Διυλιστήριο: 11/26/15
ροη αναρτησεων

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...

Οργισμένη με την Τουρκία είναι όλα σχεδόν τα δημοσιεύματα των ιρανικών εφημερίδων σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ανταποκριτές από την Τεχεράνη, οι περισσότερες ιρανικές εφημερίδες που εκφράζουν το ιρανικό καθεστώς όπως οι Emruz, Civan, Bahar και Vatan, καταγγέλλουν με σκληρές φράσεις την Άγκυρα ότι παίζει με την φωτιά, ενώ τονίζουν πως η Τεχεράνη δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή στις τουρκικές προκλήσεις και κατηγόρησαν για άλλη μια φορά την Τουρκία ότι συνεργάζεται με τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.Μάλιστα η ιρανική εφημερίδα Bahar αναφέρει πως αυτή η τουρκική προκλητικότητα πρέπει να λάβει την πρέπουσα ανάλογη απάντηση από το Ιράν.
Όπως φαίνεται η Τουρκία άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στην περιοχή και ήδη εισπράττει το αντίτιμο των προκλήσεων της.
http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Μόσχα στέλνει τη ναυαρχίδα της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία

Φωτογραφία του 2009, όπου το καταδρομικό Moskva καταπλέει ανοιχτά της Σεβαστούπολης - Πηγή: Russian cruiser moskva by mil.ru. licensed under cc

Έναν πολύπειρο παίκτη κατεβάζει η Μόσχα στα συροτουρκικά σύνορα.

Από την Τρίτη, το καταδρομικό Moskva, που είναι εξοπλισμένο με σύστημα πυραύλων, το οποίο δημιουργεί αντιαεροπορική ομπρέλα παρόμοια με τις συστοιχίες S-300, έλαβε εντολή να καταπλεύσει στο λιμάνι της Λαττάκειας με τον Ρώσο αντιστράτηγο του Γενικού Επιτελείου Σεργκέι Ρουντσκόι (Sergey Rudskoy) να προειδοποιεί: «όλοι οι στόχοι που θέτουν πιθανόν κίνδυνο θα καταστραφούν, όλες οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία αναστέλλονται».

Η ισορροπία τρόμου, στην οποία έχουν εισέλθει οι ρωσοτουρκικές σχέσεις επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν τουρκικό κονβόι χτυπήθηκε από πυραύλους, με τα τουρκικά μέσα να κατηγορούν τη Ρωσία. Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις, καθώς η Ανατολική Μεσόγειος μετατρέπεται σε πυριτιδαποθήκη.

Το Moskva, με εκτόπισμα πλήρους φορτίου 11.490 τόνων και ταχύτητα 32 ναυτικών μιλίων, είναι η ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και εμφανίστηκε στη Μεσόγειο τον Αύγουστο του 2013 ως ρωσική απάντηση στην μεταφορά αμερικανικών ναυτικών μονάδων στα ανοιχτά της Συρίας.

Ήταν η εποχή που είχαν ενταθεί τα σενάρια για δυτική επέμβαση στη Συρία, τα οποία όμως δεν ευοδώθηκαν, καθώς η ρωσική διπλωματία ενεργοποιήθηκε άμεσα, οδηγώντας στο πλαίσιο-συμφωνίας του Σεπτεμβρίου για καταστροφή του χημικού οπλοστασίου του Άσαντ.

Το πυραυλοφόρο καταδρομικό που έχει κύρια αποστολή τις επιχειρήσεις κατά στόχων επιφανείας, ναυπηγήθηκε το 1979 με το όνομα «Slava» («Δόξα») και από το 1983 που επιχείρησε για πρώτη φορά έχει συμμετάσχει σε σημαντικά γεγονότα της ρωσικής στρατιωτικής ιστορίας.

Τον Δεκέμβριο του 1989 συνόδευσε τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στη σύνοδο της Μάλτας, όπου διεξήχθησαν συνομιλίες ανάμεσα στη σοβιετική και αμερικανική ηγεσία σε ανώτατο επίπεδο, λίγες εβδομάδες μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Από το 1990 έως το 2000, το ρωσικό πλοίο παρέμεινε ανενεργό στα ναυπηγεία του Νικολάεφ (Nikolaev/Mykolaiv) της Ουκρανίας. Μετά από εκτεταμμένο πρόγραμμα αναβάθμιστης και εκσυγχρονισμού των συστημάτων του, το ρωσικό πολεμικό ναυτικό αποφάσισε να το επαναφέρει στην υπηρεσία. Ως Moskva ανέλαβε τη διοίκηση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ενώ πήρε μέρος σε ασκήσεις του ρωσικού στόλου στον Ινδικό Ωκεανό.

