον συνταξιούχο, στον νεαρό μετανάστη που ήρθε στην Ελλάδα του για διακοπές,
..την τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης, και τί αυτό σημαίνει για την οικονομία και τον πολίτη.

Αλήθεια, τί σημαίνει η "αναβάθμιση" αυτή για τον πολίτη;
Τίποτα.
Ή μάλλον, τίποτα θετικό.

Διότι όταν μία τέτοια εταιρεία υποστηρίζει ότι η εικόνα βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους θα βελτιωθεί,
..και ότι τέλος πάντων, αλλά με προσοχή, μπορούν πλέον οι ξένοι γύπες να αρχίζουν να "επενδύουν" στην ελληνική οικονομία είτε με δανεισμό, ή όπως αλλιώς, τί σημαίνει;
Σημαίνει πως πιστεύει πως τα λεφτά των "επενδυτών", μαζί με το λεόντειο κέρδος τους είναι λίγο-πολύ εξασφαλισμένα.
Και γιατί είναι εξασφαλισμένα;
Μα απλούστατα γιατί στο συγκεκριμένο κράτος κάνουν πιά κουμάντο αυτές οι ίδιες οι εταιρείες, καθώς και οι τράπεζες, εγχώριες και ξένες.
Γιατί είναι εξασφαλισμένο το νομικό πλαίσιο μέσω του οποίου η ληστεία των ιθαγενών εγγυάται την απόδοση της "επένδυσης".
Κι επίσης σημαίνει πως οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, καθώς και κάθε επικερδής πρώην δημόσια επιχείρηση, όλα τα "φιλέτα", όλη η περιουσία του κράτους έχει περάσει πιά σε ξένα και ιδιωτικά "ασφαλή" για τους "επενδυτές" χέρια.
Σημαίνει πως λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμοι, γέφυρες, ΔΕΚΟ, δεν αποτελούν πιά περιουσία του λαού.
Σημαίνει πως ο λαός αυτός έχει τελειώσει.
Σημαίνει μόνον το καλό των τραπεζών, των επενδυτικών funds, και όλων των λοιπών διεθνών απατεώνων.
Σημαίνει πως η χώρα εάλω.


Και η "αριστερή" κυβέρνηση γιατί πανηγυρίζει;
Μα γιατί βέβαια η δουλικότητά της και η υποταγή της στους τοκογλύφους παίρνει επίσημο πιστοποιητικό με την "αναβάθμιση" αυτή.
Και γιατί βέβαια αυξάνει τις πιθανότητες μακροημέρευσής της στις καρέκλες της εξουσίας,
..καθώς τοκογλύφοι, τράπεζες, και απατεώνες δεν είναι διατεθιμένοι να σκοτώσουν την χήνα που τους κάνει χρυσά αυγά.

Εκτός κι αν ο τελειωμένος λαός ξυπνήσει και μιλήσει.
Κλ@νει όμως ο πεθαμένος;..


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χριστοφοράκος και άλλοι 17 προτείνεται να παραπεμφθούν σε δίκη για δωροδοκίες στο C4IΔωροδοκίες κρατικών αξιωματούχων προκειμένου να προμηθευτεί το Δημόσιο το σύστημα ασφαλείας C4I ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, διαπιστώνει ο Εισαγγελέας Εφετών Στέλιος Κωσταρέλος ο οποίος εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών την παραπομπή του άλλοτε ισχυρού άντρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου και άλλων 17 κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Ο Εισαγγελέας μεταβάλλοντας την αρχική κρίση του μετά από παρέμβαση του Συμβουλίου Εφετών που διαφώνησε με την πρόταση του περί απαλλαγής του Μιχάλη Χριστοφοράκου, υπέβαλε νέα πρόταση (αριθμός 1464/2017) με την οποία ζητά να δικαστεί για κακουργηματική ενεργητική δωροδοκία “αγνώστων δημοσίων υπαλλήλων”.

Ο κ. Κωσταρέλος προσδιορίζει τον χρόνο τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας από το 2003 έως το 2009, διάστημα που αφορά την ανάθεση του έργου της ασφάλειας στην κοινοπραξία SAICTEAM, με υποκατασκευαστή του συστήματος C4I την εταιρεία Siemens, αλλά και τον χρόνο μέχρι να υλοποιηθεί το έργο στο σύνολο του, κάτι που ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ.

Μαζί με τον Μ. Χριστοφοράκο η εισαγγελική πρόταση ζητά να δικαστούν τα πρώην στελέχη της μητρικής γερμανικής εταιρίας Ράινχαρτ–Χέρμπερτ Σίκατσεκ (Reinhard Herbert Siekaczek ) και Γεργκ–ΜίχαελΚουτσενρόιτερ (Jörg-Michael Kutschenreuter), το πρώην στέλεχος της ελληνικής Siemens Διονύσης Δενδρινός αλλά και επιχειρηματίες και άλλα παρένθετα πρόσωπα.

