Διυλιστήριο: 07/18/13
ροη αναρτησεων

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού.Project MK-ULTRA. Η σχέση του με τον αποκρυφισμό, τους Illuminati και το Project MONARCH (Μέρος δεύτερο)

Αποδεδειγμένης πια, της ύπαρξης σχεδίου ελέγχου του μυαλού,στο δεύτερο μέρος θα δούμε από πότε ξεκινάει η επιθυμία  για την υποδούλωση του ανθρώπου ελέγχοντας το μυαλό του. Τον ρόλο των Illuminati "πεφωτισμένων" στην αναβίωση της ιδέας, με ένα και μόνο σκοπό, την Νέα Τάξη Πραγμάτων.  Την εξέλιξη της "ιδέας", από υποδούλωση ενός μεμονωμένου ατόμου, σε πολλά, κατά το πέρασμα των χρόνων.

Ένα σύντομο ιστορικό του Ελέγχου του μυαλού.


Οι μυστηριακές θρησκείες της αρχαίας Αιγύπτου, της Ελλάδας, της Ινδίας και της Βαβυλώνας βοήθησαν να τεθούν τα θεμέλια για τον αποκρυφισμό, που σημαίνει "κρυμμένη γνώση".

Ένα από τα τελευταία γραπτά που αναφορά στον αποκρυφισμό είναι την Αιγυπτιακή Βίβλο των Νεκρών, μια συλλογή από τελετουργίες, ρητά περιγράφουν μεθόδους βασανισμού και εκφοβισμού (για τη δημιουργία τραύματος), τη χρήση φίλτρων (ναρκωτικά) και τα ξόρκια (υπνωτισμός), είχε ως αποτέλεσμα τη συνολική υποδούλωση του θύματος.[1] Αυτά ήταν τα κύρια συστατικά για ένα κομμάτι του αποκρυφισμού, γνωστό ως σατανισμός.

Κατά τη διάρκεια του 13ου αιώνα, που η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία αυξήθηκε και σταθεροποίησε την κυριαρχία της σε όλη την Ευρώπη. Με την περίφημη Ιερά Εξέταση, ο σατανισμός κατάφερε να επιζήσει από αυτή την περίοδο των διωγμών, διεισδύοντας βαθιά κάτω από το πέπλο των διαφόρων εσωτερικών ομάδων.

Το 1776,σε βαυαρούς Ιησουήτες, υπό του του Adam Weishaupt, ανατέθηκε από τον οίκο Rothschild να συγκεντρώσουν τη βάση λειτουργίας των μυστηριακών θρησκειών σε αυτό που είναι κοινώς γνωστό ως το Illuminati, που σημαίνει ”Οι πεφωτισμένοι “. Αυτή ήταν μια συγχώνευση των ισχυρών εξ' αίματος αποκρυφιστών , των ελίτ μυστικών κοινωνιών και των πιο ισχυρών Τεκτονικών αδελφοτήτων, με την επιθυμία να κατασκευαστεί το πλαίσιο για μια "Νέα Παγκόσμια Τάξη."

Ο προς τα έξω σκοπός ήταν να φέρει στο προσκήνιο την καθολική ευτυχία στην ανθρώπινη φυλή. Ωστόσο, η βασική πρόθεσή τους ήταν να αυξήσει σταδιακά τον έλεγχο των μαζών, με αποτέλεσμα να γίνουν αφέντες του πλανήτη.

Μέχρι το 19ο αιώνα, η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία είχαν αναγνωριστεί ως κύρια γεωγραφικές περιοχές ελέγχου των Illuminati.
Οπότε δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη ότι η πρώτη έρευνα στον τομέα της συμπεριφορας έγινε στην Αγγλία το 1882, ενώ ένα μεγάλο μέρος από τις πρώτες ιατρικές και ψυχιατρικές τεχνικές που εμπλέκονται στον έλεγχο μυαλού, ήταν πρωτοπόρο το Kaiser Wilhelm Institute στη Γερμανία.