Μέχρι σήμερα, έχουν ναυπηγηθεί μόνο τρία πολεμικά πλοία της κλάσης Slava / Project 1164 Atlant (τα άλλα δυο, τα Marschal Ustinov και Varyag). Ένα τέταρτο, το Ukrayina παραμένει καθηλωμένο λόγω οικονομικών προβλημάτων στα ναυπηγεία Νικολάεφ, με τη Μόσχα να έχει υποσχεθεί στην ουκρανική κυβέρνηση ότι θα συμβάλει στην ολοκλήρωσή του.

Τον Αύγουστο του 2008, συμμετείχε στον πόλεμο κατά της Γεωργίας, ασφαλίζοντας τα θαλάσσια σύνορα της καυκασιανής δημοκρατίας. Μετά τη ρωσική νίκη, στάθμευσε στο Σοχούμι της λεγόμενης Δημοκρατίας της Αμπχαζίας που είχε την ανεξαρτησίας της από τη Γεωργία με τη στήριξη της Ρωσίας.

Τον Αύγουστο του 2013, το Moskva κατέπλευσε στην Αβάνα της Κούβας, επανερχόμενο σύντομα στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια της προσάρτησης της Κριμαίας, το Moskva έλαβε εντολή να αποκλείσει τον ουκρανικό στόλο στη λιμνοθάλασσα Ντόνουσλαβ στα νότια της χερσονήσου.

Η πιο πρόσφατη αποστολή του ρωσικού καταδρομικού είναι η υποστήριξή του στους γαλλικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά του ISIS από τις 18 Νοεμβρίου. Επτά ημέρες μετά το Moskva ανεβαίνει προς τα συροτουρκικά σύνορα.

Ήδη η Μόσχα αναπτύσσει στη ρωσική αεροπορική βάση του Χμέιμιμ στη Συρία συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-400.


Τον Σεπτέμβριο του 2014, η ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας είχε επισκεφτεί την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο του διεθνούς κοινωνικού φόρουμ «Ρώσικη Εβδομάδα στα Ιόνια Νησία», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2002, από τους Δήμους Κερκυραίων και Λευκάδας, την Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή Σύνοδο και την Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ στην πόλη της Μόσχας, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και του Επίτιμου προξένου της Ρώσικης Ομοσπονδίας στα Ιόνια Νησία.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ο φερετζές της αλήθειας..

    Δικαιούμαστε άραγε με φερετζέ την δημοκρατία να ισχυριζόμαστε πως ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει, και αυτό το τάχα ''ό,τι θέλει'' να αποτελεί και τεκμήριο ύπαρξης της δημοκρατίας;

Πιό καθαρά:

Έχουν όλοι όσοι
ψηφίζουν την ίδια ενημέρωση; Το ίδιο επίπεδο ενημέρωσης;
Είναι η ενημέρωση σφαιρική, ακηδεμόνευτη, πλήρως αντικειμενική;
Γνωρίζουν τα ίδια ο απομονωμένος κτηνοτρόφος, ο δημόσιος υπάλληλος, το στέλεχος μίας πολυεθνικής, ο ''εξ απορρήτων'' κάποιου πολιτικού, ο διπλωματικός υπάλληλος, ο αχθοφόρος στην ψαραγορά, η θειά μου η Χαρίκλεια που λιώνει όλη μέρα με τα πρωϊνάδικα και τα μεσημεριανάδικα;
Έχουν όλοι αυτοί και άλλοι χίλιοι τόσοι, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ενημέρωση;

Δίνει το σύστημα το δικαίωμα και την πρόσβαση να γνωρίζουν όλοι οι ψηφοφόροι τα ίδια;
Πώς λοιπόν θα έχουν ίση γνώμη, όταν αυτή η γνώμη έχει αποκτηθεί από διαφορετικού επιπέδου και αξίας ενημέρωση και γνώση;

Αυτή είναι λοιπόν η φάκα στο τυράκι του: ''όλοι είμαστε ίσοι μπροστά στην κάλπη'', και του: ''όλοι οι πολίτες είναι ίσοι''.
Και αυτό είναι που καταντάει τελικά έναν λαό σε όχλο (ή αλλιώς κοπάδι, για όποιους ενοχλούνται από τις λέξεις), όσον αφορά όχι μόνον την εκλογική διαδικασία, αλλά και όλη την κοινωνική του συμπεριφορά: Η κατευθυνόμενη ενημέρωση, συνεπικουρούμενη βεβαίως και από το διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο, καθώς και από το διαφορετικό επίπεδο αντίληψης του καθενός μας.