Προτείνει επίσης να μην γίνει κατηγορία για τα αδικήματα της απάτης και της εγκληματικής οργάνωσης που αποδίδονται στην δικογραφία τόσο κατά του Μιχάλη Χριστοφοράκου, του κ. Δενδρινού και άλλων κατηγορουμένων, όπως επίσης και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου το οποίο αποδίδεται στους δύο αλλά και σε άλλα στελέχη του γερμανικού κολοσσού. Αντίστοιχα προτείνει απαλλαγή πέντε κατηγορουμένων από κατηγορίες που αφορούν το αδίκημα της απιστίας αλλά και της παθητικής δωροδοκίας.

Πριν περίπου ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2016, ο κ. Κωσταρέλος είχε υποβάλλει πρόταση στο Συμβούλιο με την οποία ζητούσε να απαλλαγεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος για το αδίκημα της απάτης αλλά και της δωροδοκίας θεωρώντας πως ο κατηγορούμενος δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους. Η άποψη του ήταν πως η γερμανική εταιρία κατέβαλε μεγάλα χρηματικά ως “δωρεές” σε κόμματα εξουσίας στην χώρα ώστε να “προτιμάται” για μεγάλα έργα. Ο κ. Κωσταρέλος είχε επικαλεστεί μάλιστα στο απαλλακτικό σκεπτικό του και απόφαση της γερμανικής Δικαιοσύνης όσον αφορά τον κ. Χριστοφοράκο και ανέφερε στην πρόταση του ότι:

“Περαιτέρω με διαταγή του Ειρηνοδικείου του Μονάχου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Μ. Χριστοφοράκο, διότι ως διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα προέβη σε δωρεά διψήφιου ποσού εκατομμυρίων ευρώ προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και δη προς τους ταμίες των κομμάτων αυτών, ώστε να επηρεάσουν τους αρμοδίους υπαλλήλους και να επιταχυνθεί η παραλαβή των επιμέρους έργων της προμήθειας, ενεργώντας ενδεχομένως και κατά παράβαση των καθηκόντων τους, υπέρ της εταιρίας Siemens. Η συμπεριφορά όμως αυτή (δωρεά χρημάτων σε πολιτικά κόμματα) σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας”.

Το Συμβούλιο Εφετών τότε, όχι μόνο αρνήθηκε την εισαγγελική πρόταση, απορρίπτοντας το σκεπτικό περί των “δωρεών” αλλά με βούλευμα του διέταξε τον ανακριτή της υπόθεσης να διενεργήσει περαιτέρω ανάκριση για συγκεκριμένα αδικήματα μεταξύ των οποίων και η δωροδοκίακρατικών υπαλλήλων.

Με την πρόσφατη πρότασή του, ο Εισαγγελέας κρίνει πως τα αδικήματα της απάτης και της εγκληματικής οργάνωσης δεν στοιχειοθετούνται. Ως εκ τούτου ζητά να μην εξακολουθήσουν να είναι σε ισχύ τα δυο εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί κατά του Μιχάλη Χριστοφοράκου από το 2009 για την κατηγορία της απάτης. Τα εντάλματα αυτά είχαν εκδοθεί όταν ο κατηγορούμενος δεν είχε εμφανιστεί να απολογηθεί στον ανακριτή που χειριζόταν τότε την υπόθεση της Siemens και είχε διαφύγει στην Γερμανία κάνοντας χρήση της διπλής υπηκοότητας του. Διευκρινίζει, δε, πως δεν πρέπει να καταργηθούν νεότερα εντάλματα που εκδόθηκαν τόσο για τον κ. Χριστοφοράκο όσο και για τους Σίκατσεκ και Κουτσενρόιτερ για άλλες πράξεις.

Λόγω της απαλλαγής από το αδίκημα της απάτης ο Εισαγγελέας ζητεί ακόμη, να αρθεί η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που είχε επιβληθεί στον Διονύση Δενδρινό και προτείνει την επιβολή εγγύησης 250 χιλιάδων ευρώ και περιοριστικών όρων στον κατηγορούμενο.

Με την εισαγγελική πρόταση ζητείται η παραπομπή ,για επιμέρους αδικήματα, των:

1.Μιχάλη Χριστοφοράκου
2.Jörg-Michael Kutschenreuter
3.Reinhard Herbert Siekaczek
4.Διονύση Δενδρινού
5.Grant Lawrsnce Clark
6.Russell Michael Maghew
7.Αλέξανδρου Λέτσα
8.Γιώργου Καλδή
9.Σάββα Γιαννακάκη
10.Αθανάσιου Ράμμου
11. Βασίλειου Τυρογαλά
12. Γεώργιου Καραμάνη
13. Εμμανουήλ Βαρδάκη
14. Ελευθέριου Λώλου
15.Γεράσιμου Βασιλάτου
16.Παναγιώτη Αναστόπουλου
17.Ιωάννη Πετρόπουλο
18. Παναγιώτης Μέρτη

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....