Το Tavistock Institute of Human Relations ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1921 για να μελετήσει το το σημείο που “σπάειο ανθρώποςΟ Kurt Lewin, ένας Γερμανός ψυχολόγος, έγινε ο διευθυντής του Tavistock Institute το 1932, περίπου την ίδια ώρα η ναζιστική Γερμανία είχε αυξήσει την έρευνα της σε νευροψυχολογία, την παραψυχολογία και πολυπολιτισμικό αποκρυφισμό.
Rosy Cross of the Golden Dawn 

Είναι ενδιαφέρον, η ανταλλαγή επιστημονικών ιδεών που λάμβαναν χώρα μεταξύ της Αγγλίας και της Γερμανίας, κυρίως στον τομέα της ευγονικής: το κίνημα αφιερωμένο στη "βελτίωση" του ανθρώπινου είδους μέσω του ελέγχου των κληρονομικών παραγόντων στο ζευγάρωμα. Η αινιγματική ένωση μεταξύ των δύο χωρών ήταν συνδεδεμένη, εν μέρει μέσω του Τάγματος της Χρυσής Αυγής(Golden Dawn), μια μυστικής κοινωνίας που αποτελούνταν από πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του ναζιστικού κόμματος και της βρετανικής αριστοκρατίας.

Κορυφαίος των SS αξιωματικός των ναζί Heinrich Himmler, ήταν υπεύθυνος για ένα επιστημονικό πείραμα που ονομάζεται Project Lebersborn, το οποίο περιελάμβανε επιλεκτική εκτροφή και υιοθέτηση παιδιών, με ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των δίδυμων. [2] Ο σκοπός του προγράμματος ήταν να δημιουργήσει μια υπέρ-αρία (Αρίων), οι οποίοι θα έχουν συνολική υποταγή στην αιτία του Τρίτου Ράιχ (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

Πολλά από τα πρώτα πειράματα όσον αφορά την γενετική μηχανική και την τροποποίηση της συμπεριφοράς, πραγματοποιήθηκαν από τον Δρ Γιόζεφ Μένγκελε στο Άουσβιτς, όπου ανάλυσε ψυχρά τις συνέπειες του τραύματος-συγκόλλησης, ματιού-χρωματισμός και «διδυμοποίηση» των θύματων του. Εκτός από την βρώμικη χειρουργική πειραματισμού που εκτελέστηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, κάποια από τα παιδιά υποβλήθηκαν σε τεράστιες ποσότητες ηλεκτροσόκ.
Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς δεν κατάφεραν να επιβιώσουν της κτηνωδίας.
Παράλληλα, "πλύση εγκεφάλου" διεξήχθη σε κρατούμενους στο Νταχάου, οι οποίοι είχαν τεθεί υπό ύπνωση και με δεδομένη την παραισθησιογόνο μεσκαλίνη ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια του πολέμου, έγινε παράλληλα συμπεριφοριστική έρευνα με επικεφαλής τον Δρ George Estabrooks της Colgate University. Η ενασχόλησή του με το στρατό, CID, FBI και άλλες υπηρεσίες εξακολουθεί να περιβάλλεται από μυστικότητα. Ωστόσο,του Estabrooks μερικές φορές του ξέφευγε και μιλούσε για την δουλεία του, που περιελάμβανε τη δημιουργία υπνό-προγραμματισμένων ανθρώπων μεταφορέων(couriers) και πρόκληση μέσω ύπνωσης διχασμένηςπροσωπικότητας(hypnotically-induced split personalities). [3]

Μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εισάγει κρυφά πολλούς από τους Γερμανούς Ναζί και Ιταλικούς φασιστες, κορυφαίους επιστήμονες και κατασκόπους στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Νότιας Αμερικής και του Βατικανό. Το κωδικό όνομα για την επιχείρηση αυτή ήταν Operation PAPERCLIP.. [4] Ένα από τα πιο εξέχοντα ευρήματα για τις ΗΠΑ ήταν Γερμανός στρατηγός Reinhard Gehlen.
A group of 104 rocket scientists (aerospace engineers) atFort Bliss, Texas  

Ο Επικεφαλής Πληροφοριών του Χίτλερ κατά της Ρωσίας Reinhard  Gehlenμετά την άφιξή του στην Ουάσιγκτον το 1945, είχε εκτενείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο Τρούμαν,τον στρατηγό William "Wild Bill" Donovan, τον Διευθυντή του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS) και τον Allen Dulles, ο οποίος αργότερα θα γίνει επικεφαλής της CIA. Ο στόχος τους ήταν να αναδιοργανώσουν την ονομαστική αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, μετατρέποντάς την σε μια ιδιαίτερα αποδοτική μυστική οργάνωση. Το αποκορύφωμα των προσπαθειών τους παράγεται η Κεντρική Ομάδα Πληροφοριών( Central Intelligence Group) το 1946, μετονόμασε την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών(Central Intelligence Agency CIA) το 1947.