Αυτός ο φαρισαϊσμός της ''ίσης βαρύτητας γνώμης και ψήφου'' πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.
Το ότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαχωρισμό των πολιτών, και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν αποκλεισμοί στα δικαιώματα των πολιτών, δεν σημαίνει ότι όλα πάνε καλά, ότι όλα βαίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της δημοκρατίας και της ισοπολιτείας.
Πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι όλο αυτό που ζούμε είναι δημοκρατία.

Αφού λοιπόν δεν είναι επιτρεπτό και δεν πρέπει να γίνει διαχωρισμός και επιλογή των δικαιωμάτων που πρέπει να έχει ο καθένας μας,
..ας φροντίσουμε τουλάχιστον να απαιτήσουμε ΙΣΗ μεταχείριση από την πολιτεία, ΟΛΩΝ των πολιτών, όσον αφορά την παιδεία και την ενημέρωση.
Τότε μόνον θα έχουμε όλοι ίσης βαρύτητας γνώμη.
Και τότε μόνον θα αποκτήσουμε ένα πραγματικά αντιπροσωπευτικό του λαού κοινοβούλιο.

Μέχρι τότε θα πορευόμαστε εν γνώσει μας, και για χάρη της ισότητας των πολιτών, με μιά κουτσή και δήθεν δημοκρατία,
..στην πραγματικότητα όμως μιά δικτατορία των ολιγαρχών της ενημέρωσης,
..και ενός εμβόλιμου φόβου μην τυχόν και λέγοντας την αλήθεια θεωρηθούμε ''μη δημοκράτες'', από τους ψευτοθεράποντες και οιονεί βιαστές της δημοκρατίας.

Υ.Γ. Ασχετο, αλλά και πολύ σχετικό: Ό,τι τραβάμε και ό,τι θα τραβήξουμε ακόμη από 'δω και πέρα, οφείλεται στην διχόνοια που έχουν ενσπείρει μεταξυ μας, στο ότι μας έχουν βάλει να τσακωνόμαστε για τις λέξεις και τις τάχα προθέσεις, στο ότι δεν έχουμε ενωθεί όλοι σε μία γροθιά που θα έπρεπε να τους τσακίσει τα ''μούτρα''.

 Αναρτήθηκε από Κώστας Μαντατοφόρος
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

VIDEO - Πολιτικός αναλυτής Pepe Escobar: ''Οι Τούρκοι θα την φάνε όταν δεν το περιμένουν''Αυτό υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής Pepe Escobar, ο οποίος πιστεύει ότι η Τουρκία συνδέεται σαφώς με ISIS και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων στη Συρία όπως τους κατηγόρησε και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.

Ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο έχει πέσει κοντά στο συνόρων Τουρκίας-Συρίας μετά από μια προφανή επίθεση και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το που θα καταλήξουν τα γεγονότα.


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Με πλαστά πτυχία 15 μόνιμοι υπάλληλοι της ΒουλήςΜε πλαστά πτυχία βρέθηκαν 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής και η υπόθεσή τους εστάλη στον εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί αν τα αυτά βοήθησαν στην πρόσληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κοινοβουλευτικές πηγές, πρόκειται για μία έρευνα που είχε ξεκινήσει από την περίοδο Μεϊμαράκη, ολοκληρώθηκε την περίοδο Κωνσταντοπούλου, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια.

