Διυλιστήριο: 01/11/15
ροη αναρτησεων

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Όχι στην Ένωση των Ευρωπαϊκών ελίτ. Αυτό το μαγαζί πρέπει να το διαλύσουμε.

Η ΕΕ, ως ένα σκληρό τμήμα της Παγκοσμιοποίησης, είναι μια ένωση των οικονομικών ελίτ των ευρωπαϊκών κρατών και όχι ένωση των ευρωπαϊκών λαών. Η δε Ευρωζώνη στην ουσία είναι μια περαιτέρω ένωση των τραπεζιτών (όχι των τραπεζών) που ηγούνται των οικονομικών ελίτ.


Είναι ουσιαστικά μια ένωση των οικονομικών ελίτ του 1% του κάθε
ευρωπαϊκού κράτους (το οποίο στην Ελλάδα κατέχει το 56,1% της χώρας) και το οποίο 1% επιθυμεί πλήρως ανοικτά εθνικά σύνορα, με κατάργηση των εθνικών κυριαρχιών, με απόλυτα ελεγχόμενα κλειστά πολιτικά και οικονομικά εθνικά συστήματα, προς εξυπηρέτηση των δικών του συμφερόντων. Ταυτόχρονα αυτό το 1% ελέγχει το κλειστό σύστημα πληροφόρησης, δηλαδή τα ΜΜΕ που ετεροκαθορίζουν τη σκέψη των υπηκόων και επιβάλει κλειστά φορολογικά συστήματα που αναδιανέμουν τον πλούτο από τα φτωχότερα στρώματα προς την οικονομική ολιγαρχία.


Το 1% τώρα, μαζί με ένα μαξιλαράκι 9% (δηλαδή συνολικά 10%), κατέχουν το 87% περίπου του πλούτου της ΕΕ (και στη χώρα μας) και ελέγχουν απόλυτα και εξουσιάζουν το υπόλοιπο 90% που είναι απόλυτα οικονομικά εξαρτημένο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα, πλήρως καθηλωμένο και αδρανοποιημένο.


Αυτή λοιπόν η ΕΕ και αυτή η Ευρωζώνη δεν μας κάνουν. Είτε θα προχωρήσουμε σε μια ένωση των λαών και διάχυση του κοινού πλούτου σε όλη την κοινωνία, είτε θα πρέπει το ταχύτερο να το διαλύσουμε το μαγαζί.

Διαβάστε περισσότερα.... »
....