Ο Reinhard Gehlen είχε επίσης βαθιά επιρροή στη δημιουργία του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, από το οποίο προήλθε ο νόμος περί Εθνικής Ασφαλείας του 1947.

Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι της νομοθεσίας που τέθηκε σε εφαρμογή για να προστατεύσει ένα εξωφρενικό αριθμό των παράνομων δραστηριοτήτων της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της λαθρομετανάστευσης και των προγράμματων ελέγχου του νου.


Η εξέλιξη του Project MK-ULTRA



Με την CIA και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να έχουν εδραιωθεί, η πρώτη σε μια σειρά από μυστικά προγράμματα πλύσης εγκεφάλου ξεκίνησαν από το Πολεμικό Ναυτικό το φθινόπωρο του 1947.

Το ProjectCHATTER αναπτύχθηκε σε απάντηση των Σοβιέτικών "επιτυχίων" μέσω της χρήσης των "ναρκωτικών αλήθειας." Αυτή η λογική όμως, ήταν απλά μια ιστορία κάλυψης αν το πρόγραμμα γινόταν γνωστό. Η έρευνα επικεντρώνεται στον εντοπισμό και τον έλεγχο των εν λόγω φαρμάκων για χρήση στις ανακρίσεις και την πρόσληψη στους πράκτορες. [5] Το έργο παρουσιάστηκε επίσημα τερματίστηκε το 1953.

Η CIA αποφάσισε να επεκτείνει τις προσπάθειές της στον τομέα της τροποποίησης της συμπεριφοράς, με την έλευση του ProjectBLUEBIRD, η οποία εγκρίθηκε από το διευθυντή Allen Dulles το 1950.

Οι στόχοι της ήταν:
(1), Να ανακαλύψουν τρόπους διαμόρφωσης προσωπικότητας για να αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη εξαγωγή πληροφοριών από αυτους, με γνωστά μέσα.
(2) Να διερευνήσουν τη δυνατότητα ελέγχου ενός ατόμου με την εφαρμογή ειδικών τεχνικών ανάκρισης
(3) Έρευνα στην αύξηση της μνήμης
(4) να δημιουργήσουν αμυντικά μέσα, για την αποτροπή εχθρικου έλεγχου, του προσωπικού της υπηρεσίας.

Τον Αύγουστο του 1951 το Project BLUEBIRD μετονομάστηκε Project ARTICHOKE , το οποίο αξιολόγησαι τους επιθετικούς τρόπους των τεχνικών ανάκρισης, όπως η ύπνωση και τα ναρκωτικά. Το πρόγραμμα σταμάτησε το 1956.

Στις 13 Απριλίου του 1953 Τρία χρόνια πριν τον τερματισμό, του Project ARTICHOKE, το ProjectMK-ULTRA άρχισε να λειτουργεί μαζί με την πρόταση του Richard Helms, Αναπληρωτής Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Deputy Director of Central Intelligence DDCI) με τη λογική της δημιουργίας ενός «ειδικού μηχανισμού χρηματοδότησης της ακραίας ευαισθησίας
Μια σειρά  ιατρών, που είχε προμηθευτεί από την μεταπολεμική δεξαμενή ταλέντων των Ναζί Γερμανών, ήταν ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο προς την ανάπτυξη της MKULTRA. Η συσχέτιση μεταξύ των πειραμάτων στρατόπεδο συγκέντρωσης και των πολυάριθμων υποέργων του MKULTRA είναι εμφανής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 (επίσημα το 1953), το πεδίο εφαρμογής μειώθηκε το 1964, περιορίσθηκε περαιτέρω το 1967 και επίσημα σταμάτησε το 1973.
Αν και ο ισχυρισμός ότι η CIA σταμάτησε τα πειράματα μετά από τις επιτροπές που γνωστοποιήσαν την ύπαξη του, ορισμένες πληροφορίες από διαρροές” είπαν ότι το πρόγραμμα απλά πήγε "underground" και το Project Monarch έχει γίνει ο διαβαθμισμένος διάδοχος του MK-ULTRA.