Επισημαίνεται ακόμη πως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συμβασιούχος υπάλληλος της Βουλής, ο οποίος ήταν αορίστου χρόνου σε άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, και του οποίου δεν του ανανεώθηκε η σύμβαση, δεν εμφανιζόταν στην Βουλή, αλλά παρά ταύτα λάμβανε υπερωρίες.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ: Συνυπεύθυνες οι τράπεζες και για τον υπερδανεισμό των οφειλετών

Με μια απόφαση-κόλαφο για τις ευθύνες των τραπεζών, η δικαιοσύνη απαντά στο ζήτημα του υπερδανεισμού των οφειλετών που σήμερα δε μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Για πρώτη φορά δε, δικαστική απόφαση θέτει επί τάπητος ζήτημα συνευθύνης των τραπεζών και συνυπαιτιότητάς τους για τη μη αποπληρωμή δανείων τα οποία χορηγούσαν αφειδώς.

Η απόφαση μπορεί να αφορά κατώτερη βαθμίδα δικαιοσύνης, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο του αποκαλούμενου νόμου Κατσέλη και έχει ιδιαίτερη σημασία για όσους έχουν προσφύγει σε αυτή τη διαδικασία προστασίας. ...

Η απόφαση είναι του Ειρηνοδικείου της Πάτρας (υπ'αριθμόν 587/2015) και για πρώτη φορά βάζει στο κάδρο και τις τράπεζες για την συμμετοχή στους στον ελληνικό υπερδανεισμό, αφού στο αίτημα των 4 τραπεζών που είχαν δανείσει το ζευγάρι των οφειλετών να αναγνωριστεί δόλος τους δανειολήπτες για τη μη αποπληρωμή των δόσεων απαντά ξερά πως συνυπεύθυνες είναι οι τράπεζες:

«….δεν είναι δόλιος ο οφειλέτης που από αμέλεια ακόμη και βαριά ή συνειδητή αμέλεια, προέβλεψε ή δεν απέτρεψε την αδυναμία του προς πληρωμή των χρεών του, επειδή πίστευε, ή ήλπιζε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν θα επέλθει, αποβλέποντας σε ευνοϊκή ρύθμιση των τραπεζών ή βελτίωση των συνθηκών της ζωής του και των εισοδημάτων του….

Αλλά ακόμη και εάν ήθελε γίνει δεκτό ότι οι αιτούντες προέβησαν σε υπερβολικό δανεισμό δυσανάλογο της οικονομικής τους δυνατότητας και πάλι δεν μπορεί να θεμελιωθεί δόλια συμπεριφορά τους τέτοια που να μην δικαιολογεί την ένταξή τους στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου.

Και αυτό γιατί στο δανεισμό τους συνέβαλαν αποφασιστικά και οι τράπεζες, οι οποίες παρότι γνώριζαν την οικονομική τους κατάσταση από τα οικονομικά στοιχεία που τους έθεσαν υπόψη- και πάντως ήταν ευχερής ο έλεγχος τους- τα οποία μπορούσαν να ζητήσουν αρνούμενες την χορήγηση των δανείων, όχι μόνο δεν τους απέτρεψαν, αλλά αντίθετα, υπό το κλίμα της πιστωτικής ευφορίας της εποχής, με ευκολία χορήγησαν τα παραπάνω ποσά, προκαλώντας τους την πεποίθηση και την αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτησή τους και έτσι τους ενέπλεξαν σε υπερβολικό δανεισμό και σε εξάρτησή τους από αυτόν, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στο οικονομικό τους αδιέξοδο. Υπό τα δεδομένα αυτά, μόνο ενσυνείδητη αμέλεια μπορεί να αποδοθεί στους αιτούντες, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί αρκετή για την μη ένταξη τους στις ρυθμίσεις του νόμου».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Ελληνικό προιόν : Νέου τύπου κεραία 4G UHF(QUAD)

Στο πλαίσιο της προώθησης των ελληνικών προιόντων το site μας, σας προτείνει να τοποθετήσετε στις ταράτσες σας, στα μπαλκόνια σας, την 4G νέου τύπου κεραία UHF που μοντέρνος τρόπος για να δείτε τα Ψηφιακά Κανάλια

Χαρακτηριστικά
  • Ανατρεπτικός σχεδιασμός
  • Λήψη 180º
  • Κατάλληλη για FULL HD - 1080p
  • Καμία ρύθμιση απλά συνδέστε με τον δέκτη
  • Δεν χρειάζετε τροφοδοσία
  • Με φις τύπου F
  • Τοποθετήστε την σε ιστό, στο κάγκελο ή στον τοίχο
  • Ελληνικό προϊόν από την σχεδίαση μέχρι την παραγωγή
Η απόδοσή της είναι ίδια με τις παλιές μας κεραίες, στοιχίζει μόλις 24 Euro, τοποθετείται εύκολα, οι διαστάσεις τις είναι 10 εκατ. Χ 30 εκατ. άρα οι ταράτσες μας παυούν πια να είναι κακόγουστες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην διεύθυνση ΕΔΩ

http://diulistirio.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα.... »
....

