Διυλιστήριο: 12/23/17
ροη αναρτησεων

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Όλα comme il faut..

   Όλα κατά πως πρέπει.
Ο χρόνος κλείνει ακριβώς κατά πως πρέπει.
Comme il faut.

Με τα ιδιώνυμά του, με τους πλειστηριασμούς του, με την απειλή φυλακίσεων όσων αντιτίθενται σ' αυτούς,
..με τις διώξεις όσων
ασκούν κριτική στην κυβέρνηση στο ίντερνετ,
..με τις συμβουλές-παρότρυνση του πρωθυπουργού προς τους τραπεζίτες να κόβουν διαφημίσεις και δάνεια σε όσες εφημερίδες προβάλλουν αντικυβερνητική κριτική και δείχνουν το έγκλημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών,
..με τα επιδόματα-ελεημοσύνες σε όσους η ίδια η κυβέρνηση κατέστρεψε κι εξακολουθεί να καταστρέφει,
..με την δικαιοσύνη να αποτελεί "θεσμικό εμπόδιο" στα σχέδια του καθεστώτος,
..με τα όλα του.
Με όλα τα comme il faut μιάς αξιοπρεπούς χούντας.

Τί παραπάνω ή τί λιγότερο έκανε η προηγούμενη χούντα του Παπαδόπουλου, εκτός από τα τάνκς;
Ήταν δηλαδή περισσότερο απολυταρχικός, αμοραλιστής, δόλιος και κουτοπόνηρος εκείνος ο συνταγματάρχης απ' τον σημερινό "αριστερό";
Και τί είναι προτιμότερο: να έχεις κλείσει στα ίσια την Βουλή, ή να την διατηρείς ανοιχτή για να περνάνε εν μέσω νυκτός, μεσάνυχτα και κάτι, φορτηγά με τροπολογίες και νομοσχέδια για να προστατεύεις τα συμφέροντα και τα "δικαιώματα" των τοκογλύφων και της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής "Ένωσης", καταξεσκίζοντας δημοκρατία και σύνταγμα;

Αλλα και τί παραπάνω ή τί λιγότερο έκανε ο ίδιος ο λαός τότε, εναντίον εκείνης της χούντας (πλην μεμονωμένων ατομικών πράξεων αντίστασης) απ' ό,τι κάνει σήμερα εναντίον του "ηθικού πλεονεκτήματος" της σημερινής;
Τίποτα.
Ησυχία τάξη και ασφάλεια, εαυτουλισμός και "νοικοκυροσύνη" τότε,
..τα ίδια και σήμερα.
Ο φόβος (και η αδιαφορία για τον διπλανό) φυλάει τά έρημα.

Όλα comme il faut. Όλα κατά πως πρέπει.
Κι αν "στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα",
..εδώ έχουμε βρεθεί σε αδιέξοδο, διότι ακριβώς δεν υπάρχει δημοκρατία.
Υπάρχει λύση, αλλά δεν την λέμε,
..γιατί καραδοκεί το ιδιώνυμο.

Καλές γιορτές!..


Υ.Γ. Κατά πάσα πιθανότητα θα τα πούμε τώρα μετά τις γιορτές.
Άλλωστε τί έχουμε να πούμε; Τίποτα.
Όλα έχουν ειπωθεί.
Δεν χρειάζονται πιά λόγια. Μόνον @@@@@@@. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΔΙΩΝΥΜΟ!)


Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Σε στρατηγικούς κακοπληρωτές 1 στα 3 κόκκινα δάνειαΗ επανεκκίνηση των πλειστηριασμών αποκάλυψε ότι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές , είναι πολύ περισσότεροι από ότι εκτιμάτο.

Σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις των τραπεζών, οι δανειολήπτες που δεν εξυπηρετούν τα δάνεια τους παρά το γεγονός πως έχουν την οικονομική δυνατότητα αποτελούν σχεδόν το 30% αντί του 20% που υπολογιζόταν μέχρι τώρα. Ειδικά στα επιχειρηματικά δάνεια ξεπερνούν το 35% . Αυτοί οι συνειδητά κακοπληρωτές οφείλουν περισσότερα από 20 δισ. ευρώ στις τράπεζες. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί, πολλοί δανειολήπτες εμφανίστηκαν και προχώρησαν σε ρύθμιση.

Τραπεζικά στελέχη αναφέρουν κραυγαλέες περιπτώσεις, όπως κάποιου που έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να αποπληρώνει στεγαστικό δάνειο 4 εκατ. ευρώ και ζητάει "κούρεμα", αν και μόνο από μερίσματα έχει ετήσιο εισόδημα 1 εκατ.ευρώ.

Πηγή Πληροφοριών: Εφημερίδα Καθημερινή

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Επαναλειτούργησε η Ουρολογική Κλινική στο Νοσοκομείο ΡεθύμνουΤο τελευταίο διάστημα επαναλειτούργησε η Ουρολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, μετά την ανάληψη καθηκόντων του Διευθυντή κ. ΓΡΑΙΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ και του Επιμελητή Β΄ κ. ΧΟΝΔΡΟΥ ΚΩΣΤΑ.

Η Κλινική λειτουργεί ως εξής: τρεις (3) ημέρες ουρολογικό εξωτερικό ιατρείο, μια (1) ημέρα απογευματινό ιατρείο, μια (1) ημέρα σηπτικών και ενδοσκοπικών επεμβάσεων και μια (1) μέρα τακτικών χειρουργείων.

Επίκειται στο εγγύς μέλλον νέος σύγχρονος εξοπλισμός για τη διενέργεια ενδοσκοπικών – χειρουργικών (TURIS) διορθωτικών βιοψιών προστάτη, διαδερμικών νεφροστομιών και διαφόρων λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.

Πρόσφατα και για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο διενεργήθηκε η πρώτη λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκήλης εξωπεριτοναϊκή (ΤΕΡ) από τον κ. Κουντουράκη Ευάγγελο Επιμελητή Α΄ Χειρουργικής σε συνεργασία με τον κ. Χόνδρο Κώστα Επιμελητή Β΄ Ουρολογίας.

Στο άμεσο μέλλον επίκειται συνεργασία για την πραγματοποίηση και άλλων χειρουργικών και ουρολογικών επεμβάσεων λαπαροσκοπικών εμπλουτίζοντας τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπευτικές μεθόδους.

Πηγή rethemnosnews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα.... »
....