Διυλιστήριο: 01/15/14
ροη αναρτησεων

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αν η λύση έρθει εκτός κοινοβουλίου......αλίμονο σε όλους σας, ο θυμός είναι πολύ μεγάλος.

 Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής "στον ενικό" παίρνουν τον λόγο οι πολίτες. Οι κατηγορίες στους πολιτικούς πέφτουν βροχή, οι πολίτες κοιτάζουν στα μάτια τους πολιτικούς και τους αποκαλούν ψεύτες, ανίκανους, προδότες,πράγμα αδιανόητο πριν από μερικούς μήνες. Οι της συγκυβέρνησης κατεβασμένα τα μάτια,  η Κανέλλη  ωρύεται για  την πάρτυ της γιατί βλέπει το λιντσάρισμα να έρχεται,αδιακρίτως.

Κύριοι της αντιπολίτευσης και όχι μόνο,  έχω να σας συμβουλέψω το εξής , ξεχάστε τις αναχρονιστικές πλέον κομματικές ταμπέλες και όλοι εσείς που αγαπάτε τον λαό και τον συνάνθρωπό σας γενικότερα, ενωθείτε, υπάρχουν αρχές και αξίες να σας ενώσουν που είναι πολύ πιο σημαντικές από κομματικές ιδεολογίες. Εμπνεύστε και  ενώστε τον κόσμο που βασίζεται στα ίδια ιδανικά, τις ίδιες αξίες, από όπου κι αν προέρχεται, να διώξουμε την μπόχα και την βρώμα, τους υποτελείς συμμορίτες που προδίδουν την χώρα εδω και δεκαετίες με σκοπό να αφανίσουν το έθνος.
Αν καταφέρουμε και τους διώξουμε, τότε έχοντας σαν βάση αυτές τις αρχές μπορούμε να βρούμε και ποιό είναι το κατάλληλο πολίτευμα. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιου είδους διαμάχες. Να ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή όποιος κοιτάζει το μικροκομματικό του συμφέρον εις βάρος του ελληνικού λαού διαπράτει κι αυτός εθνική προδοσία.

Οι μέρες σας είναι λίγες .Αν η λύση έρθει εκτός κοινοβουλίου......αλίμονο σε όλους  σας, ο θυμός είναι πολύ μεγάλος.

Εδώ το βίντεο
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Μετά μου λέτε ποιος ψηφίζει τα μνημόνια. Ποιος εξέλεξε αυτήν ;;;; Ακουστέ τον λόγο της ....

Επισήμανση: Η δεσποινίς, ψήφισε τα Μνημόνια και τις παράνομες αποφάσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου εναντίον της χώρας της και του ελληνικού λαού.

Δείτε την εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μαρτίνου, κόρη ενός εφοπλιστή, με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ακούστε την να προσπαθεί να μιλήσει, γιατί ο θεός να την κάνει ομιλία αυτή. Δείτε πως στέκεται στο μικρόφωνο και αναρωτηθείτε αν είναι δική της η απόφαση να κατέβει στην πολιτική ή του μπαμπά της.
Παρατηρήστε τα καζάνια με το φαΐ που είναι στην άκρη και τον κόσμο να χειροκροτεί μηχανικά περιμένοντας το κλου της βραδιάς που είναι το δείπνο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι σύμφωνα με άρθρο του βήματος είναι η πιο πλούσια βουλευτής

Δεν περιγράφω άλλο, απολαύστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιοι είμαστε, ποιους ψηφίζουμε να μας κυβερνούν, γιατί τους ψηφίζουμε και που πάει πλέον αυτή η ριμάδα η χώρα...





Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή..

''Την πρόθεσή της να κλείνει τα σχολεία κάθε χρόνο για μια εβδομάδαμετά την Καθαρή Δευτέρα, εξέφρασε η κυβέρνηση μέσω δημοσιευμάτων, έπειτα από πρόταση των ξενοδόχωνχειμερινών προορισμών. Βασικό τους επιχείρημα, η δυνατότητα των Ελλήνων να πάνε για σκι και χουχούλιασμα στα σαλέ με τζακούζι.''

Λογικόν!
Διότι σου λέει, μπορεί το '13 να μην ήταν και τόσο καλή χρονιά, κι ο κόσμος να μην πήγε για σκι τα Χριστούγεννα,
..ενώ τώρα το '14, με την ανάπτυξη, την έξοδο απ' την κρίση και όλα αυτά, όλο και θα περισσέψει κανά ευρώ για κανά Πήλιο, Βέρμιο, καμιά Αράχωβα, έστω για τα Τρίκαλα Κορινθίας βρε παιδί μου!

Επίσης η κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στο αίτημα των ιδιοκτητών καφετεριών ανά την επικράτεια, σκέπτεται να μειώσει κατά μία ώρα το πρωί και μία το μεσημέρι το διδακτικό πρόγραμμα, ώστε να διευκολύνονται οι μαθητές να παίρνουν την φραπεδιά τους, να αυξηθεί η κίνηση στην αγορά, να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, και να πάνε στο διάολο κρίση και μνημόνια μιά ώρα αρχύτερα!