Η Eurobank προτίθεται να μετατρέψει σε «υγιή» τα «κόκκινα δάνεια»

Η Eurobank προτίθεται να μετατρέψει σε «υγιή» τα «κόκκινα δάνεια» 


«Τα αποτελέσματα της συνολικής αξιολόγησης των ελληνικών τραπεζών που διενήργησε η ΕΚΤ και η επιτυχής αύξηση κεφαλαίου αποκλειστικά από ιδιωτικά κεφάλαια, διεθνή και ελληνικά, με βάση το δυσμενές σενάριο, βρίσκει την Eurobank στην πρώτη γραμμή επιτυχίας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος», αναφέρουν σε κοινή τους επιστολή στο προσωπικό της Eurobank ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Νικόλαος Καραμούζης και ο διευθύνων σύμβουλος Φωκίωνας Καραβίας.


 «Παρά το αρνητικό εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον, το βιβλίο προσφορών στην αύξηση κεφαλαίου έκλεισε με σημαντική υπερκάλυψη. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη νέα σύνθεση του μετοχολογίου μας, που αποτελείται από κορυφαίους διεθνείς επενδυτές όπως Fairfax Financial Holdings, WL Ross & Co, Brookfied και Highfields, θεσμικοί επενδυτές υψηλού κύρους όπως sovereign funds και θεσμικοί φορείς όπως η EBRD και το IFC. Η Fairfax Financial Holdings, ο μεγαλύτερος μέτοχός μας, αύξησε το ποσοστό της, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητες και τις προοπτικές μιας Τράπεζας που γνωρίζει καλά, παρά τις αρνητικές εξελίξεις της προηγούμενης χρονιάς. Έχουμε την ενεργό στήριξη των διεθνών επενδυτών μας και η συμμετοχή τους στο πιο διεθνοποιημένο Διοικητικό Συμβούλιο ελληνικής τράπεζας αποτελεί ισχυρό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα», επισημαίνει η διοίκηση της τράπεζας. 

Επισημαίνουν επίσης ότι «πέρα από τη συμμετοχή διεθνών επενδυτών, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην εντυπωσιακή προσπάθεια στην Ελλάδα, όπου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών (corporate, shipping, private και personal banking) με σημαντική τελική συμμετοχή τους στην αύξηση. Ωστόσο πέρα από το ποσό που συγκεντρώθηκε, μεγαλύτερη αξία έχει η εκστρατεία κύρους, η προβολή του ονόματος και των προοπτικών της Τράπεζας που έγινε κατά τη διάρκεια αυτής της κινητοποίησης» 

Οι κκ Καραμούζης και Καραβίας αναφέρουν ότι οι προκλήσεις παραμένουν σημαντικές: 

- ανάκτηση των χαμένων καταθέσεων, 

- επιστροφή στην κερδοφορία άμεσα, 

- αποτελεσματική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, 

- πλήρης αποπληρωμή της κρατικής ενίσχυσης (προνομιούχες μετοχές και εγγυήσεις Δημοσίου) καθώς και - αναβάθμιση των σχέσεων με τους πελάτες και το προσωπικό. 

Αναφερόμενοι ειδικότερα στην επιστροφή των καταθέσεων, επισημαίνουν στο προσωπικό ότι είναι εκείνοι που πλέον πρέπει να μετατρέψουν τις πρόσφατες επιτυχίες και το κύρος που επανέκτησε η Τράπεζα σε καταθέσεις. 

Αναφορικά με την αποτελεσματική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αναφέρουν ότι σκοπός μας είναι «να πείσουμε τους πελάτες μας, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις. Σκοπός μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, που θα τα μετατρέψουμε πλέον σε υγιή, προσφέροντας τα κατάλληλα προϊόντα στους πελάτες μας που είναι μεν σε δυσκολία αλλά που παραμένουν συνεργάσιμοι».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Διαβάστε περισσότερα.... »
....