Η πιο επίσημη ενοχοποιητική παραδοχή μέχρι σήμερα, έγινε από υπάλληλο της κυβέρνησης πρώην διευθυντή της CIA William Colby ο οποίος όταν ρωτήθηκε ως προς την πιθανή ύπαρξη του Project MONARCH από τον Anton Chaitkin, (δημοσιογράφος της “ The New Federalist”), απάντησε θυμωμένα και διφορούμενα, “Σταματήσαμε  από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές του 1970."


Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη αποδοχή της ύπαρξης του Project Monarch , διακεκριμένοι ερευνητές έχουν τεκμηριώσει τη συστηματική χρήση τραύματος σε θύματα, με σκοπό τον έλεγχο του μυαλού τους. Μερικοί επιζώντες, με τη βοήθεια των ειδικών θεραπευτών, κατάφεραν να “απόπρογραμματιστούν” και στην συνέχεια να αποκαλύψουν τις τρομακτικές λεπτομέρειες των δοκιμασιών τους.............(συνεχίζεται)


[1] David L. Carrico, The Egyptian Masonic Satanic Connection, 1992 
[2] Walter H. Bowart, Operation Mind Control, Flatland Editions, 1994, p. 216  
[3] Martin Cannon, Mind Control and the American Government, Prevailing Winds Research, 1994, p. 19
[4] Linda Hunt, Secret Agenda, St. Martin’s Press, 1991
 Διυλιστήριο

Έρευνα: Έλεγχος του μυαλού 
Μέρος Πρώτο
Μέρος Τρίτο
Μέρος Τέταρτο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Μπακογιάννη : ‘’ Δεν ψηφίζω άλλα μέτρα’’ στις 12 11 2012. Ντροπή της !!!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο Reuters, ζωντανά από την Αθήνα, για το φλέγον ζήτημα της δόσης.
Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για το πιο σκληρό πακέτο μέτρων που έχει ψηφιστεί, για την ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, τόνισε ότι η ίδια δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο πακέτο και προειδοποίησε ότι αν η Ευρωπαϊκή Ενωση θέλει να παραμείνει ενωμένη και ισχυρή, οφείλει να τηρήσει τη συμφωνία και να αποδεσμεύσει άμεσα τη δόση.
"Εμείς κάναμε την εργασία μας κι αυτή ήταν πολύ σκληρή, όπως μάς ζητούσε καιρό η κ. Μέρκελ", είπε η Ελληνας πολιτικός "τώρα πρέπει κι εκείνη και γενικά οι Γερμανοί πολιτικοί να κάνουν την δική τους και να αντιληφθούν ότι είναι προς όφελος και της Γερμανίας να παραμείνει ισχυρό το ευρώ".
Διυλιστήριο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ 22 01 2013. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ !!!

Δυστυχώς, για σας, επειδή εμείς δεν ξεχνάμε ακούστε τι λέγατε ‘’κύριε’’ Γιακουμάτε στην εκπομπή του Γιώργου Οικονομέα στις 22/01/2013.«Δεν θα περάσουν από τη Βουλή άλλα μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων». Πόσο τούμπας μπορεί να είναι κάποιος ????
Διυλιστήριο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Χατζημαρκάκης: ''Θέλει να χαϊδέψει την Ελλάδα ο Σόιμπλε''


Ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γεώργιος Χατζημαρκάκης, μίλησε στον Real Fm και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, με αφορμή την επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα.
«Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Σόιμπλε χαϊδεύει την Ελλάδα. Θέλει να δώσει μια ασπιρίνη. Μία ασπιρίνη σε κάποιον που θέλει άλλο φάρμακο. Θέλει να χαϊδέψει την Ελλάδα, ότι πηγαίνει καλά, όμως ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζημαρκάκης και συνέχισε:
«Η εικόνα που έχει ο Γάλλος πολίτης, ο Γερμανός πολίτης, είναι ότι βελτιώνονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Πρέπει να τους κρύψουν την αλήθεια γι αυτό και τα μέτρα ασφαλείας».
Ο κ. Χατζημαρκάκης, τόνισε ότι «είναι άδικο το πρόγραμμα στην Ελλάδα. Στην Ισπανία εφαρμόζεται πρόγραμμα 100 δισ. ευρώ, χωρίς κανένα μνημόνιο».
«Αν συνεχιστεί μετά τις γερμανικές εκλογές αυτή η πολιτική πάμε για διάλυση της Ευρώπης. Δεν αντέχει η Ευρώπη άλλο αυτή την πολιτική», τόνισε ακόμα ο κ. Χατζημαρκάκης.
enikos
Διαβάστε περισσότερα.... »
....