Διυλιστήριο: 06/29/14
ροη αναρτησεων

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Εαν νομίζετε ότι έχουμε 2014 είστε βαθιά νυχτωμένοι



Δεν το έχετε μάθει ακόμα;;;;

Άλλαξε ο τρόπος που μετράμε τα χρόνια.....Δεν είναι το 2014 αλλά το 125 Α.Χ

Κατά τον Παππά και τους φίλους του τουλάχιστον.

Αυτή η φώτο είναι τραβηγμένη το 118 Α.Χ.

Έχει και κάρτα που αποδεικνύει του λόγου το αληθές,

δηλαδή 118 χρόνια από την γέννηση του Αδόλφου.

χαχαχαααααα.

τραγικός.... ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....

«Εκλεκτός» της Γερμανικής Πρεσβείας ο Σταύρος Θεοδωράκης – ο Γερμανός Πρέσβης επισκέφθηκε Το ΠΟΤΑΜΙ

Για να μην έχουμε καμία αμφιβολία περί τίνος πρόκειται, πρωινό στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη πήρε σήμερα το πρωί ο Γερμανός Πρέσβης Πέτερ Σόοφ.

Σύμφωνα με το σάιτ protothema.gr, που εκφράζει τις απόψεις του Ποταμιού, ο Γερμανός διπλωμάτης είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού και τελικώς επελέγη η «αμερικανικού τύπου» λύση του πρωινού εργασίας.


Οι κύριοι Θεοδωράκης και Σόοφ πήραν πρωινό μαζί τρώγοντας καρπούζι, πεπόνι και κεράσια, που όπως εκμυστηρεύτηκε στον ηγέτη του Ποταμιού ο Γερμανός πρέσβης, είναι τα αγαπημένα του φρούτα.

Στην αρχή της συζήτησης οι δύο άντρες συνομίλησαν για το Μουντιάλ.

Ο Γερμανός πρέσβης που τις προηγούμενες μέρες έκανε μια εκδήλωση στους χώρους της πρεσβείας στην Αθήνα καλώντας φίλους του να παρακολουθήσουν το παιγνίδι της Γερμανίας με την Πορτογαλία αποκάλυψε ότι είναι οπαδός της Εθνικής Ελλάδος!

Ο κ. Σόοφ είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι παρακολούθησε το προηγούμενο παιγνίδι της Ελλάδας με την Κολομβία το παρακολούθησε σε μια παμπ του Βερολίνου φορώντας ελληνικό κασκόλ. «Στην Ελλάδα είμαι Γερμανός και στη Γερμανία είμαι Έλληνα», είπε ο Πέτερ Σόοφστον Σταύρο Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, λοιπόν, ο Γερμανός Πρέσβης έφαγε καρπούζι και κεράσια με τον Σταύρο Θεοδωράκη και συζήτησαν για το Μουντιάλ… Ποιος δουλεύει ποιον σε αυτή τη χώρα!
http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....