Όσοι δεν λιποθυμήσετε απ' τα γέλια, μπορείτε να εξοργιστείτε ελεύθερα!
Οι άνθρωποι είναι απολύτως παπατζήδες, τυχοδιώκτες κι επικίνδυνοι!

Όχι μόνον προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια απ' όπου μπορούν, έστω και εις βάρος της ήδη διαταραγμένης Παιδείας, όπου αντί για εντατικοποίηση και αναδιάρθρωση ευαγγελίζονταιτεμπελιά και αραλίκι,
..αλλά και ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ τον λαό, γιατί ενώ γνωρίζουν την κρίση, την ανέχεια, την απελπισία που επικρατεί στην κοινωνία..
..υπονοούν ότι ''λεφτά υπάρχουν'' για χειμερινές διακοπές και απολαύσεις!

ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ με τις πράξεις τους ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
Γελούν μέσα τους για το μακάβριο χιούμορ τους, και την αφοπλιστική (νομίζουν) ευρηματικότητάτους!

Αλλά θάρθει κι η ώρα!
Που κι εμείς θα γελάσουμε.
Που θα πάμε για σκί..
..κι αυτοί για ξεσκί..!

Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Γερμανία: Με το ευρώ… μαζεύει πλεονάσματα και φορτώνει ελλείμματα στον Ευρωπαικό Νότο - Στα 260 δισεκ. $ το εμπορικό πλεόνασμα

Μια ανάγνωση της κρίσης της ευρωζώνης μπορεί κανείς να δει στα αποτελέσματα της μελέτης του Ινστιτούου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου, όπου καταγράφεται σε ύψος ρεκόρ παγκοσμίως για το 2013 το εξαγωγικό πλεόνασμα της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το Ifo, η αύξηση του εξαγωνικού πλεονάσματος της Γερμανίας οφείλεται κυρίως στις εξαγωγές προς χώρες εκτός Ευρωζώνης και αναμένεται, με τους επίσημους υπολογισμούς να φθάσει στο 7,4% του ΑΕΠ, δηλαδή στα στα 260 δισ. δολάρια.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος του πλεονάσματος επενδύθηκε στο εξωτερικό. Ξεπερνάει, δε, ακόμα και το πλεόνασμα της μεγαλύτερης εξαγωγικής δύναμης που είναι η Κίνα και ανέρχεται στα 195 δισ. δολάρια, που ισοδυναμεί με το 7,3% του ΑΕΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτική αυτή συσσώρευσης πλεονασμάτων, που οφείλεται στην ανταγωνιστικότητα της Γερμανικής οικονομίας, αλλά και στην νομισματική ισορροπία που έχει διασφαλίσει για τη μεγαλύτερη χώρα της ευρωζώνης το ευρώ, έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Με την αυγή του νέου έτους, σε επίσκεψή του στο Βερολίνο, ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λου, ζήτησε από τον κ. Σόιμπλε να μειώσει την εξάρτηση της γερμανικής οικονομίας από τις εξαγωγές και τα εμπορικά πλεονάσματα και να υιοθετήσει μια πιο «ενεργή» πολιτική για την τόνωση της εσωτερικής ζήτησης και των επενδύσεων εντός της ιδίας.

Ο κ. Λου, ο οποίος επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Γερμανίας, κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση της χώρας αυτής να προωθήσει μια άλλη οικονομική πολιτική. «Θεωρούμε ότι οι πολιτικές οι οποίες προωθούν περαιτέρω τις επενδύσεις και την εσωτερική ζήτηση θα ήταν καλές για τη γερμανική οικονομία αλλά και την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες που είχαν με τον Σόιμπλε.


Μάλιστα στα τέλη Οκτωβρίου, η αμερικανική κυβέρνηση είχε δημοσιεύσει μια έκθεση στην οποία καυτηρίαζε «την αναιμική ανάπτυξη της εσωτερικής ζήτησης» στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία κι εντόπιζε στην «εξάρτησή της από τις εξαγωγές» μια πηγή «ανισορροπίας» σε μακροοικονομικό επίπεδο.

«Δεν κάνουμε συνομιλίες για να βαθμολογούμε ο ένας τον άλλο, αλλά για να καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο», είπε από την δική του πλευρά ο Σόιμπλε.

Η εσωτερική ζήτηση, που ο Σόιμπλε χαρακτήρισε σθεναρή, θα συνεχίσει να διαδραματίζει έναν ρόλο στην υποστήριξη της γερμανικής οικονομικής ανάπτυξης, πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Επίσης στο Παρίσι, απ΄ όπου ο Τζακ Λου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ευρώπη, ο γάλλος ομόλογός του Πιερ Μοσκοβισί κάλεσε τα «κράτη τα οποία έχουν ισχυρά πλεονάσματα στα ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών τους» να «τονώσουν την εσωτερική τους ζήτηση με την προώθηση επενδύσεων».

Διαβάστε περισσότερα.... »
....